- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Srácok, köszi az infókat!
Alig várom, hogy hazamenjek melóból és tovább "ismerkedjek" a procival.
Itt egy AMD gépet nyúzok ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz
tom_tol #13970 üzenetére
Idézet tom_tol-tól:
"ne primeold 1,4v vcoren"Idézet jugeen-től:
"ezt részemről is csak megerősíteni tudom!"És miért is tanácsoljátok, hogy 1,4V coren ne legyen prime?
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz
jugeen #13988 üzenetére
Tudom, mert már többször igérték a 2 hetet. Az első érdeklődés óta kb. 5-6 hétnél tartunk ....
TRUE-nak milyen a felfogatása?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz
tom_tol #13970 üzenetére
De de, csak először kell vennem valami jó hűtőt, mert mint előzőekben is írtam, borzalmasan hullámos/deformált a proci tokja. TX2-es hűtővel, a progik kb. 6-8°-al mutatnak többet mint az E8200 hasonló beállításaikor.
Egy Xigmatek S1283-at vagy S1284-es hűtőt szeretnék venni, hátsó merevítővel (Crossbow), de így együtt sehol se kapok, mert a gyári lefogatás unszi.
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
válasz
bajusz15 #13982 üzenetére
en Q9300-mat nem vennek, max Q9450-et, ha huzni is akarod. ha mar Q9300, akkor sokkal inkabb joval olcsobban egy Q6600, aminek nagyobb a szorzoja, es alapbol magasabb fsb-t is elvisel. ha nem tuningolsz, nem szoltam semmit. uj stepping? sztem ha van idod vard meg, en nem tudom mikor jo, de biztos lesz egy kis optimalizacio..
-
Szatesz
őstag
-
Produkció
senior tag
megvan az E8400-m Giannitól, este 7kor beszerelem az egységbe
megjött az Asus P5Q deluxom meg a 4GB Corsair Dominator 1066 C5DF ramom
....na szal fpo=Q813A510...mire számíthatok ettől az fpo-tól? tapasztalatok?
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
Macka
veterán
válasz
keszegduda #13976 üzenetére
Nekem a 2x2GB 800-as Crucial Ballistix-ek 1125-öt lazán visznek P45-ben.
-
Macka
veterán
válasz
keszegduda #13974 üzenetére
Itt inkább a 4 modullal lesznek nehézségeid...
-
keszegduda
őstag
E8400-nek úgy tudom 9-es a szorzója, na most ha el szeretném érni a 4 GHz-t akkor milyen ramok kellenek hozzá esetleg elég lenne a jelenlegi 3gb ami mind micron d9-es chipekkel van szerelve? Magyarul arra akarok kilyukadni hogy mekkora memó feki kell neki 4GHz-en, természetesen totál visszaosztva ameddig csak lehet, mert nincs szándékomban lecserélni ezeket.
(Ramok A-DATA Vitesta EE 800+ 2*1GBés GEIL Ultra 800-asok 2*512mb)
9*450 lenne majd a cél elöljáróban...
Lennedő gép: Giga p45, e8400 -
sz.j
nagyúr
"1.4V-on hány GHZ-t visz Prime stabilon?"
1,4V-on? Pláne prime sabilon?! Most az hiányozna még!
Mert az 1,4V-hoz kellene vennem egy nagyon jó pocihűtőt (ráadásul egy olyant ami könnyen szerelhető), mert nem hiszem, hogy a TX2-m megbirkózna ezzel a hullámvasúthoz hasonló tokozással!De ettől eltekintve először még megszeretném nézni a proci végét 1,3V-on, majd 1,35-ön és csak utána jöhetne az általad írt fesz.
-
codec
senior tag
Üdv!
Q813A510-es FPO-s e8400-as procit használ vki? Mit lehet tudni ezen fpo-s procik tuningjáról? (Mihelyst meglesz minden a géphez egyből kipróbálom, de addigis érdekelne vmi infó róla.) Külföldi oldalakon nemigazán találtam semmit erről az fpo-ról. Nemhiszem, hogy nagy tartalékokkal renelkezne, de azért egy 1.4v alatti 4ghz jó lenne.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
cimbi186
aktív tag
válasz
batnor #13948 üzenetére
Csa!
20k hűtőre???!!!
A 8400-ez elég a CM TX2(kb.4k) is,ha nagyon rángatva akarod használni,akkor a CM 212(kb.8k) utána már csak vizben gondolkozz.
Sztem vegyél hozzá 1 GA P45 ds4-t ezzel mindent kitudsz hozni amit a 8400 tud.De sztem szaladj át a "milyen gépet vegyek"totyikba(bár sztem ott is ezt fogják ajánlani,ha igy televagy lével)
-
sz.j
nagyúr
Sajnos itt már falakba ütköztem ....
3000MHz-en 0,928V volt a legkisebb fesz amivel elindult, míg
1,248V-al "csak" 4392MHz-et értem el.Természetesen terhelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Produkció
senior tag
megér +4k-t a 84 a 82vel szemben?....30.5---34.5
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
marinea2
addikt
miben külömbözik egy 6750 és egy 8200???
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
sz.j
nagyúr
Félig-meddig azért is vettem ezt a procit.
De azért még ne kiabáljuk el, mert még csak jó félórám volt a húzásra.
(Ja ..., és lehet, hogy lesz egy E8200-es eladó.)[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
A MIT menűben 1,1500V lett beállítva, mivel a proci alapfeszének is ennyit mutat a BIOS.
Viszont a CPU-Z már 1,152V-ot mutat.[ Szerkesztve ]
-
batnor
csendes tag
üdv mindenkinek!
A holnapi nap rendelem meg az űj gépem melyben egy e8400-s kap helyett és arról szeretnék érdeklődni hogy milyen lappal lehet 4 vagy 5 Ghz-t elérni max 30-35k szánnék rá és milyen hütöt ajánlotok hozzá és arra is csak max 20k-t szánnék kösz előre is a helpet!
batnor
-
tlac
nagyúr
válasz
jugeen #13843 üzenetére
szerintem nem csak egy
c0-ás procipróbáltál már ilyet?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Szatesz #13941 üzenetére
Mint ahogy már előbb is írtam, csak kb. fél órája tettem a gépbe a procit.
Egyenlőre, különböző beállítások mellett, a proci végét keresem.
Ez föleg alapfeszen (1,15V) érdekel.FPO: Q807A261
VID: CoreTemp 0.98.1 szerint 1,0375V, CoreTemp 0.99 és a RealTemp v2.5 szerint 1,1500V[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz
tom_tol #13925 üzenetére
Igaz még csak kb fél órája ismerkedem a procival, de gondolom, hogy alapfeszen ez sem túl rossz példány.
De majd elválik.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Csúzli
csendes tag
Köszi. Én nem tudtam honnan lehet ilyenek szerezni, v rájuk keresni, mégegyszer thx.
-
gPoint
tag
válasz
banderasz77 #13931 üzenetére
Mennyit adhatok neki? 1,35V max?
-
Szatesz
őstag
Ez azért nemsemmi [link]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
gPoint
tag
beléptem én is egy E8300-al. Hát nem az a brutál tuning példány, sajnos csak 3.6GHz-ig megy (1.39V) 3.7GHZ-en Prime95 másfél óra után hibát ad az egyik magon.
Mit gondoltok tartósan ez a 1.4 körüli fesz sok? 70-75 fok körül van terhelve. -
Csorbi
addikt
Lehet tudni valamit arról, hogy az új stepping mikor jön ki a 8400-ból?
-
vidu01
csendes tag
Valami szakember nézzen be a szájbarágós topikba pls
-
jugeen
addikt
válasz
Csúzli #13921 üzenetére
hi, itt mindenki szívesen segít a másiknak, de ne várd el, hogy ők legyenek a keresőmotorjaid. lehet, hogy egy kicsit hosszú a topik, de érdemes átolvsnod.
addig is itt tájékozódhatsz az XS tagok CPU-jairól. érdemes időnként letölteni, mert folyamatosan frissítik.
-
Csúzli
csendes tag
Hali
Ha tudtok jól tuningos FPO kat E8200 hoz írjátok meg PÜben. THX
-
tom_tol
addikt
most érzem csak igazán nekem mekkora malacom volt a 84-el
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #13918 üzenetére
abban is, hogy lámi vagy
-
Laraxior
titán
3adjára csak meglesz az az FPO
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #13912 üzenetére
Q746A te lama
AirBooms az én ex (tehát a te mostani) procid testvére, ugyanazt tudja, csak lap, beállítások és hűtés kérdése.
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #13901 üzenetére
te koma az nem handpicked, hanem kifogtál egy kiba jót
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #13907 üzenetére
Elnézést mindenkitől összekavarodtam, Q745A5** az FPO-ja..
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Vettem ilyen procit, de a lapot majd jövő héten veszek. E8400 FPO: Q815A578 VID: 1.25V max, szerintetek ez még friss termék?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
m4rc!
őstag
válasz
FPO-t tudnál írni?
Rusher: nándika lehet tud szerezni IP45 PRO-t...
We are analog players in a digital world
-
AirBooms
addikt
válasz
Jöhet az ár priviben...
-
Szatesz
őstag
válasz
Overlocker #13903 üzenetére
Jah értem naggyon szuper proci biztos pikk-pakk elviszik.....Az enyém is megy 1.22v al 4ghzt stabilan p5kc lapban kiv vagyok mennyit megy 1.4 v al nekem is majd megnezem...
-
Szatesz
őstag
válasz
Ez a p5e3 premium ez x38 vagy x48? Hogy ennyi fsb t bir...?
-
Overlocker
veterán
Úgy néz ki lehet eladó lesz a procim! (handpicked E8400)
E8400@4000Mhz 1,2v Prime stabil - levegőn.
E8400@4500Mhz 1,4v Prime stabil - levegőn.Szárazjéggel : 5400Mhz-en 1,7v körül 3dmark stabil.
LN2-vel: 5900Mhz 1,9v-vel, de sajnos csak 5700-ről van valid.Asus P5E3 Premium lapban tudta ezeket. Léggel P45-ös lapban 625FSB-t tud.
Privire válaszolok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest