Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Nekem is Royaltek van. Tök jó, mert cserélhető akkus, és jó bele valamelyik Nokia akkumulátor is.
Ja, és az is jó, hogy a telefont nem kell a szélvédő alá rakni, hogy jelet fogjon, hanem el lehet rakni máshová is (levegő befúvó rács pl.), úgyhogy nem melegszik fel olyan könnyen a napsütés+navigálás miatt

Ja, és a Maps-et hogyan vetted rá, hogy használja a BT vevőt? Nekem nem sikerült összehoznom vele.
-
janek69
senior tag
Az a nagy igazság,hogy ezek a BT GPS-ek autós navigációra vannak kitalálva.Régen nagyon sokat foglalkoztam vele és mivel régen volt így elnézést ha a technika nevére tévesen emlékszem,de ezek statikus? módban mennek,ami azt jelenti,hogy ha a jármű ~3km óra alatt megy és nem haladt el talán 200m,ami azt jelenti,hogy áll,akkor tartja az utolsó pozíciót fixen,nem mocorog,ha 3km/h felé emelkedik a sebesség vagy elmozdul 200? m-t,akkor ad újabb adatot. Ez arra jó,hogy a gps pontatlanságból adódóan a pozíció állandóan változik és mivel itt még a pozíciók alapján az irányt is meg kellene határozni ezért a szoftver forgatná egy lámpánál állva a térképet,de a statikus mód miatt nem teszi.Ellenben ezekkel a gps-ekkel meg nem nagyon kell menni geocachingelni,meg túrázni is 3km/h felett érdemes. :-) Nekem is van egy royaltek-em,jóval régebbi,az nem statikus módban ment,de nagyon érzéketlen volt,ellenben van agy MSI sirfstar III-asom is,azon meg az istennek nem tudtam kikapcsolni a statikus módot,pedig jól széjjel konfigoltam. :-)
-
RVR400
veterán
válasz
rokarudi
üzenetére
Én ezt a Royalteket lőttem akkor még 23.92 volt. Teljesen tökéletes, elsőre látszott, hogy míg a V3 saját vevőjével a Mapson belül álló helyzetben is ugrált a pötty az elején, addig ezzel teljesen pontos volt rögtön.
-
rokarudi
aktív tag
Na, végleg megoldottam a GPS problemát. Vettem a vaterán 4000-ért egy BT GPS vevőt, amivel nincs hold keresgélés, külföldön is működik, és mivel csak a BT-t használja a telefon szerintem lassabban is merül navigálás közben. Fura módon a Google Maps nem nagyon szereti a vevőt, de Sygic probléma nélkül navigál vele.
-
namilegyen
tag
Aki netán megszabadulna a készülékétől privátban jelezze.
Az érdekel mikori a készülék, állapota, ára.Köszi

-
kunasgabi
tag
válasz
xboxrulz
üzenetére
Én a Coolicool.com oldalról vettem kb 1 hónaja. Van hozzá ajándék flip tok. Kötöttem rá vámbiztosítást is. Ez annyit jelent,hogy ha megfogják a vámon akkor visszafizetik az áfa összegét.És tényleg visszafizetik! El kell nekik küldeni email-ban a vámpapírokat amit a postán kapsz.Ma kaptam a paypaltól üzenetet,hogy megjött a pénz.Amikor én vettem akkor 169,9 dollár volt,erre fizettem még 13 dollárt a biztosításra.Sima postával kb 2,5 hét alatt volt a kezemben.(6 napot a vámosok ültek rajta) 170 dollár után vámoltak ez 11685 forint volt,amit 55 dollárban állapított meg a Coolicool. Na ezt kaptam vissza ma. Most annyi a különbség hogy már csak 158.99 dolcsi az ára és 9,54 a biztosítás. Tehát először ki kell ugyan fizetni az áfát,de utána visszakapod.Remélem segítettem.
-
raulicio
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
ne nagyon álmodozzatok nagyobb akksiról...

-
woteska
csendes tag
Az uj, 1.1.5 rom mit dob sracok?
-
tepimartin
tag
válasz
janek69
üzenetére
Köszi a válaszokat, nézelődtem erre-arra, de valószínűleg nincs jelenleg jobb megoldás a pótakksinál vagy a powerbanknál.
A honlapjukon is kérdezgettek akksival kapcsolatban az elmúlt pár napban:
Hallo,whats about the new battery - - you told me that this will be ready in June ?
The delivered battery is realy bad !!!greedings
MR
iNew Mobile:
Thank you for your mail.
We are waiting for our factory message,when we got the latest message,we will email you.Hello,
Do you have stronger battery than the 1830 mAh for iNew v3?
Thank you in advanced
iNew Mobile:
Thank you for your mail.
When we release new battery,we will update on our website.Tehát elképzelhető, hogy tervbe van valami jobb akksi amit majd lehet rendelni tőlük?
-
janek69
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Faragtak már bele thl w8 aksit amivel többet bir,de szerintem vagy vegyél pótaksit hozzá,vagy egy power bankot és amikor csak tudod rádugod. Sajnos a vékonyság ezt hozta.Nem tudom valamelyik kínainak miért nem jut eszébe egy olyan hátlapot csinálni,ami kicsit vastagabbá tenné ugyan,de belemenne egy nagyobb aksi.
-
xboxrulz
csendes tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Ahogy látom nem jó bele.
[link]
"Hi there.
Is this battery compatible with Inew v3?
just asking!
iNew Mobile:
Thank you for your mail.
No,this battery do not support iNew V3 Phone." -
tepimartin
tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nem-e lehet venni egy nagyobb akksit a telóba, mondjuk egy kb 3000 mAh órásat? Utángyártottat vagy egy másik készülékét ami jó bele és többet bír? Például néztem Inew i6000 akksija 3150 mAh, méretileg nem lenne jó a v3-ba is?
Talán nekem az akksi a legnagyobb problémám a készülékkel, különben imádom. Gyönyörű, gyors, nagy a tárhelye, jó a kamerája. Számomra tökéletes lenne, viszont én sokat használom rajta a netet (itthon wifi, egyéb helyen mobilnet), mert kevesebbet számítógépezek, inkább telefonon nézem meg a dolgaimat és szükségem van az internetre. Így pedig az akkumulátor rohamosan merül, tényleg egy napot nem bír ki. Hogyha emellé még a GPS-t is kell használnom akkor az egy-két órán belüli merüléshez vezet. Ezért lenne jó találni valami akksit amivel tovább lehetne használni, mert a telót viszont emiatt nem akarom cserélni.
-
vazul73
csendes tag
válasz
xboxrulz
üzenetére
Két napja jött meg nekem a minidealról(9-én rendeltem). 60$ írtak rá értéknek. DHL-lel rendeltem, így hamarabb ideért de volt rá vám (ami valószínűleg amúgy is lett volna), mindent adtak hozzá, amit ígértek. Ha DHL-lel rendeled az plusz 4000 kb. de nem számolnak fel plusz költséget a vámolásra, ha sima postával jön és vámolják, akkor a posta 1500 v. 2000 forintot kér asszem pluszba. Így csak +2000 a sima csomaghoz képest és végig tudod követni a csomag útját. Fogják kérni a Paypal igazolását, amit emailban kapsz, az alapján vámolnak.
Egyébként felbontották a csomagot, hogy a vámosok vagy a DHL azt nem tudom, de nem hiányzott belőle semmi. -
janek69
senior tag
Melyik fájlokat kell kicserélni ahhoz egy ROM-ban,hogy a 900MHz-es sáv menjen?
-
Attis Radeon
tag
Az én véleményem

Pozitívum:Szerintem az egyik legszebb készülék amit lehet kapni.
Burkolat minősége elsőosztályú,kinézet szintén,kijelző gyönyörű,kamera nagyon szép videót és fényképet készít(telefonhoz képest),gyors mint a villám.Negatívum: Wi-Fi kicsit gyengusz,GPS egyenlőre borzalmas,telenor bug,nekem egy kicsit elmarad a hangminősége a többi telefonomhoz képest.(remélem nem kövez meg senki)

Akksi 1 nap simán ha gyötröd (a többi droid készülék vagy win fone sem bír többet).
A gps-re lesz megoldás,akkor abszolúte megéri belefeccölni ebbe a készülékbe.
Nagyon megéri,én nem bántam meg! -
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Kettő ilyen készülék van a családban: bátyámnak és nekem. Kérdés, hogy mire kell a teló, de ha a barátnődé/feleségedé lesz, akkor gondolom nem csúcsfelhasználó.
És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).
Szubjektív véleményem, hogy nagyon szép a telefon, a kijelző is jól teljesít, kamerák (előlapi, hátlapi) is rendben vannak, tesztképeket találsz bőven, de ha kell, akkor küldök szívesen, csak szólj. Üzemidő nálam durván 1-1,5 nap (inkább 1), két simmel, napi 6-8 óra mobilnettel, 1-2 óra wifivel, 10-15 perc telefonálással. A játékok persze merítik és melegítik erősen a készüléket. A GPS nem túl acélos, a legelső fix kb. 20 percig tartott, de az is úgy, hogy a fastergps app-pa módosítottam a gps.conf file-t. Azóta 10-20 mp alatt talál jelet szabadban, viszont az úttartással problémák vannak, ugrál a pozíció. Egyedül a Sygic az, ami 90%-ban jól navigál. (Pl. feleségem Cubot X6-ja ebben nagyon veri.) NFC van, de nem nagyon használom. A noti led egyszer villant zölden, azóta csak pirosan elmulasztott eseménynél, töltéskor pirosan ég. A töltés kijelzés néha megbolondul kb. 10-ből kétszer 10-20 perc után teljes töltöttséget jelez, aztán lehúzva a töltőről meg persze merül, mint a tégla a vízben.
Ahogy mondtam minidealtől rendeltem DHL-lel, rendeléstől számított 3. napon adták postára, 5 munkanap alatt itt volt, csöngetett a futár az ÁFA összegét odaadtam és kész vagyunk.
Összességében nem bántam meg a vételt, sőt.
-
xboxrulz
csendes tag
Üdv,
Elérkezett az idő, hogy én is benevezzek egy új Inew V3-ra. Elég sokat olvastam a fórumot és nem igazán találtam honnan lehetne biztonságosan rendelni egy telót. Pár oldalt találtam ami talán megbízhatónak tűink, Ti mit javasolnátok honnan rendeljem?
[link] - aliexpress.com - 162,99$
[link] inewmobile.com - 159,9$ (ajándék Case és Screen Protector)
[link] to2c.com - 158,99$ (ajándék Silicone Case és Original Leather Case) plusz ír egy ilyet: No Packing Box vagy With Packing Box.. ez mi? Dobozba kérem vagy sem?
[link] minideal.net - 159$ (ajándék Origianl Flip Case)
[link] lightinthebox.com - 171,99$ (ajándék 2GB microSD) ide van 10%-os kuponom és tuti, hogy itt kell vámot és áfát fizetni.Valahol már olvastam ha úgy rendelem, hogy Svéd postán keresztül akkor nincs vám + áfa mivel akkor EU-ból jön az árú. Erről valaki nyilatkozna, hogy ilyen létezik e?
Köszi
-
atike
nagyúr
Kár hogy nincs valami jó kis topic összefoglaló.... Most tervezek egy ilyet venni az asszonynak...
Valaki le tudná írni az összesített tapasztalatokat? Pozitívum és negatívum is érdekel természetesen. Na meg ő nem fog romolgatni meg ilyenek "csak" kicsomagolni és használni szeretné... OTA-s frissítés érkezik rá? Vagy van bármi hivatalos support? Garanciális dolgok? Honnan célszerű beszerezni...? 
Előre is köszi a válaszokat!

-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Ha elárulom neked, hogy nekem a legelső még "prerelease" rommal mindenféle gps mahináció és root nélkül max másfél perc alatt hozta ugyan ezt az eredményt, akkor azt mondod, hogy hazudok pedig nem. Ráadásul ugyan így volt az 1.0.3, 1.0.4 és 1.0.5 romokkal is. Talán még az 1.0.7-ben is jó volt nekem. Mondjuk mások meg pont ezekre panaszkodtak...
-
ctibor
senior tag
válasz
vazul73
üzenetére
Két különböző csengőhangot szeretnék beállítani a két kártyához, ezt hogy tudom megcsinálni. ez az első 2 sim-es telóm, fogalmam sincs hogyan kell.
Ehhez még root sem kell. Play áruházból töltsd le a DualSim Ringtone appot. Ingyenes. Megoldja a problémát.
Szerk. - elkéstem...
-
janek69
senior tag
Ma kicsit elkezdtem piszkálni a gps-t. Semmi mást nem tettem,minthogy felraktam rá egy gps.conf-ot amiben a magyar és europai szerverek vannak és elsőre kb. 5 perc után 9 holdat látott,amiből 7-et használt szabad ég alatt. Persze a stabilitásról pontosságról még nem tudok semmit. A hot start utána már egészen gyors volt.
A bolti 1.1.1 ROM van rajta,én eddig hibát nem találtam.A telenoros dolgokat még nem néztem. -
vazul73
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi, telepítés alatt...
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Dzsambi
csendes tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Ehhez a telefonhoz keresek jó minőségű(ami jól szól) headsetet.Mert amik nekem vannak itthon(sony stb.)nem kompatibilisek vele.Egy samsungot tudtam venni ami kezeli a hívásgombot,de annak sem igazán jó a hangzása.Amit meg adtak a telefonhoz az meg borzalom.Nagyon meg köszönném ha tudnátok segíteni vagy tanácsot adni.
-
-
vazul73
csendes tag
Üdv. Lenne egy pár kérdésem a típussal kapcsolatban.
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolt-e a teló.
Két különböző csengőhangot szeretnék beállítani a két kártyához, ezt hogy tudom megcsinálni. ez az első 2 sim-es telóm, fogalmam sincs hogyan kell.
Ébresztő hangnak sem tudok beállítani mást, csak a gyári hangok vannak.
Ha telepítek egy alkalmazást a playból, akkor kínaiul ír ki valamit, valószínűleg a futó alkalmazásokat listázza, ezt hogy tudom magyarra fordítani?
Köszi a segítséget. -
laci laci
addikt
-
rokarudi
aktív tag
Új rom az 1.1.4. alapján aroma installer-rel:
-
janek69
senior tag
Az 1.1.1-hez milyen CWM-et lehet feltenni,ami működik is?
-
janek69
senior tag
A voice search nektek is lehal az 1.1.1-ben? Hibaüzivel leáll.
-
Isty80
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
És mi lett az eredménye?
-
RVR400
veterán
-
Laza...
addikt
Nekem egy full halott v3-at így sikerült életre kelteni (tehát se töltés, se pittyenés, semmire reagálás)
driverek fent, SP Flash toolba betöltve a scatter, indít. Ekkor kábel bedug, miközben a power+fel hangerő nyomva volt.
Közvetlenül ezután akksi be, és voalá, végig ment, zöld kör, OK. Ez már 2x sikerült így, full halott telóval
-
mrgymisi
tag
Hogyan tudom factory módba kapcsolni a telefonomat? :S
-
Keeperv85
nagyúr
Ezek után kíváncsi lettem, hogy akkor most hogyan lehet pl. a működő verziót, mint pl. a tiéd flashelni, ugyanis legjobb tudomásom szerint ezt gombbal nem lehet preloader módba kényszeríteni, mert a hang le-re bemegy a gyári recovery alá, a hang fel-re meg a factory test-be (Lehet pont fordítva, nem volt nálam tovább egy ilyen legutóbb 3 percnél...).
-
Keeperv85
nagyúr
Kötekedni szeretnél? Nem vagyok olyan kedvemben.
Azt írtam, hogy tegye vissza az akkut utána, miután már be van dugva USB-re a teló. Te pedig azt szajkózod, hogy nem csinál amúgy sem semmit sem. De igen, csinál. Pont azért, mert akkor szokta "megtalálni" a Windows, mikor már vissza van téve az akku, azért írtam hozzá azt is, de előtte is ott lóg a COM valahányadik virtuális porton, csak éppen a drága Win 7 pl. oda nem jelez csatlakozást, csak az első alkalommal és csak akkor, ha még nincs driver telepítve.... Ha lenne Linux az pedig végig látná, hogy ott van az USB eszközök között, de ez a teló totál döglött, meg sem próbál bekapcsolni... -
RVR400
veterán
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
ötletem nincs, de ez minden romban így volt 1.0.3 vagy 1.0.4 felett. Bár nem nagyon emlékszem a korai romokra, amiben még ketté volt szedve a tárhely. Lehet, hogy azokban sem látta háttértárként.
Mondjuk én már annak is örülnék ha a coloros-es romban a teló nem csak látná, hanem használni is lehetne a belső tárhelyet

-
Keeperv85
nagyúr
Szar lenne, ha driver nélkül a géped bármit is csinálna a preloaderrel, azon túl, hogy a Windowsnak fogalma nincs róla, hogy az ami ott lóg egy eszköz, nem is egy esetben. Kettő teló van nálam, amire a Windows konkrétan meg sem nyikkan, a Linux pedig látja lsusb parancsra...
-
janek69
senior tag
Erre valakinek 5lete?
Miért van az,hogy USB-n mint média eszköz felcsatolódik,de usb háttértárként nem.Vagy csak akkor megy ha sd kártyát teszek bele és akkor is csak azt látná?
USB debug meg ilyenek hol vannak,vagy nincsenek az 1.1.1-ben?. -
mrgymisi
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Egyetlen egy telefon volt a videón. Az egyik csak egy üveg lap volt ami kijött a keretből. Az volt a törött (régi) kijelző ami még mindig működő képes volt. A csoda az volt számomra hogy a vadi új kijelző viszont nem működik. A telefon tényleg szét volt szedve. Az alaplapot láttad ahogy rácsatlakoztattam az LCD-t. De este kiderül hogy tudok-e telefont varázsolni.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66
üzenetére
Azért a Tiéd még beindult egy darabig, meg a gép amúgy látta még teljesen szaron is nálam.
Jut eszembe, ma kaptam e-mailt, hogy kész a teló, Ma kaptam e-mailt a Tiédről, az enyémről meg tegnap a Padától. Szóval egyszerre mentek, és kb egyszerre is fognak visszaindulni. Meglátjuk, melyik ér vissza előbb. 
-
teo027
tag
Sziasztok!
Van egy idegesítő dolog a telefon használata közben, folyamatosan kiírja, hogy:
"facebook denied to read contacts" illetve ugyanezt messanger és Viber felirattal.
Nem találtam semmilyen beállítást, ahol akár engedélyezhetném vagy kikapcsolhatnám. Ha letöröljük az alkalmazásokat akkor persze megszűnnek, de ez nem jó megoldás.Köszi
-
balaaa88
aktív tag
Amúgy használ valaki 1.0.8-nál nagyobb verziószámú hivatalos / nem hivatalos ROM-ot. Azért kérdezném, hogy van-e jobb (1.1.1, 1.1.5, stb.) a jelenleg elérhető 1.0.8-nál.
-
Laza...
addikt
Körbejártátok a témát? Visszaolvasva nem találtam Tőled javaslatokat. Nálam volt már ilyen teló, és érdekes módon meg lehetett menteni. Pedig a gazdája már a kalapácsával akarta meggyógyítani.Egy full kezdő, sohasem csinált még ilyet, érdemes mindent lépésről-lépésre kérdezni.
Egyébként meg nem hozzád szóltam, visszaolvasva nem jeleskedtél a megoldásban
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).