Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz Balinov #119154 üzenetére

bm

bocsi, elment a hsz kep nelkul. Szoval ezeket vagy en kezzel, vagy a Vantage feltettem.

Amugy a masina nem a vart 20L7001PUK,hanem vantage szerint , hanem 20L8S1VD00. 865U-val (ha jol kodolom az Intel ark-ot, akkor ez 100mhzel gyorsab es van vpro) Adobe cuccoknal ez picit jol fog jonni

A 256GB SSD helyett egy SAMSUNG MZVLB512HAJQ-000L7 /512GB kerult, ami jol latom a PM981 kodneve, egyenlore tokeletesen megfelel.

Bios is frano, nincs lejelszavazva es frissitett 1.53-ra.

Erdekes, amit linkeltetek psref oldalt az a Vantage altal jelzett 20L8S1VD00-t nem ismeri fel. SN alapjan meg nem talom hirtelen, hol lehet keresni.

UK Backlit egy alom, mondom 1-2 eve T420, nemi 15" rMBP, ceges Lati 5480 ill. ott dokkon hasznalt kozepkategorias MS billzet utan. Abszolute kenyelmes, es a touchpadot se nyomogatom feletlen.

AX-es Asussal 5Ghz SSID-n lott 500/50-es net a gyari 8265-el 100%-ban atjon, lakas legtavolabbi pontjan is max ilyen 10-15% drop van, szoval most AX-es adapter hanyagolva, nem tudom, milyen elonyet tudnam az ujabb wifi adapternek a kozeljovoben kihasznalni.

Ami kicsit faj, az hogy 3rd party 65W-os toltot adtak hozza, nem gyari lenovo-t. Sajna az Oppo VOOC tolto nem jo hozza (koszonom a tanacsot itt is, amit adtatok 2hete)

Sajnos volt a Lenovo ir oldalan egy akcio, ez volt megjobban, valami 30egypar eurora leakciozva, csak nem akartam megvenni, mig nem jon meg a vas.

Akksi szerintem jol birja, tegnap max 20percet, azelott, meg mikor megjott 1.5 orat porgettem, rendszerfrissites, win10 update, vantage, es ma este is mar vagy 1.5 oraja pufolom, es meg mindig 1 orat jelez 75% brigthnessel, ugy, hogy most better performance-on van.

Szumma szummarum, idaig nagyon elegedett vagyok, es orulok, hogy ujra TP tulaj lettem.

udv
    B

Új hozzászólás Aktív témák