Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
Szia!
Amit tapasztaltam, aszerint írok. A Waterfox-ról nincs friss infóm.
A Brave verzió frissítése követi a Chrome verzióját (Az Iridium nem).
A Brave automatikusan frissíti magát. (Az Iridium és a Librewolf nem)
A Brave-re telepíthetsz addonokat a Chrome addon oldaláról, a keresőmezőben használhatod a Google-t (javaslatok nélkül). (Az Iridiumban alapból nem lehet.)Firefox-ot és Brave-t is egyaránt használom. (Néha a Chrome-ot is, szinkronizálás miatt).
Esetleg, még amivel volt tapasztalatom, tudom ajánlani a Chromium-ot, közösségi Windowsos fork, mint alternatíva. (Hibbiki, up-to-date, sync, widevine, all-codecs+, win64) link
Androidon Brave-t használok, kikapcsolt hirdetés értesítésekkel. Megvagyok elégedve vele.
-
gabo89
senior tag
Az itcafe.hu oldalát megnyitva, összeomlik a Brave. Másik PC-n is ezt tapasztalom. Másnak mi a tapasztalata?
-
gabo89
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Utóbbira megoldás, ha másik fiókra utalom a 4-dik eszközről? Gondolom a böngésző profilt nem nézi. (Csak elméleti kérdés ez most.
) Köszi szépen! -
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy már mindent lehet szinkronizálni, nem csak a könyvjelzőket.
Most bekapcsoltam a Brave Rewards-ot is, kipróbálom. Az a kérdésem, hogy az össze gyűjtött BAT-ot lehet szinkronizálni, vagy minden eszközön külön összeg jön ki, amit egyszer ki lehet utalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Licencek + laptopok + dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Köszi szépen!