Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raulicio
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Az epo gondot sikerült megoldani. Kb 1 percen belül jött is az első fix mióta felraktam az 1.0.6 900-ast, minden gps conf mókolás nélkül. hamarosan megnézzük, hogy navigálásnál hogy teljesít.
https://drive.google.com/file/d/0B2rvGXoWQ0sEaGl1NUtDRGkwRk0/edit?usp=sharing
viszont eltűntek a státuszbár lehúzása utáni gyorsgombok. Csak az ébresztőóra maradt

bocs a sok postért
-
raulicio
senior tag
Elvileg rootolt a telefon van SU is, de mégis miért nem tudok a system mappákba másolni? Rootbrowsert használnék de minden másoláskor az írja, hogy "operation failed" és létrehoz egy 0 bájtos fájlt.. Ötlet?
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Ma láttam egy kísértetiesen hasonló készüléket a Mediaban 60-ért.Myaudio Blade néven.
Nagyon tetszett a formája.A súlya és a képe.Van itt valakinek Myaudio-ja közületek?Ugyanazok a hibák jelentkeznek ott is,mint az iNew-nál?
Illetve mi a véleményetek?Szeretnék egy ilyen készüléket,de iNew,Concorde,vagy Myaudio legyen?Előre is köszi mindenkitől

-
woteska
csendes tag
És azt is el kell mondani, hogy a világítás nem volt felhúzva teljesen. Meg egyébként sem kötelező 100%, olyan fénye van fehér felülettel, hogy egy zseblámpát megaláz..
-
Secretknight
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Az enyém V4 ,900/2100 , 1.0.1 -el küldték.
Ráraktam a német gpsfix-es 1.0.8-at és megelégedetten használom a telót.Igaz , most 850/2100-as lett ,de ez egyáltalán nem zavar (trémobil).
Amit észrevettem ,ha nem a gyári töltővel töltőm (700mA) ,hanem a céges 500mA-el,akkor van félórás töltés 2,5 óra helyett. Azóta csak a gyárival töltöm és ez nem fordult elő újra. -
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
én azt gondolom a Te gépeden az 1.0.6 WCDMA850 verzió van fent és ez a jelek szerint nem egyezik meg a WCDMA900 verzióval.
Ha jól értelmezem két ROM vonal létezik:
1. WCDMA850 vonal, ehhez már volt minden verzió: 1.0.3, 1.0.4, 1.0.6 (mint a tied), 1.0.7, 1.0.8, 1.1.1, (1.1.4 ez nem tuti official), 1.1.5
2. WCDMA900 vonal, ehhez eddig volt egy darab 1.0.1-es és RVR400 1.0.8 hibridje, most pedig van 1.0.6 (ha jól olvastam CC-nél már van ebbl 1.0.8 is) -
Keeperv85
nagyúr
Egy kis közérdekű közlemény: ha valakinek még sikerül eltörni a gyári LCD-t, akkor NE vigyétek a szervizbe, mert NEM tudják megjavítani, csak ront a helyzeten. Kell hozzá egy új kijelző és szétszedés NÉLKÜL a teló és én szívesen segítek megcsinálni, vagy megcsinálom én, de NE bízzátok a szervizekre, mert NEM tudják megcsinálni ezen a kijelzőcserét.
Amit a fórumtársunk kapott vissza:
Egy szétszedett készülék, amiből a GSM antennát nem kellett volna kivenni a hátlapon, mert nincs alatta semmi.
Egy félig működő bekapcsoló gomb, amit olyan ocsmány módon forrasztottak vissza, hogy hasonlót legutóbb akkor láttam, mikor a gyakornokok elsőre fogtak forrasztót a kezükbe a melóhelyen...
Egy egyáltalán nem felforrasztott hangerőgomb, ennek szerencsére nem álltak neki, a másikat levették, feleslegesen, mert nem tudták hogy ki lehet emelni a házból. Egy nem működő LCD, amire ráfogták, hogy hibás és a készüléket nem lehet megmenteni.... Mindezt ömlesztve nylon zacskóba, ami még csak nem is ESD-s...
-
teo027
tag
Sziasztok!
Tud valaki képernyő védő fólia beszerzési helyet Pesten? A gyári lejött, sajnos nekünk nem volt plusz fólia a csomagban.
köszi
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Már csak egy kérdésem maradt:
Neked az akksi alatt a matricán WCDMA 900 van?? Mert van a 850-esből 1.0.6. Ezért is idegesítő, hogy összevissza számozzák a romokat.Csak azért kérdem, mert az én v3 850-esem tökéletesen máshogy viselkedik az RVR által feltöltött 900-as 1.0.6-al...
Ha nekem működne az EPO-m, akkor kb fél perc lenne a legelső fix is. kb 5 másodperccel a gps bekapcsolása után már látott két holdat (egy 40-es és egy 25-ös) "out of the box". Szóval szerintem jó lenne ha a hülye epo működne. Maga az epo fájl letöltés működik, csak egyszerűen semmi program nem tudja használni. A GPS fixes romokban melyik fájlokat is cserélték ki?
Az általad tapasztalt töltés problémát én még semmilyen rommal nem tapasztaltam, bár 850-es 1.0.6. nem volt a telómon, ellenben ebben a romban is megvan az a gond, hogy ha éjjelre fennhagyod a töltőn akkor 100-ról nyolcvan valahány %-ig nagyon gyorsan merül, utána meg normalizálódik.A wifivel szintén nincs gond. ránézésre ebben a romban is pont ugyan olyan, mint a többiben. persze pontos jelerősséget nem mértem, de ahol nekem gyenge a wifi jel, ott a kollégám Samsung S4 minijével is gyenge...
újraindulás nekem még egyetlen egy romverzióval sem volt (ez is fura, de lehet mégis van pici különbség az v3 és v4 változatok között)
Mint írtam korábban a telenoros hívás működik a 3G nettel együtt.
Amúgy egy probléma visszatért, amit már rég nem tapasztaltam. A véletlenszerű képernyőbekapcsolás. Mondjuk erre a gravitybox megoldás, de akkor is. Ja és a date & time beállítás is crashel....
Nem teljesen értem. Elvileg ebben frisebb a kernel és a baseband, mégis ezer éves bugok vannak benne.Esetleg azt meg tudná mondani, hogy van ehhez a 900-as 1.0.6-hoz működő CWM?
-
mrgymisi
tag
válasz
Mricebear
üzenetére
Vedd le a telefonod hátlapját és illeszd vissza a memóriakártyát. Valamiért a foglalatot nem úgy tervezték hogy bent maradjon a kis adatrögzítő ezért ha 2 mm-t kicsúszik észre sem veszed, de a telefon igen. Állítsd majd vissza az alapértelmezett írási lemezt hogy ne a telefont memóriáját írja tele. Valamint ha megnézed majd és ha igazam van akkor a fényképező is a telefonra tárolja a képeket. Nálam erre heti egyszer legalább sor kerül. Sajnos valamiért az a része gyengusz.
-
Mricebear
újonc
Pár napja az alábbi hibát produkálja a telefon.
Fel van telepítve egy program történetesen a Sofascore, ami zökkenő mentesen müxik.
Majd egyszer csak a progi indításánál azt a hibaüzenetet kapom, hogy a program nincs telepítve, megjegyzem én nem töröltem. (Poweramp-vel is ezt játssza)
Majd ezek után gondoltam újra telepítem, na ekkor kezdődtek a problémák. Nincs elég tárhely ! hibaüzenettel ami nem fedi a valóságot.
De ami számomra érthetetlen, hogy bármilyen más progi csont nélkül feltelepül.
Valami öttlet, hogy mi a dágvány van ? -
mrgymisi
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Nekem fogalmam sincs igazából mit csinált vele, így nem is tudom ki segített még benne. De láttam hogy junkpod, laci laci, és laza is bőszen hozzászólt a témához aminek nagyon örültem végig. Úgyhogy akkor neked is köszönöm. 7 hónapja van meg a telefon de csak 2-t használtam. Így már megérettem rá hogy visszakapjam és együtt aludjunk egy hétig mint a boldog tulaj. Szóval köszönöm.

-
kmarci25
veterán
válasz
janek69
üzenetére
1.0.6-os rom tapasztalatok (azzal érkezett a teló, bő két hónapja használom, nem romoltam, gyárilag root-oltan érkezett, úgy is kértem a minideal-től):
- GPS: első pozícionálás (wifivel, mobilnettel) 20-25 perc (előtte fastergps-sel a gps.conf módosítva), azóta eltérő, de általában max. 5 perc alatt fixál mozgó autóban, stabil helyzetben 1-2 perc, DE: előfordul, hogy lát 10-12 holdat, de nem csatlakozik. Ilyenkor a restart nem segít, az agps és epo beállításokat szoktam próbálgatni, aztán egyszer csak megint fixál
Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.
- 5 esetből kb. 1-szer szokta csinálni, hogy 10 perc alatt feltölt 100%-ra. Ilyenkor rajtahagyom a töltőn.
- Wifi jel, térerő rendben van, nem dobálja, nem alacsony a szint. A bluetooth eddig kétszer vesztette el a jelet, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a bluetooth-t nem működik újra, a telefon újraindítása megoldja.
- újraindulás még nem volt
- 86%-os töltési hibára nem emlékszem, szerintem nem is volt
- két sim-mel használom (egyik sem telenoros, sőt olyan a családban sincs, így nem tudom kipróbálni), napi ~10 perc telefon, 6-8 óra mobilnet, 2-3 óra wifi, 30 perc bluetooth. Átlagos üzemidő: 24 óra.Ha van még kérdés, írjatok.
-
Keeperv85
nagyúr
Pofátlan kérdés, de mire kell ez nekünk?
Azért kérdem, mert elvileg a v1.1-től felfelé az össze készülékverzió összes hibája javítva lett, beleértve a GSM és a GPS bugokat is. Persze elvileg...Mellesleg olyan telepítést, amit itt csinál a flashtool még eddig én sem láttam A megszokott ugyanis a piros csík, sárga csík, néha lila, kész. Ez ehhez képet piros, zöld, világoszöld, sárga, lila, újra zöld csíkokon megy végig és látszik hogy a gyártó a a scatter fájlt sem a megszokott módon használta. Elve csak firmware upgrade esetén működik...
Az említett visszadobós szerviz (lásd korábban) elérhetőségét pedig érdemes lenne ide kiposztolni. Jól elcseszték a telót és még csak össze sem rakták úgy aztán vissza...

-
soundman1
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Erre az 1.0.6-ra kíváncsi leszek, mert nálam 1.0.7 van még rajta, és ha azokre kitérnél (vagy aki még próbálja), amik nálam problémásak:
- 20 perc után GPS, wifi-vel cca. 10 perc, mindkét esetben friss EPO-val
- gyenge a Wifi vétel, ezért gyakran ledob a hálózatról, 1/2 perc után pedig drasztikusan esik a sávszélesség (pedig az NVRAM mentésemet is visszaraktam már)
- 100-86 % között töltés kijelzés hibás
- néha Home gomb nem érzékel
- Telenor mobilnet beruházáson most gondolkozom, úgy hogy a 3G/telefonálás működése is érdekelne (valamelyik korábbi 1.1.x verzióban már működött a Telenor 3G)Az akksi alatt a telón 850-es és v4 jelölés van.
-
junkpod
nagyúr
A meghaló telefon/akku témához: a cp-n írták - és hajlamos vagyok elhinni -, hogy a töltés ciklikusan történik, azaz ha rádugod és feltöltött utána jön egy merítési ciklus majd töltés megint. Ezért nem hasznos éjszakára rajtahagyni, mert eszi az akksit. Főleg ha hibás a sw töltésvezérlés és már 86-nál visszaugrik. Olyankor lesz tüskés a töltés grafikon.
Inkább dugd töltőre pár órára napközben. Nekem most elműködik szinte kizárólag autós töltőről. -
raulicio
senior tag
felraktam.
Így hirtelen annyi tudok róla mondani, hogy telenorral lehet telefonálni (ez nem meglepő), de az epo nálam nem működik, mint az 1.0.8-ban. 1-2 holdat így is látott egyből, de nem vártam meg, hogy fix is legyen. Gps conf buherát nem csináltam.
Minden más egyelőre működik. ja, nekem még régi v3 850-es van.
-
gabor231
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Akkor ugy néz ki halott a telo.semmi romolgatás rootolás nem volt vele.egyszercsak kikapcsolgatott,utánna már egyre sürübben és elég nehezen akart bekapcsolni.mostmár egyáltalán nem kapcsol be,töltést sem veszi.több töltővel több kábellal probálva.gépre dugva semmi sem jön fel az eszközkezelőben. Eleinte még bejött a preloader.garis kérdésben valaki tud segiteni?mixeshoptol jött kb 2.5 hónapja.a concorde szervizben elvileg megtudják nézni de az pesten van én meg messze vagyok attól.egyszerüen nemtudom mi lett vele kb 3 nap alatt halt meg ilyen szép fokozatosan.
-
mrgymisi
tag
Ezer köszönet Keeperv85 nek hogy felélesztette a néma kijelzőt, hogy ennyire megbízható volt, hogy nem adta fel és hogy rendbe rakta a telefonomat. Ugyanis az én kis törött kijelzős telefonomon dolgozott. Rendkívül hálás vagyok neki. Egy szervizből úgy dobták vissza hogy nem lehet megcsinálni. Neki sikerült. Egy zsenivel van dolgunk.

-
nandozo
tag
Sziasztok, első szériás iNew V3-am van 1.0.4 -es ROMmal. 3 betűs, Rab sziget felé a tekergős úton Senj után hibátlanul navigált, pedig a szerpentinen a 2-4 m tévedés már máshova rakott volna. Ezen az úton pozitívan csalódtam. Igaz itt folyamatosan szabad ég alatt navigált, nem házak között.
Sajnos M.o.-n többször is "eltesz" 20-40 m-el is akár. De most már úgy gondolom, hogy szimplán a mobilos GPS minősége miatt van ez így.
Ennyit tud, nem egy profi GPS. Egyet tudok azokkal érteni akik javasoltak kis hazánkra egy BT-os GPS külső egységbe beruházást.
Kérdés: tapasztalatok a legújabb ROM-mal? Nézem folyamatosan a fórumot de nem látok "elég" informcáiót, hogy a most jól működő belakott telefonomon cseréljek ROM-ot... -
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
E hónap 20 és 23...
De közben rájöttem, hogy 18-án a kinti track szerint, a posta.hu írt 20-át.1.
2014-06-18 17:02, Despatched to overseas (Country code: HU)2.
2014-06-23 07:22, The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad -
RVR400
veterán
válasz
Laza...
üzenetére
Ennyi időt szántam rá.
Aki le akarja tölteni, az úgyis leszedi. Aki meg nem, az ne olvasgasson. Amúgy az összes feltöltött szoftom kb ilyen bőbeszédű infoval rendelkezik. 
Mindegyik úton van, de lesz így 4 db plusz akksim kb, mert a banggood újraküldte, miután kiderült, hogy a maláj posta visszadobta a pakkot, nem pedig a pénzt adták vissza.
Időközben meg rendeltem máshonnan is, de az is csak 20-án lett célországba elküldve, ez meg 23-án. Szóval egyelőre még mindig várok. -
gr8tjoey
aktív tag
Csak egy érdekesség:
Megkapta asszony a telefont, factory reset, belakta, majd 1 hét után elkezdett újraindulgatni, végül már óránként 2-3x. Megint factory reset, SD kártya letakarítása, csak a fotók maradtak, de semmi, napjában 3-4x újraindult.
A megoldás az lett, hogy lezárt képernyő mellett nem szabad widgeteket használni (nekünk a gmail volt kint), mert az okozta. 1.0.5 gyári rom. -
RVR400
veterán
-
Gaabe
tag
Olyan jelenség is fennáll, hogy 42% os akkunál pár perc netezés után figyelmeztetés nélkül lemerül az akku és kikapcsol a telefon. Ilyennel találkoztatok e már?
-
woteska
csendes tag
Lapozzál már vissza, nem azért a két fillérért, csak már leírtam, hogy mit kell ilyenkor..
-
hazidokika
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hogyan lehet kikapcsolni, hogyha hívást kezdeményezek illetve beszélek ne jöjjön be a dátum-idő funkció alkalmazás??
Előre is köszönöm!

-
Keeperv85
nagyúr
-
Gaabe
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha jól emlékszem Te is ZTE bladen nyomtad , van nálam egy félig agyhalott ami az and rövid feliratig jut csak el. PC-s firmware frissítéssel próbáljam( telenorosat találtam csak) . Ftm módba be tudok lépni driver felismeri a telót. Először majd hard reset ha hazaérek.
-
Gaabe
tag
Asszony v3 ja a flip t okból kivéve is úgy csörög, mintha be lenne hajtva a fliptok és a fölső részen lehet felvenni. Lehet ezt orvosolni?
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Az a közelség érzékelő. Amúgy nem kellene folyamatosan világítania, főleg mert az az üzemidőre sincs jó hatással ha folyamatosan be van kapcsolva.
Pl nekem a color OSben a lockscreen program használja és ha az érzékelő le van takarva, amikor megnyomom a power gombot, akkor a képernyő nem old fel. Ezzel pl megakadályozandó, hogy a zsebemben véletlenül feloldjon a képernyőzár. A color osben úgy van megoldva, hogy csak a power gomb benyomásakor kapcsol be az érzékelő.Vannak más a play-ről tölthető lockscreen programok, amikben van hasonló funkció de ott én csak olyat találtam aminél vagy folyamatosan bekapcsolta a szenzort vagy egyáltalán nem használta...
Minden esetre ha folyamatosan világít az nem jó

-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
semmi érdekes nincs benne, lecseréli a teljes etc\firmware mappát, ebben vannak a modem beállítások, ez a nagy része, illetve felrak egy gps.conf-ot és egy gps so fájlt meg egy szintén lokációs szolgáltatással kapcsolatos fájlt.
inkább kibontom majd azt az 1.0.6-os Concorde systemet és a benne lévő etc\firmware mappát fogom tesztelni a telenor oldaláról.
-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
proximity sensor, ez kapcsolja ki ha füledhez rakod és igen infrared

1.1.5. GPS + új waze: nagyon elégedett vagyok vele, ma reggel BP16-BP11 útvonalon egyszer sem rakott mellé és nem szédült, párszor volt amikor a sebesség le-fel szaladgált álló helyzetben de a nyilat nem rángatta
(és nem szélvédőn volt, hanem lent a középkonzolon!) -
kmarci25
veterán
válasz
balaaa88
üzenetére
Atyaég!
Nézd meg jobban a fölső képet. Írtam, hogy az előlapi kamera jobb oldalán. A bal oldalon van az értesítési led, mellette a kamera, és mellette, ami a képen lilásan világít az micsoda??? A vakus képen már csak a noti led látszik, azt csak azért tettem be, hogy látszódjon rendesen, hogy a sötétebb képen mit-hol kell nézni.Szóval valaki, aki tudja értelmezni a kérdést?

-
DavidSolo
csendes tag
Sziasztok!
Van 6db kijelzővédő fóliám a V3-ra. Ha valakinek kell, beszerzési áron továbbadom szívesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Xp alatt flashel, de akkor és kizárólag akkor, ha firmware updatet küldök rá, amúgy 8038-as hibakóddal megáll. Ami most a baj, abba inkább ne kóstoljon bele senki... ugyanis a virtuális gép szeret kékhalálozni a flashtool közben. Szerencsém van, mert nem a preloadert írta félre, hanem... nem tudom mit csinál a lila csík felfutásakor, de utána nem tudja átkapcsolni az USB módot. Persze a teló így nem kapcsol be, de néztem és a preloader továbbra is üzemkész, szóval most telepíthetek egy valódi Xp-t...
@gabor231:
Akku nélkül is bekapcsol a preloader, itt van a kezemben a kiszedett főpanel, amit minden további nélkül azonosít a többi rész nélkül a gép...
-
gabor231
tag
Teljesen halott a teló. Minden driver fent van.még mikor bekapcsolt és ugy lett feldugva a gépre akkor látta az eszközkezelő kérte is a drivert.de már napok óta nem tudom bekapcsolni a telot.akksi ki be tök mindegy hogy van rádugva nem látja sem az eszközkezelő sem a flashtool.nem is pittyeg a gép,nemtudom hogy akksi baja van vagy telo gond.mixesoptol vettem,érdemes visszaküldenem vagy ennyi volt?valaki tud erröl a menetről valamit?ráadásul asszonyé és elég gáz hogy 2 hónapos telója agyhalott
-
janek69
senior tag
Az oroszoknál találtam egy patch-et a gps-hez. Semmit nem tudok róla,még a modem drivereket is cseréli,ha valakinek van kedve kipróbálni felteszem az ftp-mre. Hátha még a telenort is javíccsa.
Ez a neve: INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 CWM-el lehet feltenni. -
junkpod
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Kb a legfelső, mert egyszer rányomtam. De miért nem fotozd be google fordítóval?
Az nem lehet, hogy egyszerűen nem hozzávaló az új lcd?
Rendorsrácnak is azt mondtam, hogy ott a vcom driver a rom mellé csomagolva az1.1.1-ben.
Amúgy meg állítólag az 1.1.1 és a 1.1.5 szinte csak a buildpropban különbözik... -
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
laci laci
üzenetére
Cseszik ez rám, hiába van ott...

Flashtool: v3.1320.0.174 és 3.1352.01 (5.1352.01) verzióval próbálva.
Rom: 1.1.1-es, a V4-es modellre. Próbáltam a cqx 1.1.4-et is. Nem jut el a flashtol a felismerésig. USBdeview-al már letakarítottam párszor a drivereket, feltettem manuálisan is, telepítővel is.. Mindhiába. Bedugom, piityeg és megtalálja a gép a preloader-t, aztán nem történik semmi, csak elkezd tölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Navi közben a google navi, waze, török igo dobálja a pozíciót (akkor is, ha a google helymeghatározót kikapcsolom), sygic-kel megfelelő, bár a Balaton partján 2-3-szor településen áthaladás közben arrébb pakolt.