Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
janek69
üzenetére
Egyetlen egy szoval nem fikaztam a kamerat. Dicsertem es akkor ezek szerint szorszalhasogatast csinaltok. A telefonban NEM F2.0van hanme F2.2 . Elmondtam higy gyonyoru kepet csinal. Azt irtam hogy nem olyanmint amilyennek reklamozzak. Te is ezt irtad. Akkor nem is kell votatkozni. De forgassunk ki minden szot.
RVR400: Nem kompakt kamerahozasonlitom! Azt irtam hogy meg amelle allitva is jo kepet csinal.
Egy ember aki vasarlas elott all a reklam alapjan iteli meg a telefont. Es ha szerinted ez olyan kepet csinal minta reklamon akkor nem tudok veled mit kezdeni. Nem a telefon kamerajatfikaztam. Remelem mosteljut az informacio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest