Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
interstate76 #3057 üzenetére
Van ennél valami stabilabb ami jelenleg Best Buy és megbízható forrásból? Vagy ha átalakítod az enyémet ha xar lesz, megrendelem ezt! :-)
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Második boxnak egy RaspBerryPi3 mellé szeretnék valami boxot venni. Nem tudom eldönteni hogy android vagy win. Leginkább Kodira használnám meg ha már win akkor egyéb PC-s felhasználás. Lényeg a kis fogyasztás 0-24-ben menne a torrentek miatt , egy LG LF652V 55"-ra lenne rákötve és egy Pioneer VSX-424 5.1 házimozi erősítőre, így a jó hang és a jó kép elengedhetetlen számomra. 1080p FULL HD, 3D, 3D ISO, Blueray lejátszás, 2-3 2,5ös vinyót dugnék rá táp nélkül, eddig ez lenne a lényeg. Ja, meg a KODI minden mennyiségben egy megbízható vason.
Olvastam a winesek közül a Wintel 8 PRO verzióról, a nem PRO menyivel másabb?
Esetleg van olyan hely ahol hűtőmókolás nélkül lehet megvenni?
Mi van még ezen kívül ami ajánlott vétel és best buy a wines boxok között?
Androidos boxok közül ezeket nézegettem:
- Tronsmart Vega Telos
- KIII
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- HP Compaq Elite 8300 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, INGYENES szállítással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest