Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes tokot.
Krusell Malmö iPad Air. Minden szöget tud amire szükségem van, ébreszt altat, jó a fogása, és az anyaghasználata. Nagyon könnyen lehet beletenni/kivenni a tabletet (ez is fontos szempont volt nálam).Mielőtt váltottam Air-re még egy Ozaki iCoat-ot használtam az iPad 4-emhez, de ez sokkal jobb. Az nem igazán akart megmaradni abban a szögben amiben megállítottam, illetve sokkal vastagabb volt, és körülményes volt kivenni a tabletet is belőle.
Most megnéztem az Ozaki O!Coat Slim-et, ismerős MM-ben dolgozik kibontottunk egyet, hasonló a Krusellhez amit vettem, de körben fogja a tabletet, kis karmocskákkal, így elvetettem.
Szóval aki tokot keres annak tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Yettel topik
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest