- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danette
csendes tag
Üdv,
amcsiból kaptam egy T500ast.
Csak a gép plussz a töltő van meg.Felraktam windows 7-et, letöltöttem a honlapról a drivereket, nagyjából fel is ment minden.
Viszont lövésem sincs a gépről.Valami lerást lehet róla találni?
Konkrétan aztse tudom mi ez a "ThinkVantage" gomb.
Nagyjából rájöttem, már hogy miket tudok csinálni az FN gomb lenyomásával, de még nem mindre.Tudtok ebbe segiteni?
szerk: angol a bill. a hosszú i betűt mivel tudom előcsalni?
-
Többen említettétek már, hogy Windows 7-ben a kék ThinkVantage gomb értelmét vesztette, de ez nem igaz. Nekem például kilistázta a lenovo honlapján a driverek között, leszedtem és tökéletesen működik, mint Vistán.
-
k-rock-atona
csendes tag
Hello!
Én nem hiszem (de cáfoljatok meg, ha hülyeséget beszélek), hogy lenne ilyen irányú tájékoztató a használatiban. Az ilyesminek (bill. kombinációk stb) inkább a "Help Center"-ben kellene utánanézned, ami elérhető akár egy ThinkVantage gombnyomás után. Az sajnos magyar oprendszer mellett is angolul van... De legalább van.
-
Dr. Akula
félisten
Azon gondolkodtam hogy a Lenovo ugyebár meghekkelte a gyári drivereket meg a BIOS-t is, időnként azokat is kell frissíteni (végülis erről szól a SU), azok is a SU-n keresztül jönnek le, nem hiszem hogy külön energiát pazarolnának arra hogy külön felpakolják az alap drivereket is a Lenovo hekkeltek mellé a weblapjukra, hogy a régi vásárlók csak azokat tudják letölteni. Logikusan sztem mindenkinek a felhekkelt drivereket kéne felajánlaniuk letöltésre.
-
Adam86
tag
Üdv!
Tegnap megvettem a T500at.
Nagyon szupi kis gép.Feltettem a win7-et. Előtte letöltöttem a megfelelő drivereket, viszont pár dolgot nem telepített fel. A lenovo update-tel ez megoldódott szerencsére.
Valaki tudna adni egy magyar nyelvű leírást a géphez? Mert olyanom nincs (amcsiból származik a gép)
Kellene valami leírás, hogy miket tudok művelni a géppel, főleg a billentyű kombinációk terén.Köszönöm!
-
Shadowfax
addikt
Már hosszasan értekeztünk korábban a témáról, ui. hiába van az APS szenzor a HDD-n kívül, attól még a vinyón a megfelelő IBM firmware is kell, hogy időben állítsa le a fejet eséskor.
[link]
HD-APS requires a hard-disk with head unload ramp technology and also support on the hard-disk firmware to unload heads without flushing the disk cache. This is required, because as soon as the APS system detects a shock is imminent, the system has less than 500ms to prepare for the shock. -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Egy T400-ban szeretnék HDD-t cserélni. A kérdésem a következő lenne: Olyan HDD-t kell választanom, amibe benne van a esés érzékelés vagy ez a technológia, magában a T400-ban van benne?
Köszi,
Cold5 -
buherka
addikt
válasz
Dr. Akula #2885 üzenetére
Én próbálkoztam vele...de pl Hotkey driver telepítése után a hangerő állítás/felfelé gombra előjött a start menü (win7 64bit).
Nekem ennyi elég is volt.
Maradok a jól bevállt saját kezű telepítésnél.
Win7 alatt bénán működik a sys. update.Arra az 5 sec boot-ra azért kiváncsi leszek...de én drukkolok neked
-
Dr. Akula
félisten
A System Update képes leszedni Win7-hez a Lenovo tuningos cuccokat? Vagy az csak az azzal előtelepített notik kiváltsága? Kéne az az 5 sec boot.
-
buherka
addikt
-
g.gergo
senior tag
W7 alatt egy 2GB-s Turbo Memory mennyit dob a rendszeren? Vagy ne kínlódjak vele?
-
Shadowfax
addikt
válasz
lecterdoctor #2874 üzenetére
Esetleg az olimpiai kiadás? [link]
-
orrlyuk
aktív tag
Sajnos nagyon is érintett. Beszéltem a laptopinfós srácokkal, azt mondták, kupacokban állnak az ugyanebben megdöglött T4X szériás gépek, az enyém nem is jöhetne szóba beszámításra sem. Nemsokára mehet a hardverapróra egy T43 bontás!!! kezdetű hirdetés. Egy szomorú történet szomorú vége.
-
g.gergo
senior tag
válasz
lecterdoctor #2872 üzenetére
Sztem vmi IdeaPad Y száriájú gépről lehet szó. Esetleg ilyen? Y550
-
g.gergo
senior tag
válasz
lecterdoctor #2870 üzenetére
Miben is kéred pontosan a segítségünket? A gép pontos típusának a meghatározásában? Mert ezt ugye elfelejtetted írni ...
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Légy szíves segítsetek nekem: Emlékszem, hogy pár hete láttam egy kirakatban egy Lenove notebookot, 15,4" az ára 120-130e ft körül volt és ami a lényeg hogy a notei tetején vörös minták voltak, ha jól emlékszem non-figuratív.
Nagyon megköszönném a segítséget!
-
Dr. Akula
félisten
Pedig "leesik", mert ez csak az előírás szerinti max órajelet jelenti. Az asztali gépemben 1600 MHz-es ramok vannak, de mivel nem tuningolok, az i7 csak 1066 MHz-n hajtja a ramokat. Vehettem volna 1066-ost is, azzal se lennék kintebb. Annyi előnye van csak ha tuningolni akarnék, akkor 1600-ig garantáltan bírná a ram a húzást. Vagy ha később lesz magasabb "FSB"-t (olyan már nincsen, de ezt ismeri mindenki) használó chipset, abban is garantáltan működni fognak.
-
Chandler
senior tag
válasz
Shadowfax #2867 üzenetére
Köszönöm
Feltelepítettem, és most már nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, viszont amikor ezt telepítettem, és újraindítottam a gépet utána, nem kapcsolt be a gép. Felpörögtek a ventillátorok, de kép nem jött, csipogott párat (sajnos nem tudtam felírtni) és utána semmi. Történt már velem ilyen egyszer, lehet hogy akkor is AMT driver installálása után, ebben nem vagyok biztos, és elvittem a gépet a szervízbe, és semmit nem találtak. Lehet összefüggés a kettő között? -
Chandler
senior tag
Felraktam új windowst, minden drivert ami van windows 7 alá, de az eszközkezelőben van két ismeretlen dolog: "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" és "PCI soros port". Nem tudjátok mit kéne felraknom ahoz hogy ez eltűnjön? Vagy az AMT miatt lehet, azt nem raktam fel, mert nem tudom micsoda.
-
JAckass6
tag
sziasztok! gyors válasz kellene, 1 GB kingmax ddr2 667 mhz ram van a t60-ban, bármi problémát okozna ha egy kingmax 2gb ddr2 800 mhz-est tennék mellé? tulajdonképp csak az órajel különbözik
-
-
buherka
addikt
Ennyi pénzért süppedhet...nem bánom
Van a cégünknél T61-es és T43-as. A T43-ast kis ideig használtam is (infra port és a párhuz. port miatt)...ennek aztán valóban beton a bill.-je szó se róla.
Mi vagyunk a lenovo/IBM egyik hivatalos nyomdája...most szerver haszálatikat csinálunk és Recovery tokokat.
Remélem idővel a notikra is ráállunk -
buherka
addikt
Volt egy srác, aki rámírt privátban a bill. ügyben hogy neki baromira süpped az R400-as gépe. Aztán a vége az lett, hogy így használja ahogy van.
Úgylátszik a lenovo-nál is válság van és már ezen is spórolnak.
Ez volt az etalon, most épp nem az.
Amennyiért ezt a T500-at vettem, az-az ár etalon volt számomra. -
cqr
aktív tag
válasz
buherka #2851 üzenetére
Ezt sem buheráltam volna meg, ha a melóban nem unatkozom
A név kötelez?(sry)
Egy-egy magic youtube videó alapján ne vonj le messzemenő következtetéseket. Amellett hogy szinte mindegyik "laptopgyártónak" van olyan szériája amiben a bill nem kapott megfelelő merevítést, ha megnyomkodod az aktuális acer/asus-t (nagyon hasonló felépítésű ház, kboard) láthatod, hogy azért egy kicsit jobban adtak a merevítésre. A dell is kipróbálta mostanság a minek az alátámasztás témát, a lenovo is, reméljük leszoknak róla..
Ennyi bőven belefér.
Fene tudja. Más a hozzáállásod, és más annak is aki régebbről követi a tp brandet. Ez volt az etalon, most épp nem az.
Még így is szerintem a legjobb billentyűje a lenovo-nak van.
Hát ezen fölösleges vitatkozni, de én pl. több olyan hszt látok ami ezzel nem ért egyet, mint ami igen.#2852: Mint írtam a lenovó nem ezt mondja. Hivatalosan a könnyített verzió kerül a tp-kbe.
-
buherka
addikt
válasz
n0_gAboR #2852 üzenetére
Új gépnek mi számít?
Mert az enyém 2009 07 02.-i gyártású és az az angol volt benne amit a képen láttál. A magyart már én vettem bele.
Amikor simán gépelek akkor nem tehénkedek rá a bill.-re és nem kalapálom, így nem is süpped...meg rátenyerelni sem szoktam.
Én bizti nem fogom kicserélni...nekem így is tökéletes.Egyszer láttam egy Dell Latitude gépet...pár hónapos volt és be volt esve a bal oldali egérgomb a tapipadnál, pedig felváltva volt használva külső egérrel.
De persze lehet, hogy ez is csak egyedi eset. Amúgy jó kis gépeg ezek... tetszenek
-
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
válasz
buherka #2844 üzenetére
Kepen mind a ketto a kikonnyitett verzio (model MV90). Uj gepekkel mar nem ezt adjak (enyemben mar megint a "regi" massziv van.
En probaltam mindenfele trukkot a R400-nal de amikor a csattogas szunt meg, akkor nagyon mozgott ( a sok alatamasztas miatt).
Egyebkent tenyleg ez is eleg jo minosegu az atlaghoz kepest (pl ismeros asus laptopja 10x ennyire mozog), viszont a nem kikonnyitett verzio nagysagrendekkel minosegibb, merevebb, masszivabb. Mindenkeppen erdemes kiscereltetni. -
buherka
addikt
Amíg nem muszáj én addig nem megyek szervizbe.
Ezt sem buheráltam volna meg, ha a melóban nem unatkozom...mert az a kis süppedés egyáltalán nem zavart. Ennyi bőven belefér.
Még így is szerintem a legjobb billentyűje a lenovo-nak van.Ha megnézünk egy Acer-t egy Toshiba-t vagy egy Dell-t...na ezek aztán süppedések a javából. Ez már engem is idegesítene.
-
cqr
aktív tag
válasz
buherka #2844 üzenetére
Régebben a forums.lenovo-n is néhányan ilyen megoldást választottak, bár én sztem előbb megpróbálnám a servízt a replacement-keyboard programra hivatkozva (ami már ugyan nem él hivatalosan, de sok helyen cserélik ettől függetlenül.)
Szóval itt véleményem szerint nem a bill. a hibás, hanem az alátámasztás.
Nézőpont kérdése.. ami érdekes az az, hogy a legtöbben azt mondták hogy a régi keyboard és a régi váz jobb, mint a súlycsökkentett és a kiegészítő elemmel ellátott váz. Amit nyertek azzal hogy kivágtak a billentyűzetből azt elveszítették mikor betették a alátámasztást, ráadásul még roszabb lett.. mint a t60-as időkben. "Sok hűhó.."
-
Mészike
aktív tag
Meg tudná valaki rendelni nekem a Win 7 upgrade-t? American Express kártyánk van, de azzal nem tudok fizetni, csak Visa vagy Master. Természetesen átutalom előre a pénzt, aki megtenné nekem.
-
buherka
addikt
válasz
g.gergo #2846 üzenetére
Kb. olyan 3-4mm vastag lehet ez a kis műagyag támaszték.
Én 1mm-nyi anyagot ragsztottam rá és így teljesen merev lett az egész.
Persze ezt így elsőre megmondani nehéz, hogy mennyit kell ráragasztani... kinek-mennyit.
Egy réteget rádobsz visszarakod a bill.-t, ha még mindig huplizik, akkor mehet még egy réteg...és így tovább. Egyszer csak megadja magát.
Ha jól emlékszem én 3 réteget dobtam rá -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #2832 üzenetére
Most nem unatkozom...de akkor még 1X...+ egy kis segítség
Egy angol (UK) és egy magyar van a képeken...az angolt most adtam el egy T400-ba, amiben USA kiosztású volt egysoros Enter-el.
Ez az USA kiosztású valóban más volt, mert miközben áttettem a srácnak előtte megnéztem. Nem volt annyi lyuk/kikönnyítés az a lemezen. De merevebbnek nem találtam.Nekem is egy nagyon picit besüppedt a bill. a W-S-nél...de kicsesztem vele
Gyárilag kis műanyag kockák vannak a bill. alatt, amik alátámasztják...ezeket meg kell tuningolni.
Én így csináltam (kékkel bekeretezve):Kétoldalú matricával adtam neki egy kis magasságot és azonnal megszűnt a kis süppedés.
Igaz, hogy sufni tuning, de a szervizbe sem fognak szerintem többet csinálni vele, ha valaki elviszi.
Szóval itt véleményem szerint nem a bill. a hibás, hanem az alátámasztás. -
Daneeka
senior tag
Mi a helyzet mostanában a Win 7-el? Ha feltelepítek egy R61-re működni fog a dolgok nagy része? Mihez kell driver? (azért kérdem mert a haverom valamelyik nap feltett egy noname gépre egy vistát azt kb. minden ment neki (wifi, kijelző, hang stb.) driver telepítés nélkül)
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Konnyu megismerni:
A gyengitett vagy mozog es csattog (a betett tamaszto lemeztol) vagy kb fel centiket besullyed a nyomas alatt (amennyiben a regebbi modell, es meg lemez sincs alatta). A "regebbi" nem kikonnyitett billentyuzet meg olyan mintha bebetonoztak volna, meg nem mozdul, hangot nem ad, eg es fold a kulonbseg. -
mdk01
addikt
Jól belemásztunk ebbe a bill. dologba, de nem is baj.
A lényeg hogy köszönöm mindenkinek a válaszát.
Pénteken megyek Csabához a gépért este megírom milyenre sikerült a bill.2008.04.16.-i T61-el lesz összehasonlítási alapom.
Üdv.
-
rankesz
veterán
válasz
Akkor már nem csak a billről kellene kép, hanem a cooler fészek körül is erősítettek a merevítésen, hogy a billentyűzet jobban felfeküdjön.
Valaki pár hete linkelt is erről képet csak most lusta vagyok visszakeresni... -
Alg
veterán
válasz
2008-as T500, szóval a kikönnyített backplate-el, de mégy így is fényévekkel jobb, mint bármi amivel eddig találkoztam...
Apropó, ha szétszedem, ki tudom takarítani rendesen? Gyengélkedik a space, aláment valami...
-
.:Vision:.
aktív tag
Nem tudja valaki véletlenül, mikor jön ki a WIN7 a lenovo által felturbozott változata ?
-
g.gergo
senior tag
válasz
Én szétszedés nélkül is megmondom: a gyengébb. Bár annyira nem zavaró, sőt egyáltalán nem. Viszont ha erősebben megnyomom, akkor tényleg meghajlik a W betű környékén. A gép 2009.08. havi.
-
ABE
őstag
válasz
Napfénysüti #2827 üzenetére
Atya világ!
Tényleg ilyen drágán dolgoznak? Nem semmi...
Más:
Vettem egy WD1200VE HDD-t a T43-ba, az előre várható 2010-es hibaüzeneten kívül remekül üzemel.
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR #2809 üzenetére
Szerencsere nem igy van.
Sajnos de.Lehet hogy nem érdemes túl messzemenő következtetéseket levonni 1db eset után. A hivatalos (félhivatalos) válasz az amit én is írtam, jelenleg minden T/W/R-t az újfajta "súlycsökkentett" billentyűzettel szállítják. Valsz a tiéd vagy 2009 q1-jében lett legyártva, vagy már cserélték benne a billt, vagy ..
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Napfénysüti #2827 üzenetére
Nagyon köszönöm, már ismerem őket, és én is csak a legjobbakat tudom mondani róluk. Sok éve megvannak, és emberséges, korrekt, becsületes hozzáállással, nem pénzéhes stílusban. Jó, hogy van ilyen!!! Köszönet mégegyszer!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
orrlyuk #2824 üzenetére
Gondolom már nem garanciális a gép. Ez esetben jó ha tudod hogy a központi szerviznek az óradíja ha jól emlékszem olyan 30750 Ft(nem elírás). Csak a bevizsgálás kerül kb 8500-ba.
Viszont lehet jobban jársz akkor ha a Laptopinfo-s sráchoz viszed mint korábban már valakinek javasolták[Laptopinfo]
Ott ingyenes a bevizsgálás is és ha meg tudják oldani a problémát szerintem olcsóbban is jössz ki. -
orrlyuk
aktív tag
Ha még nem vagyok túl fárasztó: ebayen 120$ körül vannak alaplapok. Valakinek van tapasztalata ilyesmivel? Ennyit talán még megéri beruházni. Itthon 50-60K körül láttam, ami nyilván irreális.
Ja, és még egy: esetleg érdemes berendezkedni az ilyen hibával együtt élésre, vagy idővel rosszabb lesz, és teljesen kinyiffan? -
Adam86
tag
Üdv,
Csütörtökön leszek boldog tulajdonosa egy új fullos T500-nak.
Abba már biztos vagyok, hogy jól döntöttem.
A géphez lesz eredeti vista ultimate is, de én jelenleg is win7-et használok.
Érdemes lesz rátenni, driverileg, szoftverileg hogy áll?
Jelenleg egy HP pavilion gépről vagyok és ehhez minden megy win 7-tel.Miket ajánlottok még programokat feltenni, mire figyeljek esetleg oda?
Köszönöm a segítséget!
-
orrlyuk
aktív tag
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek. Azért még elfogadok tippeket! Most azt próbálgatom, mi van, ha kap 1-2 pofont ilyen fagyáskor. Ha az alaplap fáradt el, az mechanikai természetű vagy elektronikai? Mennyire típushiba? Ez az első thinkpadem, más gépnél még nem futottam bele ilyen hibába, azt viszont hallottam, hogy az újabb típusokat jobban felkészítik az alaplap csavaró igénybevétele ellen. Tehát ez lehet típushiba?
-
n0_gAboR
őstag
Jo kerdes
Lehet hogy egy T61-nel mar nem vettek volna be a dolgot.
Arra tudok gondolni, hogy nem ellenorzik vissza egyenkent a gepeket, hogy melyik kiskerben, es mikor volt eladva. En masinam 2009.05 gyartasu, ha sokat ult voltna a kiskerbe, akar lehettet volna a megadott datum utan is ertekesitve. Valoszinuleg meg van naluk huzva egy hatar hogy milyen gyartasi idoponttol adjak oda az upgradet.
-
n0_gAboR
őstag
Szerencsere nem igy van.
R400-asomban egy szar fajta volt (tele volt lyuggatva, kikonnyitettek az anyagot, lotyogott, mozgott), viszont a gepbe volt mar az alatamaszto kiegeszito lemez. Vettem hozza egy angol billentyuzetet (ami a massziv fajta volt), eg es fold volt a kulonbseg.
Most egy uj T500-am van, ebben ugyanez a minosegi billentyuzet volt, csak ugye magyar.
Szoval tenyleg visszaallitottak a regebbi, faszabb szeriat! -
orrlyuk
aktív tag
Drága barátaim!
Hardverhiba ügyében kérek tanácsot, hátha valaki már találkozott ilyennel: t43-as hibátlanul működik, de mozgatásra, kisebb bökésre is megáll, fagy: a képernyő kimerevedik, semmilyen input-eszközre nem reagál. Power gombbal (hosszú nyomás) ki lehet kapcsolni. Nem lehet szoftverhiba, mert a bios-képernyő alatt is megcsinálja ugyanezt. Tehát, ha asztalon van, működik, akár órákig, de mozgatásra hamar megáll, és lehetetlen újjáéleszteni.
Biztosan szerviz lesz előbb-utóbb, de hátha tud valaki tanácsot adni: mire számíthatok
-
pilsner
aktív tag
válasz
marcitp #2801 üzenetére
gondolom azt, hogy a VGA dedikált rammal rendelkezik, tehát saját memóriája van, nem a rendszermemóriából "csíp le" magának egy darabot. pl, ha van 4 giga RAMod és integrált VGA-d aminek nincs dedikált memóriája, akkor az a mennyiség, amivel a grafikus chip gazdálkodik(pl. a G965 esetében max. 384MB) a rendszermemóriából van számára elkülönítve, és annyival kevesebb jut a CPU-nak. viszont ha a VGA dedikált memóriával rendelkezik, akkor az azt jelenti, hogy az a saját, külön bejáratú V-RAM-ja, és a 4 giga megmarad a CPU-nak.
-
marcitp
őstag
Sziasztok! Lassan már féléve TP tulaj vagyok, elég lame a kérdés, DE:
mi az a dedikált RAM, meg VGA? (a ram-ot, meg a vga-t, meg a dedikált szót ismerem, de így együtt = ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged