Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
illetve 1.01-es 4.2-esre szeretnék feltenni 4.4-et, melyiket érdemes? Kellene egy kis tutorial is mit hogyan.. touch CWM van fent..
-
tutis
addikt
marsapa romot mivel kell feltenni?
-
tutis
addikt
1.01-es rom framaroot-al volt rootolva, van benne unroot opció is, ezt lehet alkalmazni akárhányszor? tehát ki-be kapcsolgathatom a root-ot a telón?
-
tutis
addikt
Úgy látszik hiába szajkózom. Garanciás telefont miért szedettek itthon szét?
Bármi baja van, küldjétek vissza az eladónak. Nem tudom miben bíztok amikor itthon szétszeditek, se alkatrész nincs itthon hozzá, garit is bukod vele...
- Felválik a képernyő? - küld vissza garis javításra
- Leesik de nincs nyoma? Küld vissza garis javításra
- Leesik és széttörik? - Küld vissza sima javításra!
Nekem egy hangszórócsere, egy vibramotor csere postaköltséggel és alkatrésszel együtt 4400 Ft-omba került. (nem garis javítás, mivel sajnos a tulaj már itthon szétszedette. Ha nem szedi szét a telót akkor 2100Ft-ból megússzuk) Ha valaki ezen vagy az időn akar spórolni, higyje el hogy meg fogja szívni.. -
tutis
addikt
vaku sárgasága ellen van valami ötlet?
-
tutis
addikt
Én azt nem értem miért nem veszitek fel ilyenkor a kapcsolatot az eladóval. Akár garis, akár nem garis javításról van szó.. Nekem is volt egy telónál egy nem garis hangszórócserém, kemény 10 dollárt kértek el érte, ebben benne van az anyagköltség is. A postázás 2190Ft-ba került. Szóval nem került az egész 5ezerbe, és nem nekem kellett szopni mindenféle dologgal.
-
tutis
addikt
A kitkat hozott valami újat amiért érdemes feltenni?
-
tutis
addikt
válasz
Öregharcos
üzenetére
telefont ne usb módba csatlakoztasd hanem médiaeszközként, akkor látod mindkét meghajtót.
-
tutis
addikt
2 hét szenvedés és egy akkucsere után meguntam a random újraindulást a telefonnál és visszatettem a vásárláskori mentésemet, plusz ugye csináltam minden progiról és adatról mentést, és azok is visszamentek.
Nem jöttem rá hogy mi a fene okozta az újraindulást, pár alkalmazást leszedtem, de nem javult. Mivel minden alkalmazást visszatettem amit használtam és mégis jó a teló, így arra tudok gondolni hogy inkább valami fájlt töröltem (clean masterrel) amit nem kellett volna, és ennek hiánya okozta a folyamatos újraindulást. De ez csak tipp.. Mindenesetre akinek ilyesmi gondja van, mentés mindenről, majd mehet vissza pl a recovery-s alapmentés, és utána vissza tudja állítani azt az állapotot amit szeretne.. -
tutis
addikt
van valakinek leírása flashtool-al való rom felrakására?
-
tutis
addikt
kitkatról nincs semmi hír?
-
tutis
addikt
válasz
Secretknight
üzenetére
Nekem muszáj megmaradnia a 900nak..
-
tutis
addikt
melyik most a legjobbnak számító rom? 900-as v3-hoz kellene (Inew_v3e_v1.0.1). Most még 1.01 van fent, viszont újabban mindig újraindul a teló. Akksira gyanakszok, de ha nem jön be a tippem, másik romot kell feltennem.
-
tutis
addikt
Rendel valaki v3-at mostanában? Kellene nekem egy akksi
-
tutis
addikt
Engem ez a folyamatos újraindulás akaszt ki. Most a launcherre gyanakodtam, ezért otthon visszaállítottam a gyárit. Nyomogattam, nem indult újra. Erre feltettem a go launchert, mégis legyen valami jobb launcher a telón, tesztelgettem jó volt. 2 óra teszt után 1x újraindult, na mondom vissza a gyári launcher. Erre azzal is újraindul..
Most emgint matekozhatok mitől indul újra. Widgeteket leszedtem, akkor is gond van. -
tutis
addikt
Na nekem is elkezdett újraindulgatni a telefon, random amikor be akarok lépni valamibe újraindul.. Tuti valamelyik progi frissítése csinálja ezt mert eddig ilyen bajom nem volt..
Először a mail widgetekre gyanakodtam, de widget nélkül is ezt csinálta..Utána a clean master auto kill funkciójára gyanakodtam, de anélkül is újraindult.. Szóval most megy a matek mi okozhatja a folyamatos újraindulást.. -
tutis
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem V3-am van, asszonynak Zopo ZP700, így elsőkézből tudok nyilatkozni.
Én mindenképp a V3-at venném.
Kamera sokkal jobb az inewban. Zopo nehezebb, nem zavaróan, de érezhető a súlykülönbség. Szebb is az inew, de ez szubjektív.
Nekem 900-as változat van, 1.01-es rommal használom, ezzel érkezett, nem kellett babrálni semmit. Annyi hogy rootoltam 2 kattintással meg recovery ment fel az is pár kattintással, és utána már csak be kellett lakni..
Amennyi bug van benne azt már szinte észre se veszem, tehát a töltési ciklus szakaszos, de ez nem érdekel, naponta párszor felvillan párszor a kijelző magától, de ezt konkrétan leszarom, legalább látom hogy be van kapcsolva. GPS jól működik, navigációra mindig a telót használom. Telenoros kártyám nincs, ergo a telenoros bug sem érint. Nekem tökéletes a telefon, nem cserélem le jódarabig, és másik rom is csak akkor lesz rajta ha megjön a kitkat. Jó készülék a zopo is, de kettő közül az inew számít jobbnak, mivel az inewban vannak jobb hardverelemek,(pl kamera) illetve a zopoval megegyezőek (pl proci).. -
tutis
addikt
válasz
lavjaman007
üzenetére
nevet megnyitod, bal gomb, felugró listában csengőhang.
-
tutis
addikt
válasz
Lorena I.D.
üzenetére
Rootolás a legkönyebb, framaroot-al kell, feltelepíted az appot és a legalsó barahirt választod, 1 kattintás és rootolva is van a teló
-
-
tutis
addikt
válasz
Dromedal
üzenetére
Tanulságképpen: Írsz a minidealnek, hogy megadta magát a mikrofon, küldjenek cserealkatrészt. Kifizeted a mikrofont (kb 2 dollár) meg a postaköltséget ami ismét pár dollár, tehát kb 1000 Ft-ból kezedben a cserealkatrész. Elmész egy komolyabb szervízbe, és ott kb 3-4 ezer ft-ért kicserélik a mikrofont.
Én a speedshopba mentem, felárrral (7ezer ft összesen), de 1 órán belül végetek a telóval. (nekem hangszóró csere volt egy telómnál, de a lényeg ugyanaz)
Nem kell hetekig várni, olcsóbb is az itthoni szerviz, ilyen potom dolgokért nem küldtem volna vissza a telót.. -
tutis
addikt
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot, olvasd át nyugodtan, kezdj el ott fórumozni, aztán utána már nem fogsz fals infókat terjeszteni a telefon rendeléssel/áfamentességgel kapcsolatban.
-
tutis
addikt
Látom nem vagy tisztában a vámolás menetével. Hiába írnak rá 30 dollárt, a csomagot felbontják, és bekérik a paypal igazolást, email-es visszaigazolást a webshoptól, meg az elektronikus számlát. Nem lehet átverni a vámosokat az értékkel, ha nem egyezik valami, addig kérik az adatokat míg minden nem egyezik, vagy megy is vissza az árud kicsi kínaihoz..
tmallboxtól már 16 telefont rendeltem, az újabbak már fennakadnak a vámon, hiába írnak rá bármit. (1 telefon csúszott át most a vámon, de az a szerencsének volt köszönhető)
Szóval teló ára + szállítás + áfa, ezzel kell kalkulálni a legtöbb helyen.. -
tutis
addikt
Létezik hogy eltűnt az mp task progi?? De úgy hogy még a backupba se találom..
-
tutis
addikt
válasz
raulicio
üzenetére
Ha nem a %-ot nézed mi alapján tudod hogy merül egy akksi vagy nem? Pont az a gond a telónál hogy hibásan mutatja a százalékokat, de ez csak visszajelzési gond lesz szerintem, maga az akksi teljesítménye egy átlagos akksihoz hasonló, nem esik le az első 5 percben ténylegesen 86%-ra, csak a vissszajelzés alapján..Ugyanúgy merül mint bármelyik ilyen teljesítményű akksi..
Én nem parázom túl ezt az akksi dolgot, mivel úgy tapasztalom hogy normál merülési viselkedése van. Akit zavar hogy mennyit mutat az akksija, vegye le a százalékos kijelzést... -
-
tutis
addikt
Én is ebbe a csoportba tartozom. Kibontottam a telót, és azóta használom, teljes megelégedéssel.
- Lila foltos kijelző: Nálam nincs, akárhogy nézem, ergo nem lehet mindegyik kijelző hibás (kellene egy felmérés kinek lila foltos és kinek nem, hogy lássuk a százalékos eloszlást)
- Időbeállítás probléma: ez nálam is jelen van, de azt nem értem, hogy kinek nem jó az, hogyha a hálózat általi másodpercre pontos idő állítódik be automatikusan, ki akarja manuálisan állítgatni a dátumot meg időt
Én örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt
- Akksi probléma: Nekem minden töltés eléri a 100%-ot, utána viszont tényleg gyorsan merül látszatra, majd utána meg alig, szerintem inkább töltöttségi visszajelzés jellegű a probléma mint más. Tegyetek bele egy másik akksit, szerintem akkor is ugyanezt fogjátok tapasztalni, hogy 86%-ig gyorsan merül, utána meg lassabban. Mindenesetre ez típushiba. Nem értek az akksikhoz, de nehezen tudom elképzelni hogy egy telefon amiken egész nap ugyanazok a szoftverek futnak, azt mondja magában: Na jó, ebből az akksiból most 5 perc alatt elhasználok 14%-ot, de utána meg 2 óra alatt használok el 14%-ot.. (de mondom, lehet rosszul gondolkodok)
- GPS probléma: 1 órás tesztem alatt jól navigált, nem vitt zsákutcába, másik utcába, teljesen jól működött a legújabb 3 betűssel. De természetesen elhiszem hogy valakinek rossz. Én nettel együtt használom, tök jó dolog volt hogy real time mutatja az úton folyó munkálatokat, torlódásokat. Egy navitól ne sajnáljuk a netet, mert megtervezheti nekünk a legrövidebb utat offline is, de ha az az út fel van bontva akkor utána meg szidhatod a navit ha dugóban állsz.. -
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Erről a hibás kijelzőről tegyél már fel képet mert én akárhogy nézem az enyémet, semmilyen lila foltot nem látok..
-
tutis
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Battery calibration programot kellene megpróbálni, hátha segít..
-
tutis
addikt
1.01-es rom, gps teszt: Ma sajnos meg kellett látogatnom a toshiba szervizet, mivel a laptopomba ismeretlen okból beleömlött valami folyadék (valszeg tej).
cirka 1 óra navigálás volt a 3 betűs navi programmal. Azt hittem ide-oda fog navigálni, de pozitívan csalódtam.
2x ugrált csak a navigáció a helyzetet keresve, mindkétszer szerintem azért mert kikapcsoltam a képernyőt, mivel dugóban álltam, és nem volt nálam autós töltő.
Összességében azért mindig azon az úton mutatta a navigációt ahol ténylegesen voltam, időben jelzett a kereszteződéseknél, stb.. -
tutis
addikt
okés, csak azt hittem az új első szériás romokban sincs ez még javítva.

Az a baj hogy már annyiféle rom van, nehéz követni miben mi működik és mi nem.. Mondjuk én meg vagyok elégedve ezzel a rommal is, a töltési jelzés hibához már hozzászoktam, nekem felmegy 100%-ig a töltés, csak ahogy észrevettem az elején hamar merül. Szerintem csak rosszul mutatja a százalékokat.
GPS nálam működik, bár navigálni még nem navigáltam vele, de majd letesztelem.
Fényképező 2.0-ás. Más hibaforrás most nem jut eszembe.. -
tutis
addikt
Páran említettétek hogy az új rommal, 2.0-ás lett a rekesz. Fura mert nekem az 1.01-es rommal is 2.0-át mutat a kép részleteinél..
-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
lőj egy-egy képet 12 mpx-el meg 18mpx-el, szerintem még csúnyább is lesz a 18mpx-es..
-
tutis
addikt
Első hsz összefoglaló már nagyon érik, naponta ugyanazok a kérdések vannak pl a romokról, ha ez szerepelne az első hsz-ben többek között, akkor sok mindenkinek segítség lenne.
Legszivesebben RVR400-től venném szívesen ha megírná az összefoglalót, nagyon sokat foglalkozott már a telefonnal, romokkal stb, tőle sok segítség jött már a többiek felé..
RVR400 - Bocs hogy kineveztelek
-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Vedd le a fóliát..
-
tutis
addikt
root kell hozzá. autostarts
-
tutis
addikt
válasz
btamas92
üzenetére
tedd fel a titanium backup progit, azzal mindent el tudsz távolítani. Ami progit nem ismersz, először jegeld le vele, majd nézd át a telót hogy a jegelt progi miatt nem-e jelentkezik valami probléma. Ha nincs gond, akkor el lehet távolítani a jegelt progit..
Egyébként meg használj autostarts progit, meg lehet adni hogy teló indulásnál vagy különféle műveleteknél milyen progi induljon el.. Mivel teló indulásnál neked elindul a real racing játék egyik szolgáltatása, ezért ugrik fel mindig ha van hozzá valami cucc, mert fut a háttérben. De az autostarts progival simán letilthatod a szolgáltatás indulását. Nekem minden telón alapcucc ez a progi, enélkül annyi minden futna a telón hogy el sem tudom mondani.. -
tutis
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
Mindkettő foglalat ugyanazt tudja...
-
tutis
addikt
válasz
erikkire
üzenetére
Ezt tedd fel: wakelock detector
-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
rootolni 3 mp alatt lehet a telót. (Framaroot)
-
tutis
addikt
-
tutis
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
képernyőmentés: bekapcs gomb + hangerő lefele gomb egyszerre.
gps: ami a hátlapon van antenna az nem a gps hanem az nfc antenna.
a gps test progit töltsd le marketről, én mindig azzal szoktam elsőként pozícionálni. Ha nagyon meg fog műholdat, van trükk a gps beállítására, több helyen részletesen leírták, rá kell keresni. -
tutis
addikt
Megjelent az 1.08as verzió is a 850/2100-as változathoz..
-
tutis
addikt
MHL-t tudja a teló?
-
tutis
addikt
válasz
viktorider
üzenetére
Nem értem minek aggódsz ennyire. Bármilyen telót veszel, ha olyan helyen vagy akkor csak 900mhz-en fogsz netezni, legyen az Inew v3, vagy samsung s4. Az újabban rendelt Inew-ok már 900mhz-t is tudják, szóval szerintem ne pörögj többet a témán feleslegesen..
-
tutis
addikt
Első hsz-t módosítani kellene már, a sok kép szerintem felesleges, inkább a romokat kéne linkelni, root megoldást, stb..
Le kellene írni az előfordulható típusproblémákat is, csak hogy mindenki teljes körűen tájékoztatva legyen a várható problémákról.. -
tutis
addikt
válasz
raulicio
üzenetére
Mikrofon problémához: nekem az előző telómnál elromlott a mikrofon, én is csak headszettről tudtam telefonálni.
Írtam az eladónak, aki INGYEN küldött egy cseredarabot, és itthon kicseréltettem a speedshop-ban.
Ja és csak hogy biztosra menjek, vettem még1 mikrofont, cirka 2 egész dollárért
(itthon belekerült volna vagy 5-10ezer ft-ba az alkatrész) -
tutis
addikt
ÁÁ vesszen meg a hátlap, szopattam magam az NFC-vel, erre kiderült hogy nem nyomtam vissza rendesen a hátlapot az NFC antennánál

-
tutis
addikt
válasz
viktorider
üzenetére
1.01 van rajta nekem, minden működik eddig amit néztem, hozzá nem nyúlnék...
-
tutis
addikt
NFC-t próbálta már valaki?
-
tutis
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Mixeshop. 165 dollár a teló. 32 dollár fejenként a vámmentes szállítás 2 telónál. Árfolyamtól függően 43-45ezerre jön ki összesen.
-
tutis
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
az az előzmény, de én arra gondolok amit a felső sorban látsz kövér betűtípussal, ott is kéne lennie. Alapból csak a külső sd van ott..
-
tutis
addikt
válasz
mhmpista
üzenetére
Tapasztalataim szerint pár töltési ciklusnak el kell telbi hogy normális akkufogyasztást lehessen tapasztalni. Most 38%on vagyok, nyomkodtam azért rendesen a telót. Fényképezője nagyon jó a többihez viszonyítva.
Apropó, nfc-t hogy lehet működésre bírni? Hiába kapcsolom be meg egy másik telón is, itt megáll a tudomány.. -
tutis
addikt
tényleg, van a telón kínai szoftver amit el kell távolítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bármi baja van, küldjétek vissza az eladónak. Nem tudom miben bíztok amikor itthon szétszeditek, se alkatrész nincs itthon hozzá, garit is bukod vele...
Én örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt