Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #2616 üzenetére
Ez placebo.... Nekem az 5960X-el is ugyan annyi ido alatt nyilik a bongeszo, mint 5820K -val. Az X meg Skylake -et eszik reggelire. Semmi koze nincs hozza ezen a szinten, SSD kerdese. Annyi, hogy a Cryengine alapu game -ek alatt vesztesz par FPS -t a 4 mag miatt. Visszafele valtani nem eri meg, mert gyengebb. A memoriarol meg annyit, hogy a savszel a lenyeg. 3333 -as memoriaval a Skylake -nel meg mindig nincs akkor savszeled, mintha az X99-et alapon hasznalnad.
Oda kellene Neked 4GHz-s memoria C19-el, hogy egy szinten legyen.
Es tudom, mert kozben azert lecsereltem a regi Haswell i5-ot egy 6600K-ra. Semmi extrat nem latok, en nem is valtok, nem fogok kiadni tobb penzt egy joval gyengebb 6700K-ra. Broadwell-E lesz a kov. vagy ha nem, akkor Skylake-E. 5960X-et is eladom, azt a penzt is bankolom az uj platformra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest