Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Járt.
-
Leleményes
tag
Járt már valaki úgy, hogy a kijelző elvált a telefontól?
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
És jobb lesz neki ha nem ijesztgetem? Tudod hány mediatek SOC-os készülék járt nálam aminek NEM SZOFTVERES gps hibája volt? Megszámlálhatatlanul sok.
Igen, igaz, a 80%-uknak szoftveres a hibája - írtam is, hogy A vagy B..., A-gps lokáció, beragadt helyzet adatok.. sok minden. De a nagy számok törvénye alapján sokban xar az antenna. Ez tény sajnos.
A placebós okfejtésed inkább nem kommentelném. Ha te komolyan tudod azt gondolni, hogy több száz fényképekkel és leírásokkal dokumentált antenna csere csupán "placebó" (mióta hat a placebó effektus a gépekre?
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom. -
junkpod
nagyúr
válasz
sasa311
üzenetére
Ezeken a fórumokon és az előzőekben linkelteken is túl vagyok már. Rengeteg kétségbeesett user placebo élményei... Nem tudományos dolgozatok, azt te is látod.
De legalább ne kezd szegény user hw hibával remisztgetni. Segítséget kért. Ha nem akarsz/tudsz segíteni akkor feleslegesek az ilyen hw hiba találgatások a hoaxok világából. -
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Nem, azt láttam, hogy minden softveres mókolás ellenére 0 holdat látott a telefon előtte, majd mókolás után fixált 6-ot...
De mint mondtam, nem kell nekem hinned...
Van a PH!-n is topicja a HW mókolásnak [link]És van az XDA deven is töménytelen, telefonspecifikus is [link]
Ha ezek után meg vagy róla győződve, hogy minden hibás GPS "szoftverhibás" akkor szíved joga.
-
Kerni62
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a sok-sok segítséget, de csak most kapcsoltam be a gépet.Megpróbálok végigmenni minden tanácson, de annyira huje vagyok hozzá, hogy csak reménykedek valami javuláson.
Két GPS-t használnék: Sygic és Waze.
Kérnék szájbarágós, dedós segítséget lépésről lépésre, mert azt sem tudom, hogy azok a pontok amit írtatok, hogy hol vannak. köszi -
poganytamas
senior tag
válasz
007spider007
üzenetére
5.5 V (ez hogy az égbe, 5 voltosnak kéne lennie, mindegy), 700 mA.
-
laci laci
addikt
Kérem,mindenki olvassa el amit linkeltem nem ide való,de nagyon

Jelentsd a csalókat fórum -
007spider007
csendes tag
Mivel sajnos sikerült elvesztenem a gyári töltőt, s nem tudom mekkora volt neki az output áram amit leadott (xy mA), szóval valaki legyen oly kedves, hogy lefotózza a töltőn a feliratokat. Képet találtam [itt], de nem látni rajta

Valakinek akad eladó?
-
Secretknight
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
ha a kérdés nekem szól,akkor a válaszom,hogy a gps része egyetlen holdat sem fixál ,az összes 0 snr értékkel látszik.Látszik,mert pirossal látom őket,hiszen az epo,agps által láthatóak .Viszont,ha kikapcsolom a wifit,mobilnetet ,akkor még a piros holdak sem láthatóak,hiszen nincs honnan letöltenie a telefonnak.
És nekem ezen segített az a menü ahol resetelni lehet a gps modult.Reset, epo töltése ,full és cold indítás ,és működött a pozicionálás, fixált 3D-ben a szobában.Előtte semmi.Hogy ez miért van így,gőzöm nincs.Mindenesetre örülök hogy nem hardveres hiba. -
Matykoh
tag
Hello!
Nemrégiben egy barátom vett egy iNew v3 plust. Olyan problémája merült fel, hogy gépről (intézőn keresztül) nem látja a telefon kamerája által készített képeket, csak ha az sd kártyára van mentve.
Tud valaki valami okosat mondani? Köszönöm
-
Xdocens
csendes tag
Üdv! Kínából garanciából hazatért telefonomra elfelejtettek azok a ferde szeműek hátlapot tenni, pedig én visszaküldtem nekik. Nincs valakinek elfekvőben egy fehér, mert elég szar igy használni. Előre is köszönöm
-
laci laci
addikt
Kettő hibáról beszélünk.Semmit nem talál,vagy csak keveset..?
-
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
de, simán
-
Secretknight
aktív tag
Igaz,nem V3, hanem tegnap megjött az Elefone Be One,és egyáltalán nem indult be a gps.
És éppen ez a gps reset és újra letöltött epo és agps segített és végre elindult.Már azt hittem nem jó a gps modem vagy az antenna.Órákat mókoltam vele és semmi...És akkor felfedeztem ezt a menüpontot.Gondoltam egy próbát megér,hiszen ha úgysem jó,tovább rontani nem tudom.
És most működik és semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik mtk-s telefonom.Úgyhogy érdemes használni ezt a menüpontot ha a gps nem megy. -
RVR400
veterán
Az MTK Toolsban az Engineer mode/Location/Location based service/AGPS résznél van egy olyan, hogy GPS Reset w/o SI_REQ. Ezt kellene megpróbálni annak, akinek nem megy a GPS.
-
sasa311
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
10-ből 9 kínai telefonnál telefonnál 2 oka van a xar vételnek:
A., Az A GPS lokáció és/vagy frissítés nincs jól beállítva
B., Xar az antennaKerni:
[link]Minden telefonnak más, rengetegen legyártották itthon is a saját antennát, elég csak belenézni a dual sim topicba. Pl. a régi jiayu G2/G3 telefonoknál nagyon jellemző hiba volt.
A V3-ról itt egy topic miként lehet berhelni:
[link]De árulnak hozzá alin is alkatrészt:
[link] -
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De amikor én csináltam neked az "új"panelt nem töröltem az imeid..
-
Kerni62
tag
válasz
sasa311
üzenetére
Szia!
Nekem az istenér nem akar műholdat találni.Kezdem unni. Ez az egy funkció ami nem müxik a telómon. Ezt az antenna problémát lehet orvosolni, vagy gariban küldjem vissza? Mit jelent az antenna behajtogatása? Az előző egyszerűbb telefonom is pár másodperc alatt már navigált is. Lefuttattam a korábban leírt tesztet is , de az sem segített.
Köszönettel -
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
A Formatot felejtsük már el, hacsak nem hobbi, hogy minden egyes visszaállítás után szarakodni akar az ember az IMEI számmal.
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszönöm!

-
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm szépen!

Már csak annyi lenne a kérdésem, ha fel szeretném tenni mondjuk ezt, akkor csak "download only" vagy "firmware upgrade" ?
-
Eszeanna
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én szerencsére meg tudtam menteni a haláltól, de kellett hozzá pár óra. Szerettem volna rátenni a KitKat-et, de most inkább megelégszem v1.1.3.-as verzióval az 1.0.8. helyett. Nem szeretném még egyszer átélni a tegnap éjszakai idegességet.
Amúgy itt látok pár 4.4.2.-es verziót. Mindegy, hogy melyiket teszi fel az ember?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Eszeanna
üzenetére
Nem kéne ittasan írnom...
Fogalmazásgátló beszedve...Az enyém is akkor jött, vagyis 2014 januárban rendelt, 2015 februárban kézhez kapott telefon. Azóta történt 1-2 dolog vele, például "alaplap" csere történt. Bár erről laci laci fórumtárs tud többet mondani, mondván, hogy Ő javította. Igen, nagy betűvel, mert azóta szinte tökéletes a telefon. Hálám neki.
A lényeg, hogy én is össze-vissza pakolgattam rá a ROM-okat, s volt rajta szinte mindegyik 2014 december elejéig. Természetesen ez mind a "régi alaplap"-ra lett felpakolva. Úgyhogy felmegy rá. -
007spider007
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Én azért használom ezt, mert design/ felépítésben jobban tetszik a Stock romtól. A zopó egy stock rom(hasonló). Az angol leírás szerint elég sok optimizálás van benne. Ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie,hogy ezt használja vagy nem. Kipróbálást megér, ha nem tetszik visszarakod a régit..
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
007spider007
üzenetére
Kösz.
Ettől a ROM-tól ez miben jobb? Jelenleg ezt használom, s megvagyok elégedve vele. Érdemes váltani? Van előrelépés??? -
007spider007
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Freeme OS Final Rom letöltő [link], ahogy kérted.
Alapból vietnámi a nyelv, de a music player icon alatt van a beállítások(főoldalon),s ott alulról a 3.ikon kiválasztva a beállításokban a jobb oldal feljövő első gombbal tudsz nyelvet váltani. Csak Angol van, magyar nincs. Volt még rajta egy vietnámi calendar progi, vagy valami hasonló, attól Titanium-al simán megszabadulhatsz. Eddig minden megy, fasterGps-el beállítva a megfelelő zónákra a gps test ezután simán talált jelet.
UC browsert nem ajánlom(a sima nem a mini), mert valamiért ott a betűtípus a google-nél olyan dőlt, rajzolt típus, melynek gondja van az ékezettel. De másikakkal simán megy. Ezzel még próbálkozom. Ezen kívül minden jó. Valami font mókolással megoldható, de még nem tudom hogyan.
Alapból be van kapcsolva, hogy rázásra, s a közelség érzékelő alapján lezárjon -felnyisson a lock-screen.(Gesture ScreenLock-nál a beállításokban állítható.) Ha kérdi, engedélyezni kell a Lock now alkalmazást.
Ha valakit zavar ez a touch effect, az a beállítások első menüpontjában a Magic Thumb alatt kikapcsolhatja.
A Fleksy valamiért felrakás után, mikor kell, megjelenik a billentyűzet, de az appot elindítani, amivel beállíthatnám nem tudtam, mindig kilép indításnál..
Addig marad a gyári bill. 
-
molnarusz
újonc
Valakinek mukodo bontott kijelzo?
valakinek mar volt olyan problemaja hogy egyik pillanatrol masikra becsikozodott a kepernyo es orokre elsotetult? -
soundman1
senior tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
007spider007
üzenetére
Én kérném. Köszi.

-
007spider007
csendes tag
válasz
007spider007
üzenetére
Na végül sikerült leszedni még egyszer szépen fel is ment és elindult. Ez a vietnámi host elég gány. H a kell valakinek felrakom , s megosztom a linket (Freemeos final)
-
-
trafoka
tag
Sziasztok! V3 Plus-t használ valaki? Most V3 van, de lassan megérik a cserére (már több mint fél éves!!
) Ami problémám van a mostanival az a gyenge aksi kapacitás, a GPS rossz pozícionálása és a töltő szar csatlakozása. Együtt tudok élni velük, főleg hogy ezen kívül nagyon fain a teló, de érdekelne hogy ezekkel kezdtek-e valamit a kedves kínai mérnökök. A 8 magos mtk chipekenk úgy tudom jobb a gps-e és a fogyasztása is, van valakinek erről tapasztalata? A töltő szar csatija nem hiszem hogy változott volna, levén tökugyanúgy néz ki a két teló... -
007spider007
csendes tag
Leszedtem, s felraktam ezt: Link a romot, de sajna nekem bootloop. Ha valaki még próbálkozott vele,s megy neki, akkor írjon már. (előtte 1.0.13 flash volt.).
-
judas13
veterán
$169.99 - ért de jó lenne.[link]

-
szaby72
tag
-
sasa311
veterán
Az én telefonom már visszaért kínába - ellenben ma megjött hozzá a decemberben rendelt átlátszó szilikon tok

Ezért nem akarok hirdetni, valakinek bekerülési áron? Van benne jack és USB porvédő dugó is.
Uff
-
kmarci25
veterán
Rábökök a Beállításokban az Akkumulátorra és jön a kis ablak "A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt."
Ilyenkor mi van? Minden más működik, ez az egy menüpont nem. Újraindítás nem segített. Még 4.2.2-es android van rajta, és csak root volt, semmi mókolás... -
T-János
csendes tag
válasz
soundman1
üzenetére
Nem minden magyar, például láttam olyat hogy incoming call, cancelled
de engem nem zavar. A flipp tok meg egyáltalán nem működik. Én [link] ilyet használok
(tudom hogy nem menő
de informatikus rendszergazdának ilyen való
) Szerintem olyan 99%-ban magyar. De ha felteszel egy app-ot ami nem támogatja a nyelvünket akkor olyan mindegy 
-
soundman1
senior tag
válasz
T-János
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert én használom, és batsilos eddigi romjaiban mindig úgy működött, hogy nyitásra érzékelt, de zárásra nem. Bár az Aosp alap miatt szerintem ez kimaradt a romból.
Köszönjük a képeket.
Néhány alkalmaznál angol a címke (pl. Clock), ezt leszámítva minden magyar? -
T-János
csendes tag
k@mail azt már én telepítettem bele, gmail vagy más mail app nincs benne. Meg a menetrendeket is és a Xposed-et is gravitybox-ot is. Alapból nincsenek benne.
-
T-János
csendes tag
itt vannak a képek, fliptokot nem próbáltam
nem használom
de majd este 
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/12216557781_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/10283793502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/2803268083_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/8109279794_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/150119/9815668397_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
rolio1
tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is egy ilyen telefont vennem. Minden szuper idáig, egyedül a GPS-re kell megoldást találnom. Talál holdakat, de menet közben nem elég pontos. Olvasgatom a hozzászólásokat, keresgetem a megoldást, de megkérdezem: most cxq_v3_v1.1.4 ROM van rajta, melyiket ajánljátok, ami mindenben jó?
Köszönöm
-
T-János
csendes tag
Mere V3 port ROM Version: 4.4.4 feltettem eddig minden oké.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Igazából még valahol legbelül nem adtam fel, bár legalább 150 szer csatlakoztattam a gépre 2 nap alatt, hogy néha néha felismerje és valamire jussak vele, de végül nem. Azóta is figyelem a topicot, tehát nem tűntem el, csak nem adtam élet jelet. Igazából nem jutottam semmire, és a tulaj se lett sokkal boldogabb, és én ezért semmit nem is fogadok el majd tőle. Én nem azért szoktam segíteni hogy megköszönjék, hanem csak pusztán azért hogy segítsek. Az csak jó érzés ha megköszönik. Sajnálom ha sikerült újra megbántanom téged.
Ettől függetlenül igazad van, tehát pótolva mulasztásomat Köszönöm mindenkinek a segítségét. -
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez akkor egy hibrid rom, amiben az alap, a firmware maradt az uccsó 1.0.13 féle 4.4.2, amire a 4.4.4-ből át lettek emelve rendszeralkalmazások? Úgy láttam a kernel ugyanaz, ezért nem is foglalkoztam vele, gondolván hogy, ha nem is egy KK theme-s rom, akkor se nyújt többet.
Azért aki felrakja a Mere v3 portot írja meg légy'szi miben nyújt többet a 4.4.2-nél.
-
laci laci
addikt
Van fent 4.4.4 batsilos-féle valaki kipróbálná és véleményezné?Mert nekem most nincs telom.Előre is köszönöm.
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem vagyok egy felhánytorgató személy,DE elsőnek nagy hangsúllyal és hangnemmel robbantál be ide,utána mikor segítettek(többek között én is)eltűntél.Nem a magam nevében,de azért jó eset volna egy kösz mindenkinek.Én is voltam kezdő fórumozó itt,de mindig megköszöntem...
-
tiko76
aktív tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Alaplapja jó?
-
rolio1
tag
Sziasztok!
Saját részre keresek ilyen telefont, ha valaki megunta, küldjön PÜ-t, azonnal kp fizetek.
Köszönöm
-
Kazu821
újonc
Sziasztok!
Nekem is van már pár hónapja v3-am és egy ideje olyat csinál pl ha automatán van a fényerő akkor körülbelül a képernyő felénél ha megjelenit ikonokat v ilyesmi akkor a telefon teteje felé szellemkép formájában csíkos lesz, ha teljesen feltolom a fényerőt akkor a legalsó ikonokat is elkeni egészen a kép tetejéig. Elég idegesítő és sehol nemtaláltam még csak hasonló problémás embert sem. Először nekem sem volt ilyen pár hétig. Vigyázok rá nem dobálom, meg a képernyő idő is 15 másodpercesen van. Én arra gondoltam h a flip tok lehetett a ludas, azt kb két hétig használtam, de igy h senkinek nincs ilyen baja igy nemtudom... Tud esetleg valaki segiteni?
-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Már elvileg segítettem is...

-
tiko76
aktív tag
Van valakinek bontva v3?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ezek az emberek meg miután megcsinálták sok sok beleölt idővel az javítást és rájöttek, hogy semmit sem ér akkor még képeket és leírásokat is hamisítottak, hogy jobb legyen a lelküknek és jól megszivassanak vele másokat - akkor azt nagyon sajnálom.
Más kérdés, hogy a V3-nál biztosan nem hardveres a probléma.

) Ami problémám van a mostanival az a gyenge aksi kapacitás, a GPS rossz pozícionálása és a töltő szar csatlakozása. Együtt tudok élni velük, főleg hogy ezen kívül nagyon fain a teló, de érdekelne hogy ezekkel kezdtek-e valamit a kedves kínai mérnökök. A 8 magos mtk chipekenk úgy tudom jobb a gps-e és a fogyasztása is, van valakinek erről tapasztalata? A töltő szar csatija nem hiszem hogy változott volna, levén tökugyanúgy néz ki a két teló...