- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mészike
aktív tag
Mi módon lehet az akkut resetelni? Vantage-ben nincs ilyen opció...
-
Mészike
aktív tag
Nincs már lehetőség az akku formázására? Frissült a Vantage az összes gépemen, de egyiknél sem jelenik meg a formázásra vonatkozó menü.
-
Mészike
aktív tag
Adott egy E430-as noti. Sógornőnek lenne, telepítettem, friss a rendszer. Ma bekapcsoltam reggel, semmi gond, most bekapcsolva viszont fehér a képernyő. Külső monitoron ad rendesen képet. Mi lehet a gond vele?
-
Mészike
aktív tag
Ez mennyire vállalható akku?
https://patona.de/patona-akku-fuer-x230-no-tablet-version-2922 -
Mészike
aktív tag
A gyárliag Win8-al kijött gépek tartalmaznak valami Lenovo-s cuccot, mint a Win7? Vagy ,,csupasz" Win8 jár a géphez?
-
Mészike
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Már egy ideje egy 120-as ssd van abban a gépben, de most olvastam, hogy van ilyen bios:
http://en.www.ali.dj/sata-ii-support-for-lenovo-thinkpad-t61-x61-r61/
Sokat számít, ha felteszem, vagy hagyjam ahogy van? -
Mészike
aktív tag
Adott egy R61-es noti, T7100-as procival. Működne benne egy P8400-as proci?
-
Mészike
aktív tag
X230-ba melyik a legjobb billentyűzet? Gyártót tekintve?
-
Mészike
aktív tag
Naszuper. Lényegében 2 dolgot szerettem volna áttenni a T400-ból, és egyiket se lehet...
Se a WWAN kártyát, se az SSD-t. 9.5mm-es az SSD, az X230-ba meg 7mm-es kell... -
Mészike
aktív tag
Lenovo X230-ba ez az ssd belemegy?
http://www.kingston.com/en/ssd/hyperx#sh103s3 -
Mészike
aktív tag
Ericsson f3507G-t bele lehet tenni X230-ba?
-
Mészike
aktív tag
Valakinek nincs magyar nyelvű Windows XP Professional recovery-je T43-hoz? Minden gépemhez van, csak ahoz nincs, és most megcsinálnám
-
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy X230-as gépet. Most megy az install (egyelőre T400 recovery, de rendelés alatt a sajátja).
Sajnos, szemből nézni a jobb első gumitalp hiányzik, így billeg a gép kicsit. Gondolom ezt lehet pótolni, de milyen néven keressem? -
Mészike
aktív tag
Tudnátok mondani/ajánlani PCMCIA-s kártyaolvasót? SD kártyát használnék, és olyan kellene, ami nem lóg ki
-
Mészike
aktív tag
http://www.ebay.com/itm/Battery-hk-Genuine-IBM-Lenovo-X60-X60S-X61-X61S-4cell-2-6AH-Brand-New-Battery-/220946774953?pt=Laptop_Batteries&hash=item3371743ba9
Ez jó lenne az X60-asomba?
1707 a típusa. -
Mészike
aktív tag
Mettől meddig gyártották a T60-as gépeket?
Mi lehetett az utolsó dátum, mikor eladták újonnan az utolsókat? -
Mészike
aktív tag
Az én T400-am is ciripel. HDD-vel is, meg SSD-vel is. De csak néha, ha rájön. Az elején zavart, mostmár nem érdekel
Meglett a kijelzőcsere!
Most végre nem ugrál a képernyő. Maximálisan elégedett vagyok a Delta veszprémi szervízével! -
Mészike
aktív tag
Köszi!
Márcsak azt nem tudom, hogy milyen a reviziója az alaplapnak -
Mészike
aktív tag
Adott egy T60-as noti T2400-as procival.
Bele tudok tenni egy 800 MHz-es T7200-as procit? -
Mészike
aktív tag
Honnan lehet megtudni, hogy milyen lcd panel van a gépemben (FRU szám) úgy, hogy nem szedem szét a gépet?
-
Mészike
aktív tag
Kicserélték a gépemben a szalagkábelt, hogy majd az megoldja a képernyő alján lévő villódzást. Nem oldotta meg. A Delta már az elején kicserélte volna az LCD-t, de a nagy IBM szervíz először ezt a cserét mondta. Majd a BIOS-ból legyen régebbi feltéve. Ez se oldotta meg. Most végre megrendelhették az LCD-t.
A Delta maximálisan segítőkész cég, nem rajtuk múlt, hogy nem egyből LCD legyen rendelve. Mindenesetre most van új szalagkábelemMárcsak a kijelző kell, és végre rendes gépem lesz.
-
Mészike
aktív tag
válasz
mitulabattyi #20603 üzenetére
Hello!
Dettó ezt csinálja a gépem! Szintén T400. Most hoztak hozzá szalagkábeld, de szerintem nem az lesz a gond... Ha lesz időm, akkor délelőtt elviszem a Deltához, aztán kiderül.
-
Mészike
aktív tag
Frissítette magát a ThinkVantage Toolbox. Azóta nem indul el, hanem hibaüzenettel elszáll. Már a második ThinkPad, amely ezt csinálta. Másnál megy rendesen frissítés után?
-
Mészike
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=cI6MotddGj8&NR=1
Szinte ugyan ezt csinálja a gépem. Annyi, hogy pirosas a csík. -
Mészike
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a gépemmel (T400). Mostmár állandósult a következő helyzet:
Alul, teljes hosszában van egy rózsaszínes csík. Nem oprendszer függő, mert mikor bekapcsolom a gépet, akkor is csinálja. Tetézve ezt azzal, hogy néha a start menü szélességében villódzik is. Ez mi lehet? -
Mészike
aktív tag
Nos, úgy néz ki a Ghost nem jön be...
MBR javítás se segít.
Most megy a full telepítés, ezzel egyelőre jól megy.
Tetszik a vinyó sebessége. -
Mészike
aktív tag
Kicseréltem a T43-asba a vinyót. Ghost régi vinyóról újra.
Berakom az új vinyót, indul a gép, de csak a kurzor villog a bal felső sarokban.
A BIOS látja a vinyót. Lehet, hogy kell egy Windows javítás? Bár a Ghost során csak olyan fáljnál volt hibás szektor, ami nem Windows fájl. -
Mészike
aktív tag
Új kérdésem lenne. Milyen vinyót lehetne beletenni egy T43-as gépbe anélkül, hogy a 2010-es hibakód megjelenne? Feltűnt, hogy lassú a vinyó, most tesztelem a Toolbox-al, ott már a Surface Scan Test Failed.
-
Mészike
aktív tag
Van egy X60-as gép. Jelenleg T5600-as proci van benne (667MHz). Ki tudom ezt cserélni egy T7300-asra (800MHz)? Fog menni a gép vele?
-
Mészike
aktív tag
válasz
audi100td #14292 üzenetére
Hello!
Van R50, T43, T60, X60, R61, T400 itthon.
R50-es sajna mozgatás hatására lefagy (pedig nem ATI-s).
Kijelzője kicsit fakóbbnak tűnik a mostaniakhoz képest.
T43: 14"-os kijelző, 1400x1050-es felbontás. Szép képe van, de ez is kicsit fakóbb érzetre, mint az újabbak.
X60, T60-as: gyönyörű a kijelzője (1024x768).
R61: ennek a legszebb, de komolyan!
T400: nem vagyok kibékülve vele. R61 mellé téve láthatóan gyengébb (fakóbb).Mindegyik gép masszív. T43-as (most pont arról írok) billentyűzete kicsit nyekergősebb a jobb alsó részen. Kicsit gyengébbnek (hajlékonyabbnak) tűnik a 43-as a többihez képest. Ez recsegősebb is.
-
Mészike
aktív tag
válasz
^Clown #13820 üzenetére
IBM ThinkPad R50e (1834-BYG)
R50e - 1834-BYG Celeron™ M 330 (1.4GHz), Microsoft® Windows® XP Home, 256MB, shared video RAM, 30GB, DVD/CD-RW, 15˝ TFT, modem, Intel® b/g wireless, ethernet, 1 év szerviz garancia
Cikkszám: UR0BYHL
Ár: 169.900 Ft + ÁFAPont ilyenem van
Sajna jelenleg az ágy alatt. Elindul a gép, de megmozdítom -> fekete képernyő, fagyás. Pedig nem is ATI chip van rajta,
Ki van a proci is cserélve, Celeron helyett rendes 1.7-es proci, meg 1 giga ram -
Mészike
aktív tag
Már nincs gari az x60-ason, frissítésnél pl a Bios-t nem ajánlotta fel. Pedig elég régi, ami rajta volt....
-
Mészike
aktív tag
2669-Y2V a típusa. Ha érdekel valakit, akkor csinálok képeket róra.
-
Mészike
aktív tag
válasz
radamsky #13336 üzenetére
A TPM a biosban valahol a security fülnél rémlik.
Viszont nekem is kért anno ilyet, mikor változtatni akartam a beállításán!
Nem is tudtam semmit sem kezdeni vele. Újonnan vettem a gépet teljesen boltból, tehát senki sem rakhatott rá jelszót. Anno érdekesnek tartottam, aztán nem foglalkoztam vele. -
Mészike
aktív tag
válasz
---Lasali--- #13332 üzenetére
Nekem nem kotyog.
-
Mészike
aktív tag
Állítsd 1-es csatornára. Azért érdemes előtte körülnézni, hogy nincs-e a közelben még wifi hálózat, mert akkor annak nézd meg, hogy milyen csatornát használ. Legjobb választás: 1 vagy 5 vagy 11 vagy 14 (ezt a "sima" routerek nem tudják úgyse, de ha már írtad, hogy Tomato firmware van rajta, akkor Linksys WRT54 lehet, azmeg jó router
).
-
Mészike
aktív tag
Tanácsot kérnék
Adott két X60-as gép. Egyik CoreDuo, másik Core2Duo procival. Felszereltsége minden másban azonos.
Mennyit számít a Core2-es proci? Konkrét feladata annak a gépnek tőzsdés programok futtatása. Jelenleg ezek egy T43-ason mennek. Egyenként 400, 500, 600 mega ramot esznek. A proci is kevés ezeknek úgy veszem észre. 32 bites oprendszer alatt futnak, de esetleg később 2x2 giga rammal már az új gépet lehet, hogy 64 bitessel telepítenék.
Megérné az újabb proci? 13 000 ft a különbség a két gép között. -
Mészike
aktív tag
X60-asnak ugyan az a billentyűzete, mint az X61-nek? Kompatibilisek egymással?
-
Mészike
aktív tag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-63685#hdd
Ezt frissítette már valaki? Miket változtat? -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7994 üzenetére
Oké. Ha kell, akkor szólj. Van XP, meg Vista recovery is R61-hez.
szerk: jé, fanatikus tag lettem
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7983 üzenetére
Nem kell hozzá recovery lemez?
-
Mészike
aktív tag
válasz
bikkamokka #7760 üzenetére
Nekem olyat szokott csinálni a molbilnet, hogyha hibernálás után bekapcsolom a gépet, akkor kb az 5. csatlakozási kísérletre hozza létre a kapcsolatot.
szerk: azt elfelejtettem írni, hogy én az AC-t használom.
-
Mészike
aktív tag
válasz
bikkamokka #7757 üzenetére
Az eszközkezelőben látszik a kártya?
-
Mészike
aktív tag
Nem nagy dolog, csak ha már megvan egy beállított rendszer, és gondolván a legrosszabbra, akkor lesz egy elcseszett rendszerem.
Otthon lementem a rendszert és ráengedem.szerk: amúgy tényleg csak az bosszant az egészben, hogy asztali gépen is, notin is megvásárolva minden progi, amit használok, és akkor itt szarakodnak velem a Microsoftnál, hogy le van tiltva a termékkulcsom. Pedig aztán nincs másik gépre telepítve, hogy ez okozná a gondot.
-
Mészike
aktív tag
Megvolt a telefonos. Ott azt mondta a hölgy, hogy látja, hogy le van tiltva, elirányított arra az oldalukra, ahol letölthetem az eredetiségellenőrző programot, és azon menjek végig.
Namost, hogyha a rendszerben már eleve le van valamiért tiltva, akkor nyilván megbukik az eredetiség ellenőrzésen is. Onnantól meg lesz egy használhatatlan rendszerem. Előtte lementem
Azért szar, hogy az ember megvesz mindent legálisan, és akkor itt szív vele.... -
Mészike
aktív tag
A gépemen Windows 7 van feltelepítve. A Lenovo féle. Matrica a gép alján. Aktiválva is lett. Tegnap BIOS-t frissítettem, erre közli, hogy újra aktiváljam, majd ez lezárul azzal, hogy blokkolva van a kulcs?! Mi a teendő ilyenkor?
-
Mészike
aktív tag
Ahol foltos a kijelző, rálehelsz, és papírzsepivel letörlöd
-
Mészike
aktív tag
T400-nál csak ritkán vettem észre, azt is még az elején. Párom, mikor használja az R61-et, akkor annál néha hallani. T60-asnál még soha nem tapasztaltam.
evone: Acer
Még áprilisi tréfának is rossz
-
Mészike
aktív tag
Azért vicces, hogy az agyon használt r50-es gép, és a most vett t43-as gépnek is makulátlan a matricája. A T60-asé két részre szakadt. Asszony gépén az XP matrica lekopott, a Win7 már kezd. Nekem csak a Win7-es bal felső része.
-
Mészike
aktív tag
Nah, nekem meg megjött a T43
Már gyűlik nekem is a gyűjtemény szépen. Sikerült 49-ért megvennem. Ebbe benne volt az eredeti géphez plusz 512 ram, meg a szállítás
Most telepítem. -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #6831 üzenetére
Dettó! Mondjuk én már hozzászoktam, hogy nem annyira fényes a kijelzőm.
Csak az elején bosszantott, hogy azért drágább volt az én gépem, és mégis olyan, mintha ez lenne a gyengébb minőségű. -
Mészike
aktív tag
Nálunk a T400, az R61, meg a T60-as is cicereg.
szerk: amúgy most a T60-ast kapcsoltam be. Sokkal szebb a kijelzője, mint a T400
-
Mészike
aktív tag
Most én kérénék segítséget recovery ügyben. Veszek egy T43-as gépet, és ahoz kellene magyar XP recovery. Lenne valakinek?
Már kész IBM lerakat leszek -
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5593 üzenetére
Nálunk asszony R61-esének a bal oldala, de nem zavaró. Lehet csak meg kellene húzni a csavart
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #5274 üzenetére
Nekem is világít.
A driverrel kapcsolatban nincs tapasztalat, mert én gépembe csak egy vga kártya van.
Viszont azt nem értem, hogy a System Update miért akar feltenni nekem kártyaolvasó drivert. Ugyanis olyan sincs a gépben -
Mészike
aktív tag
Kicsit elb***ott egy billentyűzete lett
Vajon kompatibilis lehet a mostani T400-assal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest