Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
007spider007
csendes tag
Egy Concorde 5005(elméletben egy az egyben ugyanaz: INEW v3)-öt nyúzok jelenleg. Az utóbbi időben mind 4.2 és 4.4-et megjárt már a készülék, s próbálva a sok rom-ot, mindnél más volt az alapvető probléma.
4.2 Tsunami rom(előtte a gps fix rom flashelve):
- Gps és egyebek tökéletesen mentek, viszont bekapcsolt mobilnettel nem tudtam hívni, annak ellenére, hogy az itt belinkelt "INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14.zip"(azt hiszem innen szedtem) felraktam volna.Mivel leginkább 4.4-et szeretnék a telefonra rakni, ezért több kk-s romot is kipróbáltam.
4.4:
- legnagyobb probléma a töltés volt. hol érzékelte hol nem, vagy egymás után 3 szor csipogott, hogy elment-van töltés. olyan is volt, hogy lehúztam töltőről, s még kb vagy 5 percig vagy amíg nem indítottam újra a telefont azt írta ki, hogy töltöm. Pedig már vagy 5 perce kihúztam belőle a kábelt. Erre nem tudom milyen gyógyír lehet vagy mintha valaki említette, hogy rossz preloader van rajta.
- nvram error 10.: erre annyit tudok, hogy másik nvram-al kell lefrissíteni a cuccot. (honna szedhetek, s hogy frissíthetem le)
-gps: 4.4-en egyszerűen nem tudtam beüzemelni sehogy sem.Még sajnos nem vagyok olyan tapasztalati szinten, hogy mindezt megoldjam, de rajta vagyok, s szívesen fogadom a segítségeteket, ha segítetek.
Mikor felraktam a "iNewV3_KK_v1.0.13_CWM"(official kitkat) már akkor is jelentkeztek a töltési problémák(akármelyik romot is raktam rá utána.) Hál istennek 4.2-nél nem volt ilyen probléma.
ezúton kérdezném, hogy mivel próbálkozzak, melyik az a rom, mely elég stabilnak, s relatíve problémamentesnek tekinthető. Ha a gps-t nem is sikerül helyreraknom, viszont a töltés, nvram, hibát szeretném elkerülni.
-
sasa311
veterán
Én az enyémet most meguntam és indította megy dispute-ot paypalon.
Pár napja azt kezdte el játszani, hogy nem elérhető vagy az egyik, vagy a másik vagy egyik kártya sem. Látszik is, hogy beszürkül a kártya jele, próbál újracsatlakozni és legalább 5-10 percig nem elérhető ilyenkor a telefon.
Ma reggel meg 77%-ről csippant kettőt, hogy lemerül és kikapcsolt, 10 perc töltő után lehetett újra bekapcsolni, 2%-ot mutatott.Ezzel én így nem tudok létezni

Szerintetek az én készülékem konkrétan hibás? Megérné újra ilyet venni vagy inkább hanyagoljam, mert ilyen lesz a csere is?
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Nekem összességében nem jött be ez a batsilos MIUIv5 v1.0.
Ez egy KK-ra ráhúzott MIUI, olyan mintha egy MIUI Lite lenne az 1.0.13-ra rátéve. Nem is lenne ezzel baj, használnám, de a következők miatt megyek vissza a gyári romra.
- Magyar nyelv 10%-os, össze vissza jelenik meg a magyar nyelv, a többi angol
- Próbáltam tegnap éjjel a jBart progival vagyula fordítását belerakni a zip-be. 2 MB-al nagyobb lett a zip, fel is ment a zip recovery-ből a telóra, de nem változott semmi, 10%-os magyarság megmaradt
- Ezt követően próbáltam belakni a rendszert. Szuperül testre szabható, MiTool-s részében egy csomó mindent lehet állítani: tetszett! Ígéretes rom, a gyári menüt (minden magyar) is be lehet hívni MiTool-sban, mert valamit csak itt tudok állítani, pl a két SIM közötti váltást
.
- T9 a Phone alk-ban nem működik, itt egy fehérre skinezett, miui-s kinézetű gyári phone alkalmazás van, nem a miui tárcsázója
- A flip tok nem működik, de lehet, hogy valamit elállítottam a nagy configolásban.
- Nem erőltet semmit a MIUI, korábbi telómon volt ilyen nem official MIUI-s tapasztalatom
- A nagyobb baj, hogy néha feldobja az android.process.media alakalmazás leállt üzit, és a legnagyobb bajom, hogy a MyBackup alkalmazás felrakja, de indulás után kifagy.Szóval, ha van nálam szakértőbb kolléga, aki végigpróbálva mindezeket jBartban csinálna egy full magyar romot (Mi-Tools angol maradhat) és megoldaná a kifagyások okát, már tenném is fel a főztjét.

-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo
üzenetére
Azért mondtam hogy este, mert ma hosszúzok, most fogok neki, majd holnap este tudok leghamarabb érdemben írni. Ugye a tapasztalat is azt mutatja, hogy 3 óra aktív használat alatt ki szoktak jönni a nagyobb bugok és az Android is állítja, configolja magát figyelve az akksit is cca. az első 24 órában. Majd jelentkezem.
-
laci laci
addikt
válasz
poganytamas
üzenetére
Az egyik fórumtárs már ecsetelte,hogy semmi különbség nincs a zöld és a kék között.
-
Gaabe
tag
most próbáltam, az inew v3 plus aksija jó a v3-ba is
annyi a különbség, hogy ez 7.03Wh-s és zöld helyett kék a címke
-
dundavid
újonc
Sziasztok!
Nekem is inew 3v telóm van, és sajna nekem is leesett és megtört a jobb felső sarka. Azóta nem reagál semmire. Tudna vki segíteni a kijelző cserében, esetleg vkinek van kijelzője?
KÖszi a választ -
nandozo
tag
Sziasztok,
MIUI fan -oknak:
http://www.needrom.com/download/miui-v5-4-4-2/Illetve van egy V7 -> V3 portolt ROM is!
Akinek van ideje, lehetősége próbálja ki! Infókat szivesen várom :-)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
petiteto31
üzenetére
-
petiteto31
újonc
Sziasztok!
Nem tudtok valakit, aki foglalkozik V3 kijelző cserével? Történt ugyanis, hogy elvált a ragasztás a bal felső sarkában, Én meg, mint kreatív ember "megoldom" alapon megragasztottam pillanatragasztóval. Ennek eredménye az lett, hogy a kapacitív gombok és a kijelző alsó 1-1.5 centimétere beadta az unalmast, tehát nem reagált semmilyen érintésre. Ekkor megpróbáltam még egyszer kivenni a kijelzőt, ami sikerült is, de a bal felső sarka megint megszívatott és az utolsó 1-2 miliméter nem engedett, így a bal felső sarokban az üveglap letört. Viszont azóta már semmire sem reagál a kijelző

Segítségeteket előre is köszi

-
RVR400
veterán
válasz
soundman1
üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy vagy menjen minden irányba a legyezéses megoldás, vagy sehogy, mert ez az oldalra dolog még csak félmegoldás sem, és roppantul vicces tud lenni, amikor az ember össze-vissza kapkod, hogy akkor most legyezzen vagy csúsztasson, mert lefelé is kell, meg oldalra is.

-
szaby72
tag
Üdv.
Van 1 Concorde 5005 telom.
Valaki vállal 4.4.2 es androidra frissítést?
Én nem vagyok gyakorlott,inkább megnézném ,hogy kell és persze honorálnám is (mondjuk 1 üveg jófajta vörösbor,stb).
-
soundman1
senior tag
-
poganytamas
senior tag
válasz
Kerni62
üzenetére
Ugyan én már szarrá buheráltam, tehát nekem már rég nincs ott az időtúllépés, de az a képernyő kikapcsolása lesz, amikor nem nyúlsz hozzá, ennyi idő után kapcsolja le magától.
Igen, létezik mozgásérzékelés, ez tisztán csak a romtól függ, a gyáriban nekem nincs benne, de a Zopo romban pl benne van. Külön kell bekapcsolni a beállításokban, saját menüőpontja van.
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik vesszőparipám, hogy mia bánat az "időtúllépés" a legördülő menűben? A másik kérdés, "tfalcon96" 2 számú hozzászólásában a készüléktájékoztatóban láttam az Újgenerációs extrákat. Ennek legutolsó ikonja a "LED mozgásérzékelés". Ezt tudja a mi telcsink? Ez lenne, hogy érintés nélkül csak a szenzor fölött elhúzom a tenyerem és váltani tud oldalak között?
Köszi -
sasa311
veterán
válasz
poganytamas
üzenetére
Az üzemidővel nekem sem lehet gond, fizikailag 3 nap felett bírta az aksi az első töltés után (azt meg ugye nem lehet becsapni). A visszajelzéssel lehet a gond.
-
poganytamas
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Nekem is gond az akku kijelzése. Üzemidőre tökéletes, de a 30% az már gyakorlatilag a 0%-ot jelenti.
Nekem ilyen dupla töltőm van, aminek az almás része elvileg limitálva van 0.5 A-re. megpróbálom mit szól ahhoz. De a másik csatlakozón se tölt 700 mA-nél többel (a vége felé mindig lecsökkenti)Számítógép USB port
almás töltő port
Galaxy tab töltőportA telefon 89%-on volt amikor rádugtam a képek miatt.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
sasa311
üzenetére
Nekem az akkumulátor % kijelzés probléma talán megoldódott úgy, hogy USB-ről töltöm. Amióta így csinálom, talán jól jelzi a %-ot. Akkor jött elő ez a probléma, amikor egy 1,5 A-es töltőt használtam a töltéséhez, mert a gyári tönkrement. De lehet, hogy csak palcebo. Nem tudom. (A nagy többség a tapasztalatára épít).
-
sasa311
veterán
Tegnap olyanokat csinált a telefon, hogy párszor random eldobta a telefon hálózatot menet közben a kocsiban (vagy csak az egyik kártyát vagy mindkettőt), ilyenkor felvillant a képernyő.
Ma meg 50%-ról 2%-ra merült 1 perc alatt. Ilyet más is látott már?

-
Akkor marad így, köszönöm

-
Szép napot mindenkinek

Nagyon régen jártam itt és megszeretném kérdezni, hogy az elmúlt 4 hónapban jött-e valami új hivatalos frissítés erre a csodára, és ha igen honnan tudnám letölteni?
Hangsúlyozom nincs rootolva a telóm teljesen gyári minden rajta, tehát valami hivatalos frissítés jött - e?
Előre is köszönöm
-
J0hn D0e
csendes tag
+ Amit nem mondtam a másik kártya amiről az adatforgalom menne Telekomos lenne.
-
J0hn D0e
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a telefonommal(inew v3 4.4.2 v1.0.13).Néhány hívott ismerősnél nem hallom őket,ők viszont igen.A kártya telenoros.Viszont,ha kikapcsolom a 3G-t a probléma megszűnik.A hivatalos oldalon láttam pár kérdezőt akiknél ugyanez volt a gond,ott firmware updatet javasoltak.Volt már valakinek ilyen gondja?Vagy ez is a "klasszikus telenor hiba"?A kérdésem az hogy így 2G-re állítva a másik SIM-en működne-e az adatforgalom.Vagy ROMcsere lenne-e a megoldás!? Köszi
-
Lalla
tag
V3C kamerája mennyivel lehet gyengébb a sima verzióénál? Láttatok vhol samplet, vagy vmi összehasonlítást? A 3G ugye műxik itthon?
-
zosy76
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Köszönöm az információt!!!
Az LG-ben, nem MTK proci van,ezért is lehetett jó az írt érték. -
poganytamas
senior tag
Megnéztem egy csomó fórumot, play store-t. Mindenhol reklamálnak, hogy hibás értéket mutat november óta a CPU-Z az MTK prociknál, kivétel nélkül mindenkinél 1000 mAh-t.
A Nova Battery Testert ajánlják helyette.
-
laci laci
addikt
A portolt rom miben módosítja az eredeti romot?
-
Kerni62
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Ma megérkezett a tok. Nagyon szépen illeszkedik, jó minőség, csak ajánlani tudom. Szépen zárolja a képernyőt, és aktiválja. Bejövő hívásnál a kis ablakban a zöld és piros ikon látható és kinyitás nélkül müxik. -
Puhány
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam Inew V3 Plus külön fórumot, ezért ha nem gond itt érdeklődnék.
Pénteken szeretném megrendelni a készüléket és előtte kicsit tájékozódnék, hátha van valakinek személyes tapasztalata. Bármi infó jól jönne pozitiv-negativ egyaránt
Köszi
-
soundman1
senior tag
Nálam is 1000mAh-át ír ki a CPU-Z, de a kijelzőre is kevesebbet, 4,59" -ír?!. Itt nem igazán stimmel valami.

Azért jó lenne összevetni más telefonnal vagy pontosan kimérni a valósat, bár változtatni nem lehet. Én alapvetően meg vagyok vele elégedve, max. 1,5 nap-ot bír.
1900 mAh akksi jelent meg eddig, a [link]-en pedig azt írják, hogy nem jó a v7 2100 mAh-ás akksija. Hátha van itt valaki, aki rendel v3-at és v7-et, és pontot tesz a kérdés végére. -
poganytamas
senior tag
A kis kínai egyébként az eget is lehazudja, semmit nem szabad elhinni, amit akkura írnak. Én a mérete alapján olyan 1300 mAh-t tippelnék neki. A fizikát nem lehet meghaladni, van egy maximális töltéssűrűsége az akksinak technológiától függően, aztán annyi... Egy valami lehetséges: a gyártók költség csökkentés miatt gyengébb minőségű akkumulátorokat adnak a telefonnal. Lehet kapni prémium akkukat, magas minőségű cellákkal, ezek valóban ugyanolyan méretben nagyobb kapacitásúak. De vannak határok. És egy olyan akkut nem 10 dollárért fogsz megkapni

-
Kerni62
tag
Próbálta már valaki, hogy U8 okosórával müködik? Nézegettem az órákat, de mindegyiken csak 4.0-ás Bluetooth van, a telcsi pedig 2.0 .
-
-
zosy76
csendes tag
válasz
melnyikova83
üzenetére
Küldtem p.ü.-t.
-
zosy76
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Két akksival is megnéztem,(1850mAh,2300mAh)mindkettőre az 1000mAh-át írt.
Kipróbáltam a Feleségem telefonján is,(nem inew) ami 2300mAh-ás az akkuja,érdekes módon,
arra 2300mAh-át írt.
Akkor most,hogy van ez??? -
zosy76
csendes tag
válasz
melnyikova83
üzenetére
Szia.
Melyik szolgáltatónál vagy? -
junkpod
nagyúr
válasz
melnyikova83
üzenetére
Factory reset?
-
melnyikova83
újonc
Tisztelt Mindenki!
Ma vettem egy v3 plus t. Tetszi, eddig majdnem minden rendben vele.
Egy nagy gondom van, a mobil adatkapcsolat nem mukodik. Bekapcsoltam, megadtam a szolgaltatot, de semmi. Mar minden beallitasi lehetoseget vegigneztem, ujrainditottam, ki be kapcsoltam az adatkommunikaciot de tovabbra is 0Heeeeeeelp!!!!
Koszonom!
-
dpit9
csendes tag
Valaki vállalná az V3 om javítását?vagy esetleg alkatrésznek érdekel valakit?
-
-
poganytamas
senior tag
Picit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Akkumulátor kapacitást úgy mérünk, hogy csontig feltöltjük, és jól meghatározott kisütő árammal csontig kisütjük. És akkor a kisütési időből meg az áramerősségből megvan a kapacitása. Szóval nem tudom a cpu-z hogy csinálja, de ha csak úgy kijelzi, az gyanús.
Másik meg: jó, legyen 1000. Az magában még nem jelent semmit. Mennyit fogyaszt a telefon? Ebben már új generációs alacsony fogyasztású MTK proci van. Pont az a lényege hogy mérséklik a telefon fogyasztását, és akkor nem kell 100 kilós akkukat rakni bele
És nem merül szerintem gyorsabban, mint bármelyik más korábbi okostelefonom. -
tiko76
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Lehet külön csak az ajzatot vagy az egész panelt kell?
-
zosy76
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a CPU-Z programot,és a BATTERY menüpont alatt,a CAPACITY:1000mAh.
Az akksi szerint 1850mAh,ez van ráírva.
Csoda,hogy ilyen gyorsan merül???
-
tiko76
aktív tag
Hogy lehet usb csatlakozót cserélni v3-ba?van valakinek?
-
han_lev
senior tag
Ezzel a Zopos rommal egy kicsit szenvedek.
Eddig felmet a 4.4.2 es kitkat.
TWRPből keresem a romot, de nem találom. Pedig a kártyát látja, a szemem előtt másolja fel, aztán eltünik róla.... hm, pra...nirmális jelenség...
Nist miutánbezt eljátsza kétszer hajali 3kor, inkább aludni megyek..Amugy az a baja, hogy úg érzékeli a mágneskapcsolós tokot, hogy nincs rajta. Szóval lezár mintha rajta lenne, de mégsincs. Erről volt már valakinek tapasztalata?
Remélem nem hardweres gond, még nem volt alkalmam kipróbálni a KitKatot, csak remélem, hogy menni fog.
Ha harweres a gond, akkor a gravitybox talán megoldja. Csak ki lehet kapcsolni valahogy azt a funkciót... Hiszen nem muszály azt mágneses fippes tokkal használni...
-
Kerni62
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Három hete rendeltem a 1949.deal oldalon feketében, talán a héten már megkapom. Ott csak 7.99 USD.
A gyári tokom ami ragasztós verzió, az érintetlenül eladó. Nekem Vonino JAX QS van, de tök egyforma.A V3 c--ben nincs NFC!!!
-
barrique
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi.
-
neprom
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Nem tudsz hívást fogadni vele

-
poganytamas
senior tag
Ez a fajta tokja van valakinek? [link]
Ezzel a mondattal vagyok bajban:
Design receiver's hole location particularly, so it’s very convenient to answers calls.Ugyanis marha jó lenne, ha kihajtás nélkül tudnék hívást fogadni, mint pl a Samsungnál. Vagy ilyenről ne is álmodjak?

-
laci laci
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
+kamera gyengébb.
-
barrique
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a V3 és a V3C között?
Előre is kösz. -
redhunter
senior tag
Érdeklődnék hogy I NEW V7 --el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Mert vagy az vagy a v3 plus között vacillálok.De nem tudom hogy kell e nekem a 8 mag.
-
Kistilk
csendes tag
Üdv.
Olyan problémám lenne, hogy a V3-nak a hátsó hangszórója döglődni kezdett.Eleinte még csak kicsivel csökkent a hangerő,de mostmár annyira lecsökkent, hogy van hogy a csengőhangot észre se lehet venni.
Érdeklődnék hogy alkatrészt lehet-e külön beszerezni hozzá? Illetve ha igen honnan? -
nandozo
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Szia,
Várom, hogy járjak "jobban" vidéken, és lássam mit csinál. Nem érzek javulást, sőt... amióta feltettem a csatolt baseband javítást. Ahogy már írtam a MUT-ban teljesen összevissza sávok jelentek meg, de érdekes módon mégis működik a telefon, felmegy 3G-s adatkapcsolatra is (megjelenik H / H+) ... Annak ellenére hogy UMTS mode: WCDMA-IMT-2000; GSM mode: EGSM900 , DCS1800 ami be nan pipálva...
Valaki tud valamilyen szoftvert ahol tényleg le lehet ellenőrzini mit használ a telefon (milyen frekvencián kapcsolódik a hálózatra?)
-
siskad
őstag
B.U.É.K. mindenkinek

laci laci: Viszont! -
laci laci
addikt
Néztem a cm romot,de úgy látom még nagyon pelenkás dolog....
-
-
poganytamas
senior tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Sajnos nem megy, csak az USA-ban, és csak megadott telefonokkal. Milyen ismerős...
-
poganytamas
senior tag
Google Wallet nem jó?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Kerni62
üzenetére
Na de te egy Telekom alkalmazási akarsz ingyen használni. Nem értem a felhaborodasodat. Ráadásul ha nem tudod telepíteni, honnan tudod, hogy ez álmaid alkalmazása? Illetve azért kell egy bizonyos vakmeroseg, hogy egy telefonnal osszekossed a bankszamladat... Ráadásul egy need rombol frissített kínai eredetű rommal futtatott teloval? Te tudod.
-
laci laci
addikt
válasz
Kerni62
üzenetére
Azért"szerintem"csak otp,csak a telecom....kicsit furcsa.az embert bele kényszerítik egy olyan választásba ami szinte nem is a saját választása,hanem a szádba adják az egyetlen megoldást.Ez olyan mikor elérsz egy választási úthoz és nem azt mondják,hogy menj balra,hanem ne menj jobbra...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
mokaher
üzenetére
Bocsi, hogy nem figyeltem, hogy válaszoltál, de eléggé náthás vagyok.
1. Megpróbálnám a gyári mentést (ha van) visszatolni flashtools-szal. Én ezzel kezdtem, de rajtam sem segített...Ha egy kicsit visszaolvasol, volt pár embernek ilyen problémája, többek között nekem is.
Viszont ha garanciás lett volna az enyém, rögtök küldtem volna vissza. De nem volt az... -
nandozo
tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de valakinek tapasztalata RK3288-as TV-Boxokkal?
(elnézést az off-ért, választ magánban kérek)Csak azért, mert itt még kevés infó van..
[link] -
nandozo
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia,
Igaz, hogy aktív képernyő kell hozzá; de ki-"lock"-olt nem feltétlenül (mivel én is aktívan használom emiatt ezt megváltoztattam xposed-del).
Való igaz, hogy moziban székek között sétálva nem fogják "lenyúlni", ehhez kell a test-test kapcsolat
, ahogy voltak régen a tárca, stb elvevős esetek nem látom kivitelezhetetlennek sajnos - azután hogy megfigyelték azt, hogy telóval fizetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
(ami mint gyanítjuk kamu)