Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapelőtt megérkezett a Cenovo Z8300/2G-32G mini pc.
Ha valakinek kell, eladó, ugyanis én 4G-64G készüléket rendeltem, és az eladó kis kínai összekeverte.
25-ért elvihető, 1 napot használtam kíváncsiságból, az eladó nagyon korrekt, 100X elnézést kért, ha elmenne, nem kéne a visszapostával vacakolnom, az érte kapott összeget utalnám az eladónak+ amennyi nála van a különbözet, és postázná a másikat.Eddig off,
kérdéseim, ennek hogyan lehet belépni a biosába, vagy hogyan lehet beállítani, hogy bármely billentyű vagy egérmozgatásra bekapcsoljon, ha a monitor hátulján lesz, ,elég nehéz lesz bekapcsolgatni.Az eszközkezelőben látszik olyan eszköz is, ami fizikailag nincs is a gépben, Ethernet port, soros port, mikrofon. Ez érdekes.
Aktivált win10 home van rajta, háát.. barátkoznom kell vele, nekem nem jön be, de ez van.
Szerk, amúgy nagyon jó kis szerkezet, teljesen meg vagyok lepődve a sebességén, kezelhetőségén.
Nem volt ilyennel még dolgom, de kellemesen csalódtam ebben a mini pécében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi