Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni, ipad-ben nincs tapasztalatom appok terén. Olyan médialejátszó progit keresek,ami viszi a szokásos default fájlokat, valamint az AC3-mat is, továbbá tudjon magyarul is
Előbbi kettőre találtam csomó appot, de unokatesóm fiának az ipadjére kellene, és így jó lenne, ha tudjon magyarul.
Eddig tanácsoltam nekik az OPlayert, plusz az írta, hogy van az AC3-DTS killer progi, amivel át lehet konvertálni egyszerűen az Ac3 hangsávot AAC-re, de ez meg valamiért nekik nem fut a laptopjukon, kb nekem egyszerűbb giftként elküldenem egy appot nekik, mintsem órákig keresni, hogy miért nem megy az a progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest