Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Én is azt tanácsolom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, és az alapján dönts.
Döntő tényező lehet az, hogy inkább otthon szeretnéd-e használni, a kanapén ülve, vagy sokat utazol, buszon/vonaton használnád. Nyilván utazásnál előny a kisebb méret, míg otthon a nagyobb kijelző jön jól.
Nekem először iPad 2 volt, de nehéznek, és túl nagynak találtam, főleg buszon volt kényelmetlen használni. Aztán váltottam iPad minire, és nagyon meg volt elégedve a méretével, főleg a súlyával.
Mikor kijött az iPad Air, annak a súlya viszont beesett egy olyan határérték alá, ami már használhatóvá tette számomra buszon, vonaton, és a nagyobb kijelző is egyértelműen növelte az élményfaktort.
Ez a határ viszont egyéni preferencia, barátnőmnek mini2 van, és semmi pénzért nem váltana Airre, neki még az is túl nehéz/nagy.Másik döntő tényező az ár, véleményem szerint nem ér 30ezerrel többet az Air a mini2-nél, mert hardverre ugyanaz, retinás mindkettő, szerintem ennyi "spórolást" megér a kisebb kijelző, főleg, hogy bizonyos helyzetekben egyenesen előnyös.
Tudom, nehéz a döntés, én minden egyes telefon/tablet/notebook stb vásárláskor ugyanezen megyek át.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tekken 7 Playstation 4
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs