Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- 
			  PROHARDVER! Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ha a kijelző csere után a kijelző működik csak a háttérvilágítás nem megy, akkor valószínűleg egy alaplapi SMD védőbiztosíték ment ki. Az, hogy ez a biztosíték hol van és megtalálható-e teljesen típusfüggő, próbálj rákeresni a neten a típus alapján. pl. a T520-nál a kijelző csatlakozó közelében van és így néz ki. Azt, hogy szakadt-e multiméterrel egyszerűen ellenőrizheted, csak ezután érdemes a cserét megpróbálni. Csere biztosítékot elektronikai boltokban találhatsz a gyári specifikáció alapján (20-150Ft). 
 A kijelző cserék során a tápot és az akkumulátort is le kell venni a gépről, különben újra kiégetheted.T400-ra ezt a cikket találtam, alul vannak képek is (a képeken látható átforrasztós gagyi megoldás kerülendő, inkább csere biztosíték beforrasztása javasolt): 
 http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=107279
- 

- 

k-rock-atona csendes tag Akkor lényeg, hogy képben van a két fél!  Vagy csak titkolják! Vagy csak titkolják! Biztosan akadnak majd páran, akik a 64-est rendelik meg véletlenül upgrade-ben a 32-es helyett... Biztosan akadnak majd páran, akik a 64-est rendelik meg véletlenül upgrade-ben a 32-es helyett...
 Utánajártam, hogy írtad, hogyan lehetne a lenovoval felvenni a kapcsolatot. Tetszett, amit találtam. 
 Íme első körben: Írunk egy postai levelet, s a fejhallgatós hölgy visszaír nekünk menten! 
 --> [link] (Csak viccelek, tudom, hogy van online segítség is, s ez a kép csak pont ide került.)
- 

Dare2Live félisten Első körben mindenképp egy tasak kellene, hogy ha bedobom a hátizsákba ne karcolódhasson, ne mehessen bele, por, morzsa.... vmi ilyesmi [link] csak mégegyszerübb, hogy tényleg be tudjam dobni a hátizsákba. Körbejártam Pécsen az árkádot... de amire szükségem lenne az 14.1ben mindha nem létezne, sött mindha semmi se létezne 14.1ben.... (13.3" meg erőszakkal se jó a kilogó aksi miatt....) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő