Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ha nem fogtad saját kézben akkor addig ne is dönts amíg mindkét mérettel nincs tapasztalatod. Senki nem fogja megmondani, hogy neked mi jó, én semmi pénzért nem vennék nagyobbat 8"-nál, de ugye ez én vagyok, nekem nagyon kényelmes a 8" filmet nézni, zenét hallgatni, netezni, erre nekem tökéletes, ha ennél nagyobbra vágyom akkor laptop vagy asztali gép. Ennek az ellenkezőjét is fogod olvasni, de ettől te nem leszel okosabb, mert nem tudod, hogy neked melyik felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest