Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz lipi67 #13164 üzenetére

Nekem is ugyan az a bajom a Q9550-es procimnak,hogy 1.3V a vid-je.Nálam sajnos kell neki a fesz mint atom.4GHZ nél már bios 1.48V vcore kell ,valós(CPU-Z) 1.45v körül van.Észre vettem a procináll,hogy a magas fesz ellenére egészen jól melegszik vagyis aki 1.20V vcore fesz en használja pl:4ghz-en max 55-60C fokon prime95+core temp tesztelő segítségével nekem 1.45V fesz en tudja ugyanazt a hőmérsékletet.Időnként nem értem miért ,de heteken át teszteltem napi több órán keresztűl (intelburn teszt,prime95) ,és atom stabil,de van mikor gondol egyet,és felálna az oprendszer és elsötétűl a kép 1-2mp a hang beragad,és resetel nem vágom milehet ez:(Jelenleg Bios Vcore1.38150V CPU-Z valós max 1.34V on megy 3.7GHZ-en.Próbáltam refelni,de van amikor napokon át megy a gép álltalában nagyon ritkán mikor fent írtam,hogy bejönne a Win 7 bejelenkezős logó hang al együtt elsötétül a kép a bejelenkező hang megfojamatosan beragadva marad 1-2sec ig és resetel.

Új hozzászólás Aktív témák