Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
dobost
üzenetére
Szia!
Azt, hogy mitől tud többet nyújtani, az egyéni, ezt mi így nem tudjuk neked megmondani. Minden platformnak vannak hibái, ez alól az iOS sem kivétel, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy itt a legkevesebb a hátrány. Android taboknál a médiatartalom fogyasztásán kívül nem hallottam még olyat, hogy érdemi munkára alkalmas lett volna (céges felhasználásban csak a gond van vele, valamint a gyors szoftveres elavulás). Egy közeli ismerősöm Transformer bookot használ, ami neki teljesen elég, igazából kiszolgálja az igényeit. Arra neked kell megtalálni a választ, hogy mi az, ami miatt megérné váltani iPad-re. Tartósság tekintetében, és frissítések kapcsán nehézkes a kérdés, mert van pro és kontra is érv. iPad 4-re ugyebár kijött az iOS 9, ahogy iPad 2-re is (bár utóbbinál már nem érte meg 8-ra sem feltolni, de ez is szubjektív, kinek mi fogadható el). Én 3 éve használom az iPad 4-et, azt el tudom mondani, hogy még mindig van benne 1-2 év simán, minőségi felhasználási élmény mellett. Tartósságba 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest