Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Valaki 5-öst is ad érte. Amúgy 50x ejtettem le az iNew-et, 50.-re tört be.. megfelelő volt a felület és a szög és a magasság..
Nekem is elengedett a jobb alsó sarokban, sokáig húzta úgy, hogy lifegett, aztán már kénytelen voltam lépni. 500 forintos kistubusos pillanatragasztót vettem.. a kijelzőt teljesen kibontottam, csak a szalag fogta már. Körbehúztam, összenyomtam, gyors letöröltem(acetonnal is), jobb volt, mint újkorában. Nem nagy ügy, a szalagra viszont figyelj! -
woteska
csendes tag
Nem csináltatom meg.
A kijelzőn kívül nincs baja, ismertek olyat, aki megvenné, átvenné? Illetve szerintetek törött kijelzővel mennyit érne szerintetek? 
-
woteska
csendes tag
Sziasztok! Leejtettem 40. alkalomra is a V3-at, most kellő magasságból, kellő szilárdságú anyagra, kellő szögből érkezett, hát szarrá tört a kijelző. Mit gondoltok, érdemes cserélni/cseréltetni rajta, vagy túl macerás, drága, nem éri meg, és hagyjuk inkább?! Én a kijelzőt egyszer megragasztottam, de különösebb hozzáértésem nincs, bár műszaki ember vagyok. Van olyan, aki tud ajánlani valakit szervizre? Mit gondoltok?
-
woteska
csendes tag
Elég idegesítő basszus, hogy win8.1 alól nem tudom a driver-t feltenni. Azt hittem ez a gond. Legelőször vettem egy másik kábelt. Régen is 8.1 alól tettem fel, ment. Másik gépen win7-ről próbáltam, az eszközkezelőben ugyan úgy a preloader-t követően fel-le ugrál -.- Elsírom mindjárt magam 2 nap szarakodás után sem tudtam rájönni, ha már korábban többször is frissítettem..
-
woteska
csendes tag
Sziasztok! A http://www.needrom.com/category/inew/v3/ -on látom, elszaporodtak azóta a ROM-ok. Nekem a korábbi KK-el a problémám az LCD driver hiánya volt, csak fekete kijelző + hang fogadott.
Azóta talán már megoldották a régebbi készülékekre is. Nekem se GPS se semmilyen problémám nincs, de szeretnék frissíteni KK-re, 4.2.2-ről(cxq_v3_inew_v1.1.1). Melyiket ajánlják a kedves guru jelenlévők? -
woteska
csendes tag
Akik a 4.4.2 KitKat-et feltették, kérdezném, hogy mit tapasztaltak, és melyik romon pontosan? Optimalizálták a fogyasztást? Jobb valami általa? Esetleg fejlesztették a kamera szoftverét, stb...? Köszi a választ!

Egy másik jellegű: tapasztaltatok olyat, hogy túlérzékeny a touc, ergó időnként ugrál össze vissza a telefon, mert azt érzékeli, hogy nyomod a gombokat - miközben nem. Remélem ez szoftveres, de a rengeteg leejtés miatt valószínűleg hardveres..

-
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Még abban tudnál segíteni, hogy milyen wipe-ot hajtsak végre mielőtt a szóban forgó V2-t felteszem FlashTool-al, hogy ne legyen probléma a frissítés után? Mindent lementettem, szóval nincs a telón fontos. IMEI-m pedig már rég nincs, de az is külön .bak MUT-al le van mentve..
-
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, meg is van melyik!
Ahogy a Needromon látom, vannak annál frissebb romok, pl. a Marspa V4, de nincs mellé írva, hogy mely LCD-driveok kompatibilisak vele. A V2-höz ez van írva: "V2
Based on fw KK 1,013 that also extends compatibility to display NT35512.". Nekem szintén ez a driverem..
Felteszem ezt, ha esetleg tudsz hozzáfűzni, az jó lenne. Köszönöm a segítséget!Re: A V2-t FlashTool-ból milyen beállításokkal tegyem fel? Mi legyen bepipálva? Kell-e cserélni valamit?
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Nekem régebbi V3-asom van, vagyis a 2-3 hónapja felrakott 4.4.2-es androidok nem bootoltak be(csak logo hang volt), mert nem volt támogatott benne az én lcd-drive-om. Hogyan tudom kideríteni, hogy nekem melyik van pontosan, ill. melyik KK rom lenne az ideális?
Köszi! -
woteska
csendes tag
Helyreállt a rend egy formattal..
Az uboot img hiányzik egyébként..
Ahogy olvasgattam sokaknak lett black screen...
Az inew szerintem nem fog kitenni az oldalára updatet. -
woteska
csendes tag
RVR, feltettem, sikerölt az update, de utána nem kapcsolt be. És most az 1.1.1 et sem tudom elinditani.
-
woteska
csendes tag
Heyhó!

Veterán kolégák, RVR, többiek, valami KitKat féle lesz még ebben az inkarnációs ciklusban?
Nekem nem megy fel az "öfisöl" KK, de ahogy látom másnak se.
Valami bíztató?
-
woteska
csendes tag
Na, kolléga úr!

Szerinted a needromos 1.1.1 szűzike offisöl romocskácska?
Nagyon nem baj, ha nem, mégis jobbnak érzem csak azokat felpakolni..
Az 1.1.1-nél valóban jobb lett az akkuidő, eltűntek a bugok, legalábbis már képernyőfelvillanás sincs meg ilyesmi.. és úgy tűnik, végre le tudták küldeni a telót mélyalvásba, mert 1%-ot sem fogyaszt 10 óra alvás után.
Amit tegnap feltettél, az az 1.1.1-re van építve, és még ennél is továbbmehet akkuidőben? -
woteska
csendes tag
válasz
Szabaka
üzenetére
Néha szoktak erre az izére mondjuk zenét rakni, és általában az nem száll bele, mint a lélek. Szóval fel kell adatkábellel csatlakozni, ez az a kiugrás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KitKat meg talán egyszer jön, de ha hozol a boltból egy csokit, kettévágod, megfogod a cicust otthon, és mellé teszed rendre (1/2 csoki ; macska), akkor már van egy KitKated.. -
woteska
csendes tag
És azt is el kell mondani, hogy a világítás nem volt felhúzva teljesen. Meg egyébként sem kötelező 100%, olyan fénye van fehér felülettel, hogy egy zseblámpát megaláz..
-
woteska
csendes tag
Lapozzál már vissza, nem azért a két fillérért, csak már leírtam, hogy mit kell ilyenkor..
-
woteska
csendes tag
Akiknek nem érzékeli a géphez csatlakozást, azok próbálják ki másik kábellel, biztosan az a gondja!! Esetleg ha új kábellel sem jó, akkor másik USB portra dugják. Fejlesztői lehetőségek > USB-hibakeresés legyen bekapcsolva.
A legfrissebb PDANET legyen feltelepítve: http://pdanet.co/a
Telepítés közben kidob majd egy üzit, hogy most csatlakoztathatod. Le is tölti a drivert.Ha felismerte a telefon tárolóit, és feltelepült a driver, akkor kapcsoljuk ki a telefont, húzzuk le, szedjük ki az akksit, sim-et, sd-t, mindent.
Ezt le kellene tölteni: http://www.mediafire.com/download/rx7svhxkzdx09k4/drivers+preloader+mt65xx.rar
Ha megvan a letöltés, csomagoljuk ki. Nyissuk meg az eszközkezelőjét a Windowsnak, általában a Sajátgép, Kezelő, Eszközkezelő útvonalon elérhető(Windowsfüggő). Ha megtaláltuk, a telefon hangerő + gombját folyamatosan nyomva csatlakoztassuk. Fel fug ugrani egy MTK 65xx preloader ismeretlen eszköz, amire kattintsunk is gyorsan kettőt. Válasszuk az illesztőprogram frissítés lehetőséget, kézileg adjuk meg neki a gépen lévő, előzőlegesen letöltött, kicsomagolt mappa útvonalát. Ha minden oké, akkor többet nem fog "ugrálni" fel-le, és valamilyen COM portként lesz ott az Andorid eszköz.
Ezek után lehet FlashToolal frissíteni. Én előbb 8.1 Winről frissítettem, Kompatibilitásnál Win7-re állítottam, illettve Win7-nél, és 8-nál, 8.1-nél a FlashTool legyen rendszergazdaként elindítva.
Most frissítettem 1.0.8-ról 1.1.1-re, és nekem az 1.1.1-hez nem volt megfelelő a letöltött anyag között található vcom driverek egyike sem. Viszont amit előbb leírtam, az oké volt.
Akinek sikeresen törlődött már az IMEI száma(mint nekem), és minden update-nél újra kell írnia, annak ajánlom, hogy MTK Mobile Uncle Tools-al mentse le update előtt az IMEI-t, és tegye fel a gépre is.
Update után ugyan ezzel a progival Backup helyett Restore IMEI, és visszaáll a rend.Akinek rootolással van baja, és nem megy a Framaroot, az a Shuame nevezetű programot tudnám ajánlani. Kínai nyelvű, de a ROOT-ot mindenki felismeri, arra kell rányomni. Nekem a Framaroot nem működött 1.0.8-on, ezért kerestem más megoldást.
###########
RVR400 kollegának köszönöm a segítséget!
Kérdezném, hogy az úgy mennyire para, hogy FT frissítés közben BROM error-t dobott? Nem a sárgaszínű csíknál, hanem valamelyik szürkénél. Ezután lehúztam, bekapcsoltam, és most az 1.1.1 van rajta. Nyomtam Factory Resetet, mert a régi appok szemetet jelentenek, és plottul működik. -
woteska
csendes tag
Az uj, 1.1.5 rom mit dob sracok?
-
woteska
csendes tag
Üdv fórumtársak!
A gép vagy a telefon úgy gondolta, hogy többet nem beszélget a másikkal. Még a fájlokat sem tudom lehúzni. USB debug be van kapcsolva. Win8-ról egyik napról a másikra, még működött, aztán Csütörtök. Újraraktam a gépet, most Win8.1, itt megintcsak nem látja.
Tippek, trükkök, hogy tudnám megbabrálni?!
-
woteska
csendes tag
Ezt az ÁJ mondta?
Csak mintha azt mondták volna kész az 1.1.4.
A kis hazudósak..
Ha tényleg a KitKatet csinálják, ha ki is jön hónapok múlva, biztosan lesz benne hiba, és várhatjuk az azt javító frissítést :/ -
woteska
csendes tag
Aki feltette az 1.1.1-et, valami bővebb tapasztalati beszámolót, élménybeszámolót legyen szíves írni!

Zsírüberhájgprofesszoroktól kérdezem, hogy mivel korábban csináltam egy téglát, amit sikerült visszahozni, most felttenném majd én is pozitív tapasztalatok esetén az 1.1.1-et. A kérdésem, hogy flashelés előtt wipe cache és factory resetet kellene nyomni zökkenőmentes cseréért, ha jól tudom. (Ez maradt ki legelőször, így lett tégla
) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat! 
-
woteska
csendes tag
hetven9 Ezt hogy értetted? Kicsit részletezd kérlek..

-
woteska
csendes tag
Láttatok már ilyet?
28 giga.. Végülis nincs gond, csak érdekes. Egyébként a rom 1.0.8, ha ez számít.Valaki írta, hogy karcolódik már most. Na, nekem is karcolódott. Aztán rájöttem, hogy a képernyővédő(ami mintás, és rá van írva, hogy melyik gomb melyik) alatt gyárilag van egy igazi képernyőfólia.
Az meg karcolódik..Egyébként a teló a téglagyártásom után plottul müxik, nincs baj. Ami a panaszom, az a már megszokott mindenki által definiált: szar az akksi. Ennyi.

Ezen felül meg fogok tőle válni, mert nem elég az akksi. Ennyi a baj, de tényleg.A tapasztaltabbakat kérdezem, hogy mit tudnak az új oktakóros iNewről?
Engem az is érdekelne, hogy mi a t*kömnek 8 mag?Infósként abban bízom, hogy ezek a magok kisebb energiát zabálnak, pontosabban a skálázásuk jobb.
Ha van 5 futó folyamat, akkor tegyük fel, hogy 4 magosnál 598 MHz a legkisebb energia. És lehet, hogy az az 5 folyamatnak csak 250 MHz nyi energy kellene. De amit felvesz, ill. a min. amit tud, az az alap 598.
Ennek így van alapja, vagy rosszul gondolom?! Mer' amúgy logikusnak tűnik, de nem a hardveres részéhez értek leginkább a dolgoknak..Köszönöm a válaszokat!
-
woteska
csendes tag
Mindenkinek ajánlom ezt a programot, főleg azoknak, akik új ROM-ot tettek fel:
Battery Calibration
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibrationKirootolás után, és ahogy írja is, 100%-ot töltőn elérő töltés mellett kell rányomni, majd újra kell indítani.
A rootolást én ezzel a programmal végeztem, a Framaroot bekaphatja, mert valamiért nem működött.. talán az 1.0.8-as rom miatt balhézott..:/ De ez jó volt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2604013Ajánlott, hogy azt a 100%-os töltést se bízd rá az Andoridra, legalábbis szerintem. Nem egy függvényből számol a DU Battery nevezetű program és az Andorid beépített töltöttségkijelzője.
A DU Battery-n tudod monitorozni, hogy hány perc van még a 100%-ig. (Nálam 100%-ot mondott az Andró, a DU pedig még 8 percet írt..)
DU Battery
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbsNálam optimalizálta valamelyest az akkufogyást, ajánlom használatra!
(Egyébként a program lényege, hogy törli az batterystat nevű fájlt, ami romfrissítéseknél átkerül a tiédre. Törlés után pedig a saját rendszerednek újra kell gyártania(vélhetően új értékekkel fogja feltölteni(ezért is kell a 100%-os töltöttség)), ami majd az említett újraindítás után vagy közben történik meg.Többször tapasztaltam, hogy megáll a töltés 65%-on, vagy valahol afelé. Ha újrainítom sem 100%.. Remélem ez megoldja azt is.
-
woteska
csendes tag
KitKat for V3 news:
http://www.gizbeat.com/3860/mediatek-to-release-source-code-for-kitkat-developement/Remélem, hogy lesz..
-
woteska
csendes tag
Ez nem buzdítás volt. Szerinted mit tehettem még volna a saját helyzetemben? Kifejezetten így írtam le, amit leírtam, saját példámra. Téglanew v3. A formázás oldotta meg csak. Én úgy tudom, hogy azzal a formázással nem törlődik az IMEI, az IMEI-m egyébként sem törölt volt a *#06# parancs alapján, hanem érvénytelen. Nem passzolt az IMEI szám, volt, csak nem a telefoné, ez volt a baj. USRDATA és CACHE valóban nem kell pipálval egyen, ezt jól mondom?
-
woteska
csendes tag
Na, leírom, hogy mi volt a problémám és azt hogyan oldottam meg. Én csak a FlashToolt ismertem ki a szevedés alatt, a CWM-hez annyira nem értek, habár onnan telepítve ronthattam el valamit.
A tanulópénzem végül nem a telefon lett, hanem a sok stressz, meg a 3 napos szenvedés.. most vettem.. és el is csesztem.. - gondoltam. Sok embertől hallottam, hogy az MTK-s telefonokat nem tudod kinyírni, ezért is jó. Amit lehetett, én elcsesztem rajta, téglát csináltam belőle. Nem tudtam a végén már bekapcsolni sem. Windows 8 rendszerről pedig elég fos a frissítés, a driverek szanaszét vannak, mondhatni. Konyhai megoldások vannak, hogy úgy mondjam.
A tapasztalataim(ha hülyeséget beszélnék, a többiek majd kijavítanak):
- CWM-el IMEI mentést kell csinálni, valamint ugyan innen a telefonon jelenleg lévő és működő romról is!!! Enélkül bele sem szabad kezdeni. A mentés legyen az SD kártyán és a gépen is, utóbbin két példányban!
- Az utánaolvasáson valóban én is alakíthattam még volna, azt hittem tudom, amit kell, mint kiderül, engem is félretájékoztattak. Elfelejtettek szólni a mentésről, meg úgy ámblokk a szarba bennehagytak, de ez egy másik történet.
- Csak gyári, vagy nagyon megbízható forrásból származó ROM-ot tegyünk fel!
Mondjuk a needrom.com-ról, vagy www.chinaphonearena.com-ról ellenőrizettek a dolgok. Szerintem ezek megbízhatóak, így vettem észre. De csak cikket létrehozók által, a fórumon oldalt látni, hogy milyen rangfokozata van.
Needrom: http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/SP Flash Tool-al oldottam meg a téglaságot végül, csak azzal tudtam..

Az updatelésnél sok sok hibaüzenetem volt, ezek közül a leggyakoribbak:
- BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
- PMT changed for the rom, it must be downloadedÚgy vettem észre, hogy mindkettő hibaüzenetet valamelyik driver hiánya okozza, vagy pedig az, hogy le kell formázni a telefont, mielőtt updatelnéd.
Win8 iNew V3 Flash Tool driverei:
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools
(Regisztrálni kell, hogy láthasd a letöltőlinket.) Ezen a linken a bejegyzésben van egy másik link is, a cikk alján, ott egy Preloadert tölthetünk le. Ha a telefon nem csatlakozik megfelően(csak akkor)erre szükségünk van. A windows eszközkezelőjét ha megnyitjuk, látjuk, hogy megfelően csatlakozik-e. Ha nem ismeri fel, akkor az ikon az eszközkezelőben sárga lesz, és valószínűleg "ugrálni" fog fel-le, és a lista is újrafrissül.A Flash Toolról, amit tudni kell, hogy a lehető legfrisebb verziót használjuk. A programot elindítva a fölső fülekben megtaláljuk a Flash Tool frissítését(Help menüpont alatt Software update.)
Fontos, hogy a Flash Toolt rendszergazdaként indítsuk el.(Az .exe fájlra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként.)
Fontos, hogy a DA DL All with Checksum be legyen pipálva az Option menüponton, Install/Update címkén belül található.A romfrissítés menete a következő:
A már említett Flash Tool-os beállítások után, és a már mentett(backup) rom és imei után..
1. A telefon kikapcsolása, aksi, sim és sd kivétele.
2. Flash Toolban a romot megnyitjuk(scatterfájl).
3.a Ha full updatelünk, akkor legelőször formázni kell. A Flash Toolban Download fülről át a Format fülre. Hagyjuk AutoFormatFlash-en.
3.b az usb kábelt csatlakoztatjuk a géphez, telefon nélkül
3.c a format fülnél a startra rányomunk(ilyenkor várja már a csatlakoztatást)
3.d a telefont semmit sem nyomkorászva rajta, se vol+ se semmit egyszerűen felcsatlakoztatjuk, és várunk szépen. 10-20 mp is kellhet, amíg jelet ad magáról! ha 1 perc után is semmi, akkor állítsuk le a formatot, húzzuk le a telefont, és újra az egészet azzal, hogy 10 mp után betesszük az aksit, miközben már fel van dugva!
4. ha a formázás megvolt, akkor lehúzzuk, biztonságosan!
5. áttérünk a download fülre, a scatterfile-ra.
6. látjuk bepipálva azokat a komponenseket, amiket telepíteni fog. nekünk innen minden kell fullromupdatenél, kivéve a USRDATA és a CACHE cuccokat. innen levesszük a pipát. ezek olyan részek, amik pl. nekem megmásították az imei számomat. ezeket nem kell telepítenünk, mert a telefon majd magától létrehozza ezeket, és ha a listában benne is van, az azért van, mert különleges esetekben van csak rájuk szükség. egyébként pedig olyan fájl ez a kettő, amit a rendszer, ahogy updateltünk, magától hoz létre, nem kell belepiszkálnunk. ezek a romot legyártó készülékéről valók sokszor, ami nekünk nem jó, nem kell.
7. ha levettük a pipát, akkor rányomunk a download gombra(itt a download gomb annyit jelent, hogy "feltöltjük" a cuccokat a telefonra, és ha rányomtunk, várja a jelet, a csatlakozást) ilyenkor még csak a kábel van rádugva a gépre, és a telefonba se aksi se semmi nincs)
8. a telefont mindenféle nyomkodás nélkül csatlakoztatjuk. ugyan az a történet, mint formatnál, csak ez hosszabb ideig fog eltartani, mármint a frissítési folyamat
9. ha kiírja, hogy complete, akkor ok. az update után a telefon magától fog újraindulni. nem kell lehúzni egyből még! valószínűleg a windows jelenzni fog, eszköz lecsatlakozás hangot, ilyenkor már lehúzhatjuk, a telefon magától újraindul.Megjegyzés:
ha driveres problémánk van, és nem indul el a flashelés, abban az esetben flashtool nélkül úgy csatlakoztatjuk fel a telefont a vol+-ot(aksi és minden nélkül) nyomva a gépre, hogy közben monitorozzuk a történéseket a windows eszközkezelőjében. amikor felugrik a csatlakozott eszköz, és nem jó a driver, akkor egyrészt sárga lesz az eszközkezelőben az ikonja, és "mtxx.." szerű szöveg lesz ott. ilyenkor kattintsunk rá, és próbáljuk a már korábban említett preloaderes cuccot manuálisan (illesztőprogram frissítése) megadni neki.A hibák szinte kivétel nélkül vagy azért van, mert nem formáztál, vagy azért, mert nem jó a driver.
Tessék kijavítani, ha nagyon nagy hülyeséget mondtam, kedves ős- és újtag fórumtársaim.

-
woteska
csendes tag
18 giga romot, flasht, drivert stb szedtem le legalább. Szoftveresen eléggé kitettem magamért. Ami az infót illeti, azután is ahogy írtam, feltúrtam számszerűsíthetetlen számú weboldalt. De annyira felesleges igazából ezt ecsetelni, tudom, az bőven elég. Elhiszem, hogy tapasztalt vagy, jobban értesz hozzá, nem vitás, de ez nem azt jelenti, hogy megfelelően állsz hozzá a másikhoz.
Ezen a fórumon van pár hasznos link, de egyik sem oldotta meg a Flashhelési problémáimat. És utóiratban hiába idézgetsz, szerintem értelmezd inkább, mert segíteni egy linkkel és megoldani ég és föld.
Itt, ahol nem láthatsz, nem hallhatsz, stb.. szerintem elég nehéz megmondani, hogy hőbörgök. De te tudod.
Senkit sem vontam felelősségre, magamra haragudtam, nem másra.
Gyári, iNew romot használtam updatenél, és nem az én hibám, ha közben elakad. Jól megnéztem honnan szedem le, a hivatalos oldalról. A kétségbeesésem látom a kommenteken, nem értem mi célból idézgetsz vissza, remélem te érted.
Ha ez a fórum tele van okossággal, akkor miért nem láttam sem itt, sem sehol máshol, hogy a VRAM és DRAM errorüzenetek azért vannak, mert a telefon memóriáját nem formázza le a FlashTool. Sehol nem láttam, érdekes.
Nem akarok én ezzel többet itt foglalkozni, ha tőlem kérdez valaki valamit, akkor nem leszek seggfej, ennyi a történet. Biztos te már nagyon unod, hogy 100 olyan zöldfülű van, mint én, de ha így van, akkor ez sem a te reszortod, vonulj nyugdíjba.
-
woteska
csendes tag
Kedves Őstag!
Olvasd vissza, hogy hányszor kértem tőletek segítséget! Backupot, kérdés, egyéb.. Csesztetek segíteni, ahányan vagytok. 2 ember segített, de egyik sem te vagy. Úgyhogy kérek, ne most kezdjél el okoskodni, mert már meg lett oldva a hiba, és igen, nem fogom leírni azt, ahogy elszúrtam. Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni.
-
woteska
csendes tag
Minden sikerült! Köszönöm szépen a segítséget, a linket..

Később írok egy beszámolót, hogy mit hogy csináltam, meg ilyeneket, szerintem a többiek hasznát vehetik, láttam jópár SP Flash Tool hibaüzenetet..
-
woteska
csendes tag
Ember, először azt írta, hogy "Hálózat nem található".
Miután leírtam a kommentet, ez komment 2-vel előttit, azután újra megnéztem, és "IMEI érvénytelen" mind a kettő Sim. Szóval na.. nem neked nem hiszek, hanem nem azt írta. Érted? -
woteska
csendes tag
Nem szóltam!
"IMEI érvénytelen"
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem lusta vagyok, csak ne haragudjál már meg, hogy az elmúlt 3 napban felkeresett félmillió weboldalt és fórumot nem akarom újra átturni, hogy hol láttam IMEI sz*arakodást.
3 nap alatt olyan szakangolom lett, hogy ezután simán lerakom a nyelvvizsgát..-
Nem is biztos, hogy az IMEI-vel van baj. Honann tudom biztosra, hogy az a baja?
Csak mert én már nem akarok szarakodni vele, főleg ha nem is biztos. Gondolom megértesz.. -
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
"A mobilhálózat nem érhető el." Semmi hang, ezt írja ki.
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Téglából csináltam telefont.. 3 nap folyamatos szenvedés.
Leírom később a tapasztalataimat, de most egyelőre az a problémám, hogy nem csatlakozik a hálózathoz a telefon. A SIM-kártyát felismeri, feloldom PIN-kóddal, az SD-t is, tehát valószínűleg szoftverjellegű a porbléma.Várom az ötleteket!
Build-szám
cxq_v3_inew_v1.0.8 -
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Milyen oprendszerről voltál?
És a linket azokhoz a driverekhez meg tudnád adni nekem?
Már nagyon el vagyok keseredve..

-
woteska
csendes tag
Valaki találkozott már azzal az SP Flash Tool-os hibaüzenettel, hogy:
"PMT changed for the rom, it must be downloaded"?
Help pls! -
woteska
csendes tag
Valakik megtennek nekem hogy valamelyik gyari romrol csinal egy backupot???
Bootloopba kerultem, es nem tudok kijonni sehogy. Help pls! -
-
woteska
csendes tag
Ugyan ez a bajom, mint Pistának.
Pár kommenttel korábban leírtam, hogy mit frissítettem(volna).
ADB-t este próbáltam, de hát a konzolt nem találtam meg, az OTA cuccokat se vágom, de azt hiszem ez az egyetlen módszerem maradt, mert az SD-kártyát sem ismeri fel.
Valaki írja már le mit csináljak:S
És ADB-s frissítésnél OTA módszerest hogy pakoljam fel? Mert ha jól tudom 101-re nem tehetek 108-at. -.- -
woteska
csendes tag
Ki lett véve az SD kártya, már azt sem ismeri fel. Help!!!
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Ezzel az egésszel már csak annyi a baj, hogy nem indul el felfelé a csík. Win8 alól vagyok egyébként.
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Tudnál nekem linket adni, ami biztosan okés?
Sajnos nincs rutinom, azért kell szájbarágni, mert ez az első amit csinálok. De mindent a nagykönyv szerint csináltam, mégis szar.
Szóval kérlek

-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
SOS!
1.0.1-es gyári romra feltettem a gyári 1.0.3-at. A CWM-et elindítottam A Mobileuncle MTK Toolsból, újraindította, kikerestem a .zip-et, és feltette. Ezután újraindítottam, faszán elkezde az Andó lefrissíteni magát, optimalizálta a már meglévő alkalmazásokat, ezután Kezdő alkalmazások címszó pörgött 1 óráig, és meguntam. Ezután kivettem az aksit, visszatettem, indítottam, és a kezdő iNew-es logós szarság villogott és itt megáll a tudomány.
Most mi a francot csináljak? :S
power+vol up al próbáltam feltenni sd-ről, de ott meg hibát ír ki. FlashTool-al pedig nem indul el a telepítés. Próbáltam a PdaNetdrivert frissíteni, de onnan a Windows8fuck hiányol digitális aláírást. Kb. lövésem sincs, most mit csináljak.
Szeretnék segítséget kérni, kb. szájbarágósan, hogy most mit lehet.
Köszönöm szépen!! -
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan nekem is kezemben lesz egy V3.
Biztosan elhangzottak már a kérdések, de ennyi hozzászólást nincs kedvem átbogarászni..
A telefonon a romot hogy tudom frissíteni, gyári vonalon természetesen.. mi kell hozzá, mit kell csinálni, és egyáltalán megéri-e, mit nyerek vele, mit tapasztaltatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is elengedett a jobb alsó sarokban, sokáig húzta úgy, hogy lifegett, aztán már kénytelen voltam lépni. 500 forintos kistubusos pillanatragasztót vettem.. a kijelzőt teljesen kibontottam, csak a szalag fogta már. Körbehúztam, összenyomtam, gyors letöröltem(acetonnal is), jobb volt, mint újkorában. Nem nagy ügy, a szalagra viszont figyelj!
A kijelzőn kívül nincs baja, ismertek olyat, aki megvenné, átvenné? Illetve szerintetek törött kijelzővel mennyit érne szerintetek?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)