- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scream
veterán
Hali!
T440s-hez honnan tudnék venni új, magyar, backlit billt értelmes áron? Illetve az újabb T460-hoz tartozó tapipadot (és 3 gombot), hogy le tudjam ezt az egy nagy lapot cserélni?
T440s és T460 billzete kompatibilis vajon?
-
SNor
tag
Van valakinek tapasztalata, hogy 20-as szériás TP esetében intel 6205-ös wifi kártyával miként lehet életre kelteni a vezeték nélküli képernyőmegosztást W10 alatt? Win7-re volt a gyári intel WIDI alkalmazás, ami tette a dolgát. De most a beépített windowsos cucc meg azt írja, hogy már nem támogatott, az intel programját meg frissítéskor eltávolította. D'oh.
N -
tam@s
tag
Sziasztok. Intel Vga-s T400-am nem bootol, egy pillanatra felvillannak a Caps lock gombok, aztán csak a két "elektromos" jel világít, meg a Bluetooth, amíg ki nem nyomom a szemét. Akksit már kivettem pár percre, de semmi. Van valakinek ötlete? Az ultrabay hdd felpörög, azt hallani.
-
-
longwild
aktív tag
X230 gépen Win10 alatt lehet valahogy a fan profile-t állítani?
Ha jól tudom, Win7 alá volt gyári Lenovo XY szoftver, amiben ehetett hűtési profilokat állítgatni. Viszont ez a szoftver Win10 alatt elérhetetlen/nem működik.
-
-
Chaser
legenda
Igen, összességében nagyon jó töltő, nyilvan nem boltban kell venni 25e-ert egy fejjel
tartaléka raktam el egyet, sose tudni lesz-e rá szükség, ha beesne egy x220 ips-sel jo áron talon gepnek nem tiltakoznek ellene
szerk: ccfles, idővel csökken a fenyerejuk, cső cserében nem érdemes gondolkodni, komplett panel oke, de ahhoz tudni kell az aktuális fényerejét
egyebkent jah, kb 7 felé panellel szerelték, fenyerovel nem volt baj -
Sanyi.mTs
addikt
van egy x200-asom. max fényerőn kicsit halványnak érzem. ha jól rémlik 1280x800-as a felbontása.
kijelző cserétől jobb lesz a fényerő? mennyibe kerül egy ilyen művelet anyaggal és szereléssel? kit érdemes megkeresni Bp-en? -
Tim82
félisten
válasz
Chaser #88182 üzenetére
Csak a legujabbakhoz nem jó, bár fej lehet megoldás ott is. 5a-s usb sem rossz rajta.
Van hozzá olyan töltőfej, a legújabb változathoz adják is, valamikor linkeltem is azt. Feltételezem, hogy a korábbi ultraslim travel töltőkkel is működik az a fej.
A régi töltőfejet, mint opciót és az USB csatlakozót én is kifejezetten szeretem. Az utóbbi tabletet is rendesen tölt (iPad Minit és HP Touchpad-et annak idején biztosan töltöttem vele, a mostani itthoni tabletek közül a Nexus 7 és Kindle Fire HD-nak is biztosan bőven elég, a Lenovo Miix 300-ban azért nem vagyok biztos).
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #88181 üzenetére
Terfogatban, tömegben a 90wos ultra slim sem nagyobb/nehezebb sztem. A normál slim az igen. En szeretem a multit, 16os fejjel az osszes régi tpt is tölti, 19essel még a kommersz lenovokat. Csak a legujabbakhoz nem jó, bár fej lehet megoldás ott is. 5a-s usb sem rossz rajta.
Őrök kedvenc a tp feliratos régi 90es amin ps2 szerű autós töltő csati van, az nagy dög de tp feeling -
Gondwana
addikt
Van egy 90W töltőm ami nem mikiegér, hanem borotvakàbeles. Ez màr méretcsökkenés, de az igazi a gyàri 65W töltő borotvakàbellel, kisebbre gyűrhető TP-töltőt még nem làttam.
-
Lemértem a 65W-os centerpines ThinkPad töltőm súlyát (T420/430/520/530 X220/X230 stb.).
-a töltő maga kb. 160g
-a töltőkábellel együtt kb. 240g
-a gyári földelt hálózati kábellel együtt az egész kb. 340g-Az FSP twinkle-től azt írják, hogy kb. 100g töltőkábel nélkül (konnektor a töltőn van), így egy kis súly is spórolható vele.
Az NB U 65W amin van USB port is 210g (gondolom ez is töltő és hálózati kábel nélkül) emiatt súlyban nem igazán jobb mint a gyári megoldás. -
orrlyuk
aktív tag
Hello, emberek!
X301-em (a jó időnek is köszönhetően) a kikapcsolásig fűti magát, takarítani kéne, és pasztázni, de nem érzem már magamban a lelkesedést. Tudtok valakit ajánlani, akiben vakon megbízhatok?
Köszi!
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88177 üzenetére
Ezeket az a csoda utazótöltő abszolút nem tölti, amit én ajánlottam az meg 95%, hogy tölti, akkor meg nem értem hol a gond.
Sehol sincs gond, totálisan nincs köze egyiknek sem a másikhoz, már az alapfelvetést sem értettem
Amennyiben a gép árának felét hajlandó beleküldeni egy töltőbe 150 grammocskáért, hajrá
A Lenovo megoldása egy gyári, céges lomiból baromi olcsón megkapható, repcsis/autós/kamionos embereknek megváltó töltő. Vittem én is körútra univerzálisat meg vittem univerzális autósat is. Előbb-utóbb megunod a biztosíték cseréket meg a villanyászaton terjedő gerjedéseket. 15 ezer km után egészen biztosan.
-
válasz
Tikakukac #88176 üzenetére
Sonyval van gond, a Samuval van gond, Asusból pár ultrával is van gond
Ezeket az a csoda utazótöltő abszolút nem tölti, amit én ajánlottam az meg 95%, hogy tölti, akkor meg nem értem hol a gond.Szokásos mondókám: havonta essen csak be egy gép amit nem tudsz tölteni és nem kapsz mellé töltőt ügyféltől, garantálom felmarod a parkettát. Szoktuk.
A leírás alapján " X200-hoz nincs lapos/konnyu tolto?" utazó töltő töltőt kerestek, nem szervizbe mindent töltőt, így szerintm felesleges leverni ilyesmit egy utazótöltőn, hogy havonta egyszer nem jó a csingilingi notebookhozOlcsóbb, kisebb, egykábeles, több a garija, ha kell, tölt mást is, szerintem nem egyedüli üdvözítő megoldás mindenkinek a Lenovo megoldása, vannak hátrányai.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88173 üzenetére
Örülök ha vitte ezeket a TP-ket. Az újabbakkal főleg a csodapéldányokkal van gond, a Sonyval van gond, a Samuval van gond, Asusból pár ultrával is van gond meg tudja a tök mivel van még gond. Nem tölti rendesen, lekapcsol 10% után és ledobja, fel sem ismeri és egyebek.
Szokásos mondókám: havonta essen csak be egy gép amit nem tudsz tölteni és nem kapsz mellé töltőt ügyféltől, garantálom felmarod a parkettát. Szoktuk.
Utazótöltőt meg csak használtan, fentebb keresel lemértem, mert nekem is van. 30 gramm a diffi ha az autós részét nem cipeled. Ha azt megérzed, mester fokozaton vagy.
-
válasz
donjohnson #88174 üzenetére
Nem csak én mondom, hogy tetszik és ha nagyon muszáj, más gépeket is tölt. A nagyobb verziókon meg mindenféle hókuszpókusz nélkül van USB.
És 3 év garisak. -
válasz
Tikakukac #88172 üzenetére
X301, X61, X230, X220, T420, T400s mind hibátlanul ment vele, nem értem hogy nem töltené bármelyik másikat.
Cégnél is van jópár embernek, a teljes spektrumot tölti mindenkinél.Nekem is volt ilyen Lenovo-s utazótöltő, jó drága volt, az autós részét nem használtam, se az USB-t soha, ellenben nem praktikus a sok kábelével és jó nehéz cucc.
-
Tikakukac
titán
válasz
Kalandor #88171 üzenetére
AC/DC eleve ad szivarost is és egy USB-t pluszban dedikáltan, plusz nem 1-2 gép nézett már boci szemekkel az univerzális töltőkre az elmúlt években. Nem tizenropis hanem jóval drágább szettekből is. Nem véletlen tartok itthon meg tartunk bent is minden töltőből egy gyárit a szervizpulton.
-
válasz
donjohnson #88089 üzenetére
FSP Twinkle-t hogyhogy nem ajánljátok? Olcsóbb, kisebb meg praktikusabb mint ez.
Én évek óta használom. -
mmcc02
tag
válasz
azbest #88161 üzenetére
Szia!
Sajnos nem igazán találtam tapasztalatokat.
Gondolom akkor a 440/540 is hasonlóan viselkedik magasabb TDP-jű i7-tel. Ha meg throttlingol, akkor semmit sem csináltam az upgrade-del. Ha még töltőt is kell cserélni, és úgy sem lesz tuti, akkor inkább nem foglalkozom a témával, inkább majd cserélem az egész notit. Vagy vadászok 4702mq-t, azzal elvileg kell működjön
Köszi!
-
-
válasz
Chaser #88164 üzenetére
Ez így van, az X220 vs. X230-nál is.
-A régi kiadású 6 cellás akku az X220-hoz a 29+ jelű, ami tökéletesen működik X220 gépekben de X230-ban egy (ellenőrző chip) hiánya miatt nem tölthető. (be lehet tenni a gépbe, de csak merülni fog)
-A 6 cellás akku az X230-hoz a 44+ jelű ami már fel van szerelve ezzel a chippel és működik / tölthető X220-ban és X230-ban is. -
scream
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a sok infót, akkor azt a példányt hagyom és nézelődök tovább.
-
azbest
félisten
Lehet ez a lenovo power manger műve is.
Amikor utángyártott akkut használtam t61-ben, akkor is letiltotta a töltést. De gépet kikapcsolva ment. Leszedtem a power managert és az alap win is töltötte. Meg linux is.
Csak ezért gondolom, mert ha szoftver nélkül tölt, akkor lehet szoftver a hunyó.
Más kérdés, hogy az utángyártott elektornikája tényleg nem volt olyan jó, mint az eredeti, mert az önkisülést nem érzékelte, így több hét dokkolóban hagyás után volt meglepetés, hogy 10 perc után lemerült. Persze feltöltés után tudta a kapacitást, csak buta volt az elektronika.
-
azbest
félisten
válasz
mmcc02 #88145 üzenetére
Ehhez kellene találni máshol tapasztalatokat, hogy elfogad-e más procit. Nekem T430-cal van ilyen jellegű tapasztalatom.
A magasabb tdp azt jelentheti, hogy terhelve throttlingol, visszavesz a teljesítményéből, megelőzve a túlmelegedést. Főleg turbo esetén fordulhat elő.
4 magos procival lehet minimul 90W táp kell. Esetleg azzal szerelt gép leírásánál lehet erről infót találni. A T430 egyáltalán nem tölt 65W-os töltővel, ha bármilyen 4 magost teszünk bele. Gondolom alapból tiltja a bios. -
adika4444
addikt
Hali!
TP X230 milyen HP 2570P-hez és Dell 6230-hoz képest?
Akinek ilyenje van mennyire vált be neki?
Hűtése mennyire zajong? Mi az a tartomány ahol kikapcsol? Akku és töltés esetén is képes kikapcsolni? Levegőt a billentyűzetből szívja? Háza milyen a fennt említett kettőhöz képest?
Köszi! -
-
-
scream
veterán
Hali!
Jött egy ajánlat X230-ra, de ezt írja:
"1 apró hibája van. A töltő nem jó szerintem mert csak akkor tölti az akut ha ki van kapcsolva. De aksi nélkül és aksival is veszi a töltést tehát megy a gép. De csak akkor tölti vissza az aksit ha ki van kapcsolva. Voltam vele szervízben és ott mondták hogy töltő cserés."
Ezt valaki tudja nekem validálni, hogy egy töltő csere megoldja ezt és mondjuk nem az alaplap/alaplapi csatlakozó rossz?
-
Chaser
legenda
válasz
Bluesummers #88146 üzenetére
Garnal elvileg ott a típus, lenovot már rég neztem, hpnal soknal már beleirtak a max javítási időtartamot is amit garantálnak, ez mind annak fuggvenye h vette meg a nagyker vagy közvetlenül a ceg
-
viskund
csendes tag
válasz
Tikakukac #88148 üzenetére
Nagyszerű! newmoonlight pont téged javasolt a helyzet orvoslására.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Privátban akkor kereshetlek a javítás/csere menetéről?
Köszi
-
viskund
csendes tag
Jó estét! Segítséget szeretnék kérni.
X220 a képen látható csúfságot műveli. Kijelző csere? Amennyiben igen, IPS-re lehet-e váltani a jelenlegi TN helyett?Köszönöm
X220 -
Üdv Mindenkinek! Rég nem jártam errefelé. Lenne egy kérdésem, mert mostani tapasztalataim alapján IBM Hungary Kft.-nél még mindig lehet garanciáztatni, de itt a listában nem találom.
http://shop.lenovo.com/hu/hu/services-warranty/
Láttam kettő embert (egyik, másik) ők nem elégedettek, én viszont maximálisan, hasonlóan DELL szervizhez.
Hogy működik Magyarországon a Lenovo ThinkPad garancia ügyintézés? Szériaszám elég most is? (van amúgy saját névre szóló számlám)
Köszönöm!update: Itt is pickup and return-ként működik a dolog?
-
mmcc02
tag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad L540-es notim, jelenleg egy i5-4200M procival, nincs dedikált GPU (20AUS1UT00). Ezt upgrade-elném valami 4magos i7-re. Ahogy nézem, csak a 4702MQ-val szerelték gyárilag.
Ami még szóba jönne: 4700MQ, 4710MQ, 4712MQ, 4800MQ, a többieknek, ahogy nézem, eléggé elszáll az ára.
Sajnos 4702MQ-ból eléggé szűk a választék, talán ha a hasonló procikat is bevenném a keresésbe, esetleg lenne, amiből válogatni.
Ami miatt nem mertem eddig belevágni:
1. A BIOS hogy reagál egy olyan procira, ami gyárilag nem volt a gépben?
2. TDP. Az összes gyári processzor 37W-os TDP-jű, a 4702MQ is. Ezen és a 4712MQ-n kívül az összes többi 47W-os.
A hűtés és a tápellátás bírná egyáltalán a nagyobb TDP-jű procit? Fog throttlingolni vagy visszavenni a turbo órajelből? Terhelés alatt most 70-75 fokig megy fel; egy 65W-os töltőt adtak a notihoz.Sajnos próbálgatni nincs lehetőségem
Köszönöm!
-
Koczó93
őstag
A napokban csinált érdekes dolgokat. Mintha nem is alvó móddal lenne összefüggésben a wifi hiba. Azt figyeltem meg hogy a gép mozgatása közben(elég neki ha odébb rakom pl) megy el a wifi. Viszont volt hogy egy idő után vissza is jött. Ma szétkaptam, megmozgattam a kártyát benne, meg a pár kis vezetéket amik a kártyára vannak csatlakoztatva. Közben bekapcsoltam és figyeltem a wifit. Amikor egy picit mozdítottam a kártyán eltünt a wifi, ha az ellenkező irányba mozdítottam visszajött. Mintha valami érintkezési baja lenne. Azóta összeraktam és megy, és alvó módból felébresztve is van wifi, remélem így is marad
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #88139 üzenetére
Ebbe HDD-t nem lehet tenni, M.2 SSD-t eszi csak. Most egy picit jobb a helyzet, de nagyon nem olyan pattogós, mint amilyennek lennie kéne.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Valami elromolhat a dobozában 2-3 hét állás után, miatt? Thinkpad Helix 2 állt (kikapcsolva) 15-20napot a dobozában. Ma bekapcsoltam és mindent, de mindent 5x-10x annyi idő alatt csinál meg. De még a Lenovo bootképernyő is hosszú percekbe telik. Mi a franc lehet ezzel a szarral??
SSD nem lehet, mert akkor csak a boot menne nehezen a Lenovo képernyőtől a rendszer indulásáig. De mondom, még a Lenovo képernyő is vagy fél óra
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #88135 üzenetére
T500 és W500 Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésző)
A másik oldaláról is feltehetnél fotót, hátha az jobban nyomra vezet.
-
Hali! Hegesztek egy T500-at (alaplapi rollcaga torott, azt cserelem benne masikra), valakinek valami otlet, hogy ez honnan eshetett ki, s micsoda? Nem merem nelkule osszerakni
Itt rendes gepen net sincs, az en laposomon meg nincs HMM, pedig ugy emlekeztem :l -
pippin12
tag
Üdv X220 ba 9.5 mm es hdd belemegy?
-
-
dugo_
veterán
válasz
FoxiestFox #88129 üzenetére
Nem. Teljesen más az egész.
-
T61p kijelzőrollcage nem csereszabatos a T500-éval, igaz?
-
fungi
aktív tag
válasz
Koczó93 #88127 üzenetére
Talán nálam okosabbak tudják majd hogy lehet-e a hardveres hiba, mindenesetre a Windowst ki kéne a ccleanerrel takarítani, /hibakeresés és javítás is, persze mentéssel/- láttam már T420-on wifit teljesen eltűnni, és ccleaner után megint működni, de lehet más is nyilván. Csak fura hogy indításkor mindig jó, ezért gyanús a Windows. Melyik driver van fent?-Eszközkezelő megmondja....
-
Koczó93
őstag
Bocsi a dupláért, de lekéstem a szerkesztést
Megint elment a wifi és az eszközkezelőből el is tünik a kártya mintha nem is lenne benne
-
Koczó93
őstag
Nekem is 5300as. Azt kéne kiderítenem hogy hardveres vagy szoftveres a gond. Sajnos nem vagyok olyan nagy guru. bízom benne hogy szoftveres. Az eszközkezelőben nem tudom hogy mit mutat amikor éppen nem üzemel de majd ránézek ha újból produkálja. De mostanában elkezdett furcsa dolgokat csinálni a gép, egyik ez a wifi gond és nem mindig megy alvóba, vagy legalábbis nem áll le a ventillátor, világítanak a ledek, csak elsötétül a képernyő. Ilyenkor nem reagál semmire csak ha hosszan nyomom a bekapcs gombot.
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #88124 üzenetére
Lehet, érdemes volna más drivert nézni, előtte BIOS-t alaphelyzetbe tenni, ccleaner tisztítót, hibakeresőt ráengedni, végül persze ha másik oprendszerrel is csinálja akkor nem tudom,-/szerezni másik kártyát?/
-
-
kraftxld
félisten
válasz
donjohnson #88120 üzenetére
A repcsin jött mellettem
Céges, aztán persze itt rottyan meg, igaz leginkább csak a gyerek tolta a youtube-ot rajta, én T420-al nyomom.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #88120 üzenetére
Most egy E6430-al szopókáztam be, az Dán volt és bizony garizáshoz kértek már első alkalomra is minden papírt és teljes honosítást. Meg kellett seftelni a dolgot. Agyrém. Csoda, TP-k még ennyire lazán átmennek a dolgokon.
-
diolacika
újonc
Üdv.Segítséget kérnék.Van egy Lenovo laptopom SK Hynix HMT351S6EFR8A-PB NO AA 4GB memóriával.
2RX8 PC3L 12800S 11 12 F3. Tudja valaki mi a különbség ezzel: 1RX8 .....B4 végűvel?Köszönöm a választ -
Koczó93
őstag
Sikerült, reprodukálni a hibát. Ma alvóba tettem és fél óra múlva amikor bekapcsoltam megint nem volt wifi. Fn+F5-re előjön egy kis ablak ahol tudom kapcsolgatni az airplane módot, bt-t és a wifit, de amikor eltünik a wifi itt sem mutatja, mintha nem is lenne kártya a gépben. Újraindítottam és azóta jó.. Nem értem mi az oka.
-
válasz
kraftxld #88106 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy kijönnek-e érte, hogy milyen típusú garancia van a gépen (a sorozatszám beírásával ellenőrizhető a gar. típusa):
-carry in warranty (itt az ügyfél feladata a gép eljuttatása a szervizbe)
-onsite warranty (itt a Lenovo-nak kell a helyszínen szolgáltatást nyújtania) -
kraftxld
félisten
Lenovo X1 Carbon Gen1, bekapcsoláskor fehér a képernyő, és semmi se történik, a wifi meg a hdd villog, gondolom élet van, csak a kép nem megy. [link]
100%, hogy garis ügy lesz.
Ezek közül a szervízek közül melyik a legnormálisabb? [link]
Külföldi gép, számla nincs. Most nekem ezzel fel kell bümbizzek pestre? Vagy kijönnek Szegedre megcsinálni? -
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Van egy X200 notebookom. Mostanában néha elmegy a wifi. Általában akkor amikor alvó módból van felébresztve de nem mindig ilyenkor. Nem világít a wifi led sem. A kapcsolót hiába húzom el a gép oldalán csak a BT-t jelzi. Ha újra indítom a gépet megoldódik és működik a wifi. Szoftveres vagy haldoklik benne valami? Win7 fut rajta.
Köszi előre is -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
A szokásos, öregecske R61i-m miatt írok. Az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy ha újraindítom bármilyen okból, akkor a Windows 10 boot animációja 1 másodpercen belül megáll (a körbe kergetőző pöttyökre gondolok). Ugyan ez Linux esetén is: a Mint lépkedő pöttyei is befagynak. A bekapcsoló hosszú nyomásával természetesen kikapcsol. Ha várok 5-10 percet, akkor rendben elindul. Hideg indításnál szintén minden oké.
Egyértelmű számomra, hogy valamilyen melegedési probléma lehet a háttérben, de nem teljesen értem. Utángyártott venti teszi a dolgát a CPU felett, kb 4-5 hónapja lett cserélve. Hallom, hogy megy, pörög, nyomja a levegőt. A nyári meleg hónapokra tekintettel kapott a gép egy állványt, amibe van beépített venti is, ami alulról hűti. Korábban valóban érezhető volt erős melegedés, de ez ma már egyáltalán nem tapasztalható.
Kb 2 hónapja kapott SSD-t, illetve Tim82 tanácsára a BIOS-t is frissítettem, hogy kapjon sata2 támogatást (elnézést, nem emlékszem, hogy mi a neve a BIOS-nak, de szerintem tudjátok, hogy miről beszélek). Előtte is voltak gondok melegedéssel, amikor a ventije megadta magát. Akkor még mielőtt az op. rendszer kezdene éledni, sípolások mellett adta tudtomra, hogy "fan error". Most ilyen nincsen.
Tanácsokat várok, mi tévő lehetek? Azon túl, hogy cseréljem le.
Egyébként nincs bajom a géppel, amire kell, arra tökéletes, főleg mióta SSD van benne.
Köszönöm szépen!
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest