- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
MKB és igen így szokott lenni a vásárlásoknál is hogy először nem látom de egy nap után bőven megszokott már jelenni.
Meg igazából látszik csak nem a bankkártyám tranzakcióinál, hanem az internet kártyám tranzakcióinál.Mindegy a lényeg hogy megvan az eltűnt lóvé.
Kis szerencsével a két ünnep között még a Win7 is meglehet.Üdv.
-
tomi.tomi
tag
Feltettem a Win 7-et a T400-ra, és, bár nagyon tetszik, azóta csinál furcsaságokat a gépem: visszatért a hibernált állapotban való akkumerülés, ami nagyon idegesít, miután Vistán nagy nehezen találtam megoldást.
Kikapcsoltam minden lehetséges "wake up computer" beállítást a device managerben, és tettem még egy próbát, mire ma a gép magától felébredt a hibernálásból. A barátnőm vette észre, amikor már mehetett egy ideje. Kinyitotta a fedelét, és semmi sem történt, fekete maradt a kép. Semmit sem tudott csinálni vele, újraindította -- az akku töltöttsége kb 50%-on állt. Nem tudom, mi történhetett. Az Event Viewer-ben tegnap este és ma délután között nincs bejegyzés, a barátnőm délután vette észre, hogy megy a gép, amikor - az akku fogyása alapján - kb 4-5 órája lehetett bekapcsolva...
Elég tanácstalan vagyok. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm. -
Tim82
félisten
Ha Erste Bank, akkor először zárolásba kerül (tehát nem látod, hogy levonták volna, csak eltűnik a felhasználható egyenlegedből), utána vonják le ténylegesen, amikor a banknál lekönyvelésre kerül a vásárlásod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mdk01
addikt
Kis segítséget kérnék.
Tegnap előtt este 10kor megigényeltem a WIN7-et és tegnap délután ezt a levelet kaptam a Lenovotól.
This is to inform that we had processed your payment successfully.
A notification email with the shipping details will be sent to you when your order has been shipped.
Ez azt jelenti hogy leemelték a pénzt?
Azért furcsállom mert kb. 12óra telt el az igénylés benyújtásától(ráadásul hétvége) és jött ez a levél meg eltűnt a bankszámlámról kb. 5000,- Utána néztem netbankáron a pénzemnek és nem írja, hogy ki emelte le pénzt és a telefonom sem jelzett, csak láttam hogy az elkölthető egyenlegem kevesebb 5k-val. Nyomtalanul tűnt el.Nem értem.
Köszi
-
Chandler
senior tag
melyek azok a driverek amik mellőzhetetlenek egy T400 windows 7-el való gördülékeny működésére, mert ha felrakom az összeset amit találok akkor lassabb lesz a rendszer, meg a memória igény is megnő vagy 400 mb-al.
ezek vannak fenn:intel inf updater
bluetooth
fingerprint reader
intel matrix storage
video
system interface driver
hotkey
ultranav driver
audio
wifi
power management driver -
-
evone
őstag
Vajon hol lehet reklamalni hogy az uj lenovos programok amikra rulnek a talcara nagyon rondak? Vistaba mar pont nagyon jol eltalaltak, erre windows 7be megint olyan otromban nez ki a power manager kis ikonja, nagyon zavaro tud lenni.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
-
premete
veterán
Vista Business Dell Oem- em volt, ezt adták. És ahogy a szlovák közmondás tartja, szuvenir nyihaha, nye kukucs protkova. Egyébként a lenovon w7 prof EN 64bites van, MSDN kulccsal, a Delleset csak kipróbáltam, hogy 32 bitesen is fennáll-e, hogy a wireless rádiók hol elindulnak, hol nem: ugyanaz a helyzet, de például fedora 12 64bit alatt megy mindegyik. Csak szerviz lesz ebből, hogy 1 hetes készülék ilyen anomáliákra képes. Nem mintha a Vista és a W7 annyira hiányozna Gondolom, nálunk a windows árát nem adják vissza, mint más, fejlett tőkésországokban
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
BFeco
aktív tag
válasz premete #3879 üzenetére
Ez egy Dell Windows 7 Professional OEM SLP Key.
Ez találtam:
"...Keys are not brand specific. Any key will work for any oem manufacturer..."
Persze a legalitásnak lőttek.
Fecó[ Szerkesztve ]
20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
premete
veterán
-
Robert75
csendes tag
Úgy kezdődött, hogy bizalmat szavaztam a Lenovonak (G550) 160e ft volt.
Nem kis hiba volt... A ventilátor(proc hűtés) katasztrofális!!!
Windows 7 32bit install minden ok. De, írd és mond semmit nem csinálok vele csak fut a rendszer és a ventilátor 3-5 másodpercenként 2 másodpercre fel visít ütemesen! A proci 41fokos asszem az nforce 45fokos. Egy csendes irodában félóra múltán kezdtem erre az ütemes zajra allergiás lenni!!!
3 napon belül vettem És vissza is vittem. Azt mondták kivizsgálják kb 1 hét. Most várok.
Minden driver a legújabb, új bios nincs.RoB
-
BFeco
aktív tag
Lejárt a szerkesztési idő.
Most kerestem rá, OEM volume license key létezik, tehát nem sima bolti OEM az a DELL, hanem OEM mennyiségi kulcsos. Lehet, hogy a SLIC 2.1 nem gyártó specifikus, vagy csak a meglétét ellenőrzi a W7, ezért megy a DELL OEM VOL W7 a Lenovón is. A tapasztalatod ezt mutatja.
Fecó[ Szerkesztve ]
20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
BFeco
aktív tag
válasz premete #3875 üzenetére
Akkor az NEM OEM W7, mert csak a mennyiségi kulcsos tud ilyet. Az viszont furcsa, hogy a DELL certifikáció megy a Lenovós SLIC 2.1-el. Ezt ki fogom próbálni
Fecó20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
premete
veterán
Még mindig nem értem, honnan veszed, hogy "aktiválást kért"?
Lassan írom, hogy megértsd: Slic 2.1-es gyári lenovo Bios, Dell xrm-ms, Dell OEM kulcs a dvd-n, unattended, csak a nyelvet kellett a több tucatból kiválasztani, majd net nélkül aktiválódott, mert ezen az átok lenovon vagy van wlan, bluetooth és wwan, vagy nincs, mikor milyen kedve van. Persze, pár reboot után lett net, de akkor már régen aktiválódott.[ Szerkesztve ]
-
BFeco
aktív tag
válasz premete #3873 üzenetére
Persze, mert a háttérben (Windows "unattended" install) a telepítő automatikusan aktiválta az OEM win 7-et interneten keresztül, ahogy a "sima" telepítésnél is van egy olyan opció telepítéskor, hogy automatikus aktiválás, ha van internet kapcsolat. Próbáld ki internet kapcsolat nélkül a telepítést. A DELL OEM W7 biztos, hogy aktiválatlan marad egy Lenovón internet kapcsolat hiányában. A mennyiségi kulcsos W7 (SLIC 2.1 a BIOS-ban, a hozzá való gyártói certifikáció, mennyiségi kulcs a telepítőben) internet kapcsolat nélkül is azonnal aktivált. A HDD-t egy másik de csak SLIC 2.0-s Lenovo T4XX notiba áthelyezve, azonnal aktiválatlan.
Fecó
-
Mészike
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Adott a rendelt Windows 7 oprendszer, ami 64 bites. Kértem recovery lemezeket, ami magyar Windows 7-et tartalmaz, de 32 bites. Lehet ebből magyar 64 bites recoveryt gyártani? Ezzel nem sérteném meg senkinek a jogát, nem warez, minden megvan eredetiben. -
BFeco
aktív tag
válasz premete #3866 üzenetére
Ha nem kért volna aktiválást, az lett volna a furcsa. A sorozatszám és egyebek (Logo stb) a telepítőben előre meg van határozva (Windows "unattended" install).
Fecó20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
premete
veterán
-
BFeco
aktív tag
válasz Mészike #3864 üzenetére
A T400 notid BIOS-a a SLIC 2.0 (VISTA) verzióját tartalmazza. A W7-hez SLIC 2.1 kell (gyári előtelepített W7-es notikon ez van), akkor nem fog aktiválást és SN-t kérni. SLIC Dump ToolKit progival, meg tudod nézni a verziót.
Fecó[ Szerkesztve ]
-
Mészike
aktív tag
Viszont érdekes, hogy aktiválni kell azzal a kóddal, amit kaptam külön. Tehát, ha felteszem a Win7-es recovery-ből a rendszert, akkor meg kell neki adni az alján lévő számsort.
-
Mészike
aktív tag
Nos, már régebben megjött a Windows 7 a géphez. Most viszont sikerült szereznem T400-hoz Win7-es recovery dvd-t.
Egész jó. Mondjuk WWAN-nal szívtam egy kicsit, de már megy (legalábbis délelőtt ment). Néha mondjuk csinál olyat, hogy elszáll az explorer, majd újraindul. Ilyet Vista alatt nem csinált. -
premete
veterán
Én mindegyiket feltettem, csak nagyon közelről látszik a matrica, és jó szeműek veszik észre, ha tudják, mit keressenek. Az "enter"-en látszik, mert az kék alapból, de azt ki lehet hagyni. Közben drágább lett, 1300.- Ft. pár funkciógombnál méretre kell vágni, mint a nyilak és pg up, pg down
-
ÉM
tag
válasz premete #3856 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a gombot az aljától kezdve kell felszedni, és véletlenül sem az oldalánál kell feszegetni.
Jól néz ki. A matrica fekete része mennyire üt el a billentyűétől? Esztétikai látványnak, nem zavaró? Mert egyszer már ragasztottunk egy ilyen olcsó, fekete alapon fehér betűs matricát egy T43-ra, de az baromi ronda lett. Mondjuk ott csak az ékezeteseket tettük fel. -
premete
veterán
válasz Rez_Grof #3852 üzenetére
Visszatettem a recoveryt, de a helyzet ugyanaz; hol elindulnak a wireless cuccok, hol nem. Ha újraindítás után érzékeli az eszközöket, akkor már megy rendben. A wlan legtöbbször elindul, a wwan kb. 10-ből nyolcszor, a bt 10 ből ötször kb. feltettem a legfrissebb BIOS-t is, de semmi eredmény. Az pedig elég ciki, ha egy prezentáción háromszor kel elindítani a gépet, hogy minden felálljon. Ezért akartam kiiktatni a lenovo szoftvereket, a w7 az intel 5300-at jól kezeli, az Ericsson wireless manager a wwan.t szintén, gps-szel együtt, a bluetooth-ot szintén a w7 alapból tudja. Viszont, ha el sem indulnak, semmit sem ér az egész. Rajztáblának használhatom éppen, mert a w7-ben a wacom driverek benne vannak, de nem azért vettem bele korlátlan mobilinternetet, hogy akkor legyen netem, ha a cucc is úgy akarja. Lehet hogy megszabadulok a cucctól, amíg ki nem vágom az ablakon mérgemben. Még megpróbálom linux-szal és 32 bites w7-tel, abból van egy dell oem lemezem, hátha a 64 bitre allergiás.
-
-
ÉM
tag
válasz Rez_Grof #3850 üzenetére
Addig mondogattátok, hogy ne csináljam, míg piszkálgatás közben a kezemben nem maradt az egyik gomb. Teljesen könnyen lejött, mindenféle feszegetés nélkül. A gomb maga egy vékony kis lapka, és nincs rajta olyan "nagy kiálló pöcök" ami könnyedén letörhetne. A visszapattintás sem okozott gondot. Minden zavarót kicseréltem.
Úgyhogy most nagy az öröm!! -
Rez_Grof
őstag
válasz premete #3847 üzenetére
Tedd vissza a 7-et, a recoveryből, menni kell a cuccnak rendesen.
Ment már át pár win7 elő telepített Txxx a kezem közt minden működött rajtuk frankón, elsőre.
Be lehet álligatni pedig rendesen hogy mindent inditson el induláskor, meg disconnect után ne kapcsolja ki az eszközt.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
válasz premete #3849 üzenetére
Nekem meg ugyan annyiért PC /1991-ben/, de azt hiszem nem erről volt szó.
Attól hogy te eddig Dell-t használtál abból nem következik, hogy az X200t összes beállítását is elsőre vágni fogod, egyébbként 3 hete telepítettem egy x200t-t és minden ment rajta pöpecül elsőre mind vistával, mind win7-el.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz Rez_Grof #3844 üzenetére
Minden system update fenn van.
Egyszer elindulnak a wireless cuccok, egyszer pedig nem, gondolod, hogy közben hw kapcsolókat nyomkodok?
A Dell biosokban (és a Compaqnál is) biosból lehet letiltani/engedélyezni wireless cuccokat; ha engedélyezve vannak, akkor -ha esik, ha fúj- mennek; ennél a faxszopó kici kinai cuccosnál, hol mennek, hol nem. A márkaszerviz csak annyit tud mondani, hogy vista alatt megy, windows 7 alatt nincs még tapasztalat. Visszatettem azt a fucking vistát, ugyanúgy akkor indul a bt, amikor akar, nem alapból. Pedig hamarabb kib***om ezt az ótvar lenovot a kukába, mint a Logitech bluetooth egeret, vagy az Ericsson 3407f-et..Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
ÉM
tag
válasz Rez_Grof #3845 üzenetére
Azért szeretném cserélni, mert francia a kiosztás és az angollal ellentétben ezen nem csak az Y és a Z van felcserélve, hanem a Q,W,A,S, M betűk is máshol vannak. A matricázást nem úszom meg az ékezetek miatt. De azért jó lenne az egyszerűbb betűket is a helyére tenni.
-
Rez_Grof
őstag
-
Rez_Grof
őstag
válasz premete #3841 üzenetére
No offense, de nem kell szidni, ha valamihez nem értesz.
User manual. Adják a géphez, magyarul is, vagy letölthető.Hardware-es kapcsoló elenőrzése, hogy nincs-e véletlenül off álapotban minden wireless cucc.
System update > minden frissités feltesz > örül.Azok a dell bios parancsok jól jönnének.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
ÉM
tag
Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki cserélte már át a gombokat thinkapad billentyűzetén? Egy X31-esen szeretnék néhány gombot átvariálni, csak félek, nehogy letörjenek.
-
premete
veterán
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne egy x200t-t normális laptopként működtetni windows alatt? Arra gondolok, hogy a wlan, a wwan, a bluetooth elinduljon, mindenféle lenovo faxság nélkül, amelyek vagy elindítják a cuccokat, vagy nem; az FN F5 pedig nem úgy néz ki, mintha menne w7 alatt. Vagy csak linux felrakása segít?
Volt már régen IBM-em, attól eltekintve, hogy egy ormótlan jószág volt, elment; de az utóbbi 10 évben normálisabb cuccokhoz szoktam, mint compaq és dell.
Persze, most lehet írni, hogy a lenovo kibírja, ha ráállok; de van stokim, székem, létrám, én csak egyszerűen használni szeretném, ahogy az elmúlt közel 20 évben mindegyik laptopot.
Például a Dell-nél a BIOS-ban beírom, hogy induljon a bt, wlan, wwan és indul. Kici kinai lenovo bios nem érteni kérdést, mondani occo jo cej tien nyi ha.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Rez_Grof
őstag
A T61-et tudtam, nem hitetlenkedni akartam, azért irtam, hogy "hivatalból".
DE azt még mindig nem értem,hogyan lehetsége, ha az intel azt mondja/irja, hogy a 965PM Max 4GB-t tud kezelni akkor a notik, hogy tudnak használni 8GB-ot, az x61-ben pedig csak 945gm van?
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
evone
őstag
válasz Rez_Grof #3837 üzenetére
Tamogat 8GB-ot. Hidd el.
Santa Rosa platform, a Macbook Pro-kba is volt ilyen es azokba is ment a 8 giga. Aztan figyelj: forum alairas:
X61s 7666B7U · 1.8GHz L7700 · 8GB · 64GB SSD · AFFS SXGA+ · 2008 R2
Remelem eleg ennyi.
-
Rez_Grof
őstag
-
evone
őstag
T61 8 gigát kezel.
-
Tim82
félisten
válasz Rez_Grof #3830 üzenetére
Nem vitázok, csak bazira meglepődtem, hogy ha valóban látja, akkor hogy sikerült a limitációt átlépned.
Emlékeim szerint a T61-be rakhatsz 8 GB-ot, a T60-nál csak 4-et. (Egy generációval fejlettebb chipset.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Rez_Grof #3828 üzenetére
Most lusta vagyok az IBM-nél rákeresni, a Thinkwiki szerint max. 2 GB RAM-ot kezel. [link]
-
Rez_Grof
őstag
-
Tim82
félisten
válasz Rez_Grof #3826 üzenetére
A 2.5 GB RAM-ot hogy csinálod, amikor a chipset csak 2 GB-ot tud fogadni?
-
Rez_Grof
őstag
válasz tomi.tomi #3824 üzenetére
Minnél hamarabb tessék átállni vistáról.
Nekem előtelepített Win7 van a T500-on.
Minden driver meg van hozzá, működik az átkapcsolás is, /igaz nekem néha hülyéskedik, de kézzel is lehet kapcsolgatni/.T400 win7 driver: [link]
A "régi" T43 is kapott egy Win7 install-t, 2,5GB Ram/Radeon x300 és gyorsabb rajta a win7 mint az xp volt + 30perc extra üzemidő aksiról /és minden feature működik/.
-
Rez_Grof
őstag
Hát másnak is van vele gondja:
pl.:
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?p=215458#215458
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=60118Erre többne azt mondták, hogy megoldja a problémát:
1. Uninstall the wireless driver using Add/Remove Programs
2. Uninstall the Hotkey utility using its Setup program (uninstall is an option in the Setup app; it doesn't appear in Add/Remove Programs control panel)
3. Restart
4. Delete the Hotkey folders from C:\Program Files\Lenovo\PkgMgr [key step!]
5. Reinstall the Hotkey Utility and the wireless driver (don't reboot if prompted)
6. Change the system Path to include C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin (easy way to do this: go to command prompt and run the following: path = %PATH%;C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin )
7. RestartA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
tomi.tomi
tag
Tegnap nekem is megérkeztek a Windows 7 upgrade lemezek a T400-hoz.
Leírom a tapasztalatokat, hátha érdekel valakit:
- November 28-án adtam fel a rendelést. Proof of purchase-t nem küldtem, mert sajnos nincs.
- December 9-én vonták le a 17,47 EUR összeget a számlámról (kb 4800 Ft-ra váltották).
- December 14-én jelezték, hogy elindult a szállítmány.
- December 17-én volt a postaládában a csomag.
Az egész tehát kevesebb, mint 3 hétig tartott.Kérdésem is van: érdemes-e már most átállni a Vistáról? Vagyis: megvan-e a teljes driver és ThinkVantage ellátottság egy átkapcsolható videokártyás T400-hoz? Van-e már elég stabil a Win7 napi használathoz?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Rez_Grof
őstag
-
kingabo
őstag
Az Intel Management Engine van alapértelmezett jelszava, vagy meg kell kérdeznem az eladót? (kézikönyvet nem kaptam) Belépéskor jelszót kér...
-
N4nI
tag
hu ellnézést, nem is irtam, egy ugyan olyan gép mint az enyem, x40es, barátomé. a kulonbseg h az enyemben van bluetooth modul is, az ö panelja más. amit az ibm oldala hoz x40-41hez driverek kozul a wifi félékkel nem csinal semmit. kulon wifi driver a inteltol telepul rendesen, de az fn+f5 nem vezérli.
a rendszer egy xp professional.
[ Szerkesztve ]
-
N4nI
tag
sziasztok
lenne egy wifi kérdésem. intel 2200bg 3b kártya. inteltol felteszem a drivert, mukodik, minden oké vele, de állandoan megy. fn+f5 azt irja nincs telepitve. hogy tudom kapcsolhatova tenni?
köszönöm
-
Napfénysüti
nagyúr
Kollégám ma mesélte hogy a mostani német kiküldetésén a másik auditornak kinyílt a hátitáskája és kiesett belőle a TP-je. Összetörött a kijelzője. Aztán kiküldték Angliába(!) javítani, persze addig kapott másikat és végül az audit végére visszakapta a sajátját megjavítva.
Egész hamar megjárta a "szomszéd" szervizt.Més que un club!
-
srow
csendes tag
bocsi rosszul fogalmaztam. a gépre értettem összességéen, hogy IBM és ezért nem kellene vele hogy gond legyen.
[ Szerkesztve ]
A tényálladék? Mi lesz most? - - - Buy the ticket, take the ride.
-
srow
csendes tag
igen az oprendszerre énis gondoltam. de nemrég volt ujratelepítve de elképzelhető, hogy a windows a bünös. vagy a melegedés. a melegedést nem néztem még. amitől félek, hogy a procival van baj de kétlem hiszen ez IBM
-
srow
csendes tag
Hello!
Olyan problémám lenne, hogyvan egy IBm Thinkpad t41-es notebook-om, és érhetetlen módon sokszor fogja magát és kikapcsol. Mi lehet a probléma vevel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest