Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
tennis #19108 üzenetére
Rákérdeztem: Milyen közvélemény kutatás alapján tették ki a csomagból a LifeNetwork-öt és ki szerint nem volt nézett a csatorna?
Említettem neki, többen felháborodtak az adó kikerülése miatt...
Javasoltam egy reprezentatív kutatást az online felületen, kérdezzenek rá mennyire nézett adó a LifeNetwork, ki szeretné a csatornát újra a kínálatban látni.
Ügyfélszolgálatos ígéretet tett, hogy továbbítja kérést a vezetők felé.
-
törölt tag
válasz
tennis #19114 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezt bármelyik szolgáltató eljátssza simán. Nekünk Magentáéknál kivették a Mezzo-t, a Classica meg egymagában volt 800 Ft/hó.
Más: Ma megkaptam a 2016-os egyedi Invitel falinaptáramat is
-
törölt tag
válasz
tennis #19108 üzenetére
A LifeNetwork kikerülésével kapcsolatban.
Most hirtelen három dolog jut eszembe, amikor egy csatorna kikerül a megszokott csomagból:
1. Megszűnik az adó (például Parlament TV) - itt a szolgáltató nem tehet a dologról, ez van és kész.
2. Teljesen kikerül a szolgáltató kínálatából, de az adó nem szűnik meg. A csatornák évről évre köthetnek új megállapodást a szolgáltatókkal, és van olyan is, hogy annyira sokat kérnek a következő évadban, hogy a szolgáltatónak nem éri meg, vagy az ügyfelek nem nézték általában. Szóval ez vagy -vagy.
3. Amikor nem kerül a kínálatból hanem átkerül egy másik fizetős csomagba. Itt is előfordulhat az iménti eset, de gyakrabb az, hogy a szolgáltatók akarnak extra sápot szedni, és az ilyen tényleg gáz, főleg ha az efi vállalja a hűséget amihez tartja is magát, és közben kerül ki a kínálatból.A harmadiknál talán az lenne a megoldás, hogy csak az új efik esetében lenne külön fizetős, de ezt technikailag nem vagy nehézkesen lehetne megoldani, mindenesetre nem szép dolog.
-
törölt tag
válasz
tennis #19082 üzenetére
Platform függő is lehet a dolog, én nem IPTV-n nézem az a csatornákat hanem DVB-C (Euro DOCSIS 3.0; kábel tévén). A minőség szerintem rendben van, de itt van egy videó róla :Youtube , az adás 1080i formátumú, viszont érdemes megnézni a vizes jeleneteket ott azért vannak arra mutató jelek, hogy nem eget verő bitráta van a Sport adóknál.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
tennis #19067 üzenetére
Hm, közvéleménykutatás...
Meg talán egy jó adag üzleti érdek, ami mögötte áll, egyrészt a csatornák tulajdonosaival, másrészt a saját "csomagok" összeállításánál.
Akkor is az egyedi, előfizető által "összeválogatott" csomag lenne az igazi megoldás (persze emellett, aki akar vegyen "előregyártott" csomagot).
Már többen elmagyarázták, hogy technikailag ez nem megy az autentikációs rendszer miatt. (Meg vélhetően ebben is vannak üzleti megfontolások.)
Elég furcsa, hogy a XXI. század első harmadában nem lenne erre normális lehetőség a kor informatikai fejlettségén.. -
törölt tag
válasz
tennis #19070 üzenetére
Föld körül, hát igen én sem fogom megrendelni szerintem, de az LF-ön kívül a Discovery World sincs egyik csomagomban sem, ezek viszont SD-ben vannak a föld körül csomagban, ahogy a többi is, viszont utóbbiak nekem HD-ben nézhetőek a HD mindentudó csomagban.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Tippmix
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest