- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigoth
csendes tag
válasz
subaruwrc #4539 üzenetére
Gigbyete x99-UD4 volt a legelső alaplap amit kinéztem magamnak, de viszonylag sok gond volt vele, és már elég hamar kiesett a listából. Pár bejegyzéssel fentebb leírtam mik voltak vele a gondok és hogy miért vettem le a listáról. Többi Gigabyte alaplapot annyira nem néztem meg, de jelenlegi alaplapom is Gigabyte, elég régi darab és amióta beszereztem elég sok gond volt vele. Mint gyártó nem vagyok válogatós, akármi jöhet, de sajnos gigabyte x99 lapkáinál elég sok rossz dolgot olvastam ami miatt inkább hanyagolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest