-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vicze #118040 üzenetére
A sebességhez CPU is kell ám... Nem véletlen nem tesznek az asztali 16 magos csúcsmodell alá sem többet két csatornánál...
"és mégis gyorsabb mem-ben mint a 6400-rel menő AMD"
Pontosan mire gondolsz? Ne a szintetikus számokat nézd, hanem hogy milyen tempó lesz a végén ram-igényes feladatokban. Én személy szerint semmi lényeges lemaradást nem láttam asztali fronton."De hogy értsük..."
Pontosan ezt értettem optimális távolságon. Ennek kivitelezéséhez ugyanis hely kell, se túl sok, se túl kevés."A DIMM slot elhagyása semmilyen formában nem költség megtakarítás ..."
Más szempontból érdekeltek benne. Gyorsabban avul, ha nem bővíthető a főleg kevés (8, esetleg 16GB) ram. Szvsz nem véletlen tűnt el jópár olyan gépből is, ahol azért találhattak volna neki helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest