- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok, van nekem egy lenovo thinkpad x120e lapotopom. A gyári töltője 60W-os, 20 V-os csatlakozóval. Van továbbá egy eredeti lenovo töltőm, aminek cserélhető a csatlakozója, van hozzá 20V-os, ami hibátlanul illeszkedik a laptop bemenetébe. De ez a plusz töltő 90W-os teljesítményű. Használható szerintetek a lapotop-al?
-
HarryPotter
őstag
lenovo access connections-t megéri felrakni (thinkpad x120e)? Állítólag abban tudom olvasni a hsdpa szolgáltató által küldött sms-eket. Igaz ez? Nem terheli feleslegesen a rendszert?
-
HarryPotter
őstag
válasz
Ghostface #26377 üzenetére
netre próbálj ethernet kábellel csatlakozni (routerbe legyen kötve a kábel), így valószínűleg menni fog a net. Ha megy, lenovo honlap, azon belül downloads. Ott add meg a tipus és szeriaszámot, és a honlap összegyűjti neked mindazt, ami kell. Ha a kábellel sincs net, akkor egy másik gépen csináld végig ugyanezt, ami neten van, és egy pendrive-ra tedd a drivereket, amit aztán a gépeden telepítesz.
-
HarryPotter
őstag
lenovo thinkpad e120 -- win 7 telepítésnél az op rendszer felmegy, de se a lanhoz, se a wifi-hez nincs driver, így nem tudok a netre menni. Pendrive-on leszedve a wifi és a landriverek a lenovo oldaláról pedig nem települnek (hibaüzenettel kilépnek). Nem értem. Valaki találkozott ilyesmivel?
-
HarryPotter
őstag
tp x120e-m van. Nagyon jó és szép de: a trackpoint-ot használom, de van touchpad is, ami nekem felesleges. Hogy tudnám a touchpadot kikapcsolni, mert ahogy hozzáérek véletlenül, a kurzort elrántom.
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #25775 üzenetére
erre valaki: [link] ?
-
HarryPotter
őstag
Sziasztok, egy x40-est használok win 7 pro-val. Új a rendszer, két napja telepítettem. De két probléma azért máris akad:
- Kék halál (eddig egyszer) ezzel az üzenettel: Driver IRQ Not Less Or Equal.
- a Devide Manager az "other devices" alatt a "video controller"-re hibát jelez, konkrétan nem talált hozzá drivert. Sajnos én se találok, pedig felraktam a Thinkvantage toolboxot is, de aszerint minden ok.Tudtok ezekre valamit?
Köszönöm előre is,
-
HarryPotter
őstag
két dolog, ami mellette szól: az ára és a funkciói. Ez nem valódi thinkpad, nem katonai technológia, nem roll cage, nincs vízálló billentyűzet,
...de nem is kerül annyiba, mint egy 15'-os Macbook Pro. Ellenben jó a proci, a monitor és a kidolgozás.
Ez nem a TP fanatikusoknak, hanem a "tömegnek" készül, akik akarnak egy jó gépet jó áron. Én szeretem a thinkpadem, de ha ma keresnék gépet, simán megvenném az edge-t.
-
HarryPotter
őstag
X40 billentyűzetet hogy érdemes tisztítani? Szétszerelve kivehető? Vagy elég szétszerelés nélkül nagynyomású levegővel átfújni a klaviatúrát?
-
HarryPotter
őstag
válasz
Napfénysüti #5971 üzenetére
egy ilyen találkozó nagyon jó ötlet. Mindig kiváncsi vagyok, hogy ki van a nick és az avatar mögött valójában. Azért a barátságok mégis csak élőben az igaziak. Ha lesz ilyen meeting, szóljatok!
-
HarryPotter
őstag
válasz
Shadowfax #5859 üzenetére
majdnem annyiba, de számoljunk: egy x40-41 megvan úgy 50-70 E Forintból. Ehhez az ssd ( 60!Gb) kb 40-45 E Ft Cartman kollegáról. Azaz summa 100-110 E Ft körül megvan egy csúcssebességű netbook, ami kb. megfelel egy mai átlagos atomos netbook árának, de sebességben -- lásd az előző hszemet.
-
HarryPotter
őstag
Érdekes számok. Mit gondoltok, egy új 1900 MAh-es akku egy X40-ben 50%-kos képernyővilágítással mennyit menne? Valakinek van ebben tapasztalata? Most egy 4400 MAh-asat használok, de már elég régi, és nem is megy többet 3,5-4 óránál még akkor se, ha a képernyőt szinte besötétítem (ami egyébként nem túl kellemes látvány....).
-
HarryPotter
őstag
válasz
andersen10 #5686 üzenetére
RightMark - takarékos hangolás- ezt hogy is kell? Bocs az off-ért
-
HarryPotter
őstag
megőrülök. a dokkolóm (x40-hez) dvd olvasója se a chip magazinos, se a pcworld-ös dvd-ket nem hajlandó megenni, minden mást azonban igen. (Mondjuk korábban ilyen probléma nem volt....) Arra gondolok, hogy a dvd-k a hibásak, valami illeszkedési probléma lehet. Látott már valaki ilyet?
-
HarryPotter
őstag
Kollegák, egy béna kérdés: az x40-esemben, úgy tudom, van secure chip. Ez mire jó? Egyáltalán mi ez?
-
HarryPotter
őstag
ez milyennek számít:?
-
HarryPotter
őstag
az az 1,8 Mb/s elméleti maximum? Vagy ezt "élesben' is képes tartósan hozni (optimális hsdpa lefedettség esetén)? Most egy usb-s T-Mobile hsdpa stickem van, ami gyors, de zavaróan kilóg a gépből, félek, hogy egyszer letöröm. megaztán a két usb portom felét lefoglalja. szóval egy pcmcia-s-ra cserélném, ha megoldható.
-
HarryPotter
őstag
olyan hsdpa modemet keresek x40-hez, ami a gép oldalán lévő (asszem) express card slotba illik. google-t nézem de nem nagyon dob értelmes találatot.Tudtok ilyet valahol emberi árban?
-
HarryPotter
őstag
nekem volt az x40-emen win7, de a RAM-om 1,5 GB. Az aero effectek értelemszerűen nem mentek, de minden más szépen futott, chipset driverem nem volt, de nem is hiányzott (
). Kb. az XP sebességét hozta érzésre. szerintem nem lesz gondod vele, ha van plusz ram-od. ssd-vel pedig egy álom.
-
HarryPotter
őstag
Üdvözlet Mindenkinek, kicseréltem SSD-re az x40-em vinyóját. Hát....hasít mint állat, megtáltosodott. Iszonyú komoly a különbség. mindenkinek ajánlani tudom az ilyen upgrade-et.
-
HarryPotter
őstag
Eric Cartman forumtárstól az SSD az x40-embe megrendelve, a héten be is szereli, ha minden jól megy. Kíváncsi vagyok az improvement-re.
-
HarryPotter
őstag
Tisztelt Kollegák!
x40-em van, ami már nem mai fiú. Tul.képpen mindenre jó, amire nekem kell (office, net, email), mégis gondolkodok a váltáson. Szerintetek az x40 mennyire elavult?
-
HarryPotter
őstag
x100 mikor lesz nálunk kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Last Epoch
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Hp Elitebook 755 G5
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad L570 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest