Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Nekem addig sikerült jutni ezzel a rommal hogy elkezdi a Download Flash-t, de abba mindig belefagy.. valami brutális kontakt hibák lehetnek benne..
-
laci laci
addikt
Megtaláltam a tesvérünk fórum oldalát.Olvasás közben merítettem egy kis infót.Nem a saját gondolatom.
poganytamas:
"-Hibás preloader után telefon felélesztés
Ha hibás preloadert sütsz a telefonra, akkor köztudottan: nem tölt, nem ismeri fel a gép (nuku FlashTool).
Ha mégis sikerülne tönkrevágni:
- Csak teljes SP flash tool mentéssel hozható helyre
- Firmware upgrade mód kell flashtoolban
- Én itt picit trükköztem, a cache és a userdata partícióra a system.img-et nyomtam fel, majd később leformázom recovery-ből ha már él a telefon
- Download gombot megnyom
- És a trükk: akku ki, akku vissza, mind a három gombot meg kell nyomni, majd csatlakoztatni a telefont. Nem azonnal fog beindulni, kb. 10 másodpercig kell nyomni mind a három gombot kitartóan.
Így vissza lehet hozni egy halott telefont szétszedés nélkül."köszönjük.

-
zosy76
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Nekem sikerült feltenni, a következő leírás alapján:
Az update1.1 telepítés:
1. SD kártyára másold fel a zip fájlt, majd telefon kikapcsol, SD kártya betesz és recovery-ben indít
2. Itt Install, majd SD kártya kiválaszt, azon az update1.1.zip fájl kiválaszt és install, ha végzett mehet megint egy wipe dalvik cache, de ez már nem kötelező.Köszönet Noresz01 fórumtársnak!!!
-
nandozo
tag
válasz
noresz01
üzenetére
Sziasztok,
"zopo 1000s rom"
Első benyomások:
- előre rootolt, szépen gördülékenyen osztja a jogokat és a frissítés is szépen lefut!
(utolsó marsapa - kingo root párossal meggyűlt a bajom valamiért...)
- gördülékeny megy ART/Dalvik váltás (persze xposed nélkül)
- NFC tagekkel tesztelve
- wifi mintha erősebb lenne (? valaki valami 5let, hogy miért)
- gps 3betűs holnap teszt, ygps ok (8 fix, 4m alatti pontosság)
- valamiért nem szinkronizálta rendesen az exchange fiókomat
(ennek okát keresem - névjegyzékem hiányzik; de lehet, hogy a "listázott" nevek csak a SIM-ről vannak alapértelmezésben???)
- szubjektív, de nem tetszenek az ikonok, bootlogo/bootanim stb ezeket cserére javasolom -
petia
csendes tag
Sziasztok!
4. napja kaptam kézhez a V3 plus készülékem.
Teljesen feltöltöm, de az akksi eszméletlenül gyorsan merül.
Tegnap este lefekvés előtt kikapcsoltam a wifi-t, minden futó alkalmazást lelőttem, de mire felkeltem a telefon 48 %-ból kikapcsolt, teljesen lemerült.Valaki járt már így? Nektek meddig bírja?
100% feltöltöttségnél a DU Battery saver azt írja, hogy 15óra és valahány percig bírja... :/
-
RVR400
veterán
Nekem olyan déja vu érzésem van...

-
Halihó.Most készülők egy ilyen telot venni..Szerintetek megérri?Elég olcso..nagy a kijelzoje...A kamerája milyen?
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Pár napja nem müxik a Sygic GPS a Inew V3-on. Mindig azt írja ki, hogy GPS jel keresés, és nem talál csak keres-keres. Ezt azóta csinálja, hogy kikapcsoltam rajta a GPS funkciót, hogy ne zabálja az aksit. Ezt hiána kapcsolom vissza, akkor sem. Mit baltázok el???
köszi -
Mecy_Lacee
senior tag
Laci laci fórumtársnak hála ismét egy V3-at nyúzok!
Eddig tök jò újra itt.
Jelenleg a Zopo rom van a telón. Eddig (1 nap használat után) tetszik. -
RVR400
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ez pont olyannak tűnik, mint anno zolipapa telefonja volt. Egy flashelést próbálj meg az 1.0.13-ra, de túl sok jövőt nem remélnék annak a telónak már.

-
---Lasali---
Közösségépítő
Fejlemények. Csavargattam kicsit a telefont, hát nem kipattant a kijelző a készülékházból?

És! Elindult a telefon onnantól kezdve hogy elkezdtem kicsit kifeszegetni a helyéről a kijelzőt. Találtam alatta utólag berakott ragasztót, próbálták már vissza ragasztani, de valami totál oda nem illő ragasztóval, én tuti szilikonnal próbáltam volna körbe húzni. Viszont nagyon vicces a home képernyőig jó volt, aztán megcsúszott a kép és halál. Következőre csak simán befagyott a home képbe. Aztán ennyi.. többet nem indult el, kifeszegettem műanyag szerszámmal szépen a kijelzőt, a szalag kábeleknek nem úgy néz ki hogy baja lenne.. de most megint nem indul.. -
---Lasali---
Közösségépítő
Na feltöltöttem, volt benne legutóbbi mérés szerint kemény 2.6 volt, most tud 4.1 voltot. Meg se szólal a telefon..
-
sasa311
veterán
Ma megérkezett a telefonom. Amikor töltőre tettem akkor világított rajta egy piros LED visszajelző fény.
De már nem világít és e-mailre sem látok rajta LED jelzést... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
beck_
csendes tag
Sziasztok!
Egy keveset visszaolvastam, de nem találtam problémámmal kapcsolatos bejegyzést.
Inew V3 plus, telenoros kártyával ......néhány szám hívásakor se kicsöngést, se beszélgetést nem hallani. Viszont ha kihangosítom, akkor meg hallani rendesen. Esetleg ötlet vagy egy link?
-
Hajmási01
csendes tag
Üdv. A felvett videó hang sistereg lejátszásnál,van erre valami orvosság?
Csak ennyit találtam:
[link] -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
A drivereket már felraktad?
-
nandozo
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Szia,
"Akku full lemerül"-t problémára én külső töltő használatát tudom javasolni.
Telefonon "belül" nem biztos, hogy érsz el eredményt. -
siskad
őstag
Sziasztok! A telefonon keretjét lehet cserélni, illetve lehet hozzá külön keretet szerezni? Ha igen, akkor mennyibe kerül egy keret?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Merre laksz?Én adok neked...
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Majd a laptopomat ha hazahozom akkor megpróbálom azzal még.. ez a gép már nem ismeri fel, csak a com1 et erölteti a telefon meg sehol, drivert se tudom belinkelni neki.
(#7359) junkpod
Honnan tudnék? Nem is tudtam hogy létezik ilyen telefon ezelőtt, nemhogy hogy valakinél lenne egy akku a környéken. Már gondoltam hogy rákábelezek egy nokia akku-t. -
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem tudsz szerezni másik akkut ami tuti hibátlan?
-
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
junkpod
üzenetére
Win 7 64 bit. Hiába dugom rá, töltőn is rajta volt fél órán át, meg gépen is itt hagytam már többször, egyszer kezdte el tölteni, de már nem tudom mit csináltam vele előtte, drivert raktam fel, nyomkodtam rajta a gombokat össze vissza, akku-t csomószor ki be raktam, és egyszer felvillant a piros led, meg bekapcsolt a kijelző..
-
laci laci
addikt
Telorol vagyok,délután leszek gép elött és linkelek mindent ami szükséges.
-
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Milyen Windows van a gépeden?
Akksi gondra szerintem dugd toltore hosszabb időre, talán csak tulmerult , olyankor ahhoz is idő kell, hogy elkezdjen tölteni. -
---Lasali---
Közösségépítő
Azt vettem észre hogy a com3 as porton jelent meg néha a telefon. De a SP-Flash-Tool-v5.1352.01 ban nem tudtam beállítani a com3 as portot, csak a com1 et, gondoltam újra rakom a drivert, töröltem a com1 et, mert azt nem is értettem minek rakta oda, az csak magába ott figyelt, de mostmár nem is tudtom visszatelepíteni a telefont. Egyszer meglátta, de leállt a telepítés azzal hogy nem csatlakoztatott eszköz...
-
---Lasali---
Közösségépítő
Felraktam hozzá a drivert, meg próbálkoztam a frimware al ez alapján a videó alapján: [link] de rohadtul nem ismeri fel a program a telefont, nem csinál semmit.. meg most már az eszköz kezelő is csak villog.
Egyébként egyszer elkezdte tölteni az akku-t, de már ezerszer nyomtam neki mindenféle gombot
-
junkpod
nagyúr
válasz
---Lasali---
üzenetére
Ha ellene vagy a kinaiaknak akkor ne is fogj bele. Miért kellene egy gyors 4 magos telonak 200ezerbe kerülnie? Hidd el a kínai jobb telok simán hozzák a 3-4x annyiba kerülő bolti telok képességeit. Ha csak az első hszt-t elolvasta volna a kínai dualsim topikban akkor tudta volna, hogy itthoni web élősködőktől nem veszünk semmit.
Könnyen lehet hogy semmi baja a telonak csak romot kell ujrahivas. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor azt csináld,hogy akku ki,eszközkezelőnél figyeld milyenek érzékeli a pc és dugd rá a telot és közben folyamatosan nyomd a hangerő fel gombot utána engedd el.Mit ír ki?
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Egyszer kiírta hogy nem talált drivert hozzá, aztán ennyi, de azóta semmit. Szerintem full le merült és azért csinálja, de egyszerűen nem tölt.
De amúgy úgy került szervizbe azt még elmondom, hogy a kijelző elkezdett kiszédülni belőle, vissza ragasztották, majd megint elkezdett kiesni, akkor a tulaj ragasztotta meg. Pedig amúgy full jó állapotba van, nem egy szétcseszett darab.. egy sarkán látom max hogy leeshetett kicsit. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Akkor ájjunk meg egy szóra,miellőtt eldurvulna a helyzet.Mit csinál a a pc mikor a telot rádugod?Az inew v3 telo nem clone,csak távol keleti...
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Laza...
üzenetére
Jó de a ZTE -t árulják szolgáltatók, nyilván azok megütnek egy szintet. Amúgy volt Blade III a családban, az is egy szenny. Barátnőm már majdnem szét törte nem egyszer, akkorákat szorított rá idegből azt hittem ketté csuklik a kezébe.. novella terjedelemben tudnám írni a hibáit..
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
a klónok szarok, ez nem új.
De a ZTE ami nekem is van (így is meg úgy is), junius óta 0 hibás példány. Mind újonnan 0, mind használat közben. Ezt elég nehéz lepipálni
És nem 60k 
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj, csak kikészülök az ilyen dolgokon mikor átvernek úgy egy embert mint ennek a tulaját, meg lett tévesztve szerintem, csodát várt, még naivan utána sem nézett, és megvett egy kínai csodát amitől aztán elvárja hogy azt tudja amit megszokott egyébként a boltokban kapható termékektől amelyeknek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Eleve nem vennék meg egy olyan elektronikai eszközt ami csúcs konfigot ígér, csúcs teljesítménnyel, csak éppen abszolúte noname és hatod annyiba kerül mint amennyibe kéne kerülnie. Általában még a legmárkásabb leghíresebb legjobban támogatott készülékekben is csalódni szoktam és sokszor felidegesítenek.. akkor ezektől mit várhatnék..
Egyik haverom árulgat most 25 ezerért samsung s5 hamisítványt.. azon is ki kiakadtam.. az tényleg egy szemét. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Üdv.
Ebay en 29 ezer ft, én egyből rákerestem. azolcsosag.hu ról vásárolta a srác tavasszal.
Amúgy most nézem hogy egyszerűen nem tölt a készülék, egy nokia lumia 800 töltőjével próbálkozom, már próbáltam gépről is meg másik kábelekkel, de semmi.. Az akku meg 3.4 volt körül van, tehát pont le van merülve. Ezt nem is értem eddig miért nem vették észre.. -
laci laci
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Üdv.Elég durva és minimálisan lekezelő vélemény(de érzem csak felindulásból van írva).A 60 ezres vételárnál pedig előzetes közvélemény kutatást tartott a vevő. Szerintem(kb.100 telo bontás)elég jól szerelhető,ígaz nem logikus.A hangerő és a bekapcs gomb az is bontható forrasztás nélkül.A véleményem a hibáról:-Elsőnek gépre kellene dugni mit csinál és mit nem.Utána csinálni egy frissítést,vagy valami további szoftveres munkára.
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
RVR400-at kérdezd, de nem biztos hogy Ő is ezen a véleményen lesz. Ja, meg laci lacit

Valóban nem a legjobb telefon, de azért elég jól el lehet vele lenni. Nade 60 ezerért elég madárnak kell lenni ám

-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kezem közé került egy ilyen szenny.. egy ismerősöm vette 60 ezerért, a bolt nem foglalkozik vele a szerviz után meg abszolúte nem működik. Kb ezredjére tudom bekapcsolni, a kép darabosan esik szét mint mikor bga hiánya van a GPU nak a pc -s kártyáknál, vagy mikor a panel széle full kontaktos, majd azonnal be is alszik a telefon. Boot loader sincs.. ilyenkor mivan? Szétszedtem hátha valami kontakt hiba de semmi nem találtam, egyébként is egy szerelhetetlen szemét, nincsenek benne csatlakozók csak forrasztás, bármihez nyúlnál szétszakadna a szalagkábel.. ki se lehet belőle billenteni az alaplapot mert a gombok is úgy vannak beforrasztva..
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
MTK Droid Tools 2.5.3.
Root-olni szeretném a készülékem,elindítom a programot,felismeri a telefont,beolvassa az adatokat,rányomok a ROOT gombra,a művelet elindul,majd megáll,és ezt az üzenetet írja:
---->>> Connect to device <<<---
[+] This may take a few minutes.
[-] Failure.
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessible
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=502084#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5

Mit csináltam rosszul???
-
noresz01
csendes tag
-
noresz01
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Mobileuncle Tools-ban van egy olyan funkció, hogy IMEI backup restore, ez erre tökéletesen alkalmas. Arra figyelj, hogy a mentéskor az SD kártyára mentsd el az IMEI számokat, ne a belső memóriába, mert az törlődni fog.
Vagy MTK Droid tools-ban egyszerűen be tudod írni az IMEI számokat, ez esetben a telepítés előtt azokat írd föl vagy mentsd el valahova. Bár elvileg a telefon hátlapján az IMEI meg van adva, már ha az a valódi IMEI.

-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
1.0.4, 4.2.2 vel van V3am.
Van valami leírás, hogy mit lehet ezután feltenni, hogy eljuthassak a zopoig? Néha annyira meghulyul mostanában a JB, kiakarnek próbálni valami mást
-
J0hn D0e
csendes tag
Üdv!
A v1.04.es verzió használható úgy,hogy hívásra Telenor,netezésre T-mobile?
-
noresz01
csendes tag
Természetesen, íme a needrom-on lévő leírás, a letöltendő fájlok:
rom, recovery, update1.1: [link]
1. KitKat official 1.13 rom-nak kell lennie a telefonon, ez lesz az alapja, ha nem ez van rajta, akkor ezt kell előbb feltenni, ha ez van, akkor szerintem a mentés után csinálj egy factory resetet
2. Ments le minden fontosat a telefonról, IMEI számot is, mert ez törlődni fog, erre a legegyszerűbb megoldás a Mobile Uncle Tools, figyelj rá, hogy SD kártyára mentsd, ne a telefon belső memóriájába, mert onnan minden törlődni fog, jobb menteni mint rába...
3. A needromon lévő recovery-t kell elsőként felrakni, ezt könnyen meg lehet csinálni SP flashtool-lal, én a SP_Flash_Tool_v5.1352.01 verziót használtam, ezután megy a rom
4. Telefon kikapcs, SD kártya betesz, amin a rom van
5. Ha fent van a recovery, telefon újraindítás recovery-be (power+hangerő fel), itt elvileg egy TWRP recovery kell, hogy fogadjon
6. Itt nyomj rá a Wipe-ra (Default one wipe data, davlik, cache)
7. Visszalépés main menu, nyomd meg az Install gombot, majd válaszd ki az SD kártyát
8. Válaszd ki a megfelelő zip fájlt, elvileg csak egy van az SD kártyán, majd mehet az install
9. Ha végzett (3-5 perc), visszalépés a fő menübe és power off
10. SD kártya kivesz és telefon normál módban indít, várj türelemmel, az első indulás kicsit hosszabb ideig fog tartani, kb. 3-5 perc
11. Amennyiben minden jól ment, megjelenik a Zopo pofájú indítóAz update1.1 telepítés a következő lépés, ez néhány javítást tartalmaz a rom-hoz
1. SD kártyára másold fel a zip fájlt, majd telefon kikapcsol, SD kártya betesz és recovery-ben indít
2. Itt Install, majd SD kártya kiválaszt, azon az update1.1.zip fájl kiválaszt és install, ha végzett mehet megint egy wipe dalvik cache, de ez már nem kötelező
3. Telefon újraindít, és kezdődhet a rendszer konfiguráció, elsőként az IMEI számokat ellenőrizd, ha szükséges, állítsd vissza MUT-talSzerintem röviden ennyi, de ha valakinek gondja van, keressen ha tudok, segítek.

-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
A véletlenszerű villogásra,van már megoldás???
v1.0.13,és 4.4.2 van a telefonon. -
nandozo
tag
Sziasztok, Lenovo most jót domborít ha ilyen áron lesz EU-s ndszerű 4G / 3G verzió.
http://www.pandawill.com/lenovo-k3-smartphone-64bit-4g-lte-50-inch-hd-ogs-screen-1gb-16gb-android-44-p96330.html -
J0hn D0e
csendes tag
Sziasztok!
Én is terveztem rendelni egy V3-at,csak elbizonytalanodtam a telenoros mizéria miatt.(Telenoros vagyok,de régi még Pannonos flottás nagy SIM)Én is a V3 Plusban gondolkodtam először,de gondolom Telenor gond ugyanúgy ott is játszik és a látott tesztek alapján a "sima" kamerája szebb képeket produkál,cserébe a Plus gyorsabb
Tehát a kérdés a következő .Jó választás-e ez a verzió: [link]?ha telefonálásra,fényképezésre,navigálni(ez nem fontos) használnám,de Telenoros vagyok 3G nélkül.A 3G megoldás egyenlőre a második kártyán másik szolgáltató?Válaszokat várom pro és kontra.Köszi

-
pulpi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem. Most szeretnék, venni egy iNew V3 + Nézegettem needromon. még csak 1 official rom van hozzá. Várható hogy ehhez is lesznek romok. Vagy érdemesebb megvenni a sima V3-at, mert ahhoz már vannak.
Esetleg ha valakinek vannak tapasztalatai a V3+-al az írhatna pár sort. GPS problémát megoldották e gyárilag, vagy ilyesmi.
Köszi előre is. -
csimpee
csendes tag
Tisztelt Egybegyűltek!
Olyan problémával állok szemben, amire nem nagyon találtam megoldást a fórum sorai közt.
CWM-et (6.0.4.4) szeretnék telepíteni az iNew v3-ra, amin egy rootolt 1.1.1-es szoftver van, viszont nem tudom felrakni Mobiluncle Toolsal. Nem kapok hibaüzenetet, a telepítés végigmegy, újraindul recovery módba, de az iNew logó felvillanása után sötét képernyő, majd bebootol a telefon (látszólag nem került rá a CWM). Bekapcs gomb+Hang-fel-re ugyanez a történet.
Valakinek van valami ötlete?
A segítséget előre is köszi,
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Skate Story teszt
- Samsung kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még régebben irtam privátban de abba maradt..
DRAM fail
Elvileg 2 pontot kéne össze zárni de melyiket?

...viszont ha kikapcsolom a 3G-t, akkor műkszik rendesen. Azért érdekes, mert csak egy pár számnál produkálta ezt.