- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapelőtt megérkezett a Cenovo Z8300/2G-32G mini pc.
Ha valakinek kell, eladó, ugyanis én 4G-64G készüléket rendeltem, és az eladó kis kínai összekeverte.
25-ért elvihető, 1 napot használtam kíváncsiságból, az eladó nagyon korrekt, 100X elnézést kért, ha elmenne, nem kéne a visszapostával vacakolnom, az érte kapott összeget utalnám az eladónak+ amennyi nála van a különbözet, és postázná a másikat.Eddig off,
kérdéseim, ennek hogyan lehet belépni a biosába, vagy hogyan lehet beállítani, hogy bármely billentyű vagy egérmozgatásra bekapcsoljon, ha a monitor hátulján lesz, ,elég nehéz lesz bekapcsolgatni.Az eszközkezelőben látszik olyan eszköz is, ami fizikailag nincs is a gépben, Ethernet port, soros port, mikrofon. Ez érdekes.
Aktivált win10 home van rajta, háát.. barátkoznom kell vele, nekem nem jön be, de ez van.
Szerk, amúgy nagyon jó kis szerkezet, teljesen meg vagyok lepődve a sebességén, kezelhetőségén.
Nem volt ilyennel még dolgom, de kellemesen csalódtam ebben a mini pécében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Interactive Brokers társalgó
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest