Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolynet
veterán
dejó h leszedtem a hűtőt és újrapasztáztam, mert utána már a hypertx2 nem akart visszamenni a helyére, a lefogató szarja görbültek összevissza...namondom akkor jöjjön a gyárihütecs, az meg ugye rögtön felpattant (a szemétttye) ... akkor mondom gyerünk, bekapcs, egy pillanatra az alaplapon felvillannak a ledek, ventik megmozdulnak és akkor utánna semmi
... lehet annyira megfeszegettem a hűtőfelhelyezésnél a nyákot h megadta magát?
Tápot, ramot, tobábbi alkatrészeket kizárnék, mert reggel is ment a gép. Cmos reset megvolt.
-
bzs73
őstag
8x450ghz-2h blend-24/7-re.
ET képen látszanak a feszek,minden alapon.vtt,mch-1.1v-on. -
bzs73
őstag
válasz
killer1203 #32594 üzenetére
Ált a 4ghz-t viszik,de biztosat nem tudni.Ha sok feszt kér,akkor hűtéstől is függ.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Lehet betudok szerezni egy C0 E8400-at, 4GHz -et szeretnék kihozni belőle, lehetséges ez ?
-
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #32590 üzenetére
Most adtam el a p35ds4-t.Semmivel nem ment jobban,mint ud3r-be.
Furcsa mert a te volt procid kicsit jobban ment p35-be,de ez nem.Sőt.4.5ghz-nél p35-be még 1.200v-on is alig akart menni,itt meg megy lazán p45-be.Úgy látszik,procitól is függ ez a dolog.Nem kell már nekem p35. -
-
m4rk.89
aktív tag
Találtam egy nagyon régi képet, de sajnos nem volt megnyitva a cpu-z. 4725MHz
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #32580 üzenetére
Az szép.
Bzs, mér nem szállsz be Te is mókázni?Axel pRo: Mindenképpen támogatja. Ha elsőre nem is szereti, új bios -al már nem lehet gond. Ezeket mind bios frissítéssel oldották meg anno.
És ezek szerint ezt a lapot már alapból úgy dobták ki.
Zsubi: Subarunál ott az a fránya ddr3, kis előny. Járasd 1400 körül a ramokat.
-
bzs73
őstag
Hú.Van ám linkelgetés.
-
subaruwrc
félisten
Be
nem, nem tudom 10 alá rugdalni
-
Axel pRo
aktív tag
-
Zsubi
őstag
-
bzs73
őstag
Na beindultatok látom.
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc #32563 üzenetére
32M helyett van egy ilyen eredményem: 7x575@1.120V smallfft stabil + még egy kis valid
Max. FSB-re hirtelen ennyire futotta, ha lesz egy kis időm akkor neki rugaszkodok újból, mert először bootolt 620-on is csak meghülyült megint a deszka -
lizakattila
senior tag
válasz
potyi23 #32567 üzenetére
Azt példánya válogatja, coretemp-pel vagy realtemp-pel meg tudod nézni.
-
potyi23
senior tag
Valaki nemtudja veretlenul h mennyi az alapfesz a Intel E 8400 3.00ghz -s procinak?
-
subaruwrc
félisten
javítottam az 1M-en. 4098mhz @ 11.234
és a 32M-en is.4000mhz @ 11 min 15 sec. -
Zsubi
őstag
-
subaruwrc
félisten
na akkor mutatom mit kéne beérni 32M-ben.
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc #32553 üzenetére
Super Pi 1M
Egyenlőre ennyi -
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #32552 üzenetére
Hát killódtam vele mire összejött,de mondom a gyenge 32M mellé csak kell valami nagyot is mutatni.
Én arra leszek kíváncsi,hogyha télen tényleg kirakom a minuszba,megy-e még lentebb,mert most még az ablak se volt rányitva.32553) subaruwrc: Én mutattam.Javítottam azért a tegnapihoz képest,de még ez se nyerő,pedig az időzítéseket is jó levittem.Na majd jó lessz egyszer.
-
subaruwrc
félisten
nem látom az 1M és 32M eredményeket srácok. hajrá hajrá.
-
martin555
aktív tag
válasz
martin555 #32504 üzenetére
haho urak,,
egy ASUS P5E3 PRO alaplapot ajánlanátok nekem, meg egy izomabb ramot erre a problémámra:
http://prohardver.hu/tema/intel_core_2_45nm-en_wolfdale_yorkfield/hsz_32504-32504.html
minden jószándékú hozzászólás welcome.
-
bzs73
őstag
válasz
subaruwrc #32548 üzenetére
5ghz@1.344v valid
és még mindíg szobába,zárt házba.Majd ha elég hideg lessz,kimegy a gép az ablakba.
Hátha megindul.
Ha már a super pi 32M nem megy.
Amugy próbálkoztam ma vele és javítottam is,majd mindjárt megkeresem.Na meg is van.32M
Kicsit javítottam azért a tegnapi 11.56-hoz képest,de már untam,mert láttam hogy a 11.40 úgyse lessz meg. -
Laraxior
titán
válasz
robotjatek #32544 üzenetére
eléggé...
-
robotjatek
tag
Super PI-ben sokat számít hogy 900MHz-n CL4-ben vagy CL5-ben vannak a RAMok?
-
Axel pRo
aktív tag
Még ez lenne a kérdés: [link] már régóta fenn áll, hogy kompatibilis lesz-e a lapom az E8400-al.
Eddig úgy voltam vele hogy biztos mert LGA775-ös de most kezdek bizonytalan lenni, mert itt mindenkinek 3x drágább Giga- lapja van ahogy nézem.CPU-Z:
-
Biga123
addikt
Én is :
13,11
pff..
Gondolom a memória nagyban hozzájárul...
Super pi csak 1-magot használ?? -
subaruwrc
félisten
válasz
lizakattila #32537 üzenetére
szép eredmény látom hozzányúltál a ramokhoz. helyes
-
lizakattila
senior tag
válasz
subaruwrc #32536 üzenetére
Nah remélem most nem baltáztam el semmit.
Ennyire futotta: Super PI 32M -
yolan
őstag
Super pi-nél mennyit számít hogy 2gb vagy 4gb, illetve hogy single vagy dual channel? Számít egyáltalán? Mert ha igen és tetemeset, akkor el sem kezdem tesztelni míg nincs háznál a g.skill kit.
-
subaruwrc
félisten
Only for Lipi67
-
Hobbbyt
őstag
De ez csaláás
Egy E8200-vel és egy p35-ds3p-vel Én nemtudok 3.2Ghz fölé menni :S
valahogy a 400-as FSB fölött "instabil" vagy be se jön a rendszer.. Igaz csak 800mhz-es ramjaim vannak.. de azért pár mhz-et igazán tudniuk kéneHiába adok feszülstéget a cipsetnek.. a ramoknak , procinak. (3.2Ghz-hez 1.000V-ot kap a proci, és stabil)
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #32526 üzenetére
P45DQ6-ban(most arról vagyok) a droop miatt úgy meg kellene küldeni, hogy a brutal (alig látom) gyári hűtő ráolvadna a procira.
Ha majd megjön a q9550-es, visszakerül az UD3R és aTHR..akkor jobb lesz, bár 8xxx-szel jobb lenne nyomni. (majd huncutkodok a magokkal)
(#32519) B4l!nt :
(#32527) bzs73 : Jó ez! (én 1M-re gyúrtam 8400-gyel, (9.26), nem igazán tudom, hogy ezek az eredmények mennyire jók, de a "dezentor polirbajnokunkhoz" viszonyítva szerintem jó eredmény ez!subaruwrc: Tényleg Te! Ezekkel a beállításokkal 1M-ben hol lenne?
Igen, burkoltan ez egy kérés volt 1M-es tesztre.. -
subaruwrc
félisten
válasz
serito #32517 üzenetére
Akkor órajel max 4.1Ghz tweak mehet igaz.
nyomjátok nyomjátok.
elkészítettem az egyik backup eredményemet, még csiszolható , csak újabban az egyik tweakem nem működikfogható vagyok ez azt jelenti
Lipi
Azért elrettentésnek csinálok Neked iccaka egy kb 3,6GHz-es pime keresést
köszi hogy figyelsz a vérnyomásomra
-
subaruwrc
félisten
Nahh, hogy ne laposodjon el a topik kicsit megpiszkálnám a versenyszellemeteket és indítanék egy lowclock 32M versenyt
Mivel minfeszes tuningban a proci a legfőbb tényező ott nem tudok versenyezni de 32M-ben ti magatok így kiváncsi vagyok le tud e győzni valamelyikőtök. Egyedüli megkötés hogy a proci max 4100 mhz-en járhat. Nálam elég lesz a 4ghz is
lets competitionItt egy referencia 32M mindenféle különösebb tweak nélkül. 11 min 46 sec.
-
lipi67
nagyúr
válasz
martin555 #32504 üzenetére
Ennél bonyolultabban nem is kérdezhetnél talán...
Lefordítva: Most van egy p35 ds4-ed, benne egy E0-s 8400, 4850, kingmax 800-asok. S ha már rendelsz, gondoltad új alaplap menne a tiédbe, s ha jobb a quad akkor esetleg az is?30.000-ért (gondoom számla -gar kell, igy boltból veszel, s nem használtat)..Én hagynám a fenébe. Jó lapod, s jó procid van. Tegyél bele inkább rendes(ebb) memóriákat, vagy ha lehetőséeg van nagyobb vga-t, többre mész vele..(magánvélemény)
-persze, lehet, hogy teljesen félreértettelek, s nem is ez a kérdés..-(#32505) VicKing: Hát..Isten tudja. Találgatni lehet csak. Igen, ram is lehet, de a hibaüzi..inkább szoftveres gond szerintem. Oprendszer vagy a játék, driverek..Telepítsd újra a játékot, keress más crack-et. Előtte szedd le a vga drivert, pucold a registryt, VGA minden bejegyzését töröld a hdd-n s tedd úja. Ha továbbra se ok, nagy valószínüséggel a szoftveres részt kilőtted. (más játékoknál is csinálja?)
(#32509) Jorus : Úgy éreztem magam Mint Lara Croft. Klikk ide-s elküld oda, klikk oda, s megnyit egy everest report-ot..s a végén, azt se tudtam, mi a kérdés. Ill. a "csak gép"- nekem abba a vga is benne van, csak a külső periofériák nem. Neki..nem tudom, hogy mi, mert az alaplap kicsit kevesebb mint a "csak gép"..
-
VicKing
tag
válasz
lipi67 #32501 üzenetére
Kiírja, hogy a "....exe" leállt, és a windows megoldást keres a problémára, persze nem talál...
Van valami program ami kimutatja, hogy mi nem stimmelt a leállás pillanatában?
Onnan gondoltam, hogy a szorzó lehet ludas, ugyanis amikor teljes gőzzel játszom akkor minden OK, amikor viszont megállok, nem mozdulok, vagy menübe lépek akkor jön a hibaüzi. -
martin555
aktív tag
Urak, léci
http://prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja/hsz_23401-23401.html
-re valakinek tipp???
KÖCCE !!!!
-
setherian
tag
sziasztok!
EP35-DS3 lap, biosban alapon van az E8200 proci 2,66Ghz, x8
CPUZ mégis 2Ghzet lát, 333x6
1,12V
ez miért lehet? -
lipi67
nagyúr
válasz
Axel pRo #32490 üzenetére
Játékok..tuti igazad van, nem mennék bele, szar úgy ír5ni, hogy nem tudom, miről beszélünk.
Ha hosszabb távra, akkor egy quad is jó választés lehet, nem?1 tesztből..nem sok semmit lehet megtudni. Ha a proci vga alapon volt, akkor most kezd el emelgetni a procit ,s nyomni a teszteket. S ha majd a teljesítménynövekedés )Gpu score) minimálisan kezd csak menni a proci tuninghoz képest, ott meg is állhatsz.
VicKing: "néhány játéknál ez egyenlő a játék leállásával" -ezt egész pontosan, hogy kell érteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest