Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Osszeraktam egy konfigot, azzal a lappal ami Neked van, most £618.76, Scanbol. Az azonos kategorias lap persze olcsobb, ez nem kerdes, sot, a memoria is egy kicsivel, mivel nem csak 2db modul.
Ugyan ez a Skylake-el, ugyan ezzel a lappal, csak a Z170-es valtozataval £579.70. Hol van a 150 juro?Aki meg a fogyasztason ragodik, es szamolja a penzt, mert egy evben 5k-val magasabb lesz az aram vegszamlaja, az ne tartson otthon szamitogepet, vagy hasznaljon notebookot.
Kivancsi leszek arra, mikor a Skylake-re raengedsz egy szamolast 4.8GHz-n. Lattam mar, milyen maghoket produkal. Nekem pl. nem kellett kulon hutesre koltenem, mivel benne van a gepben, es orok. Egyszer kell kifizetni, utana kiszolgal egy eletre. Persze van, aki szerint jobb megoldas megvenni 3db kompaktot, meg egy leghutot. Azon a penzen mar a procira osszejott volna egy epitett viz. De ugye ki hogy kolti a penzet.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kivancsi leszek arra, mikor a Skylake-re raengedsz egy szamolast 4.8GHz-n. Lattam mar, milyen maghoket produkal. Nekem pl. nem kellett kulon hutesre koltenem, mivel benne van a gepben, es orok. Egyszer kell kifizetni, utana kiszolgal egy eletre. Persze van, aki szerint jobb megoldas megvenni 3db kompaktot, meg egy leghutot. Azon a penzen mar a procira osszejott volna egy epitett viz. De ugye ki hogy kolti a penzet.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)