Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Sziasztok!
A lenyeg roviden:
Szeretnek megszabadulni a szolgaltatoi HGW-tol, es ezert akar beruhazasra is hajlando vagyok. Mikent tehetnem meg?
Kicsit hosszabban:
Azt szeretnem megtudakolni (tekintve, hogy ADSL-lel akkor volt utoljara dolgom, amikor meg a soho wifi kepes router fogalma nem igazan volt a koztudatban, - plane itthon
- es igy HGW-k sem leteztek meg).
Tehat:
Adott egy ZyXEL VMG 1312-B30A (nem tudom a pontos tipusat, most nincs elottem, de az adminfelulete annak hasonlit a leginkabb) amely VDSL modemkent illetve routerkent is funkcional az Invitel halozatan. Egyikre sem alkalmas, szakad a wifi, fagy az egesz terhelesnel, tehat szora sem erdemes. Jobbat nem adnak, ez meg mar volt cserelve.
A kerdesem az lenne, hogy mit ajanlanatok a helyebe?
Lattam, hogy van pl. a DSL-AC68U, ami ADSL/VDSL modem is a router funkciok mellett. Mukodhet ezen a halozaton? Ki lehet valtani a szolgaltatoi eszkozt?
Mivel ez kisse draga oda ahova szanom, igy erdeklodnek, hogy max. 30k-ig milyen 802.11AC kepes gigabites kombinalt eszkozt ajanlotok a celra?
A falak teglabol vannak, es kb. 2x30 m^2-t + 2x30-at kell beszornia az emeleten + a kert. Erre a UPC fele Connect Box is kepes, kiprobaltam, csak ugye az ott nem mukodik...
Ha esetleg lehetne rakotni egy HDD-t, az fantasztikus lenne.
Tovabbgondoltam kozben a dolgot: Az ugy mukodhet, hogy veszek egy ADSL/VDSL modemet (DSL-321B) es mogekotok egy ertelmes routert? Az utobbi eppenseggel lenne egy Mikrotik szemelyeben.
Koszi!
Udv. core2
-
Sziasztok!
Ismerős kérdi, hogy van-e arra valami lehetőség hogy mondjuk 4-6 hónapra köttessen az ember netet, tévét, telefont az évben (s annyit is fizessen). Mivel ilyen speciális igényem sosem volt, így passzoltam neki, de érdekelne a véleményetek:
Úgy okoskodtam, hogy a határozatlan idejű szerződés nevéből adódóan bármikor bontható/újraköthető, illetve ha fél évig nem engednek újrakötni, akkor az a bontás utáni fél éves időszakban "kipörög".
Köszi!
Üdv. core2
Aktív témák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest