Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Van egy X230-am és nemrég vettem bele egy USB 3.0/eSATA Express Card-ot. Asmedia 1042 chip van benne. A gondom az, hogy első behelyezéskor felismerte a Windows (8.1 x64), de azóta semmi. Egyszer vagy kétszer még jelezte, hogy csatlakoztatva van a kártya és akkor rendben működött is a rákötött merevlemez, de ma például bekapcsoltam a gépet és egyáltalán nem jelzi a kártyát. Már rengetegszer kihúztam és újra betoltam, többféle illesztőprogramot is feltettem, de nem történt változás. Kipróbáltam az ajánlott PCI-E energiatakarékossági opció kilövését is (BIOS-ban és a Windows-ban is), de szintén nem lett eredménye. Én csinálok valamit rosszul vagy elképzelhető, hogy a kártya hibás?
Itt vettem.Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest