Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpit9
csendes tag
Alkatrésznek még mindig vihető az inew m!
Nekem haszontalan így, de lehet valaki újjáéleszti belőle a sajátját! 06209506480
Érdeklődhettek -
dpit9
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hello! Egyszer leesett de tokban volt, viszont észrevettem hogy a kijelző ragasztas elvált... Semmi nem tört el rajta tökéletesen működött még hetekig aztán egyszer csak nem tudtam bekapcsolni... Gondolom valami csatlakozó szétcsuszhatott... Ezért vettem újat ezt pedig nem használom...
Teljesen megkímélt karcmentes, gyári cuccokkal, dobozában szilikontokkal -
dpit9
csendes tag
üdv!
lassan fél éve a fiókban porosodik az INEW ....van valami hibája azért nem indul be ,ha valakit esetleg érdekel alkatrésznek vagy megszerelné írjon! -
dpit9
csendes tag
sziasztok!
néha problémás a telefonálás az inew nál külföldön!
családban több inew is van és többször elődordul hogy osztrák simkártyával (micro) nincs kicsengés ,viszont a másik telefon csörög ,de mikor felveszik semmit nem hallani!...
osztrák szolgáltató "drei"
Találkozott már valaki hasonlóval?vagy esetleg valami jótanács?
előre is köszi
üdv -
dpit9
csendes tag
Valaki vállalná az V3 om javítását?vagy esetleg alkatrésznek érdekel valakit?
-
dpit9
csendes tag
Hello!
most értek ide a postára az inew-k !
Szeretném meggyorsítani a vámkezelést azzal hogy elküldöm nekik emailbana doksikat!
Tudnátok segíteni milyen címre és milyen formában kell elküldeni??
köszi -
dpit9
csendes tag
a tegnap még csak "üvege lötyögős" v3 mára a teljes megsemmisülésé lett...
valakinek kell alkatrész szóljon
-
dpit9
csendes tag
SOS
Sikerült elég komolyan leejtene telot! Eddig csak külső sérülést fedeztem fel miszerint üveg ragasztasa el engedett a felső részeken és válik le...
Mindent érzékel,kép tökéletes! Viszont az üveg lötyög ez így bajos...
Bárki bármilyen hasznos infot segítséget tudna adni nagyon hálás lennék! -
dpit9
csendes tag
SOS
Sikerült elég komolyan leejtene telot! Eddig csak külső sérülést fedeztem fel miszerint üveg ragasztasa el engedett a felső részeken és válik le...
Mindent érzékel,kép tökéletes! Viszont az üveg lötyög ez így bajos...
Bárki bármilyen hasznos infot segítséget tudna adni nagyon hálás lennék! -
dpit9
csendes tag
Helló
Én egy t Mobile OS sima simmel és egy telenoros micro simmel használom a telot! Viszont sehogy nem tudom beállítani hogy amikor a t Mobile os ról hívok kiírja a számom...
Tudna nekem ebben segíteni valaki?
Előre is köszi -
dpit9
csendes tag
sziasztok!
valakinek van ötlete hogy a silány zenei hangzást(fülesen)mivel tudom javítani??
esetleg valami alkalmazás vagy jó minőségű füles?(1500 Ft os fülesem van de sonyn bámulatos szépen szólt)GPS-t milyet ajánlátok?honnan tudok letölteni ,ahol telepítési útmutató is van mert sajna annyira nem vágom mit hogyan...
Vettem bele egy t mobile sim kártyát is a micro sim egy telenoros,viszont sehogy sem tudom beállítani ,h a t mobilos kijelezze a számomat ha hívok valakit:S...
aki tudna ezekben segíteni nekem írjon pls..
köszi -
dpit9
csendes tag
üdv!
TELENORba voltam ma és kérdeztem hogy miért van ez hogy nem vagyok elérhető és én se tudok hívni...
azt mondták ez előfordul ,hálózati hiba de most a NAPKITÖRÉS miatt volt...hát nem tudom ,csak remélem hogy igazuk van. -
dpit9
csendes tag
Van repülő mod de nem volt bekapcsolva szoval nem tudom ... Arra gondoltam h 3g nek lehet valami köze hozza de annyira bem ertek az ilyen dolgokhoz sajna..
Aggodom mert amugy eszre se vettem volna h nem ernek el... Fontos lenne azert barmennyire okos még is csak telefon -
dpit9
csendes tag
SOS valaki segítsen ki legyen kedves ha tud
győr mellett lakom egy faluban ,telefonáltam minden faszán működött,de mikor ma bementem győrbe se én nem tudtam hívni senkit,se engem nem tudtak hívni!
telenoros micro simet használok!
mikor hazaértem megint működött minden ahogy kell!
városban egyből azt írta hívás befejeződött,vagy foglaltat is jelzet 2-3 másodpercig ....
remélem valaki tud rajtma segíteni,akár privát üzenetben is mert ez kicsit aggasztó hogy odébbmegyek 20 km-t aztá a v3 as csak egy mp3 lejátszó funkciót tölt be kb...
előre is köszönötem! -
dpit9
csendes tag
SOS valaki segítsen ki legyen kedves ha tud
győr mellett lakom egy faluban ,telefonáltam minden faszán működött,de mikor ma bementem győrbe se én nem tudtam hívni senkit,se engem nem tudtak hívni!
telenoros micro simet használok!
mikor hazaértem megint működött minden ahogy kell!
városban egyből azt írta hívás befejeződött,vagy foglaltat is jelzet 2-3 másodpercig ....
remélem valaki tud rajtma segíteni
előre is köszönötem! -
dpit9
csendes tag
hello
ma végre megkaptam a várva várt telefonomat...kaptam ajándék tokot,3 az 1 ben otg kábelt ...
viszont NEM KAPTAM GARANCIAPAPÍRT!
mi a teendő ilyenkor? -
dpit9
csendes tag
Hello!
Már a postai nyomkövetés azt írja, hogy beküldött adatok feldolgozasa...
Ezután mi következik?várhatom már a postást!:-D -
dpit9
csendes tag
ajánlom figyelmetekbe!
szerintem nagyon jó ár érte !
http://www.pandawill.com/external-battery-charger-5200-mah-power-bank-for-all-mobile-phones-and-tablets-p85847.html
elfér az ember zsebében ,de kocsiban a kesztyűtartóban szerintem rendkívül jól tud jönni
-
dpit9
csendes tag
Átlátszó szilikon tokot lehet hozzá kapni!googlebe rákeresel találsz!
-
dpit9
csendes tag
köszönöm a gyors választ!
neki is állok azt hiszem,még 1 hét..._D ember azt hinné magyarországon van már nagy baj nem lehet de csak húzzák halasztják:S -
dpit9
csendes tag
Nekem is ezt írtak h válasszak mást mertnincs készleten,aztán 1 napon belül jött egy másik mail h feladták;-)
-
dpit9
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda, hogy a postai nyomkövetés azt írja"adatbekérés a címzettől".
Hogyan tudom meggyorsítani a dolgot?emailben küldhetem nekik az adatokat?vagy telefonon hogy ne kelljen megvárni míg a levél ideér és a válaszlevél vissza?
Milyen adatokra lesz szükségem?áfa és vámfizetés utalással történik?
Innentől még hány nap lehet míg elér hozzám a kis telom?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv -
dpit9
csendes tag
most néztem ,pandán megjelent feketében is a kicsike....szerintem a fehér sokkal pávább

viszont még valami van hozzá amiről lila gőzőm sincs hogy mi:
http://www.pandawill.com/prototype-shield-protoshield-v3-expansion-board-with-mini-bread-board-for-arduino-mega-blue-white-p79829.html
erről volna szó!
mi a bánat ez és mire való? -
dpit9
csendes tag
trackingnumbert követtem és az az utolsó bejegyzés hogy vámkezelés elé állítva február 5 én!
csak most vettem észre és nekiálltam örülni a fejemnek ,hogy már itt van a telo,de akkor ezekszerint még nyomkodhatom egy darabig a kis sonymat:/ -
dpit9
csendes tag
üdv !
olyat szeretnék kérdezni tőletek,hogy Magyarországon mennyi idő alatt jut el a telo hozzám?
már 5 én megérkezett a magyar postához,de még se híre se hamva:/
én meg már tűkön ülök
aki már kézhez kapta légyszi meséljetek
előre is köszi! -
dpit9
csendes tag
kösz a választ raulicio!

aki hozzám hasonlóan nem szereti a nyitogatós tokot
http://www.antelife.com/exquisite-soft-silicone-case-for-inew-v3-white.html
szerintem nagyon páva
olvastam hogy vízálló a kijelző...az leginkább azt jelenti hogy gyenge esőcseppektől nem lesz baja mi? -
dpit9
csendes tag
hello!
én is nemrég rendeltem be a kis v3 at ,talán február végére meg is érkezik épségben...
elég laikus vagyok...olvasom itt hogy ROM ot cseréltek rajta ,meg mindenféle programokat soroltok.Miért van szükség a ROM cserére?ha szükség van rá én mint laikus is meg tudom csinálni?
előre is köszi!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest