Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Remélem tud valaki segíteni...
Kezdem:
- Az előzmények:
A telefon mostanában, úgy 3 hete elkezdett minden ok nélkül "megfagyni". Értsd ez alatt, hogy zsebből kivéve, vagy egyszerűen csak az asztalról felvéve, ha felakartam éleszteni fekete képernyőből, se kép, se hang. Csak az akksi kivétel segített. Utána elindult, de volt hogy naponta többször is megcsinálta ezt.
Múlt héten meguntam, s gondoltam leváltom a jó öreg ROM-ot KK-ra.
- Ami történt:
A telefont sikeresen(?) frissítettem erre a ROM-ra tegnap este kb. ilyenkor. Mindent megcsináltam a leírás alapján, s örültem is neki. Minden egyből működött, GPS-t 5 percen belül élesítettem. Kamera ment, videó felvétel jó volt. Elkezdtem belakni. Közben többször újraindítottam a telefont, de ekkor mindig elindult. Telefonálni jól lehetett vele, sms jó volt.
Egészen reggelig. Kiírta a telefon, hogy az egyes alkalmazások leálltak, majd egyszer csak az android alkalmazásra is ezt írta. Innentől nem reagál semmire. Akkut kivettem, majd vissza, de tök sötét.MTKDroidTools nem ír ki semmit, ha rádugom. Mentésem természetesen van.
Fel lehet éleszteni valahogy, vagy van egy kuka telefonom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest