Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lala79

csendes tag

válasz Solten #4137 üzenetére

Ezzel igen csak vitatkoznék, ez nem teljesen van így! Nekem személy szerint van egy z3735f es Modecom free pc-m és egy z8300-as Chuwi hi8 pro tabletem. Mind kettő azonos szinten gyors, semmi külömbség nincs szinte a Mhz külömbséget leszámítva. A melegedés az sajnos mind kettő esetében probléma, ezért én is a pc stick esetében hűtésmodot használok. Így viszont nem lehet észre venni a kettő közötti külömbséget. És viszi a youtube filmeket is. Bár én leginkább munkára használom, ennek ellenére néha a WOT-ot is tolom rajtuk. Játék közben sincs szinte köztük külömbség, persze stock alapgrafikán lehet velük csak játszani. És ami viszont mellette szól az a kedvező ár, a hűtést max 2K ból megúszod az sem tétel szerintem. De persze érdemes egy jobb korszerűbb procival szereltet választani annak aki most szeretne mini pc-t vásárolni. Ha budget pc sticket akar valaki vásárolni akkor nyugodt szívvel ajánlom a Modecom Freepc-t, abból is a 32Gb-os verziót. Én nem bántam meg egyik választásomat sem...

Új hozzászólás Aktív témák