- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Értem, köszönöm!

Közben végrehajtottam a frissítést 9.3.1-re.
Az eredmény: Az iPad3, ami eddig sebes volt, mint a villám, és számomra a gördülékenység mintaképe, Most olyan szánalmasan akad, és gondolkozik egyes lépéseken, mint egy 3 éves, alsó kategóriás android telefon.
Röcög még a beállítás menü görgetésénél is. Sokszor kétszer kell elhúznom az ujjamat ahhoz, hogy egyszer észrevegye, és végre lapozzon arrébb a képernyőn egy oldallal. Ha megnyitok egy alkalmazást, eddig azonnal megnyílt, még ha akkor nyitottam meg először a bekapcsolás után, akkor is. Most gondolkozik 2 másodpercet úgy, hogy néha nem tudom, rosszul nyúltam-e hozzá a kijelzőhöz, vagy mi történt.
Soha nem gondoltam volna, hogy az Apple képes ráengedni a szoftver frissítést egy olyan készülékre, ami ezt nem igazán bírja. Emellett az is érthetetlen, hogy egy nem gyenge hardverrel megáldott készülék hogy akadhat egy olyan újabb oprendszertől, amit maga a gyártó fejleszt?
Ha pedig így akarja újabb készülék vásárlására ösztönözni a felhasználóit, az ilyen prémium kategóriás termékeknél elég aljas húzás.
Persze ez a dühöm nem Neked szól!

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest