Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
nekem olyanor nem adja ki a hangot hanincsen bekapcsolva. kivettem a tápot a fülemhez emeltem abból jön. és nem csinálja mindig. pl most sem.
sajna a hűtőt ennél jobban nem tom leszorítani semmivel, mertmint írtad ilyen bepattintós....
vicces ezt nem értem és nem baj, csak kivi lenék rá hátha ezt is tudod. mikor terhelem a procit, akkor az első 2mag melegebb 3 fokkal mint a 2. kettő.
most nyugalmi állapotban van. így az első mag 49 fokos a 3. és a 4 is ennyi és a 2. 52 fokos. nyugalmi állapotban a 2. mag mindig melegebb egy picivel, de ha dolgozik mind a 4 a tesztelés alatt akkor már az első két mag azonos szinten van és a 2. kettő is azonos lesz.
mitől van ez? elvileg kb nem ugyan akkora különbség kéne hoy legyen a magok között 0-án és 100százalékon terhelve? vagy akkor mitől melegebb ilyenkor a 2 mag pár fokkal mint terhelve? gondolom ez nem probléma
csak érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
csak érdekelne