- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Balinov #125920 üzenetére
1 "k" lesz az, de köszi az érdeklődést
Majd lesz poszt vagy logout, rendbe vannak rakva a thinkpadjaim """nagyjából""" csak egy cégköltöztetés, egy lakásfelújítás aztán egy kis egészségügyi lerobbanás most pedig új munkahely és teljes profilváltás történt. De amúgy X220t rendberakás volt tegnap este is, szóval mennek a dolgok, csak a fórumra read onlyzok egy ideje
-
-
válasz
Balinov #123256 üzenetére
vicze, már leírta, megnézed hány százalékos a mostani akkud, és arányszámmal átszámítod 100%-ra, hogy azzal mennyi lenne.
Én soha nem vennék utángyártott akkut laptopba. Épp pár napja nyomta ki az akku a kijelzőmet az iphone-on, élt 4hónapot, így jártam. De az a telefon ér kb 5000-et, kiraktam a betonra ha esetleg gyulladni lenne kedve, amíg megérkezik az új. De egy laptop más tészta, még ha egy olcsó 50-60e ft-os gépről van szó akkor is. -
vicze
félisten
válasz
Balinov #123250 üzenetére
"Mennyi eselye, hogy egy kb hasonlo hasznalattal egy uj gyari akkuval kb dupla uzemidot kapjak? "
Elég konkrétan 0. A jelenlegi aksi elhasználódását megnézheted elég könnyen, és abból következtethetsz, hogy mennyivel fog többet bírni. A 3órás használattal, én olyan 75-80%-os elhasználódásra tippelnék. 50% alatt nem lenne 1óra se. -
moleculez
veterán
válasz
Balinov #121171 üzenetére
Nekem ilyenem van, én ebayen vettem újonnan 25£-ért. (Igaz erre nem jött szállítás mert itt élek)
Jó kis cucc, teszi a dolgát, semmi bajom vele. Igazából tényleg csak azért vettem hogy “mert TP” és szettben legyen🤷🏼♂️, van itthon vagy 5-6 sokkal jobb egerem. De meglepően kellemes. Ha nagy lapát kezed van akkor viszont lehet kicsi lesz, ez kb kozepes meretu. -
-
-
donjohnson
addikt
válasz
Balinov #120733 üzenetére
nem próbáltam, de akkor itt van hozzá ötlet, bat fájllal vagy feladatütemezővel tudod megoldani, hogy "minimized"-ként vagy a háttérben induljon: [link]
hátha akkor nem dobja fel a screen-t.
előtte persze a Gépházban ugyanúgy ki kell szedni a pipát, hogy ne a gyári megoldással induljon. -
moleculez
veterán
válasz
Balinov #119618 üzenetére
Nem egészen, nekem a görgetés volt darabos, gyári driver orvosolta. Olyannyira, hogy AoE2 Definitive Edition fut mediumon, pedig kéne neki 1GB vram.
Ez nekem fizikai gomb fizikai beragadásának tűnik. Mivan ha 2 ujjal gorgetsz a tapipadon? Akkor ugye nem "fogsz" semmit a kurzorral.
-
válasz
Balinov #119318 üzenetére
2023-05-12 32 860 mWh 49 840 mWh
2023-05-13 32 860 mWh 49 840 mWh
2023-05-14 32 907 mWh 49 840 mWh
2023-05-15 33 070 mWh 49 840 mWh
2023-05-16 33 070 mWh 49 840 mWh
2023-05-17 33 070 mWh 49 840 mWh
2023-05-18 33 070 mWh 49 840 mWh
2023-05-19 43 584 mWh 49 401 mWh
2023-05-20 47 597 mWh 49 170 mWh
Megérte ennyiért. Drágábban sem kapok jobbat szerintem
Innen rendeltem [link] -
válasz
Balinov #119311 üzenetére
Igaz T460s,de itthon én sem találtam értelmes áron jó akkut. Vagy horror ár(37k+30k) vagy olcsó kínai(2x15k).
Pár hete aliról rendeltem egyet,most szereltem be délelőtt. Eddig jobb mint az eredeti. 60%-os volt az eredeti akku. Holnapra tudok tesztet csinálni az újjal. De arányaiban 3 óra helyett 5 jön ki most. -
-
HSM
félisten
válasz
Balinov #119155 üzenetére
A PM981 bőven jó bele, a kényes ízlésemnek is megfelelő SSD. FW legyen rajta friss, ha jött ki javítás, kb. ennyire kell figyelni vele.
A billentyűzetét én is nagyon szeretem, én is írtam, hogy bár a 6 soros elrendezés némi visszalépés T420 és előttiekhez képest, de a használati, gépelési élmény nálam ezeken lényegesen jobb. 300-as nettel, erős AX routerrel én sem érzem kevésnek a 8265-ös gyári WiFi kártyát az itthoni AX200 és AX210-hez képest.
Melyik kijelző került bele? [link]
#119163 Tim82 : Igen. A nagy ugrás a 8. generáció a 4c/8t-vel. Mondjuk sokat segít a 7. generációban a feljavított VP9 gyorsítás.
Mondjuk az extra órajel is jól tud jönni, néha lekapcsoltam az i7-6600U-mon a turbót, hogy halkabb legyen a hűtő, és bizony érezhető volt, hogy akkor csak 2.6Ghz-en járt a szokásos ~3Ghz környéke helyett. -
Balinov
titán
válasz
Balinov #119154 üzenetére
bocsi, elment a hsz kep nelkul. Szoval ezeket vagy en kezzel, vagy a Vantage feltettem.
Amugy a masina nem a vart 20L7001PUK,hanem vantage szerint , hanem 20L8S1VD00. 865U-val (ha jol kodolom az Intel ark-ot, akkor ez 100mhzel gyorsab es van vpro) Adobe cuccoknal ez picit jol fog jonni
A 256GB SSD helyett egy SAMSUNG MZVLB512HAJQ-000L7 /512GB kerult, ami jol latom a PM981 kodneve, egyenlore tokeletesen megfelel.
Bios is frano, nincs lejelszavazva es frissitett 1.53-ra.
Erdekes, amit linkeltetek psref oldalt az a Vantage altal jelzett 20L8S1VD00-t nem ismeri fel. SN alapjan meg nem talom hirtelen, hol lehet keresni.
UK Backlit egy alom, mondom 1-2 eve T420, nemi 15" rMBP, ceges Lati 5480 ill. ott dokkon hasznalt kozepkategorias MS billzet utan. Abszolute kenyelmes, es a touchpadot se nyomogatom feletlen.
AX-es Asussal 5Ghz SSID-n lott 500/50-es net a gyari 8265-el 100%-ban atjon, lakas legtavolabbi pontjan is max ilyen 10-15% drop van, szoval most AX-es adapter hanyagolva, nem tudom, milyen elonyet tudnam az ujabb wifi adapternek a kozeljovoben kihasznalni.
Ami kicsit faj, az hogy 3rd party 65W-os toltot adtak hozza, nem gyari lenovo-t. Sajna az Oppo VOOC tolto nem jo hozza (koszonom a tanacsot itt is, amit adtatok 2hete)
Sajnos volt a Lenovo ir oldalan egy akcio, ez volt megjobban, valami 30egypar eurora leakciozva, csak nem akartam megvenni, mig nem jon meg a vas.
Akksi szerintem jol birja, tegnap max 20percet, azelott, meg mikor megjott 1.5 orat porgettem, rendszerfrissites, win10 update, vantage, es ma este is mar vagy 1.5 oraja pufolom, es meg mindig 1 orat jelez 75% brigthnessel, ugy, hogy most better performance-on van.
Szumma szummarum, idaig nagyon elegedett vagyok, es orulok, hogy ujra TP tulaj lettem.
udv
B -
vicze
félisten
válasz
Balinov #119150 üzenetére
Ezt keresd a change logban:
- (New) Intel NVM version update to 20 to prevent TBT ROM issue.
Vagy bármi, ami legalább 20-as verzióra frissíti az NVM-et.Személy szerinte nem mennél 20.22 alá az elég csúnya sérülékenységek miatt, de az NVM 20 a minimum, ahol a hülyeségüket javították.
Szerk:
@donjohnson:Akkor javítom úgy, hogy bármelyik másik gyártó change logjában ezt érdemes keresni. Sajnos a NVM verzió vezérlő függő, így amit írtam "15BF"-re vonatkozik elsősorban, "15D9"-hez 43-as kell.
-
donjohnson
addikt
-
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #118886 üzenetére
Felistenkent rostellem,de annyira egyerelmu,
Tehat ha jol ertem, barmilyen AX200/210 E/A key belemegy
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #118884 üzenetére
Az AX200 Wifi 6 (AX), az AX210 Wifi 6E (AX) - utóbbi tudna 6 GHz-es hálón is működni, ha Wifi 6E képes routered van. Szerintem egyikkel sincsen semmilyen gond amúgy, amelyiket olcsóbban be tudod szerezni, azt vedd. A BT-s különbség elhanyagolható. Forrást azért nem tudok írni, mert - attól függően, hogy van-e itthon - én vagy a Bluechip-től szoktam venni, vagy ha nincs, akkor Aliexpress.
A tárhelyes diskurzussal kapcsolatban szvsz nincs miért elnézést kérned, vicze1-gyel évek óta húzzuk egymást a topikban (merem remélni, hogy "csipkelődő, de barátságos" módúnak érzi ő is
), most sem volt másképp és az nagyon jó, hogy megnézte, hogy valóban mennyire opció a WWAN helyén egy M.2 SSD.
A "glass" touchpad igazából "glasstic", tehát az sem igazi üveg persze. T470-en én megléptem, aztán már van rajta apró karc, de semmi vészes.
T480s-hez azért meglepne, ha nem lehetne még gyári új akkut kapni, még egy bő évig hivatalosan supportált modell.
A PD töltődnek nézd meg a specifikációit, ha az output információknál látsz olyasmit, hogy "20V/3.25A", akkor jónak kellene elviekben lennie a T480s-hez (meg úgy általában PD szabványt ismeri, type C portról tölthető más notikhoz is).
-
vicze
félisten
válasz
Balinov #118866 üzenetére
Sorozatszám, a kompatibilis komponenseket fogja megmondani.
A modell ezt mondja.WVA = Wide Viewing Angle, IPS a kijelző, de a 250nit lapján a leggyengébb.
Ennél az adott típusnál nincs wifi whitelist, WWAN on viszont van.
WWAN nem támogat SSD-t, illetve most nem vagyok benne biztos, hogy SATA-t támogat-e az M.2-es portja, a psref nem egyértelmű. De azt elvileg nem tudom nézni, van itt egy.
Szerk: Lassú
Szerk2: Jap, M.2 SATA megy, gond nélkül bootolt. Bár mivel x4 PCIe így tuti csak Nvme-t raknék bele.
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #118866 üzenetére
Amit biztosan kapásból meg tudok válaszolni: a WVA az IPS "fedőneve" lesz itt ("Wide Viewing Angle" rövidítése).
A másik, hogy nincs már a wifire whitelist, Intel AX200 vagy AX210 mehet bele pl. (AX201 vagy AX211 azért nem, mert azok 10. gen mobil Core i-től támogatottak.)
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #118811 üzenetére
Na, addig, addig huztatok az agyam, beneveztem egy T480s-re, i7-8650u, 16GB, 500GB SSD. Kiderult, tavalyi karacsony Awardco-s bonuszt nem hasznaltam el, ez kb 150GBP-nyi amazon.uk vouchert jelent igy kb 200€ sajat lovettaba kerult. Evileg jovo het vege fele meg is kapom
Viszont lenne par kerdesem:
Azt tudom, hogy konkret SN alapjan meglehet nezni, hogy a gyarban milyen speckoval keszult a gep, de modellszam alapjan vajh meg lehet-e ugyanezt? Elvileg 20L7001PUK-cr a tipusa, de egy sold ebay listingen kivul nem sok mindent talalkok google-val.
Azert kerdem, mert lenne par nem tisztazott feature az amazonos listaban.
User review-k backlit UK billzetet sugallnak, de psref alapjan a backlit az opcionalis volt
Kijelzo valszeg FHD, bar ami T480s/I7 rivjut talaltam ott WQHD-t is irnak. Ez nem kulonosebben fontos, csak megol a kivancsisag, Nehany review meg a touch-ot is emliti, ami psref alapjan csak az FHDhoz volt.
Szinten psref szserint WVA panel, pedig azt hittem, ez IPS?
Amit kerdeznek:
AC8265 helyett mijen AX-es modult lehet/erdemes tenni? Van itt is whitelist/blacklist? Jelenleg 500/50-es nethez kene, kb 6-9 honap mulva elvileg elerheto lesz a Gbit optika
512/500GB-os SSD melle lehet-e sata/m2/nvme extra cuccot rakni, vagy az a T480 kivaltsaga?
Koszi
B -
vargas0502
tag
válasz
Balinov #118796 üzenetére
Mivel nem írtad, hogy mire szeretnéd használni így alternatívaként esetleg a P14s?
Nyilván nem ér fel soha a P51 szintjére,de legalább 48Gb memóriát tudsz belepakolni ha esetleg az fontos lenne.Ezt a P14s-t kicsit olyannak látom mint anno a W550s-t.
Be volt reklámozva, anno a W550s ,hogy így meg úgy mekkora király workstation gép..... röviden csak annyit írnék, hogy U-s proci volt / van benne.A lényeget már zsolti75 megírta előttem. (Nincs ilyen.)
-
tboldi
nagyúr
válasz
Balinov #114661 üzenetére
Nem tudom, milyen ThinkPadről van szó, illetve, hogy a 20-as, 30-as szériáknál újabbaknál is így megy-e, de én az X230-ba egy közönséges mSATA SSD-t tudtam rakni. Vagyis szétberheltem egy Samsung T5-öst.
szerk.: Redditről jött az ötlet.
-
fattyu
veterán
válasz
Balinov #114638 üzenetére
ha nagy cég akkor a központi beszerzést okold ne az IT-t. vagy a vezetőséget aki az IT-t csak mint kiadást látja.
elárulom neked mi még az egy évvel későbbi évjáratot is 8 giga rammal rendeltük....
szintén agyon bloatolt céges win10 o365 teams kombóval szerinted mire jó most egy 8 giga ramos t470 t480?
mondjuk a hdd az rideg. hdds gépet utoljálra 2015ben vettünk.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Balinov #112196 üzenetére
> Munkás gép,
nem mindig jó az a nagy pörgés ..
> Valszeg placebo lehet
ha hozzászoktál .. nincs gond ..
> Valszeg az ilyen olyan Corp its biztonsági cucc fogja
arról nem is beszélve
hogy egyes gonosz cégek .. hatékonyságmérés indoka alatt -
"titokban" monitorozzák ~ kémkednek a dolgozók iránt.ha engedélyezve van pl. az USB botolás ..
akkor egy külső winchesterről futtatott - saját - oprendszer talán
"rész" - megoldás lehet ..
( feltéve, hogy ha titkosítva van az eredeti vinyó ) -
S_x96x_S
addikt
válasz
Balinov #112194 üzenetére
> I5-6440HQ-s cuccnal (14", 2x4GB ram, 320GB HDD!!!) szamit-e
> telesitmenyben, hogy egy elozo genes markaazonos lapos 65W-os
> teglaja helyett a gyari 130W-ost hasznalom?I5-6440HQ -re 45 W -ott ír a hivatalos ark
a 65W-45W .. különbségét oszd le
... a winchesterre, ram-ra, képernyőre, usb-s kütyükre ...
> lehet, hogy csak placebo
> ... de mintha miota a gyari teglat hasznalnam
> ... kicsit porgosebb lett a cucc.
ki kell tesztelni. -
Tikakukac
titán
válasz
Balinov #111629 üzenetére
Jó lenne ez a verzió is, csak sajnos akkor ez egy olyan SATA vezérlő, ami megválogatja, hogy akkuról vagy hálózatról használod a gépet, érzéketlen arra, hogy terheled telibe vagy csak IDLE fut a dolog és még az egyes HDD-ket is kiszortírozza magának.
Csak így a margóra: most 12 órát futott teliterhelésen a HDD-vel amit beleraktam a gépmadár, reggel pont úgy fogadott, ahogy otthagytam
Tolom egy pár éve ezt a témát, de én még ilyet nem fütyültem
A gond, hogy nekem jó ez a gép így is, hogy 1-1 meghajtóval stabil, de kéne egy SSD. Most akkor vegyek meg 20 darabot és próbálgassam? Átok ez a gép.
-
Picco
addikt
válasz
Balinov #111607 üzenetére
ehh, mar epp szemeszetes viccen gondolkoztam, de latom az .ie oldalon tenyleg nincs PP credit, pedig .co.uk oldalon van ami erdekes
-
Tim82
félisten
-
vicze
félisten
válasz
Balinov #102249 üzenetére
Elég nehéz leírni és szerintem leírásból nem jön át hogy mennyire rossz.
Szóval nincsenek gombok rajta, középső katt eleve kiesik így.
Az egész touch felület egy műanyag lapnak képzeld el, ami ha kattintasz teljes egészében lenyomódik, nem egy része az egész, ráadásul tök mindegy hol nyomod meg. Tap to klikk rajta kb. művészet. Ez a megnyomod nem nem nyomod érzés, hozzá kell érni, de nem lenyomni. Tehát egy kvázi lebegő izén tapicskolsz és nagyon nehéz úgy dolgozni, hogy akár véletlen ne nyomd meg egy kicsit. A másik a klikk+húzd, azt nem tudom, hogyan lehet értelmen kivitelezni, de egy rettentő szörnyű művelet, és mivel a touchpad próbál "segíteni", így állandóan ráráncigálsz valamit egyik pillanatban, pedig csak a kurzort akartad mozgatni.Tehát nem véletlen van sok ilyen leírás és útmutató, és eBayen erre szakosodott hirdetés.
Tényleg ennél csak a X1 2.gen touch F sorával kombinálva a legszörnyűbb, azt nem tudom 5percnél tovább elviselni. -
Frawly
veterán
válasz
Balinov #102205 üzenetére
Mindenképp 8+8 GB-ra bővítsd, akkor is, ha feleslegesen ki kell venned belőle a most benne lévő 2×4 GB-nyi modult. Most nem drága a RAM, megéri kimaxolni, aztán le van róla a gond örökre.
Én az 1,5 V-os és 1600 MHz-es modulokat nem erőltetném feltétlenül. Vehetsz, ha nem sokkal drágább, akkor miért ne, de mindenáron erőltetni nem kell. Ugyanolyan jól fognak menni az 1333 MHz-es 1,35 V-os DDR3L RAM-ok is. Nálam két Crucial 8 gigás DDR3L modul (CT8G3S186DM C16FN) üzemel 1,35V-on, 1333 MHz-en, teljesen jól szuperálnak, megy a dual channel, meg minden. Pedig támogatnak 1600 és 1866 MHz-et is, de azt csak BIOS moddal tudnám használni, és támogatnak 1,5 V-ot is, de az X220 alapból csak 1,35V-on hajtja őket. Nem hinném, hogy túl sok többletsebességet nyernék, ha 1,5 V-on és 1600 MHz-en járatnám őket. Ilyen régi, 2. gen. Core i laptopokon úgyse ez a szűk keresztmetszet.
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #102207 üzenetére
Olyan 1.35 V is jó, ami hajlandó 1.5 V-n is üzemelni. Azért szerintem az 1.35 V-s modulok nagyobb része ilyen. Úgy rémlik, mindegyik általam próbált modul is ez az eset.
1333 MHz-en fognak üzemelni a modulok (gyári, nem moddolt BIOS-szal), de nyugodtan vegyél 1600-asat (csak nem 1600 MHz FSB-vel fog menni, de ez nem gond).
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #102205 üzenetére
Olyan modulokat keress, amik tudnak 1,5 V-on (is) üzemelni. Ennyi a lényeg.
Ha konkrét típusok érdekelnek, akkor összeszedhetem a hétvégén, hogy az itthoni Sandy Bridge-generációs Thinkpad-ekben (X220, T520, T420) milyen 8 GB-os modulok mennek, illetve csekkoltam őket, hogy biztosan működnek bennük. Mondjuk ez nem nagy lista, négyféle modult próbáltam ki eddig.
X220-ban 2x8 Samsung, T520-ban 2x8 Micron jelenleg is megy, a T420 még work in progress, de abban is teszteltem modulokat.
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #100585 üzenetére
Tudom, hogy már ajánlottam másik topikban neked, de akár IPS-esítheted a T420-adat is.
(Ez még nem beszerelt állapot egy AUO B140HAN01.3 panellel, még a fóliát se szedem le addig.)
Asszem, összességében olyan 36k Ft-nak megfelelő összegből kijött a panel és az adapter.
-
Tikakukac
titán
válasz
Balinov #100585 üzenetére
Én oda-vissza grosszálok ezek között. 840 G2-T450-E7440-E7450. Utóbbit most vettem húgomnak is. A legjobb panel egyértelműen abban van alapból.
HP-ba is azt raktam anno utólag. T450 nekem olyan semmilyen ízű.Ha egy szépet veszel rendes áron mind lehet jó és mind lehet hibás is. Erről is tudnék beszélni napokig
Alkatrész és cucc a HP-hoz és Dellhez van gyári rendes áron, TP-hoz jóval neccesebb minden.
-
azbest
félisten
válasz
Balinov #100352 üzenetére
Ha ugyanolyan az alakja (kb azt hiszem igen), akkor a t430-ashoz korábban linkelt olcsók jók lehetnek neked is. Érdemes olyat választani, ami kifejezetten a géphez készült, hogy passzoljon az oldalához az alakja.
Az univerzálisoknál is át lehet szerelni a fedőlapot, csakhogy többféle bekötési mód van a csatlakozónál, van amelyik univerzálisnál jumperelhető, van amin nem, Volt aki melléfogott és nem nenovohoz valót vett.
Drivereknél úgy hiszem nem olyan jó a helyzet, mint a t430 esetén, ahhoz már nincs aktív support. Egyébként a lenovo letöltős oldalán szépen felsorol mindenféle drivert os -re szűrve is. A win7-es dolgok nem biztos, hogy mind jól működnek, a 10-esre meg hivatalosan nincs kinn sokminen (energiagazdálkodásos cuccok pl).
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Balinov #89616 üzenetére
Egy jó ips azért más, de én is T520-on használom nagyrészt a lr+ps-t, igaz annak a panelje betekintési szögekben meg kontrasztban valamivel jobb, de az is TN... a kalibrálás viszont szerintem is fontos ha helyes wb-t meg színeket akarsz a fotóidon, már nem tudnék élni nélküle
Amúgy asszem m3ss kolléga is TN paneleken dolgozik, legalábbis mintha említette volna
-
HSM
félisten
válasz
Balinov #89614 üzenetére
Az lenne a tuti, ha RAW-okkal akarsz dolgozni, ha a közeledben lenne valaki, aki rendesen, műszerrel be tudná neked kalibrálni. Amúgy bátor dolog TN panellel ilyesmire vállalkozni, én tuti agyvérzést kapnék, ha ilyenen kéne bármi fotókkal kapcsolatos tevékenységet végezni. Persze, lehet túl maximalista vagyok, alap dolgokat azért meg lehet vele kb.-ra csinálni nyilván.
Pl. kérés: legyen már kicsit színesebb... Oké tessék...A kábelek, amiket láttál a mobilnetre való előkészítés. Annak van a SIM-kártya hely is az akku mögött.
-
HSM
félisten
válasz
Balinov #89605 üzenetére
Nem sima PCI-os? Mindenesetre meglehetősen kellemes sebességeket tud.
A 32GB-os Sandisk Extreme MicroSD kártyám vígan olvasta stabil 80MB/s-el.
(#89607) Balinov: Szerintem jobban jársz, ha egy windóz kalibrációval belövöd szemre. Az ha nem is lesz pontos, de legalább a Te kijelződnek megfelelő lesz.
(#89611) Balinov: Azt nem tudom, interpolál-e vagy valós 720P, de használható videobeszélgetésre, épkézláb minőségben. Persze, tudom, veszélyes dolog a minőséget megítélni, de nem akartam semmit kivágni a gépből videochatnél. Jól működött a hang, a mikrofon, a kamera is.
Amennyire tudom, a kábelezés elő van neki készítve. De ha lepattintod óvatosan a kijelző mellől az elülső burkolatot, szerintem látni, ott van-e.
-
Tim82
félisten
válasz
Balinov #89605 üzenetére
Egy szivfajdalmam van, nincs webcam, csak az extra vilagitast. Na meg ha azt lehetne a kavaba varazsolni!!!
Veszel eBay-en egy kameramodult, meg egy megfelelő kivágással rendelkező matricát.
(Amúgy a hsz.-ed abszolút ON, legalább Thinkpad-ről szól...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest