Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Akkor első neki futárnak a belső memória törlése teljesen.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Amikor új rendszert raktál fel akkor volt format is?
Qvadro:A win8 a gond. win 7-el csináld. Vagy a jobb felső sarokban van egy kereső, ott beírod win8 és találsz valamit. -
Mecy_Lacee
senior tag
Újra segítséget kérek...
A telefon a ROM cserével továbbra is fagy. Egyszerűen nem tudok rájönni mi okozza. Van hogy, telefonálás után, van amikor a hívás kezdeményezésnél, van amikor csak szimplán nem lehet feléleszteni.
Amit eddig tettem:
- sd kártya kivéve,
- az összes media file törlése,
- felcseréltem a sim kártyákat (vitamaxos, előfizetéses, vodás mind2)
- 3g kikapcsoltam.
Ja, s még valami:
Feltelepített navigáció programom eltűnik. Az alkalmazások között ott van, de hiányolja térképeket. S a felmásolt helyén sincs, ahova raktam.Mi lehet a baj?
-
Qvadro
csendes tag
válasz
raulicio
üzenetére
Köszi, hasznos volt amit írtál. Már csak arra nem tudok rájönni, h ha összedugom pcvel, akkor pc látja a telefont, mtk droid, sp flashtools mind látja, de a merevlemezek között nem jelenik meg a telefoné és jelenleg csak wifin keresztül tudok rá fájlokat másolni. Usb hibakeresés kipipálva, win8
-
raulicio
senior tag
Ott kezdődik, hogy az ilyen vroot és társait jó messzire el kell kerülni.
A második lépés, hogy sp falshtools-al felteszel egy működő cwm vagy twrp recoveryt belépsz a recoverybe és ha nem egy összevissza (vrottal és társaival elcseszett) rom van a telefonon, akkor ha a rebbot-ra mész a recoveryben, akkor megkérdezi, hogy rootolja-e. Ezzel a módszerrel 100%-ig működik, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja is.Biztos lehet ezekkl a mindenféle programokkal is rootolni, de nekem több bajt csináltak mint hasznot.
Amúgy meg rakj vel sp flashtools-al egy prerooted romot pl wisely félét, és akkor még ezzel sem lesz gondod.
Amúgy az ő lerásából az sp flashtools-ban a "full wipe-ot" nyugodtan el lehet felejteni. Firmware upgraddel kell felrakni a romot.
-
Qvadro
csendes tag
Annyira azért nem zagyvaság, amúgy kicsinyenként rájövök a dolgokra magam is. Még azt kellene megoldanom, hogy ha összeszúrom PCvel, akkor az érzékeli a telefont, de viszont nem tudok rá fájlokat másolni, pedig az usb tároló van kijelölve. Kellenek esetleg hozzá driverek?
-
Qvadro
csendes tag
Na jó a superUS is megoldva
Már csak az érdekelne, h hol találok valami jó kis leírást a romok telepítéséről, saját rom mentésről és ha valamit elbabrálnék, akkor azt hogyan tudom visszaállítani ? köszi -
Qvadro
csendes tag
bocs rootolt lett, csak a superus nem bírom működésre, a kínai progit töröltem a supersu meg nem tudja a su binárist frissíteni. Ja és hogyan varázsolom elő a cwm recoveryt?
-
Qvadro
csendes tag
vagy esetleg sp flashtools-al rootolni?
-
Qvadro
csendes tag
válasz
janek69
üzenetére
köszi a segítséget, igen végigment ki is írta, h a rootolás kész, de a készülék nem lett rootolva, leellenőriztem.
Azt szeretném kérdezni, h így esetleg feltudok sp flashtools-al updatelni egy olyan romot ami már alapból rootolva van, legyen az stock vagy custom?
ja és egyébként, ha csatlakoztatom pc-hez, hiába választom ki az usb háttértárat, akkor sem lássa a telefont a pc -
janek69
senior tag
-
Gaabe
tag
addig eljutottam , hogy a felismert Yun-os acb interface helyett már anroid phone/adb interface ként ismeri fel a telefont, de az mtk droid tools adb terminalban a connected devicesek közt semmi nincs... egyenlőre annyit találtam, hogy sok más ember is ezzel szenved, hogy hiába a sok driver a programok nem látják a készüléket
esetleg valaki ha van neki linkelhetne olyan drivert ami megy 8.1 alatt...köszi -
Qvadro
csendes tag
Hello, végre inew v3 tulaj lettem, de valahogy sehogy sem sikerül rootolnom, usb hibakereses bekapcsolva, próbáltam már vroot-ot és root genius-t is, mindig végig ment a folyamat és sosem sikerült rootolnia. 4.4.2 es rom és build 1.0.13
mi lehet a gond? -
Jolly87
tag
Sziasztok!
Már egy éve boldog Inew V3 tulajdonos vagyok. Ez az első kínai telóm. Az ár/teljesítmény miatt vettem. Apróbb hibái(Gps,hálózat gondok, amik romcserével javíthatók)
Páromnak szeretnék venni egy hasonló tudású telót azzal a különbséggel, hogy lehetőleg ne kelljen belepiszkálni, vagyis mivel egy átlag user így ne kelljen romcserével, térerőgondokkal stb,. bajlódnia.
50000 Ft az összeghatár.
Ebből a listából szeretném ha ajánlanátok telefonokat.
Köszi! -
Gaabe
tag
Én már próbáltam többször lementeni a rendszert de nem jött össze a dolog sose mert se az sp, se a droidtools nem látja a telefont se bekapcsolva, se factory menüvel. több drivert leszedtem, de semmi. Sikerült ez valakinek W8.1 64 bit alatt? Lehet, hogy az a baj?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Tassadar83
üzenetére
dehát a gyári romok is ugyanolyan hulladékok mint a többi, sőt szvsz ez márkás készülékekre is igaz. elsietett kiadások mind, bughalom...
ezért írtam, ne várj frissítést, szokd meg patcheld valami apk-val és hazsnáld, ha működik így ne frissíts
-
raulicio
senior tag
válasz
Tassadar83
üzenetére
Sorry, de talán akkor nem kínai, félig noname telefonokkal kellene próbálkoznod. Volt olyan kínai telefon, amelyik romjában gyárilag kémprogram volt...
Persze nem tudom, hogy biztonsági szempontból az globális márkák mennyivel jobbak (lásd apple
)... -
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Még abban tudnál segíteni, hogy milyen wipe-ot hajtsak végre mielőtt a szóban forgó V2-t felteszem FlashTool-al, hogy ne legyen probléma a frissítés után? Mindent lementettem, szóval nincs a telón fontos. IMEI-m pedig már rég nincs, de az is külön .bak MUT-al le van mentve..
-
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, meg is van melyik!
Ahogy a Needromon látom, vannak annál frissebb romok, pl. a Marspa V4, de nincs mellé írva, hogy mely LCD-driveok kompatibilisak vele. A V2-höz ez van írva: "V2
Based on fw KK 1,013 that also extends compatibility to display NT35512.". Nekem szintén ez a driverem..
Felteszem ezt, ha esetleg tudsz hozzáfűzni, az jó lenne. Köszönöm a segítséget!Re: A V2-t FlashTool-ból milyen beállításokkal tegyem fel? Mi legyen bepipálva? Kell-e cserélni valamit?
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Nekem régebbi V3-asom van, vagyis a 2-3 hónapja felrakott 4.4.2-es androidok nem bootoltak be(csak logo hang volt), mert nem volt támogatott benne az én lcd-drive-om. Hogyan tudom kideríteni, hogy nekem melyik van pontosan, ill. melyik KK rom lenne az ideális?
Köszi! -
nandozo
tag
Sziasztok,
Kis információ megosztás a fórummal.
Az ebay-en rendeltem képernyővédő fóliát. "Screenguard Membrane" pl ez
http://www.ebay.com/itm/191226113707?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITSajnos a mérete nem megfelelő; nem takarja az egész kijelzőt mint a gyári, kb 1.5mm kissebb mindkét irányban.
Pozitívan csalódtam viszont a "noname" NFC-ben, mind az 5 működik és kommunikál a telefonnal.
http://www.ebay.com/itm/291221718338?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590373953718&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ajánlom mindenkinek akit érdekel és ki akarja próbálni.
Ennél többet nem adtam volna ki rá, hogy kipróbáljam... -
-
Ledy007
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok.
Teló lemerült, újra töltöttem semmi gond. Pár napja azt játssza, hogy a lemerült aksit kb. 10-15 perc alatt feltölti fullra, persze nem sok kell, hogy újra lemerüljön...
Vmi ötlet?
thx előre is
-
raulicio
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Ne haragudj, de nekem most se időm, se lehetőségem nincs összeszedni a linkeket,de amúgy a frissítés menete egyáltalán nem bonyolult és minden nemű előképzettség nélkül könnyedén végrehajtható.
1. le kell tölteni a megfelelő USB drivert
2. Feltelepíteni az SP flashtools-t
3. le kell tölteni a gyári KK romot
4. SP flashtools-al "firmware upgrade" funkcióval felrakni.
KÉSZ!Igény szerint érdemes lementeni a telefonról mindent amire később még szükség lehet, mert ezzel a flasheléssel gyakorlatilag egy gyári állapotú tiszta telefont kapsz majd.
Ha szerencséd van, valaki minden pontot kifejt neked szépen.
-
laci laci
addikt
Wilsey féle kk rom. Antutu v5.1.5:17802 pont.

-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Jól be volt rakva a foglalatba? Nekem kirázódott múlthéten, gondolom az autós tartó miatt.
Laci: nem lehurrogás volt csak tapasztalat szerint a "like" romok hulladékok a factory-kipofozottakhoz képest.
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
A rootolás meg ilyen mókolások távol állnak tőlem, még nem csináltam ilyesmit.
Viszont a 4.4-es Androidra szívesen frissítenék, ám így, nulla tapasztalattal nem tűnik nagyon jó lépésnek - nem akarom végleg hazavágni a telót.
Csaknem 7000 hozzászólást végigolvasni, az kemény meló lenne.
Több topikban láttam már, hogy egy összefoglalót írnak, amit a topik tetején elhelyeznek, meg lehet nyitni, el lehet olvasni, a felesleges kérdéseket elkerülendő.
Kérdés, hogy erről a frissítésről nem terveztek-e ilyesmit írni - honnan érdemes letölteni, mi a menete, mire kell vigyázni?
Esetleg, tudtok-e megbízható forrást linkelni?Köszönöm!
-
kmarci25
veterán
válasz
metamorfi
üzenetére
Hova mentetted a "kontaktokat"? Ha sim kártyára, akkor azon van, ha google-re, akkor ott van. Ha a telefonba, akkor ott van. Ennek a három kategóriának megfelelően találod meg. értelemszerűen, ha a telefonnal nem tudsz mit kezdeni, és azon vannak a számok, akkor onnan nem tudod kiszedni.
-
metamorfi
újonc
Sziasztok!
Március óta használom nagy megelégedéssel a V3-omat. Tegnap a zsebemből úgy vettem ki, hogy keresztben egy pontból kiindulva (a bekapcsoló gombtól) több törésvonal mentén eltört. Semmilyen érintésre nem reagál de a SIM kártyákat kiszedve bekapcsolódott, és el is jutottam odáig, hogy a pc-vel össze tudtam kötni, fényképeket, videókat le tudtam tölteni.
Hogyan tovább? A pandawill-en vettem. Küldjem vissza megjavítani? Még sosem volt szétszedve, ezelőtt semmi bajom nem volt vele.
A másik gondom, hogy ki tudom szedni belőle a több, mint ezer kontaktomat? Így hiába kerestem, nem találtam. Egyébként root van rajta. -
kmarci25
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én azért a h2testw-vel megvizsgálnám az sd kártyát. Még az előző telefonom csinált ilyeneket, és abban az sd kártya adta meg magát.
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Abban amit írt teljesen igaza volt.
Amit te előbányásztál az egy ősrégi, kb február-márciusi rom. Azért kit-kat style, mert akkor még a fasorban sem volt a kit-kat a v3-ra.
Amúgy korábban én is pont azt akartam írni, hogy aki nem akar "custom romozni", meg aki csak az ota frissítésben hisz, az vegyen márkás kínai telefont vagy itthon egy samsung/sony/htc/akármit.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Örülök neki. Én is itt tanultam/tanulok.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Itt vagyok.Mit mutat most?elvileg ugyanúgy kell/lene működnie.
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A flashtoollal csinálj egy frissítést ugyanarra a romra.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Remélem tud valaki segíteni...
Kezdem:
- Az előzmények:
A telefon mostanában, úgy 3 hete elkezdett minden ok nélkül "megfagyni". Értsd ez alatt, hogy zsebből kivéve, vagy egyszerűen csak az asztalról felvéve, ha felakartam éleszteni fekete képernyőből, se kép, se hang. Csak az akksi kivétel segített. Utána elindult, de volt hogy naponta többször is megcsinálta ezt.
Múlt héten meguntam, s gondoltam leváltom a jó öreg ROM-ot KK-ra.
- Ami történt:
A telefont sikeresen(?) frissítettem erre a ROM-ra tegnap este kb. ilyenkor. Mindent megcsináltam a leírás alapján, s örültem is neki. Minden egyből működött, GPS-t 5 percen belül élesítettem. Kamera ment, videó felvétel jó volt. Elkezdtem belakni. Közben többször újraindítottam a telefont, de ekkor mindig elindult. Telefonálni jól lehetett vele, sms jó volt.
Egészen reggelig. Kiírta a telefon, hogy az egyes alkalmazások leálltak, majd egyszer csak az android alkalmazásra is ezt írta. Innentől nem reagál semmire. Akkut kivettem, majd vissza, de tök sötét.MTKDroidTools nem ír ki semmit, ha rádugom. Mentésem természetesen van.
Fel lehet éleszteni valahogy, vagy van egy kuka telefonom?
-
laci laci
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
A"magasból"könnyű intrikálni,nem mindenki használ kk romot.Speciel én sem a kijelző villanás és a lassú töltés nem pozitív.Azoknak linkeltem akik még 4.2.2-t használnak.Vissza mentem 1.0.8-ra én is.Úgyhogy megint megkérek mindenkit,ha nem segít,ne kritizáljon.
KAMIKAZE_HUN:csinálj egy teljes merülést és utána full töltést.Utána cwm-en belül csinálj egy wipe chase-t. -
junkpod
nagyúr
válasz
Tassadar83
üzenetére
imádom az ilyen kijelentéseket: "costum romok számomra nem játszanak"
Mégis akkor mi játszik nálad? Már bocs, de kínai telóhoz ez így fura hozzáállás. Amúgy nem adnak ki gyária romokat ehhez a telóhoz, de jönnek ki néha új sorozatok, amikről "custom"-ék leszedik a romot és közzéteszik amit kb ugyanannyi feltenni mint egy gyárit lenne.
Na mindegy, Te tudod, peace
szerk: és CUSTOM és ha ezt a telót veszed akkor készülj fel rá, hogy max fél-egy évig fogsz esetleg/talán új ROM-ot találni hozzá, ez már több mint egy éves hw. ha ilyen álmaid vannak akkor szerintem valami márkásabbat és nem régen megjelentet vegyél.
-
Tassadar83
csendes tag
-
laci laci
addikt
válasz
Tassadar83
üzenetére
Csak flashtool - lal tudod frissíteni. Írd be a youtuben-n és látni fogod az elméletet.
-
wrx555
újonc
Sziasztok!
Küldtetek már vissza gariba Kínába telefont? Létezik, hogy 6900 Ft a posta nyomkövetési számmal???

elkeserítő, ha igaz...Köszi
-
laci laci
addikt
válasz
Tassadar83
üzenetére
Igen
Igen
Igen
Igen -
Tassadar83
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon megtetszett a telefon.

Pár kérdés még nem tiszta nekem:
- Elérhető 4.4-s droiddal?
- Kiadnak gyári frissítéseket hozzá (costum romok számomra nem játszanak)?
- Telenoros kártyával működik?
- GPS használható? -
kszthly
senior tag
64Gb-os kártyával próbálkozott már valaki?
-
laci laci
addikt
Inew V3 Android4.4 Kitkat Style ROM Beta Preview (Root + CWM 6.0.4.4)
Nem kitkat rom....Figyelem.... -
wrx555
újonc
Szia!
Köszi, nagy cégtől rendeltem az alin, csak nem tudtam, hogy működik a visszaküldés, mennyi kerül a posta költség...stb...Van ismerős Samsung szervízbe és ezért adtam oda neki, erre nem is gondoltam...
Szóval elb@sztam magyarul... Ha valakinek kell esetleg kijelzője, akkor szerintem eladom, mást ezek szerint már mást nem tudok.... -
RVR400
veterán
válasz
janek69
üzenetére
Még egyetlen telefon kijelzőjét/érintőjét sem sikerült összetörnöm (le is kopogom), pedig anno a V3 bicikliről is esett le menet közben aszfaltra. Az 5.7"-os tepsim az első héten repült az irodám egyik sarkából a másik sarkába, az sem tört össze, az LG O3D-m kavicsos útra esett le a bringáról, annak sem lett baja.
-
tutis
addikt
Úgy látszik hiába szajkózom. Garanciás telefont miért szedettek itthon szét?
Bármi baja van, küldjétek vissza az eladónak. Nem tudom miben bíztok amikor itthon szétszeditek, se alkatrész nincs itthon hozzá, garit is bukod vele...
- Felválik a képernyő? - küld vissza garis javításra
- Leesik de nincs nyoma? Küld vissza garis javításra
- Leesik és széttörik? - Küld vissza sima javításra!
Nekem egy hangszórócsere, egy vibramotor csere postaköltséggel és alkatrésszel együtt 4400 Ft-omba került. (nem garis javítás, mivel sajnos a tulaj már itthon szétszedette. Ha nem szedi szét a telót akkor 2100Ft-ból megússzuk) Ha valaki ezen vagy az időn akar spórolni, higyje el hogy meg fogja szívni.. -
wrx555
újonc
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék Hozzátok!
Márciusban rendeltem egy Inew V3-t, imádtam...két dolog kivételével...óra beállítás nem működött rajta és ha reggel levettem a töltőről, akkor 10 perc alatt lemerült kb. 85%-ra 
A héten leejtettem...pont telibe hasra esett...nem tudtam utána bekapcsolni. Kiszedtem az akksit és aSIM-et megigazítottam újra megpróbálta, és zöld sárga függőleges csíkok jelentek meg
Később még 1 x sikerült bekapcsolnom, akkor az Inew logó megjelent és elkezdett fura hangon (bekapcsolási hang) nyikorogva zenélni, mint amikor merül le az elem...és azóta semmi...Telefon szervizes szétszedte, megnézte, semmit nem látott rajta hibát, repedést vagy bármit.. akksi be lett mérve és rendben van. Szerintetek kuka, vagy esetleg van reményem? Előre is köszönöm segítségeteket. 
-
laci laci
addikt
A kamera láz ha még van,akkor összegeznék egy pár kamera app/apk-at.
Kamera bravo
dslr kamera 2930
Mindkettőt használtam/használom és jók. -
Jolly87
tag
Sziasztok. Jól láttam, hogy az első és a hàtsó kamera méretileg ugyan akkora?Van elfekvőbe egy hàtsó és gondoltam betennem az első helyére ha nincs technikai akadàlya?!
-
vontod
tag
Háj népek! Valakinek nincs elfekvőben egy LCD kijelzője? Sikerült leamortizálni.
-
dpit9
csendes tag
Hello!
most értek ide a postára az inew-k !
Szeretném meggyorsítani a vámkezelést azzal hogy elküldöm nekik emailbana doksikat!
Tudnátok segíteni milyen címre és milyen formában kell elküldeni??
köszi -
dinin
tag
Megjelent az android Lollipop.
Szerintetek mi megkapjuk 2015-ben? -
kazan23
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem bántani akarom az épp bajban lévő kérdezőket, de szerteágazó alapismeretek minimálisan szükségeltetnek ahhoz, hogy ne boldogtalan fogyasztóként éljük az életünket. Ennyi erővel ezt is elvárhatnánk: mint anno egy filmben, ami húsz év után is fikció marad. Az, hogy felkapom a telefont
max komponálok, majd rányomok
és legyen a végén egy jó fotóm... elég szerény erőfeszítés.
Némi fotós alapozással hamar tudná, hogy mit is szeretne és átláthatná, hogy mit nem fog tudni megcsinálni. A jót-olcsón-gyorsan-ból legfeljebb kettőt választhatsz mondást mindenki ismeri, de a szavakat behelyettesíteni kevesen próbálják meg más aspektusban.
Ki kell próbálni pl.: fény-megvilágitási idő-zaj-bemozdul-érzékenység-zajszűrés-végeredmény-műfény szavakkal. Nem véletlenül kapta a FÉNY képezés nevet. Junkpod is kimondta az előbb, csak rövidebben. Bocs a hosszú OFF-ért -
Demolator
tag
Sziasztok! Hallot már valamelyötök a V3A verzióról? ugyanaz minden csak 8 magos és 2GB rammal van szerelve. Van valakinek esetleg ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak az érdekelne, h hol találok valami jó kis leírást a romok telepítéséről, saját rom mentésről és ha valamit elbabrálnék, akkor azt hogyan tudom visszaállítani ? köszi
)...

Az én kontaktjaim bő 4 éve a vannak felhőben...

és legyen a végén egy jó fotóm... elég szerény erőfeszítés.