Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy problémám a konfigommal. Tegnap youtube nézés közben elsötétült a képernyö és a hangszóró is elkezdett búgó hangot kiadni magából. Volt már ilyen néha, de azt egy újraindítás megoldotta.Eddig ezt az AMD karim driverének tudtam be. Most azonban nem segít semmi.Indítanám a gépet és a lapon levö post code kijelzö b6-os hibát ír ki(clean-up of NVRAM), tovább nem megy. A biosba sem tudok belépni.Videokártyát már raktam bele másikat,annál is ugyanez a helyzet.Eddig az a gyanúm hogy az alaplap a hunyó.Az elemet kivettem jó sokáig,a bios kapcsolók sem segítenek.Ha a proci adta volna meg magát akkor szerintem 00 hibakódnak kéne lenni.Tudnátok még valami megoldást ajánlani mielött becsomagolom és visszaküldöm az oc.uk-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal Gear Solid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest