- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Tóbias #57998 üzenetére
2 db HMT351S6CFR8C-PB modul gond nélkül megy itthon az X200-amban, barátnőm T500-ában is kipróbáltam előtte, ha ez esetleg segítség.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tóbias
csendes tag
válasz Francia91 #57997 üzenetére
Köszi,
Akkor azt mondod hogy a te memória típusaiddal mennie kell az enyémnek is! Mert ezzekkel nem indul el:
2*4GB Hynix 1Rx8 PC3L-12800s HMT451S6AFR8A-PB sajnos. De lenne rá vevőm és találtam olyat is mint a tied.
Asus Sabertooth P67, i7-2600K, 24 Gb RAM, EVGA 8800 GTS 512 Lenovo T500 Intel T9500 8GB Ram
-
-
Tóbias
csendes tag
válasz Francia91 #57662 üzenetére
Szia Francia91,
Sajna nem lettek jók a Hynix ramok amiket vettem kisipolja őket a laptop(bios frissítés is volt). A te gépeden esetleg nem valami spéci bios van? Csak mert ha nem akkor rendelek pontosan olyan tipusú ramokat mint ami a tiedben van, hátha azzal menne.
Asus Sabertooth P67, i7-2600K, 24 Gb RAM, EVGA 8800 GTS 512 Lenovo T500 Intel T9500 8GB Ram
-
MrSealRD
veterán
válasz Tikakukac #57988 üzenetére
Tudnád linkelni amit te néztél? Mostanában pont ilyesminek a tervezgetésébe kezdtem, de nagyon kéne a RAID1 és mivel az alaplap eléggé kötött, ezért elvetettem...talán így lesz benne lehetőség...
softraid-el még nem volt dolgom. Ha csak az e-sata miatt rákötök két hdd-t EC-n akkor is összrakható ez a dolog linux-al?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
osztraksajt
őstag
+1
Ilyen prociteljesítményekkel amik manapság vannak otthoni környezetben teljesen értelmetlen a hw raid. Régen mikor a p1-p2k voltak ott nyilván rosszul esett a processzor kapacitásának mérhető hányadát a raidkezelésre odaadni, de manapság otthoni környezetben ha nem forgatsz éjjel nappal linux kernelt a szervereden hanem nas-ként használod akkor kb tökmindegy. Egy hw-raid eszik 1%procit, egy soft max 5%-ot, raid0-1-nél meg még annyit sem amiről most beszélünk, a hálózatkezelés meg a torrent mellett eltörpül.
Arról nem beszélve hogy ezt a két softraid hdd-t rádugod (szinte)bármilyen linuxos gépre kapásból újraépíti a tömbödet, ami otthoni géphibánál megfizethetetlen mikor nem áll még 2ugyanolyan backup kártya a polcon. -
YumeD
tag
Kreatívabbak megkereshetik a satap+/- -t is a dokkolócsatin, jópár wistron(gyk. a lenovo és mások egyik pcb tervezője) doksi "kiszivárgott" hála a jó istennek a netre, ha valaki a kiosztásokat akarja böngészni
-
Tikakukac
titán
Még ez remek kérdés hogyan lesz. Az is lehet, hogy a külső gépen csak 1 vinyó lesz rendes helyére bekötve, SD kariról menne a rendszer, a másik vinyó lenne a gépemben és így lenne egy backup a Time Machine-nak hálózaton keresztül.
Még gondolkozom rajta, sajnos kell egy 0/24 up gép a cuccokkal, de az asztalim mivel 4670K lesz kicsi sokat enne, plusz a vízhűtést sem akarom nyuzatni csak amiatt egész évben.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
YumeD
tag
Mellesleg megfontolandó az swraid használata is ilyen low cost környezetben, a fakeraid alatt ha szétesik a tömb, kissé nehezebb lesz újraépíteni, vagy ha esetleg hw halál van, szinte lehetetlen(teljesen ugyanolyan pótkártya beszerzése erőssen ajánlott). Linux alatt swraiddel lehet jobban jársz, mint a fakeraid-el.(megj. Meglepődnék ha lenne rendes hwraid expresscard/pcmcia formátumban )
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz skiny83 #57984 üzenetére
Nekem megy táp nélkül a 3.0-s és eSATA-s vinyó is. Mondjuk mindkettő 2,5"-os meghajtó, gondolom a 3,5"-osokhoz kellhet a táp. De igen, azért van amúgy. Én még nem használtam a tápkábelt
Esztétikailag így néz ki T500-ban[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Sanyi.mTs
addikt
ha itt (t400/t500 datasheet) azt írják, h "Standard ExpressCard 34/54mm", akkor az ezen lévő képen a felsőt és a középsőt is tudom használni?
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #57980 üzenetére
Én eBay-ről, de szerintem ez lényegtelen. Csak azért írtam, hogy legalább egyfajta ilyen kártyáról egyértelműen beazonosítható legyen, hogy milyen vezérlő van benne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #57978 üzenetére
Ebben a Chaser által dicsért ASM vezérlő van, nekem is ilyen van.
-
Francia91
veterán
Én ilyet használok a T500-amban, előtte meg a T60p-ben használtam. Tökéletes, semmi gondom nem volt vele eddig. Rá van kötve egyszerre egy eSATA és egy USB 3.0 HDD
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
MrSealRD
veterán
válasz Tikakukac #57963 üzenetére
Na! Pont emiatt lőttem ki ezt az ötletet mert nem láttam a RAID-re reális esélyt.
Milyen vezérlőn keresztül csinálsz az EC -> eSATA +2HDD vonalon RAID1-et? Tiszta lelkes lettem...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz scarbantia #57973 üzenetére
Nekem T61p-m van, lehet egyszerre ExpressCard és PCMCIA slotba valamit tenni, vagy úgy már nem fér bele egymás alá? (pl. PCMCIA CF olvasó, ExpressCard eSata+USB 3.0)
Belemehet, használtam így a két cuccot T60-ban. A sebességekre nem tudok mit mondani, nem mértem.
-
Fifi
őstag
Nekem van egy ilyen minőségi darab eladó, ha érdekel.
Thinkpad topiclakóknak 10% kedvezmény erre a termékre.Bye, Fifi
-
scarbantia
aktív tag
válasz scarbantia #57973 üzenetére
Hoppá!
Ha jól látom, akkor egyszerre belemehet kettő adapter is!
A Wikipédia szerint a PCMCIA 132MB/s, az ExpressCard pedig 312 MB/s.Szóval az utóbbi a SATA2-t tudja, meg az USB 3.0 felét. (2.0-hoz képest így is sokkal jobb)
A PCMCIA se lassú CF olvasónak, a jelenlegi kártyáim 60MB/s olvasnak max, de az ennél jobbak is 90MB/s körül vannak.Aztán a nálam okosabbak megerősíthetik/megcáfolhatják, hogy jól gondolom-e a fentieket.
Ja, elméleti max. sebességek...[ Szerkesztve ]
-
scarbantia
aktív tag
Elvileg létezik 54mm-es ExpressCard CF olvasó, ami nem lóg ki a gépből, gyakorlatilag beszerezhetetlen. Persze csak ha van 54mm-es foglalatod. (újabb gépekben nem divat )
Én is ilyet keresek régóta. Egy pár hónapja volt amerikai ebay-en egy használtan, szállítással lett volna 6e+ Ft... Sajnos újonnan már sehol se kapni.
Más: PCMCIA CF kártyaolvasó mennyivel lassabb/mik az egyéb hátrányai az ExpressCardoshoz képest?
Olyat még tudnék venni nem kilógósat.Nekem T61p-m van, lehet egyszerre ExpressCard és PCMCIA slotba valamit tenni, vagy úgy már nem fér bele egymás alá? (pl. PCMCIA CF olvasó, ExpressCard eSata+USB 3.0)
-
Tikakukac
titán
Amúgy a PCI foglalatok mit esznek meg x200-ban? Van 600 forintért szép forrasztható átalkító satára, ha bevenné mindkettő akkor oda mehetne is a téma. Gyanítom, ennyire nem lesz egyszerű az életem
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
PNP
őstag
Expresscard foglaltban kinek mi van? Most néztem olyat ebayen, ami csinál 2 db usb3-as portot, 1700 forintért. Ezek tényleg gyorsak? Mit érdemes belerakni?
-
btudos
nagyúr
Gyártás vs. vásárlás. Alapból a gyártás dátumától számolja a rendszer a garanciát, de mivel a garancia a vásárlás időpontjától él, ezért vásárlás után módosíthatják(korrigálhatják) a garanciaadatokat, én itt keresném az eltérés okát.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Chaser
legenda
válasz lorcsi #57955 üzenetére
Aida vagy TPfan.
Akkor nincs ötletem lassú restartra, nálam nem lassú. Boot sorrendnél ki szoktam venni mindent csak hdd meg cd marad, lehet az is befolyásolja bár nem valószínű..de ugye számtechben bármi lehet.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lorcsi
veterán
milyen progival érdemes a t61 hőmérsékleteit lekérdezni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
YumeD
tag
válasz FoxiestFox #57946 üzenetére
Kezdésnek rá kell keresni "az olvass vissza" reguláris kifejezésre
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #57944 üzenetére
Megírod, beleteteted a modikkal? Köszönjük előre is!
-
félisten
Amúgy vicces, hogy periodikusan ismételjük ezeket a dolgokat, az első hozzászólásba nyugodtan bele lehetne szerkeszteni a legismertebb TP-k leggyakrabban felmerülő dolgait...
Driverlinkekkel, stb -
Dhampir
félisten
Értelek én, számomra is szimpatikus az eredetileg független szoftverfejlesztők által támogatott Linux kernel és a nyílt forráskód világa, sőt Windows alatt ha tehetem és jó, akkor inkább nyílt forráskódú progikat futtatok.
Szerintem már eljutottam oda, hogy mindegy milyen a rendszer, csak a célnak megfelelő legyen és minél kényelmesebben lehessen használni.
Hogyha ma lennék "forradalmár" vagy valamiféle "új út" követője, akkor lehetséges, hogy hagynám a Linuxot a fenébe és inkább valamelyik kipofásított BSD-t használnám.
(#57940) carr
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Sanyi.mTs #57939 üzenetére
Power Managert tedd fel, és azzal tudsz váltani a grafikus megjelenítők között.
System Update-t használd driverek felpakolásához, az biztosan a megfelelőt teszi fel Neked
Nekem is néha lassú újraindításnál, de nem rendszeresen csinálja, amit Neked."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
audi100td
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #57939 üzenetére
Nem kell külön intel driver, elég az ati switchable. Power Manager inkonra jobb egér, majd switchable graphics és már tudsz is választani (high performance -> ati, energy saving -> intel).
Tehát ha még nem telepítetted a Power Manager-t, tedd fel, de amúgy is a legegyszerűbb ha felrakod a system update-et, az telepíti az összes szükséges drivert-t/utility-t.
Az újraindításnál nem mértem le pontosan mennyit, de nálam is szöszmötöl pár mp-et, nem tudom mi ennek az oka, de szerintem normális.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Dhampir #57924 üzenetére
Tegnap este toltam fel egy x86 7 Ultimate-et, ma este mikor visszaérek megnézem honnan tudok (érdemes) Live-ot USB-re tölteni.
S megnézem 7el, ill. Linux-al is. Köszönöm.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Sanyi.mTs #57874 üzenetére
el kezdtem próbálgatni a gépet (64bites w7-tel) és valami egyből feltűnt.
normális, h szoftveres újraindítás után, mikor már a venti is leáll, eltelik 15mp (lemértem) míg újra felpörög vmi a gépben és elkezd újra bootolni a gép?dual vga:
először az Intel Chipset-et raktam fel a w7-re, majd telepíteném az inte vga 64bites driverét, de a gép ezt dobja: "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek" ezek után feltelepítettem ThinkPad Switchable Graphics Driver-t, viszont ezzel együtt az ati catalyst is felmászott.
tálcán a catalyst ikonon jobb egérgomb és következő látható: 1, 2 és 4-nél csak az extended választható
a 3-asnál pedig ezek:
- hogyan tudom az intel-es drivert felrakni? ha kell egyáltalán.
- hogyan tudok vga-k között váltani? (és honnan tudom, h melyik aktív?) -
chab7
addikt
válasz Peet91 #57926 üzenetére
Aláírásomban ott van, egyébként arch linux. Gnome/xfce alatt tökéletesen működik a fingerprint-gui. Login, sudo, screensaver, minden alatt. Kde esetén pedig a kdm bejelentkezésnél ill.a kscreensavernél nem, de ha ezeket cseréled akkor ott is.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
PNP
őstag
Aki X200-at használ, tudna nekem mondani GMCH1 hőmérsékleteket? Alapjárat, filmnézés után, stb. Köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz Dhampir #57934 üzenetére
Ha nem rákattintasz, hanem kijelölöd és másolod a hivatkozás szövegét, akkor nem.
-
icoj69
tag
válasz icoj69 #57930 üzenetére
Nah, sikerrel jártam egy kis kutakodás után!
Ha valakit érdekel, akkor itt olvashat és letölthet:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dlenovo%2Bx200s%2Bfingerprint%2Bhow%2Bto%2Bwindows%2B8.1%26biw%3D1048%26bih%3D654&sl=en&u=http://forums.lenovo.com/t5/X-Series-ThinkPad-Laptops/x200-fingerprint-not-working-in-windows-8-1-x64/td-p/1369107&sandbox=0&usg=ALkJrhhJQsyakteOIOLOgt_qmjdNPGN4DQ
Tökéletesen működik a win 8.1 saját szoftvere.iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
Dhampir
félisten
válasz FoxiestFox #57929 üzenetére
Jaja, a betűk megjelenítése tényleg rettenetes, az alap Unitys Ubuntuban úgy-ahogy tűrhető.
Különben nem is értem, ha olyan remek a Linux, akkor miért nem térnek át rá tömegesen a felhasználók.(#57931) Francia91
A "hittérítés" akkor ér véget, amikor kiderül, hogy egy-egy fontos program még CrossOverrel sem fut. Az AutoCad szempontjából ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Én az AutoCAD és hasonló programok miatt "kényszerülök" Windows-ra. Meg már megszoktam, a 3.11-gyel kezdtem (+6.22 DOS)
Amúgy volt dolgom Ubuntu-val T60-ason, tényleg marha gyors, meg zökkenőmentes a működése."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
icoj69
tag
Sziasztok!
X200s windows 8.1 alatt működik valakinek a fingerprit?
Feltelepítettem, driver ok, de a bejelentkezésnél nem tudom beállítani, csak a jelszóra.iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
félisten
-
lapa
veterán
-
Dhampir
félisten
Oké, én is bírom a Linuxot és egy időben sűrűbben használtam is. Volt időszak, amikor kizárólag "Linuxon éltem", de az előző hozzászólásban Windows 7 és 8 driveres támogatottsága mozgatta meg a fantáziámat. A Windows-hoz jó kis Lenovo szoftverek is járnak, aprólékos beállítási lehetőségekkel, nekem ezek hiányoznak Linux alatt.
Persze néha nekem is könnyektől elfátyolozódik a szemem, amikor arra gondolok, hogy az Intel Atom procis "geek" netbookomon milyen "cool" volt Mandriva Xfce Community Editiont futtatni, hát még a Red Hat, Mandrake, Uhu Linux disztrik, vagy amikor Suse 8.0 alatt nem tudtam a Sun OpenOffice-al kinyomtatni egy Microsoft Office-al készült dokumentumot, azok vótak ám a "szép idők".
-
Peet91
aktív tag
Milyen disztrót használsz? Én arch linuxot használok, és a leendő x200 vagy x201-re is azt szeretnék tennék kizárólagos oprendszernek, de ahogy nézegettem, pl az ujjlenyomat olvasói a thinkpadeknek nem igazán vannak támogatva. Pedig még saját wiki cikkje is van archwiki-n.
Más kérdés: Szintén a fent említett 2 típusba szeretnék egy akksit venni majd, és érdekelne, hogy ki mit ajánl, mik a megbízható utángyártott modellek, és a legnagyobb (ha jól tudom 9 cellás) használatával kb. mennyire lesz nehéz a gép?
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
chab7
addikt
válasz Dhampir #57921 üzenetére
járt utat a járatlanért
Persze ugye kinek melyik a járt és melyik a járatlan.
Én 10+ éve linuxozok és már az is majdnem 10 év mióta windowst egyáltalán nem használok. (vista,7,8 totál kimaradt már). Egy hónapja azonban rávettem magam, hogy mégis win 7-el próbálkozzak. Hát annyira idegen volt már a windows, hogy egy hét után sírva rohantam vissza a jól megszokott linuxomhoz. Nekem még a betűk is életlenek voltak a windowsban és sehogy sem tudtam rajtuk élesíteni. Szóval ami neked a járt, az nekem igen járatlannak bizonyult. Na de nem akarok offolni nagyon, csak ez jutott eszembe erről a mondatrészrőlLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Francia91
veterán
válasz Dhampir #57921 üzenetére
En is meg varok egy evet kb, mert T60p-n remekul ment a Win8, T500-on meg csak a 3G modem miatt telepitettem vissza a Win7-et, viszont a modemet leszamitva minden nagyon szepen ment Win8 alatt, mindossze a driverek kezi, egyesevel torteno telepitese vett el sok idot.
-
Dhampir
félisten
válasz lacus83 #57920 üzenetére
Hát ez az, Win7-tel semmivel nincsen gondom, szinte minden maga a tökély és járt utat a járatlanért kár lenne elhagyni.
Talán idővel driver téren behozzák a lemaradást, kiforrja magát, de eszerint addig érdemesebb lesz várni és használni azt, amivel a legjobban működik. -
lacus83
senior tag
válasz Dhampir #57919 üzenetére
8.1
Gyorsabb,jobban kihasználja az erődorrásokat.
Nem eszik annyi ramot,kevesebb adatot használ a hddn (persze ssdn mindegy mert az úgyis gyors),kissebb a page file stb.
De !!!! Lenovóéknál nem nagyon megy a softveres támogatás,legalábbis T500 nál.Pl alap lenovos programok mint a power manager,vagy drivernél a kártya olvasó vagy egy alaplapi intel driver stb.
Persze sok mindent felismer és nem kell neki külön driver,na de mégis ... azért 2014 ben?
Win7 alatt eddig is használt programok viszont teljesen kompatibilisek értem ez alatt egy alap Bs playert,vagy egy Steamet.
Én már adtam 3 esélyt is a 8.1nek meg a Lenovonak de a sok b@szakodás miatt inkább full kompatibilis Win 7 amit ajánlok,legalábbis addig amíg nem éri magát utol a Lenovo[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
SPeti1984
senior tag
Közben Én is szeretnék kérdezni egy olyat, hogy x200-nál a piros trackpointer gombocska cserélhető? Csak lehúzom és ennyi?
-
SPeti1984
senior tag
Én ez alapján tudtam belőni, tehát nem én találtam ki, de nekem működik 8.1 alatt:
1. Uninstall all previous drivers for the wwan card (under programs or device manager).
2. Download [link]
3. Click to install the drivers. After unzipping, don’t start setup!
4. Go to C:\DRIVERS\WIN\WWANER, where the files were unzipped.
5. Right click on setup.exe, choose properties, open compatibility tab, Change settings for all users, and set “Run this program” as “Windows 7” then apply.
6. Now run a command prompt as administrator (just type cmd on the start screen, right click, run as administrator option is at the bottom of the screen).
7. Type “cd \”
8. Type "cd C:\DRIVERS\WIN\WWANER”
9. Type “setup.exe /wNOAUTOSENSING /Wuselastknownradiostate”
10. When finished, you’ll find the mobile broadband icon listed, and you will be able to connect. -
félisten
-
SPeti1984
senior tag
Korábban olvastam hogy többeknek nem sikerült X200-nál az Ericsson WAN-t beüzemelni Win 8 ill 8.1 alatt. Nekem ma sikerült tehát ha valakinek kell akkor tudok segíteni neki.
-
orangutan4
tag
válasz FoxiestFox #57905 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat
-
félisten
válasz orangutan4 #57901 üzenetére
Legacy között keresd. Catalyst 10.2 a legutóbbi, ami támogatja az X1xxx-es Radeonokat Win7 32 alatt.
Na, beelőztek.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
audi100td: A T60p-men tökéletesen ment a Windows 8, gyorsabb volt, és jobban boldogult a HD tartalmakkal. A T500-on csak a WWAN/GPS modemmel való szarakodás miatt tértem vissza a Win7-re
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Igaz csak Vista driver van, de Win7-hez is jó, szóval nem lesz gond. Win8-al nem tudom mi a helyzet, de egy ilyen régi gépen nem szívatnám magam vele.
-
félisten
Hülyeség. Van W7 driver, és vélhetően az 8 alatt is működik.
-
orangutan4
tag
Üdv, van egy lenovo t60 as thinkpad-em, amit kora ellenére még mindig nagyon szeretek. A kérdésem, h valóban nem lehet rá telepíteni win7/8 at? Azt olvastam valahol, h a videokártyához (ati mobility radeon x1400) nem lesz driver, ezért max vistát tudnék rátenni? Erről tudnátok bármit is mondani? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/Microsoft Office/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/BT/Wifi/1 Év Gari!
- Lenovo Dokkoló 40AY0090EU (bontatlan, új)
- HP 820/840 G1/G2 alaplapok, burkolatok alkatrészek i5 4-5 gen
- Acer aspire 3 a315-31-c57g
- 8845HS .. 64GB 5600mhz CL40 ... 4060 8GB 140W ... MAGYAR ... 3 év gari ... akár 15 órás akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest