- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- Analóg fényképezés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes tokot.
Krusell Malmö iPad Air. Minden szöget tud amire szükségem van, ébreszt altat, jó a fogása, és az anyaghasználata. Nagyon könnyen lehet beletenni/kivenni a tabletet (ez is fontos szempont volt nálam).Mielőtt váltottam Air-re még egy Ozaki iCoat-ot használtam az iPad 4-emhez, de ez sokkal jobb. Az nem igazán akart megmaradni abban a szögben amiben megállítottam, illetve sokkal vastagabb volt, és körülményes volt kivenni a tabletet is belőle.
Most megnéztem az Ozaki O!Coat Slim-et, ismerős MM-ben dolgozik kibontottunk egyet, hasonló a Krusellhez amit vettem, de körben fogja a tabletet, kis karmocskákkal, így elvetettem.
Szóval aki tokot keres annak tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest