- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
-
n0_gAboR
őstag
Sracok, erkezett mar valakinek Lenovo fele Windows 7 upgrade kit?
Kivancsi vagyok, hogy ez most jogilag szamit csak upgradenek, vagy konkretan a Vistat patcheli at Windows 7-re.
-
_ak_
addikt
Honnan tudnék olyan slim travel töltőt szerezni? Nem tud esetleg valaki "olcsón" (legalábbis olcsóbban mintha a lenovoéktól rendelném meg.) ebay-t nem néztem, vmi itthoni beszerzési lehetőség kéne.
-
Puma4
tag
Sziasztok,
bocsánat, hogy nem tudok visszaolvasni, de sürgős llenne a válasz.
Az lenne a kérdésem, hogy X200S gépre lehet-e gond nélkül telepíteni Win7 oprendszert, megtalálható-e hozzá minden driver?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Dot
őstag
Hali!
Van nálam egy SL500-as lenovo gép. Hivatali!
Sikerült bekapnia egy jó kis vírus, ami kiirtott mindent, a NOD-dal együtt.
A rendszergazda tanácsára indításnál nyomkodtam azt a kék gombot, de nem történ semmi. Addig szórakoztam, hogy már a Vista se indul el. Kék képernyővel újraindul, csökkentett mód szerinte a crcdisk.sys fájlnál. Mit lehetne tenni?
Nem akarom visszaadni, hogy csinálják meg az olyan ciki. -
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3282 üzenetére
akkor vagy a T400s-en jobb ennyivel a tl, vagy én vagyok ilyen téren
jóval igénytelenebb nálatok -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #3278 üzenetére
Én folyamatosan csesztetem privátban, hogy ThinkPad-ot vegyen.
De hát ugye a bőség zavaraSpyduck...(Kicsikacsa), megnéztem neked, hogy megy a COD Modern Warfare 2 a T500-on.
Minden Full-on 1280x800-ban Élsimítás ki, árnyék ki... 30-40 fps/sec.
Nagyon szép.
Ettől függetlenül asztalin fogom végignyomniHozzáteszem ez egy agyon-optimalizált grafikus motor...nem csoda hogy ilyen szépen fut a notimon.
-
bwoay
nagyúr
korábbi thinklightokról nem tudok nyilatkozni, kollegám T42-t használt még
két héttel ezelőttig is, de azon nem nagyon vizsgálgattam.
Most T400-ra váltott, ott picit zavarónak találtam, hogy a kijelző kerete
nem fed rá eléggé a LED-re, és így az embernek egész jól a szemébe világít,
mint azt tesztek is szóváteszik.
T400s-en nincs ilyen probléma, és számomra tökéletes az is, ahogy a fény eloszlik
a billentyűzeten, ezért nemigen értem, hogy a változtatás szándéka
miért olyan dologra ill. dolgokra irányult, amik valójában most is megfelelőek.
Nyilván mindenen lehet javítani, egyéni megítélés kérdése, mert ami nekem
tökéletes, az még mindenki másnak lehet szar, de ha össze kellene állítanom
egy 5-ös listát, hogy min változtatnék a T400s-en, akkor (azon túl, hogy kiváló
gépnek tartom, tehát eleve erőltetnem kellene a dolgot) a T410s újdonságai
közül egyedül a touchpad szerepelne benne. Aztán kérnék egy olyan kijelzőt,
aminek jobb a betekintési szöge, merevebb fedlapot,
netán külön hang ki- és bemenetet, esetleg olyan akksit, amin van töltéskijelző,
mint a Delleken (bár ez övön aluli), meg mittomén mit. Nem dupla thinklightot.
T500-ról nem tudok nyilatkozni, így nem vonhatom kétségbe az igény jogosságát,
de T410s-ről beszélünk, és megkockáztatom, hogy azon T400s tulajok aránya,
akik ezt maguktól kérték volna, nem éri le az 1%-ot.evone:
sőt, még csak azt sem mondhatjuk, hogy T400 konkrétan LED-es,
miután megjelenéskor tudtommal WXGA+ felbontással csak CCFL volt.
de nyilván azt nem tudtam, hogy ennyire nincs különbség közte,
meg a T61 között, thx
ja, a zsanér a T410s-en nem lett szélesebb. -
Gondwana
addikt
Nem teljesen egyértelmű, hogy mi alapján, de romlékonysági statisztika - ami nem teljesen egyezik meg a customer satisfaction statisztikával.
-
Zomby8
tag
Hello,
Segitsegre lenne szuksegem az akksi idovel kapcsolatban. T500-as geprol es Win7 64bit-rol van szo. Az akksi uzemido Vistarol valtas utan jelentosen csokkent es a gep sokkal melegebben fut, a venti is tobbet jar. Power Manager fel van telepitve.
Mi lehet a gond? Lehet valahogy optimizalni, hogy elerjem a Vistas allapotot?
Koszi szepen!
-
spyduck
nagyúr
Hali!
Vki linkelje már be nekem a Lenovo garancia ellenőrzőjét.
köszönöm!szerk: 1-es hsz. megvan
-
Mac!
aktív tag
De én vagyok ráizgulva az X200 tabletekre.
Az aprót napjában többször is nézem, nehogy lecsússzak valami jó ajánlatról.
ricoox kollégának vannak nagyon korrekt áron TP-jei, a mostani X200t-je nagyon jó vétel, annak aki nem ragaszkodik az IPS-es kijelzőhöz, mint én.
Sajnos ez is az alap kijelzős változat. -
dabgergo
őstag
Sziasztok! Vettem egy új akkut a T61-emhez. Kérdésem, hogy mit tudok annak érdekében tenni, hogy ne menjen olyan hamar tönkre mint az előző
Az kb 1,5év után 5percig se bírta... pedig nem használtam különleges körülmények között. A Power Magnegrben mit és hogyan állítsak h javítsak a helyzeten?
Köszi! -
mdk01
addikt
Én is arra gondoltam először aztán elgondolkodtam hogy akkor miért oda húzták a nyilat?
Gondoltam arra is amit bwoay írt és inkább én is arra tippeltem.Bwoay:
"Csodálom, hogy emiatt kihoztak egy újabb típust"
Sztem ennyi apró pozítiv változás megérdemel egy új típust.
...és valóban a T61 és T500 között kinézetbe összeszerelésben semmi különbség sincs."- mi a ráknak két thinklight? kinek nem volt elég egy?"
Jelentkező emotion
Nekem pl. bajom volt mindig is hogy a thinklight csak a középeső részt világította meg rendesen tehát kb az S betűtől az Á betűig. Persze kijjebb is megvilágította, de ott már figyelnem kellett kicsit, hogy biztos jó gombot nyomok e. A semminél sokkal sokkal többet ér egy thinklight is,na de kettő?
T500-nál engem is kicsit zavar a zár csukódása és ha valóban mágneses lesz az nagyon jó.
Csak könyörgöm ne rántsa oda kijelzőt a testhez, mint egyes HP-knél. -
Mac!
aktív tag
Gondolom nem csak a külső változik. Szerintem az új generáció már Arrandale-es lesz. Amihez hozzáadva a képekből látható változásokat, és egy esetleges kijelző upgrade-et már egész komoly a változások listája.
Én az X200t utódra vagyok nagyon kíváncsi, remélem arról is szivárognak ki képek még a CES előtt.
Szerintem beteges, de már évek óta jobban várom a CES-t, mint a Karácsonyt.
-
bwoay
nagyúr
Az nekem sem tiszta, de a !!! pont a fedélzár helye,
mert nagyon úgy néz ki, hogy ezen nincs olyan. Ennek köszönhető,
hogy a palmrest elejéről is hiányoznak a lukak, ettől olyan "clean".Csodálom, hogy emiatt kihoztak egy újabb típust, eddig nem úgy tűnt,
hogy ilyen bagatell változások egy új típusszámot eredményeznek.Egyébként a módosítások fele pozitív, vagy annak tűnik, de
- mi a ráknak két thinklight? kinek nem volt elég egy?
- ha nincs fedélzár, akkor miféle thinkpad ez?A nagyobb touchpad az űberkúl!
-
evone
őstag
Ezek alapjan nagyon kiváncsi leszek a tobbi *10-es gépre.
Eljuthatna már oda a Lenovo hogy a kovetkezo gepeket csak LED-es kijelzovel adja.
-
evone
őstag
Ez az oldal szerintem egyaltalan nem ellenoriz semmit se. En beirtam a gepeim adatait, meg hogy tegnap vettem a gepem es lazan elfogadta. Szerintem akarkinek kikuldik, max nem lesz legalis, de lehet hogy ez is hulyeseg.
-
yanna
addikt
Nemtom...
Nekem az 1 éves gép és a "between June 26, 2009 and January 31, 2010" nem fér össze...
Vagy lemaradtam valamiről?
-
Alg
veterán
Upgrades must be requested individually for each PC. Each upgrade kit will be mailed separately and contain:
* Windows 7 Certificate of Authenticity
* Windows 7 OS Upgrade DVD
* Lenovo Drivers / Apps DVD4
* Instructions on how to upgrade the operating systemTehát csak upgrade DVD...
-
zedii
aktív tag
válasz
Scraffy #3243 üzenetére
köszönöm! magyar hivatalos kontakt az vajh ki lehet, mert még egy nyamvadt telefonszámot sem vélek felfedezni a magyar oldalon.
Ráadásul én abban bíztam, hogy postán érkezik majd a kéthárom dvdnyi oprendszer. nem nagyon szeretném, hogy gyári vbizniszt visszapakoljam, hogy frissithessem egy másikra, tehát kétszer is át kelljen esnem az operációs rendszerek telepítési procedúráján..
> az meg a microsoft érdekessége, hogy pénzt kérjen a frissítésért, -
Alg
veterán
Ezt kaptam a Win7 upgrade kapcsán:
Dear ******
Thank you for placing order with us. Your order has shipped.
Order No.: LENOVO*******
Shipment Date: 2009/11/16
Tracking information may not be immediately available. Please try after 1-2 business days (after shipment).
-
mdk01
addikt
Hp-m volt korábban, ott hp központnak ment mél és két héten belül küldtek nekem DVDket XPvel.
Azért ne keverd össze a downgrade cd megigénylését egy win7 igényéssel.
Ez egy kicsit bonyolultabb történet. Meg lassabb, pláne, hogy gondolom vannak pár 100.000-en akik igénylik jelenleg és még igényelni fogják a világon.
Üdv.
-
mdk01
addikt
If you purchase a Lenovo laptop or desktop with an eligible1 Windows Vista® version between June 26, 2009 and January 31, 20102, Lenovo will mail you a FREE license upgrade to Windows 7.
...ez a kitétel és , ennyit kell fizetni érte --->18 euro.
Majd egyszer pedig küldik postán.
Tudtommal még senkinek nem jött meg, és a pénz leemelése is volt akinek 2hónap múlva történt meg.
Nem kapkodják el.
Üdv.
-
_ak_
addikt
Ezek szerint nem factory recovery lemezeket küldenek, hanem egy upgardes megoldást?
-
zedii
aktív tag
hello Mindenki!
Az a kérdésem lenne, ha notebookkal együtt járt Vista B. oprendszer, akkor ahhoz igénybe tudom venni ingyenesen a frissítést a 7-es oprendszerre? vagy ez hogy működik a lenovonál? Hp-m volt korábban, ott hp központnak ment mél és két héten belül küldtek nekem DVDket XPvel. De a thinkpad esetét nem tudom. -
yanna
addikt
válasz
Rez_Grof #3233 üzenetére
3 hete másfélszerese lett volna, ha volt egyáltalán.
-
szpeet
csendes tag
Régen én is panaszkodtam erre a hibára. De van még egy év a garibol, és bevittem a miskolci szervízbe. Megnézték és szó nélkül megrendelték hozzá a két új zsanért. A mult héten ki is cserélték most olyan mint aminek lenni kell./remélem sokáig/.Csak dicsérni tudom a miskolci szervízt. / drLan kft/. Söt a billentyűzetet is megcsinálták.
-
Krissz22
senior tag
Az a baj ezzel, hogy ez a meglévő garanciát terjeszti ki helyszínire. Tehát ettől nem lesz hosszabb. Én a neten azt találtam, hogy általában a garancia az eredeti vásárlástól számított pár hónapon belül terjeszthető ki és általában ennél jóval többért...
brd:
Ha ez nekem szólt, akkor eltévedtél!
Én konkrét kérdéseket tettem fel, lentebb pedig volt hasonló kérdés, de nem részletes és még annyira se részletes válasz rá. -
brd
nagyúr
Csak 10-et, könyörgöm, csak 10-et olvass vissza...
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Ha nekem van egy T60-asom és használtan vettem, papírjai nincsenek, de a serial alapján évvégéig garanciális, akkor van lehetőség a gari kiterjesztésére? Ha igen, akkor hol és kb. milyen anyagi vonzata lehet?
-
Scraffy
csendes tag
Pedig elég zavaró amikor a vonaton lötyög és pont abban a helyzetben amelyikben általában használom a többiben meg szinte meg sem mozdul. Központi szervizben voltál vele?
A Delta Services kft-val van valakinek tapasztalata? (mert ha jól emlékszem shadowfax említette még régebben hogy valamelyiknél még nagyon korrektek, és nem tudom hogy nem-e ezt mondta)
-
skoda12
aktív tag
Hello!
Ha lejárt a gépről a garancia és valami probléma miatt működésképtelenné válna, akkor foglalkoznának vele a szervízben X összegért cserébe vagy csak garis termékeket vállalnak? Még nem ment tönkre a gépem, de sokáig nem szeretném még lecserélni.
-
Scraffy
csendes tag
Hali,
arra lettem figyelmes, hogy a T61-em kijelzője ha közel 90°-ba van kinyitva, akkor elég rendesen lötyög (ha elengedem akkor kb 1cm-t előrebukik). Szóval a kérdésem az lenne hogy szerintetek ezzel foglalkoznának a szervizben vagy esetleg másnak is volt/van -e ilyen problémája a kijelzővel?
előre is köszönöm
-
Gondwana
addikt
válasz
NosFeraTus #3200 üzenetére
Vajdasági?
(csak az itteni nyelvi sajátosságok miatt kérdezem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest