Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Megcsináltam Memtesttel az ellenőrzést. A memória kezelést XMP-ről Auto-ra állítottam. Mindegyik modulon hiba nélkül lefutott a teszt. Na, már kezdtem örülni, amikor Windows-ban megint jött a kékhalál, ismét program telepítés alatt. Most éppen ez volt az üzenet: PFN_LIST_CORRUPT. Azt hiszem tényleg nem úszom meg a memóriacserét.
Nem tudja valaki, hogy működik ez az elállási jog? Az Iponban vettem a memóriát. Neten rendeltem meg, személyesen vettem át. Egyáltalán lehetséges még az esetemben az elállás?
Szerk.: Nem tudom számít-e az operációs rendszer. Windows 7 SP1-et használok (x64).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Ford topik
- OTP Bank topic
- Milyen házat vegyek?
- DJI topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged