Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
mrgymisi
üzenetére
Erti ő,de te is tudod,hogy a marketing az ilyen,a nagyobbak is hazudnak,a sony meg a többi is szépíti. Ha megnézed a sony reklámját ugyanarról a kameráról az is ilyen lesz.Annyi van itt még,hogy a Sony még hozzáteszi a saját zajszűrési és képjavítási algoritmusait és ugyanez a szenzor szebb képet ad.Ha kipróbálod a better kamera progit az is jobb,mert zajszűrés van benne.Én nagyon szkeptikus voltam,hogy nem-e elkutyultak és csak elejében tettek bele sony kamerát,de meggyőztem magam,hogy ez sony,ugyanis ha bemész a /dev könyvtárba ott vigyorog az imx135 eszköz,sőt az első kamera is sony az egy imx111 ami egy 8Mpx-es kamera. Valóban lezárhatjuk azzal a dolgot,hogy ezért a pénzért ez a telefon szuper.Kamera,gorilla glass,HD kijelző,4 core és gyönyörű.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Le Mans Ultimate
- Mazda topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest