Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni, ipad-ben nincs tapasztalatom appok terén. Olyan médialejátszó progit keresek,ami viszi a szokásos default fájlokat, valamint az AC3-mat is, továbbá tudjon magyarul is
Előbbi kettőre találtam csomó appot, de unokatesóm fiának az ipadjére kellene, és így jó lenne, ha tudjon magyarul.
Eddig tanácsoltam nekik az OPlayert, plusz az írta, hogy van az AC3-DTS killer progi, amivel át lehet konvertálni egyszerűen az Ac3 hangsávot AAC-re, de ez meg valamiért nekik nem fut a laptopjukon, kb nekem egyszerűbb giftként elküldenem egy appot nekik, mintsem órákig keresni, hogy miért nem megy az a progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest