- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy egy T430-ért, 408 € mennyire sok?
(I5 proci, 16 Gb ram, 240 SSD, HD+, egy év gar, "A" állapot)Sajnos a német árak mindig drágábbak...
-
Grafirka
őstag
Sziasztok.
T420TP mennyire kompatibilis Win10 oprendszerrel? Driverek , wifi , power manager , led vilagitas, webcam, bluetooth , brightness es hangero lepcsok mukodnek ?
Napi rendszeresseggel munkara (is) hasznalom jo lenne tudni mire szamithatok. -
azbest
félisten
válasz
papeti01 #90893 üzenetére
~10 % mivel kb annyival nagyobb az i7 órajele, mindkettő 2 mag 4 szálas, esetleg néhány speciális esetben kicsit több a nagyobb cache miatt.
Én i7-3720qm-et tettem be, de itt azért komoly terhelés alatt a hűtés határait feszegeti ez a 2x akkora proci (4 mag 8 szál). Nvidiásba nem is érdemes. Valamint legalább 90W táp kell 4 magoshoz, 65W-ost nem fogadja el az ilyen proci mellett. -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy a lenovo t430-ban megtalálható Intel Core i5 Mobile 3320M - 2600MHz processzor és a Intel® Core™ i7 3520M 2.90 GHz között mekkora a teljesítménybeli különbség?
Köszi
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90890 üzenetére
vagy 230-as flex,még gondolkodom rajta
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90888 üzenetére
közben rájöttem,a caddy kb 1mm-el hosszabb mint kellene,igy nem pattanik be a helyére rendesen,magyarán nem jó a notiba
-
Aethelstone
addikt
-
juve600
nagyúr
üdv
Lenovo T530
ssd a hdd helyén, caddy-be tettem a hdd-t de nem látja se a bios,se lemezkezelő a windowsban
mi lehet a problém ? -
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #90882 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
donjohnson #90880 üzenetére
hp 8470p biosban lehetett állitani
-
donjohnson
addikt
válasz
juve600 #90879 üzenetére
szia,
a ventit a cpu hőmérsékletének függvényében tudod szabályozni, de bios-ban nem is lehet, hanem külső windows-os program kell hozzá.
tpfancontrol-nak hívják: tpfc_v062.zip -
papeti01
senior tag
Létezik T530 négy magos procival, vagy ez elírás?
[link] -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
a T530-ban mindig van Thinklight, vagy ha nem írják, akkor létezik oloyan modell is amiben nincs?
-
Tikakukac
titán
válasz
Orionhilles #90873 üzenetére
Ha találsz helyet ahol bontanak panelt és takarítanak olcsóbban, mint egy új panel, akkor ott érdemes próbálkozni. Új panel és ez eladva esélyesen gazdaságosabb.
-
Orionhilles
senior tag
Valakinek valami ötlete?
Nem érte semmi vészes dolog, táskában, bélelt tokban volt cipelve, mitől vált ilyenné?
Esetleg valami tipp, hogy hogyan is lehetne javítani? Kijelzőt nem szívesen cserélnék, ha nem muszáj.Válaszokat előre is köszönöm!
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #90870 üzenetére
Persze, ezek a Thinkpadok ilyenek, elég hamar fényesre kopik a billentyű, nekem is már világít pár ponton, pedig nem gépeltem rajta sokat. Az asztali gép, amit szénné püföltem évek alatt, semmi nem látszik.....
A régi notim is sokkal jobban bírta...Igen, ismerem... Aprón sokan akarnak új kütyüt kapni lealkudott, piac legalja áron. Aztán persze, ha a használt gépen van egy hajszálkarc, akkor fel van háborodva. Hát legyen. Ilyenkor sok sikert szoktam kívánni a karcmentes használt termék felkutatásához!
(#90871) bigrock: Nekem nincs ezzel bajom. Ez is egy döntés, mennyire vigyázol, vagy egyáltalán mennyire tudsz vigyázni rá. Csak azt írtam le, hogy azért nem törvényszerű, hogy egy gép, amit használnak, így nézzen ki.
-
bigrock
addikt
Sajnos, nem bankban, dokkolón használom... Próbálok rá vigyázni, de ipari környezetben megy napi 2-3 órát, úgyhogy kapja rendesen az igét
A belseje szerencsére rendben van, csak az ügyfél elé ciki kiülni egy ilyen lestrapált külsővel. Majd ragasztok rá Nófíer-es, meg Spongyabob-os matricákat -
Tikakukac
titán
Tesóm annyit gépel, hogy 1,5 év alatt egy tök új T400 billzetet totálisan fényesre koptatott. Anyám dettó.
A majdnem új és a makulátlan között az a diffi, hogy lecserélsz minden kívül, mert kis karcot nem javítasz sehogy, ha meg van egy kis karc az nem makulátlan. Aprón is mindig megy erről a vita és tök jogosan. Mikor dolgok törve vannak meg kopva és hasonlók az nem makulátlan azt úgy hívják, hogy sok tízezer forintnyi műanyag elem cseréje
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #90868 üzenetére
Én megveszem, használom, nem foglalkozok vele. De közben amennyire tudok, vigyázok rá, így nagyon sokáig szép marad. A netbookom is 5 év használat alatt, miközben évekig napi használatban is volt, terepen is, megnézhetted volna, kinézetre majdnem mint az új.
Persze, ki lett törve az akksitartó belső rögzítő, meg volt kis kopás a tapipadon, kis foltosodás a kijelzőn, de amúgy semmi... -
Tikakukac
titán
Ne izzadj, ne legyenek véletlenek, ne koptass, ne történjen semmi ami eltér az ideális egyensúlytól. Na akkor lehet elverni egy tonna pénzt gyönyörű gépekre. Egyéb esetben az történik amit anno tételesen írtam. 1-2 év és kopik a billzet, hopika, csere. Palmrest, csere. Beüti a bezelbe a billzet felső részét a hajtogatás, csere. Asztalon maradt valami, rátetted a gépet véletlen és megkarcolta, csere.
Szép is ez a vonulat, én már kifizettem a pénzt az okulásra
-
Tikakukac
titán
-
cadeyrn
aktív tag
na, lassan visszatérek az élők közé és nyugdíjazom az X200-at (meghalt benne a CoreStore, és mivel nem lehet kapni, nem nagyon van más lehetőségem, mint nézni mást.)
A terv:
- ~alap x250
- kijelző upgrade vagy 00HM111 -re vagy 00HM745 -re
- 128 GB M.2 2240 SSD a modem helyére
- 9.5mm 1TB vinyó az alap hdd/ssd helyéreKérdés: van bármi, amit tudnom kell, mielőtt belevágok? Komolyabb szívások, kábel problémák (anno x201 ugye kétféle szalagkábellel létezett), m.2 limitek biosban?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bigrock #90858 üzenetére
Bakker
Más: nem lenne jó szerintetek összeszedni egy listába, hogy milyen hdd, ssd, ram stb működik melyik Thinkpadben és melyik nem, vagy melyikkel vannak gondok? Így ha valaki keres pl ssd-t, csak átnézné a listát és megvenné ami másnál már tuti bevált. Vagy nincs ennek semmi értelme? Csak azért gondoltam erre, mert olvastam itt párszor már, hogy bizonyos ssd-k néhány típusban nem működnek jól, meg most egy ram-al én is megszívtam, elvileg teljesen kompatibilis a gépembe, mégis vacakol, pedig nincs semmi baja, le volt tesztelve, meg egy dell notiban azóta is remekül teljesít...
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #90854 üzenetére
Ha böngészéshez zavaróan lassú akkor a makulátlan burkolat alatt megromlott a torta. A problémát kell megoldani ami akkor vagy az SSD-vel van vagy a rendszerrel kisebb esetben valami egyéb hardver.
Nem az e megoldás, hogy mindenbe 4 magos procit rakunk meg i7-el veszünk mindent, amiben órajel van. Le kell sajnos ülni és megkeresni a hibát és örülni, hogy nem került vagyonba, nem kazánházon gépelünk és akksi idő is akad.
-
Pubszon
veterán
válasz
Ahogy Francia91 is írta, ott valami egyedi gond van. Nekem is T420 van i5-el és a böngészés olyan mint az asztali gépemen.
Nekem még SSD nincs, mondjuk 8GB RAM van benne.
Nézd meg valami nem e terheli a CPU-t. Nekem most böngészés közbe 45C fok a CPU. -
Francia91
veterán
válasz
Volt nekem ugyanilyen i5-ösöm, csak egy HP 8560W-ben, szélvész volt SSD-vel. Nem a procival lesz ott probléma.
Visszaemlékezve volt itt szó T420 4 magosításáról, de azthiszem, másik hűtő kell hozgá, na meg egy QM-es i7-est sem filléres dolog szerezni... De nem az i5-ös miatt lassú szerintem -
Sziasztok!
T420-as notebook (makulátlan állapot) itt áll előttem. Böngészéshez is már zavaróan lassú. Teljesítményén lehetne javítani 4 magos i7-es procival? Valaki tesztelte már, alapjáraton milyen hőfokokat generál? Esetleg maximum hőfokon? Ennek a ThinkPadnak sikerült a legjobban a klaviatúrája, nem akarom eladni.
Most egy i5-2520m-es processzor van benne. SSD természetesen szintén adott.
Köszönöm! -
all6atos
tag
válasz
Francia91 #90849 üzenetére
Érdekes dolgok ezek, én m4600-ra meg w530-ra látok rá. M6xxx-et még nem láttam közelről, de képről saccra a radiátorok meg a ventik kb. ua tudhatják, miközben 2860QM/k2000m kombót <~80/60 fokon tartja tartósan (>20p) Prime(8t) + Furmark alatt is, pici turbóval.
W530-nál egyébként egyértelműen hangosabb, legalábbis rendes terhelés alatt. Pongyolán fogalmazva jó széles, testes áramlási zajt produkál,miközben komolyabbak a hőleadó felületek, és nem csak hogy 2 venti van benne, de mind2 testesebb darab, nem sima szélkergetők. Plusz levegőhöz is sokkal könnyebben jut, a ventik alatt elég szita a gép. A teljesítmény ott van, csak akkusztikailag kérdéses.
De, legalább nincs zavaró harmonikus, mint a w530-nál a ~2-3 kHz, és a CPU se 100 fok fél perc után (igaz cserébe tartósan ~max turbó van). Fura, hogy a W530 a GPU-t viszont tudja tartani ~70 fokon, miközben egy körön vannak.
A Dell hűtőkapacitása ott is megmutatkozik, hogy hétköznapi terhelésre sokkal nagyobb időállandóval reagál, és akkor se száll el, akad ki. Pl. netezés közbeni impulzus jellegű terheléseknél jó ideig semmi, majd alacsony fordulaton fúj ~5mp-et, aztan megint fel perc csönd. E közben a W530 mindenre felpörög, turbó nélkül is (hűtő, paszta elvileg rendben).
-
Madara-san
aktív tag
Sziasztok,
Az normális, hogy az X201s 1440x900-as képernyője csak 50Hz képfrissítési módot enged kiválasztani?
Egyébként olvasgattam a topikban, hogy a Hotkey és a Power Management driver bugos, a Hotkey-ből meg is találtam a legfrissebb, működő verziót, de a Power Management hibáiról nem találtam infót. Ott mi a "baj" a legfrissebb változattal?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
zonusz #90844 üzenetére
Valamelyik kinti fórumot kéne pöckölni ezzel, ott azért nyesnek gépeket gyakran.
Egy random diagnosztikai progi esélyesen megmondja melyik van a gépben, ha nem, akkor ki kell bontani, az mindig bevált eddig.
Én mondjuk nem vagyok abban biztos, hogy kétféle vezérléssel tolnak ki 1 gépet.
-
zonusz
aktív tag
Üdv!
Igaz-e, hogy az X1 Carbon kétféle kijelzővel - Panasonic, LG - kapható és a Panasonic PWM-es, míg az LG mentes. Amennyiben ez így van, honnan lehet megtudni, hogy melyikkel van szerelve az adott darab? Minden egyébben erőnyerő lenne nálam, de a villódzás nekem nem barátom, és erre már elég magas fényerőnél is panaszkodnak a tulajok a fórumokon.Köszönöm. -
Pubszon
veterán
Gyárilag jött ki vele, úgyhogy szerintem lehet. Esetleg még kábelt is kell cserélni.
De majd egy jobban hozzáértő megmondja. -
fungi
aktív tag
Üdvözlet, kérdezném hogy a T520 simán upgradelhető FHD panellel?
-
Francia91
veterán
válasz
buherka #90832 üzenetére
Bár lehet, hogy a nagyobb ház miatt, de nekem pl a Precision M6600-as tényleg halk, játék alatt is közepes fordulatra pörögnek fel a ventik. Core i7 2720QM és Quadro 3000M van a gépemben, film alatt pl tök néma, 3D renderelés és játék alatt sem tudtam fullra járatni a ventiket, csak FurMark és Prime95 együttes terhelésével sikerült
Bár én meg is fogadtam az EliteBook 8560W után, hogy WorkStation-ból csak 17,3-as, mert 15,6-os házban tényleg használható hardvert nem lehet lehűteni. Az M6600 hozza azt a szintet, amit elvárok, és azzal a hardverrel, ami már teljes mértékben tudja azt, amire szükségem van
Az i7 2720QM Turbo boost nélkül 70 fokig, Turbo boost-ot bekapcsolva 84 fokig melegszik (de nem szoktam bekapcsolni, nem éreztem még szükségét, mert pl a videokonvertálást is rohadt gyorsan megcsinálja a CUDA támogatás miatt), a Quadro 3000M pedig még nem melegedett 66 fok fölé. Közepes ventifordulat mellett.... -
Tikakukac
titán
válasz
buherka #90832 üzenetére
Ha megrendeled a géphez tartozó VGA-t és nem stimmel és nem megy bele, hackelhetni kell, ott brutális probléma van. Legalábbis kolléga ritkán mondd olyat, hogy megjött az adott típushoz tartozó lap/kari/burkolat és nem stimmel
Többi meg hát ez van helyzet. Én tudok olyat akinek 15 fős TP flottából 12 már romosra volt garizva, na őt 1 géppel nem tudnád meggyőzni
AxBattler: Annyira nem érdekes, minden olyan sorozat ami rosszul sikerül így fest. Van akinek megy, van akinek nem. Amik leginkább mennek ott nincs érdekesség, azok mennek. Ezy.
-
buherka
addikt
válasz
papeti01 #90789 üzenetére
Én Precision M4700-al kapcsolatban tudok neked tapasztalatot mondani.
Másfél év alatt...
1. Ventilátor csere
2. USB panel csere
3. Kijelző csere.4 magos procim volt benne 3740QM és FirePro M4000-es VGA...kurva hangos a gép. Dupla venti ide vagy oda, szerintem mocskosul zajosak ezek a gépek. Ha kicsit megkergettem, asszony már nem tudott aludni mellettem.
Kevésnek tartom a hőleadó felületet. Ez lófing úgy ahogy van...Szép nagy erős alu-magnézium ház. Könnyen szerelhető ez igaz. De nagyon súlyos kis darabok ezek. Ha töltőt is cipelni kell 4-5 kilós teherrel simán számolhatsz. Maga a gép 4 kilót veri. Ez egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Akkora töltő van hozzá mint egy féltégla. 180W-os.
Ha használni akarod a pöcökegeret, akkor a DELL az egy nulla sajnos a ThinkPad-hoz képest.
Lehet hogy cserélhető a DELL-ben a VGA, mert sokan ezzel dobálóznak, hogy huhhh...de jó. Aha...amikor szépen megrendeled és nem illeszkedik bele, akkor jön a nagy pofára esés, meg nem ad képet stb, mert nem támogatja a BIOS...aztán lehet hack-elni. stb Ez nem asztali gép sajna. Arról nem is beszélve hogy rohadt drágák az MXM VGA-k.
Nálam sajna már a DELL nem befutó...maradok a ThinkPad-nál.
W541-et nyúzok most és lehet sokan fikázzák, de ezzel semmi rossz tapasztalatom nincs. Úgy jó ahogy van. -
ToBeY
nagyúr
Mire jó ez a NVIDIA Optimus Display Driver?L440 esetében erre nekem szükségem van win10 alatt?
Úgy látom,hogy Intel graphics 4600 integrált vga van notiban -
Csepi95
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #90825 üzenetére
Igen, pontosan. Mindenképpen ezt a lépést tedd meg egy új akkumulátor beszerzése előtt
-
Csepi95
csendes tag
válasz
Pistiboy88 #90823 üzenetére
Először is milyen akkumulátor van benne jelenleg? Cella gyártója, ciklus?
Próbáltad már a gauge resetet? Ez jelentősen feljavíthatja az akkumulátor időtartamát. -
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Van egy t410 - em. Akkut szeretnék bele venni, vagy 6 vagy 9 cellásat. Tudtok ajánlani valami jót. Az eredeti már kezd tönkremenni. Igaz még másfél két órát elmegy, de nekem az sokszor kevés.
Kösz -
azbest
félisten
válasz
aDamker #90820 üzenetére
a neten úgy olvasni, hogy wwan slot is lehet m.2 és opcionálisan az akku alatt is lehet egy slot m.2-nek, a kisebbik M.2 2242 méretben. [link] ez msatát hekkel be adapterrel, [link]
A 440s és 450s-nél is hallani ilyesmit. Mondjuk az akku alá forró ssd-t nem biztos, hogy jó ötlet tenni. A meleg től hamar tönkremehet az akku.Plusz, mintha régebben ilyesmi kapcsán arról is lehetett volna olvasni, hogy ezekben a gépekben hajlamos túlmelegedni az ilyen ssd a slotokban, ami megbízhatatlanságot okoz. Olyasmit is írnak, hogy egy oldalas a slot, bármit is jelentsen. (lehet csak vastagabb, mivel alul is van a kártyán alkatrész)
-
Pubszon
veterán
válasz
aDamker #90820 üzenetére
Ez elég hitelesnek tűnik, nézd meg, de nem tudok róla semmit, csak most találtam.
-
aDamker
aktív tag
válasz
aDamker #90772 üzenetére
Erre senki nem tudja a megoldást?
Sziasztok,
Kis szakertoi segitseget kernek. Egy T440s-el szemezek, de tobb videot, reviewt, kepet megvizsgalva nem tudom a megoldast. A lenyeg, hogy vmelyikben mintha lenne M.2 port amibe rakhato SSD, de vhol meg azt irjak hogy abban a WWAN adapter van. Viszont 3dik verzio amit lattam meg hogy a belso akksi alatt is van egy M.2 port. Mi az igazsag?
Koszi -
Adrian Mole
senior tag
Sziasztok!
Kérdéseim egy T420i, Win7 64 gép miatt:
1. A battery indicator a fedélen, ha ráillesztem a 220-ra, villan 3 rövidet, egy hosszút, egy rövidet. Ilyen kódot nem találtam a manuálban. Mi lehet? Velem kommunikál? Valami hiba?
2. Fekete képernyős Win indulásom esik be egy ideje (azaz fekete grafikus képernyő, egérkurzorral), van, hogy harmadjára már rendesen indul, de van, hogy ezredikre sem. Egy Win Update visszaállítási pontot visszahozva sikerül néha ezen túllépnem, de frusztrál, hogy egy fél napot elegerészek a gép munkára bírásával. Egy Win frissítés tehetett be neki, de csak egy tipp, a rendszervisszaállítás utal erre. Hogyan tudnám újratelepítés nélkül ezt megoldani? -
válasz
donjohnson #90814 üzenetére
Már megvolt, ne nézz már totál núbnak.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #90813 üzenetére
telepítsd fel megint, aztán töröld le megint.
lehet, hogy valami megmaradt még belőle. -
Ez mitől lehet?
A gépen csak Win telepítés után (hónapokkal ezelőtt) volt System Update, amíg megkerestettem vele a szükséges motyókat, majd uninstalláltam szabályosan.
Viszont olykor azóta is feltűnik ebben a menüben, friss dátummal, de törölhetetlenül. Mappája üres, registryben nyomát sem leltem. Csak a CCleaner látja, a Windows telepítés/törlés menüje nem. -
Pubszon
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
Aethelstone #90804 üzenetére
Én csak arról a területről tudok gyakorlati tapasztalatot meríteni, ahol én dolgozok. A programozáshoz nem értek (csak a CNC programozáshoz
), azt nem tudom, hogy milyen erőforrásigénye van
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #90805 üzenetére
T430-cal inkább ne harcolja végig senki, tekintve, hogy milyen procedúra kell ott whitelist-mentes BIOS-hoz... T420-on még oké a történet, csak PIN-eket kell ragasztgatni (valamelyik hozzászólásomban megvan, hogy melyeket) és az Intel 7260AC BT-jét le kell tiltani.
matyi012345: szerencsés vagy, az én X201-em nem volt igazán halk (legalábbis az X200-hoz, az elődmodelljéhez képest). Én nem zavartatnám magam attól, hogy SATA III az az SSD, SATA II-n is jó gyors lesz.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
matyi012345 #90806 üzenetére
Igaz nekem nem x201 van, hanem t520 meg t420, de azoknak is hihetetlenül jónak tűnt a hűtése nekem is az elején, most már megszoktam. Sima netezgetéssel kikapcsolt ventivel sem melegszik túl általában akkor sem, ha paplannal lefullasztom
. Ez a régebbi konzumer noteszeimmel elképzelhetetlen volt... thinkpadeknél gondolom a rollcage sokat segít, vagy nem tom...
-
matyi012345
őstag
Újabb kérdésem volna:
Érdemes egy TP X201-be [ilyen] SSD-t tenni? Ebben úgy tudom csak SATA II van. Az asztali gépemben egy ilyen SSD van és elégedett vagyok vele, de abban van SATA III csatlakozó. Ki tudnám benne használni, vagy egyáltalán jó lenne bele?
Másik, hogy a hűtése az eddig laptopjaimhoz képest feltűnően jó, már-már kissé hihetetlen. Nem lehet, hogy vissza van véve a procim teljesítménye? I5 520m van benne. Több órás használat után is csak a hűtő körül érzem langyosnak, amúgy hideg az egész gép. A régi Acer laptopomban kisebb teljesítményű proci volt és melegebb volt vele visszafogottabb használattal is.
-
Pubszon
veterán
válasz
Orionhilles #90801 üzenetére
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Pubszon #90800 üzenetére
Whitelist mentes BIOS esetén bármilyet el fog fogadni. [link]
Gyárilag ezekkel szerelték:
ThinkPad BGN (RealTek - Stockton) 1x1 BGN
Intel Centrino Wireless-N 1000 (Condor Peak) 1x2 BGN
Intel Centrino Advanced-N 6205 (Taylor Peak) 2x2 AGN
Intel Centrino Ultimate-N 6300 (Puma Peak) 3x3 AGNIntel Centrino Advanced-N + WiMAX 6250
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged