Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Én egy darabig sygic-et használtam,de keményebb tesztelés során nagyon sokat tévedett.
Próbaképpen felraktam a igo primót hd felbontásban és a múltkor 3 órán keresztül navigált szinte hajszálpontosan.Úgyhogy ez marad.Egy kérdésem lenne,talán tudtok válaszolni.
Most a harmadik rom van fennt.Az új 1.0.1-el jött.Aztán felraktam a 1.1.1-et.És valaki ajánlotta a gpsfixes 1.0.8-at.Most ez van rajta. Viszont mindháromnál azt csinálja a telefon,hogy kb. egy hónap után ha felrakom töltőre, fél óra múlva 100%-on van.Persze mondanom sem kell milyen hamar lemerül.Tehát,félóra töltés után 100%.Ekkor leveszem a hátlapot,kiveszem az akksit,visszarakom és kiírja hogy 40 vagy 50 vagy 60%-on van,tehát valóságban ennyit tölt bele.Na most,ha ezután újra töltőre rakom,akkor valóban feltölti 100%-ra és bírja is 2-3 napig.Próbáltam már gyári visszaállítást is,de nem segített,és már nagyon unom hogy minden töltésnél hátlap le,akksi ki,és újratöltés...
Van erre valami megoldás?? -
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
A sygic-ot mondják még nagyon jónak.Szerintem az IGO még ha hw szinten is nyúl a gps-hez,bár szerintem ez hülyeség,akkor sem befolyásolja az egyéb működést.Annyi biztos,hogy a windos mobile-on és PNA-khoz hépest,amiken IGO My way megy,iszonyatosan gagyinak tűnik a primo,ellenben ha u.a. az algoritmus navigál,akkor jó lehet,mert a My way nagyon kiforrott jó szoftver. A Store-on egy ideig az IGO Israel ingyenesen tölthető volt,most meglepődve néztem az árát.
-
janek69
senior tag
válasz
muhaha01
üzenetére
Olyat ne nagyon írj,hogy átcsúszott a VÁM-on,több okból.
1. Akiknek nem csúszott át azok sem akartak kidobálni min. 12 000ft-ot.
2. Nem tudni kik olvassák a fórumot,mert úgy ahogy minden mást ezt is jelentened kellene a NAV-nak,hogy ez után szeretnél ÁFÁ-t fizetni,mert nem vagy áfacsaló. Van erre topic,ha bővebben érdekel olvasd el.
Ezt pusztán jószándékból írtam.Amúgy üdv a klubban,kíváncsi leszek a további készülékről alkotott véleményedre is.
-
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
a legnagyobb gondunk, hogy nincs első hsz. összefoglaló.
Valaki (szvsz már többen is) nekikezdtek egy ilyen összeírásának, de elhalt a dolog.Esetleg ha még meg van valakinek ez a kezdeményezés fájl formában akkor összehozhatnánk egy közöset, mondjuk felrakni egy google drive-ra és megosztanátok, akkor pár tapasztalati dolgot én is szívesen beleírnék.
Valaki?

-
muhaha01
tag
sziasztok,
tennap megjött az inew v3-am, csak asszony elfelejtette mondani/eltitkolta
ezért csak ma este tudom csekkolni 
to2c.com-ról rendeltem, ajándék bluetooth headset, meg minden finomság is van mellé elvileg a dobozban.
vagyis nem a dobozban, mert van itt egy olyan opció, hogy betekerik vmi zacsiba, jól leragasztják (van róla videó az oldalon) és akkor nem kell 2 dollárt fizetni a gyári dobozért, na meg segít az is, hogy home&gardent írnak rá, így gyönyörűen át is jutott a vámon. kicsit féltem ettől, de ezek szerint megérkezett.kíváncsi vok hogy ha így kiszedem, telepakolom a sim kártyákkal, akkor rögtön minden működni fog-e rajta.
meg hogy egyáltalán a telefon van-e a csomagban
igyekszem rootolás és mindenféle okosság nélkül használni, meglátjuk mire jutunk.
-
törölt tag
Most, hogy a youtube probléma megoldódott, simán lehet, hogy a párom boldogan fogja használni 1-2 évig, ha valami, a használatot kritikusan érintő gyogyóság nem jön elő
Ő gps-t nem fog használni, tehát ez problémakör nem is létezik, a letöltött appok működjenek, meg az alapfunkciók, és boldogság. Kicsit én érzem úgy, hogy kidobtam a pénzt, de ha további fájdalmat nem okoz, ezt is elfelejtem hamar 
-
törölt tag
válasz
raulicio
üzenetére
Sem ez a topik, sem a sajátja nem erről árulkodik, hogy ezt demennyire tudná bárki is, aki 10 percet, vagy akármennyit foglalkozik vele. Ez nekem sokkal inkább tűnik űgy, hogy a hibákkal mindenki akkor szembesül, amikor elkezdi használni. Erre a legjobb mintavétel, hogy feltettem egy kérdést, és rögtön két egymásnak ellentmondó választ kaptam rá. És még az sem kizárt, hogy mindkettő helyes. Szóval 10 perc után az ember oda jut, hogy ezek olyan telefonok, amikkel vannak problémák. Ezzel meg pusztán az a probléma, hogy bármilyen randomokostelefon topik átolvasása után ide jutok.
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
De bizony volt ilyen hiba, de elvileg már javítva lett. nem emlékszem melyik firmwaretől kezdve.
De egyébként ebből is nyilvánvaló, hogy a rebrandelt telefonok is ugyan azt a romot kapják, mint a v3-ak, maximum cserélik a boot animációt, meg egy két dolgot. Minden esetre az elvileg már hónapok óta tesztelés alatt álló concorde kit-kat is majd szépen akkor jön ki, amikor a v3-ra...Amúgy végül otthon megbirkóztam ezzel a meta tools-al is. Először tökre megörültem, mert nagyon gyorsan és viszonylag erős jelszintekkel fixált tegnap, erre ma reggel az istennek sem akart holdat találni és csak egy mut agps restart segített.
Az az igazság, hogy eddig sem volt komoly gondom a gps-el, csak a trackingnél volt nagyon gáz, de azt meg még nem tudtam kipróbálni az új konfigurációval. Minden esetre eddig semmi komoly változást nem tapasztaltam..(#5678) Moby válasza kunasgabi (#5677) üzenetére.
Ha nem direkt a dual sim tulajdonsága miatt vetted, akkor nem is teljesen értelek...
Amúgy meg mindenki tudja, aki csak 10 percet foglalkozik a témával, hogy a kínai telefonok bár most már hardweresen általában rendben vannak, szoftveresen nem mindig tökéletesek, főleg a korai firmware-ek (persze tisztelet a kivételnek).Szóval aki out of the box tökéletes, egykártyás telefont szeretne, az vegyen szépen itthon valami pénztárcájához illet masinát! Persze könnyen lehet, hogy azzal a telefonnal is szívni fog, dehát semmi sem tökéletes...
Minden esetre ha te tudsz 40-50k között szép állapotú S4-et, akkor mindenképpen szólj nekem, mert vennék vagy 3-at.... -
ivey
csendes tag
-
törölt tag
válasz
junkpod
üzenetére
A szaggat jelen esetben nem cachelést jelent, hanem a 30fps-es videókat 15-20fps-el játsza le, és közben rettenetesen be van lassulva az egész oprendszer. Minden felbontáson ez történik, és a topikjában többen írták, tehát általánosnak tekinthető. Szerintem egész egyszerűen nem megy a hw gyorsítás a youtube alatt.
-
janek69
senior tag
Használ valaki valamilyen lopásgátló szoftvert? A theft aware-t használtam symbianon,de látom,hogy androidon az újabbak tudnak az első kamerával képeket csinálni,viszont az újabbaknál nem látom,hogy bármelyik is túlélne egy factory resetet,pedig az nem lenne hátrányos.
-
törölt tag
Üdv!
Feleségemnek vettem egy concorde 5005-öt, amiben a youtube videók szaggatnak mint a rosseb. Az inew romjaiban ez javítva lett/létezett?
-
janek69
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Hát ha nagyon az akksi érdekel,akkor Lenovo P780 4000mAh-s aksival,vagy asszam ThL 4400 a neve 4400mAh-s aksival.
-
laci laci
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Az akku 1 nap,használattól függően.A hűtő is melegszik,ez a dolga.
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Mivel csinátad meg,hogy a BT kapcsolgassa? Az aksinál az van,hogy ha nem töltöd fel fullra, azaz 4,2V-ra,akkor hosszabb lesz az élettartama.Egyébként a Lenovo-ba olyan li-ion akksi van,amit 4,35V-ra lehet tölteni.Ezt nem is néztem mennyi a max.
Egy progi eltüntette a gps.conf-omat.A bluegps4droidra gyanakszom,de nem is ez a lényeg. A lényeg az,hogy anélkül nem tudta letölteni az EPO adatokat sem és egy darab holdat sem látott. Csak azért írom,mert valaki írta,hogy nem használja a rendszer,de ezek szerint a V3-nál mégis szükséges.
-
gixxergabi
senior tag
akksi hogy bírja? képernyő idő?
valahol azt olvastam a 4mag nagyon melegszik. igaz? -
laci laci
addikt
cappa72+junkpod:-Jó-jó tudom,igazatok van.Érzem,átjött....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emery2
tag
Sziasztok !
Ismét előjött a régi "hiba". A flip nyitást - zárást nem érzékeli a telefonom. Pedig most teljes rendszer visszaállitást is megcsináltam. 4.2.2 Android verzió van rajta, Build v1.0.7
Van valakinek valami ötlete ? A képernyő zár ki-bekapcsolásán már túl vagyok....
-
junkpod
nagyúr
válasz
raulicio
üzenetére
valahol írták, hogy ezeket az akksikat inkább tönnször kicsit kell tölteni mint esténként rajtahagyni (látható is, hogy a teljes közelében már csak szenvedés van.
Amióta reggel 1-2 órát, autóban navigálás közben, este 1-2 órát töltögetem, sokkal jobbnak érzem és mindig van elég benne és nincsenek gyors merülések sem.
Ráadásul a BT-t is sikerült beállítani, hogy csak hívás közben kapcsoljon be, így még egy nagyfogyasztót győztem le
(Llama)(#5659) R46N4R0K: helyes!
-
-
RVR400
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Töltsd le innen az 1.1.1-es 900-as mod cuccot, flasheld fel SPFlashTools-szal, csináld meg a /data/nvram/md/nvram/nvd_data könyvtár törlését, és használd. Gyári visszaállítás után mobilnet és wifi nélkül ezt tudja:
Bátran ajánlom a többieknek is, ezzel kb minden hibátlan a telón.
-
Na megoldódott ez az akku visszaesés probléma, mivel találtam egy Nokia töltőt és azzal töltöttem fel!
Szerintem a gyárilag hozzákapott töltő kaki és ez lehet a tömeges hiba okozója
Ja és nem utolsó sorban nem 3 óra kellett a feltöltéshez, hanem 16%-ról 100-ra 40 perc alatt feltolta! -
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez a maui tools annyira azért nem egyértelmű sajnos. Odáig eljutottam, hogy feltelepítettem mindent, csatlakozik szépen a telefon a maui-val.
Innen kezdődik a probléma.
Download parameter módban ahol ugye lehet a "save to file" segítségéven menteni a beállítás file-t, ugyan létrehoz egy filet, de egy hibaüzenetet is kiír a végén, szóval nem tudom, hogy így használható-e a mentés.
Aztán azt írja a leírás, hogy ha W módba szeretném áttenni a telefont akkor a factory mode-ot válasszam, ez oké lenne de a factory modra GPIB és VISA32 driver hibákat ír kis és ennyi.Mondjuk alapból az sem világos, hogy nekem feltétlenük felül kell-e írnom a TD beállításokat vagy elég lenne csak a W-t. Minden esetre úgy, hogy azt sem tudom, hogy a mentésem használható-e, még nem mertem felülírni a gyárit.
Ötlet?
Kicsit a leírás sem egyértelmű:
"A telefonról mentsd ki a jelenlegi paramétereket a biztonság kedvééért:
- Upload from flash
- save to file, adj neki tetszőleges nevet, ez egy a patchben lévő parameter fájlokhoz hasonló fájl lesz."
Az upload from flash egy fájlt akar megnyitni. de mit kéne? a mentést már feljebb leírtam. -
junkpod
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Most már alapvető gondok nincsenek, amennyi előfordul szvsz bármelyik másik topikban is hasonló.
De nem out of the box teló. -
gixxergabi
senior tag
Megtetszett ez a telefon, de elolvasva itt a fórumon leírtakat, nagyon elbizonytalanodtam.

Tényleg ennyi probléma lehet vele? ezen a romon ez nem megy a másikon az nem, gps, sim....
Valaki meg már a 2dik kijelzőhibásat cseréli?
Egyedül attól tartottam hogy az akksi kicsi lehet (akksi idő milyen?), de végig olvasva ez lehet a legkisebb gond.
Őszintén, ajánljátok ezt a telt vagy inkább nézzek mást? (dg550, P10)
Köszi -
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Ha ránézel Battery Monitor Widgettel, akkor látod, hogy töltés közben 88% környékén éri el a majdnem teljes 4196 mV-os töltöttséget a teló, aztán ha tovább rajtahagyod töltőn, akkor 100%-nál már csak 4135 mV körüli töltöttség van. Így teljesen szar a felső tartományban a jelzés, bár a többi részen sem tökéletes, mert 30 és 20 % között irreálisan lassan merül a többi 10-es tartományokhoz képest, 10%-nál meg gyakorlatilag lehet szaladni a töltőért.
-
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Biztos

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem ilyen!
Engem sem zavar csak a 85%-ról ne merüljön le 1 óra alatt! -
Sajnos jelentkezett máris egy kis hiba

Most reggel levettem töltőről a kicsikét 100% majd pár perc múlva rápillantva 85%
Olvasgattam itt a fórumban de nem találtam semmi érdemlegeset erről a problémáról, vagy csak elkerülte a figyelmemet, vlalakinek volt vagy van ilyen jellegű problémája
-
janek69
senior tag
Nézzünk már egy kis hardver összehasonlítást,akinek van rá 1 perce. A leírásban emlékeim szerint az van,hogy az első kamera egy 5Mpx-es kamera interpolálva 8Mpx. Én a /dev könyvtárban 2 kamerát látok, egy IMX135-öt,ez a hátsó 13Mpx-es és egy IMX111-et,ami szintén egy Sony kamera és 8Mpx-es hardverből. Ez nektek is így van,vagy van akinél nem IMX, hanem OV-val kezdődő Omnivision az első kamera. Annyira jó az első kamerája is,hogy a Lenovo p780 hátsó 8Mpx-es kameráját az is verte símán.
-
Köszöntök mindenkit, én is beálltam a V3 táborba

Pár órája van csak nálam de eddig nagyon tetszik mindenben!
Az itt elhangzott hibáknak semmi jele nálam egyenlőre
Fekete változatot vettem és a legújabb 4.2.2 Android fut alatta, én 2db Telekomos kártyával használom és midenhol fullon van a térerő, a GPS 2mp alatt talál jelet még a lakáson belül is, ilyet még egyetlen telefonomnál sem sikerült!
Eddig csak felsőkategóriás készülékeim voltak kínai még soha, vagyis volt egy Huawei P6-om, de eddig azt kell mondjam, hogy elmehet az összes ismert gyártó a sunyiba, mert egy kicsit tartottam az 1Gb RAM-tól, hogy kevés lesz de ugyanazokkal az alkalmazásokkal amiket pl az S5-nél is haszáltam ott a 2Gb RAM-ból jó ha 3-400mb szabad helyem maradt és lagolt a rendszer
Itt meg állandóan van 400mb szabadon és sehol egy lag, ennyit arról ha jól van optimalizálva egy rendszer és nincs telepakolva minden sz@rral!
Na majd írok még a tapasztalataimról ha több időt töltöttem a kicsikémmel
-
R46N4R0K
csendes tag
-
janek69
senior tag
válasz
R46N4R0K
üzenetére
Én a 900-as modem file-t használom 850-es telón 1.1.5 rommal elég gyengén lefedett helyen telenor hálózattal. Viszont az aksi idő miatt 2G van csak engedélyezve, csak ha kell akkor kapcsolom be a 3G-t. A beállítások akkumulátor cella készenlét mutatjaa ha leszakadozik, hogy hány.% volt a kiesés, na ez nekem általában vagy , nincs vagy 0. Ellenben a karóra telefonomat ledobálja sűrűn. Viszont nyugtat az a tény, hogy egy méreg drága iphonon térerő sem lenne itt.
-
InewV3fan
újonc
Junkpod leírása alapján 1.0.8 gyári ROM-on is működik a Telenor bug javítás.
many thanks
Más: Szerintetek hogyan kell beállítani, hogy ezt [link] a bluetooth karkötőt ne headset-ként ismerje fel a teló?
A karkötő annyit csinál, hogy rezeg bejövő híváskor (ami jól jön némítás esetén), viszont ha fogadom a hívást minden alkalommal át kell állítanom BT-ről a kézibeszélő hangszórójára a telefont, kicsit macerás.Köszi, ha van hozzászólás.
-
junkpod
nagyúr
-
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Én meg eddig minden telómnál úgy csináltam,hogy csak akkor kapcsoltam 3g-re ha konkrétan netezni akartam,email és egyebek szinkronizálására bőven elég a 2g és az aksi időt is jól érinti. Na ennek itt vége lett,mert nem találok egy rohadt 2/3g kapcsoló widgetet,mert mind csak gyagyi módon annyit tud,hogy bedob a beállításokhoz. Az öreg szarnak mondott symbian-on ez nem volt gond.
-
junkpod
nagyúr
válasz
R46N4R0K
üzenetére
Szimplán ennyit tud térerőben. Szvsz a 2 sim telok gyongébbek ebben. Ha leveszed az adatkártyát 2g-re akkor mindkettő stabilabb lesz.
Amúgy tmobile nálam is gyengébb.
Sőt miota van 3g nekem is azóta csinálha azt hogy ha rossz a 3g jel akkor nem vált vissza 2g-re hanem erolteti a 3g-t és inkább nincs térerő. De ezt régebbi telom is csinálta. Ekkor egy 2g/3g váltás segít. -
llaszlo
veterán
Van erről a telóról magyar nyelvű teszt? Csak angolt találtam.
-
R46N4R0K
csendes tag
Sziasztok!
Felmerult nalam egy problema, amire sehogyan se talalok megoldast.
2 SIM kartyat hasznalok, 1 Vodafone es 1 T-mobile. A Vodafone kartya problemamentesen mukodik, mind2 foglalatban, hanghivas es mobilnet is. A T-mobilos kartya viszont neha eltunik. A statuszbarban elmegy rola a terero, es piros x jelenik meg. Mikozben a Voda-s kartyaval normal terero van. Eloszor ROM-okat probaltam (1.0.8 GPSfix, 1.1.1 900mod van most rajt). Olvastam, hogy regi SIM kartyaknak kicsit mas a chip-je es gondot okoz a kinai teloknal, ugyhogy azt is kicsereltem ujra. Akarhogyan is probalom, egyik foglalatba, masik foglalatba, minig elojon a hiba. SIM-mel elvileg nincs gond, mert regi Motorola telomba normalisan mukodik. Napi 4-5 alkalommal veszem eszre, hogy ledobta, egyebkent amikor van rajt terero, tudok telefonalni rola es engem is tudnak hivni. Meg arra gondolok, hogy a szeriaszammal lehet gond. Az IMEI megvan, kulonozo a 2 foglalatra, csak a szeriaszam az, ami 0123456789ABCDEF - lehetseges, hogy T-mobil emiatt tiltja le a telomat a halozatrol idonkent?
Ha valaki tud megoldast, legyszi irja meg.
-
hazidokika
újonc
Sziasztok.
Ki tud segíteni?
Amikor telefonálok hívás közben, a képernyőn bejön a dátum és idő funkció alkalmazás.
Hogyan lehet ezt kikapcsolni, hogy ne jelenjen meg?Köszönöm fórum társak!

-
junkpod
nagyúr
most kaptam visszajelzést, hogy az nvd_data átnevezős mod működött egy "K-touch Nibiru Mars One H1" készüléken is

-
junkpod
nagyúr
válasz
Öregharcos
üzenetére
szinkronizáld fel a gmail fiókodba és soha többé nem kell mentegetni/másolgatni és bárhol eléred.
-
Öregharcos
csendes tag
Sziasztok!
Erről a telefonról hogyan tudnám lementeni a telefonszámokat?
A régebbieknél külön programmal lehetett, gondoltam, hogy ez nagyon okos és menni fog,
de nem találok rá lehetőséget.
A segítséget előre is köszönöm!
oregharcos -
junkpod
nagyúr
válasz
Hajmási01
üzenetére
Parancsoljatok. (zárójelben hozzáteszem, hogy az autóban nem a szélvédőre, hanem a középső konzolra a rádió alá van szerelve a mobiltartóval a telefon, talán gyengébb a gps, de legalább nem melegszik a direkt napsütéstől.)
[INewV3 Sajátútvonal rögzítés]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)