Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz #79335424 #3951 üzenetére

BIOS-ban beállítottam, hogy external display-t használjon, de egyébként tényleg nem akarok rajta más rendszer(eke)t futtatni, mert szeretném, ha folyamatosan elérhetőek lennének a megosztások.

Ha nem szeretnék Plex szervert futtatni, akkor a mai napig meglenne az NSA310-esem, mert annál aztán tényleg semmi nem volt költséghatékonyabb, de sajnos nem bírta a PMS-t. Mint tudod, kipróbáltam a NAS520-ast, de az meg bőven túllőtt a céljaimon, mint NAS (az életben nem fogok 2x6 TB adatot tárolni - ha ennyi hely kell, akkor irány az Amazon Cloud Drive), másra pedig nem lehetett használni (miért is lehetne, hisz célhardver). A laposon meg tolhatom a régi pécés játékaim mellett az összeset, ami megvan a One-on, 1 perc alatt feldobtam rá a Plexet, és most is erről írok, mert ugyebár egy mini pécét is kiváltott. Ja, és 0 drivert kellett telepíteni, mert a win10 mindent megoldott. Emellett kifogástalan, mint médiaplayer. Kipróbáltam a számításba vehető alternatívákat (droidos és wines mini PC, NAS), de nálam az összeset toronymagasan veri ez a laptop. Hangsúlyozom, hogy a véleményem szubjektív.

Új hozzászólás Aktív témák