Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Azt írják, hogy az eddigi jó/elfogadható kamera még jobb lett.
A gyakorlat sajnos ennek az ellenkezőjét mutatja. Van valakinek saját személyes tapasztalata V3A, azaz V3Plus kamera téren? -
kazan23
aktív tag
Írnak, írnak kici emberkék mindenfélét. Valószínűleg MT6592M lesz az, 1.4/600-on. Minden jutyúbrivjúban alulról nyaldossa a 20K-t, a 26-28K helyett. Ez nekem nem annyira érdekes - (max a hc gamereknek rossz hír), de talán a fogyasztásra jótékonyabb hatással lesz a "frissebb" SoC. Ennél furcsább, hogy NFC-t mutat az antutu a részletekben, amit papíron bele sem tettek. Valamint nem megy a g-sensor, ami meg elvben kellene bele.

-
kazan23
aktív tag
MTK6592 vagy MTK6592M az új V3Plus?
Nem igazán egyértelmű... mint általában
-
kazan23
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem bántani akarom az épp bajban lévő kérdezőket, de szerteágazó alapismeretek minimálisan szükségeltetnek ahhoz, hogy ne boldogtalan fogyasztóként éljük az életünket. Ennyi erővel ezt is elvárhatnánk: mint anno egy filmben, ami húsz év után is fikció marad. Az, hogy felkapom a telefont
max komponálok, majd rányomok
és legyen a végén egy jó fotóm... elég szerény erőfeszítés.
Némi fotós alapozással hamar tudná, hogy mit is szeretne és átláthatná, hogy mit nem fog tudni megcsinálni. A jót-olcsón-gyorsan-ból legfeljebb kettőt választhatsz mondást mindenki ismeri, de a szavakat behelyettesíteni kevesen próbálják meg más aspektusban.
Ki kell próbálni pl.: fény-megvilágitási idő-zaj-bemozdul-érzékenység-zajszűrés-végeredmény-műfény szavakkal. Nem véletlenül kapta a FÉNY képezés nevet. Junkpod is kimondta az előbb, csak rövidebben. Bocs a hosszú OFF-ért -
kazan23
aktív tag
válasz
barany75
üzenetére
Nem a fehéregyensúly van eltolódva, akár szoftveresen?
Fél megoldás, de hátha segít: tedd föl mondjuk a Camera FV-5-öt és a white balance-ot állítsd át AWB-re (automatikus), vagy egyik, vagy másik műfényre. Ezek egy feltételezett alacsonyabb K-hez lövik be a színhőmérsékletet.
Persze ezt csak vakus képeknél csináld, ha vaku nélkül jó, akkor azt ne bántsd.
Hátha. -
kazan23
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és legyen a végén egy jó fotóm... elég szerény erőfeszítés.
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még?